• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

formatımı değişmiş benim haberim yok ben bu topikten başka hiç bi yere bakınmadım direk otomatik çıyom bu sayfayı zaten
evet beğenmedim ama..eski hali daha güzeldi.
iyi olmuş dertleşmişsinizdir bizde buluşsak sabahlarız heralde....

kesiiin. konuş konuş bitmiyo ki!.. çenem ağrımış valla:9::9::9:

kızlar biz dün doğayla buluştuk.. eşim eve ne zaman gidersin dedi. 2 saat oturup gelirim dedim. nerdeyse 4-5 saat oturduk. doyamadık konuşmaya. daha da ayrılmazdık da çok geç olmuştu artık.:9::9::9:
inşallah bi gün hep beraber buluşuruuuz...

aaaaaaa ne güzell e biz inayla burdayıs bi bursa gezisi yapın yani türbeler falan dimi ama :)

aaaaaaa ne güzell e biz inayla burdayıs bi bursa gezisi yapın yani türbeler falan dimi ama :)

tabiiii, bursaya gelince emin ol bütüüüüün türbeleri gezeriz. türbelerin içinde de ay şöyleydi böyleydi diye konuşmaya devam ederiz:9::9::9:

in_ay cım kızına maşallah. bi annenin en gururlu zamanlarıdır di mi?
biz de kocişle 3-4 çocuk istiyoruz Allahımmm nasip ederse :31:

ben hazırlanıp çıkayım kızlar akşamada kandil eve dönmeyebilirim annemlere giderim heralde öpüyorum hepinizi:)

İN-AY CIM. Haklısın kaderin önüne geçilmiyor.ama ben o kadarda kaderci biri değilim. Bende rabbime inanıyorum, hepimiz gibi. ama eğer bir ölüm olduysa buana neden olan bir şey var yolunda gitmeyen. ve ben bunu öğrenemediğim için her gecem bunu düşünerek geçiyordu. ve bu testleri benim doktorum bana vermedi. Ben araştırdım ve burada bir arkadaşımında vasıtasıyla genetik dr.gititm durumumu anlattım.ve geçtiğimiz cuma günü testlerin sonuçalrını alınca şoka girdim. Aysem gibi kordon dolanmasından ölseydi bebeğim daha kolay kabullenebilirdim yani kabullenmek derken yanlış anlaşılmasın, altında genetiksel bir şey aramadan. ama herşey sağlıklı giderken suyu vardı, kordon dolanması yoktu, amniyosentezliydim sorun yoktu.neden oldu???? Şimdi bunların hiç biri meleğimi geri getirmeyecek biliyorum.ama yeni bir gebelikte tekrardan bir kayıp yaşarsam. kendimi sorgularım ve artık kendimi suçlarım.şimdi eğer tıp bana bir tedavi yöntemi sunacaksa ondan faydalanmam gerek.ha bundan sonra kaderimizde varsa onu da yaşarız. ama tekrardan bebeğimize kavuşuruz yada kavuşamayız. sonrası kader. bence sende böyle düşünmelisin..ve elinden geleni yapmalısın canım.
pıhtılaşma sonucu pozitif çıkınca akşam eşimle kutlamaya gittik çünkü sorun bulunamasaydı kafayı yiycektim .neyse doktorum bana da yaptırma demişti ama ben de başka bir yerde yaptırdım.doktorumun yaptırma demesinin sebebi de böyle sebebi bulunamayan ölüm olduğunda 2. gebelikte mutlaka kan sulandırıcı veriliyormuş.bunu yaşadıktan sonra da o kadar çok kişi duydum ki sebepsiz bebeği ölen 2. gebeliğinde kan sulandırıcı kullanıp bebeğini sağlıkla doğuran .tekrardan bir kayıp halinde Allahım büyük konuşturmasın ama sanki ben de yaşayamam gibi geliyor ama yaşamayacağım bir kez bu sınav yeter bence .

pıhtılaşma sonucu pozitif çıkınca akşam eşimle kutlamaya gittik çünkü sorun bulunamasaydı kafayı yiycektim .neyse doktorum bana da yaptırma demişti ama ben de başka bir yerde yaptırdım.doktorumun yaptırma demesinin sebebi de böyle sebebi bulunamayan ölüm olduğunda 2. gebelikte mutlaka kan sulandırıcı veriliyormuş.bunu yaşadıktan sonra da o kadar çok kişi duydum ki sebepsiz bebeği ölen 2. gebeliğinde kan sulandırıcı kullanıp bebeğini sağlıkla doğuran .tekrardan bir kayıp halinde Allahım büyük konuşturmasın ama sanki ben de yaşayamam gibi geliyor ama yaşamayacağım bir kez bu sınav yeter bence .

öyle deme Nkob arkadaşın sayfasını okudunmu 2 tane kaybetmişti birkaç hafta önce doğum yaptı bir oğlu var şimdi beraberler çok şükür.....herşeyin sabrını veriyor Allah....İnşallah tabi tekrar yaşatmasın kimseye....

Back
X