• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

öle düşünme Allah büyük olur bişiler dediğin gibi olmadı işi ayarlarsın bende çalışmasam ay naaparız diyordum gayet oluyo yani Allah büyük sen niyete gir gerisi gelir inşşş:) bu arada cnm melike hn seni kontrol ettimi dikişleri faalan yoksa direkmi dedi

muayene oldum ama dikişlerimi incelemedi yaa ne bilim neye göre söyledi anlamadım

canııım üzülme çünkü daha ilk denemeniz ve daha adetin gecikmemiş (ki bu ev tipi testlere bu bakımdan güvenilmez!). bi de tatlım hepimizin karnı burnundaydı da ne oldu? her şeyin hamile kalmaktan ibaret olmadığını gördük.. allah hayırlı zamanda gebe kalmamızı nasip etsin ve o bebeği kucağımıza aldırsın inşallah... ki bi gün bu olacak allahın izniyle, inan...

canım çok teşekkür ederim. evt haklısın herşey hamile olmaktan ibaret deil ama ben inanıyorum bu kez yavrumu kucağıma alacağıma inanıyorum ya Allah ikinci kez kıymaz yakmaz bizi ikinci kez deilmi :43::43:
ben de senin gibi düşünüyorum bizim vereceğimiz sınav bu kadardı ikinci bebişlerimizi kucağımıza alıcazzzzz

bence artık o zamnları hayal etmemeye çalış canım. neden imkansız olsun hamile olmak bir kere hamile olduysak çok şükür demekki hep olabiliriz hamile kalabilen insanlarız sadce sabırsızız o kadar hem bak korunmuyorsun da en yakın zmanda verir inşallah rabbim
az önce o günü anlatan yazını okudum offf çok fena oldum yine o gün olanlar aklıma geldi yine ...bana söylemişlerdi öldüğünü ama ben inanmamıştım doktora defalarca sordum onlar da defalarca baktılar ameliyata giderken hala bi umut vardı içimde yanlış görmüş olabilir misiniz diye soruyordum ,ancak ameliyattan çıktıktan sonra dank etti gittiği... offf nasıl geçecek bu ya

hamilelik konusunda başkalarınkinde o kadar anlamayıp sinir olduğum üzüldüğüm şeyler var ki canım ooof offf...evt bende çok sabırsızlanıyorum ve çok öfkeleniyorum hehehe sakinleştirme fikri süper senin bat ne zaman canım. ya bak ne düşünüyorum ben geçen klomenle hamile kalmıştım acaba bu aydamı alsam bi zararı olurmu ki bi bilgin varmı canım ya
inşallah sakinleştirmeye fırsat kalmadan hamile kalırız da gerek kalmaz. benim ayın 12veya 13ünde regl olmam lazım( yani lazım değil de:) şu aralar tam zamanları uğraşıyoruz ,gerçi bu ay yumurtladım mı anlayamadım ( şu testlerden de yapıyorum ama bi gün koyu çıkıyo bi gün hiç çıkmıyo kafayı bozdum bu testlerle de) doktora gittiğimde bana da klomen verdi ( herşey normal , ama daha çabuk hamile kalabilmen için veriyorum dedi) bu ay kullandım bakalım ne olacak gelecek ay hamile kalamazsam yine kullanmak istiyorum da bununla ilgili bi topic var orda kist oluştuğundan falan bahsetmişler .acaba uzun süre kullandıklarından mı oldu anlamadım ama 1, 2 ay kullanmaktan bişey olmaz heralde. canım sen çatlatma iğnesi kullanmış mıydın yoksa sadece hapını mı kullanmıştın bi de kullandığın kaçıncı ayda hamile kalmıştın .bence bu ay kullan sen çünkü doktor bana herşey normal olduğu halde verdi demek ki bi zararı yok .bi de ben eşime de keçiboynuzu içiriyorum :) ,fındık ,fıstık,muz ,ceviz, yoğurt, süt,et yediriyorum bol bol:)

evt cnm burda fikrim değişiyo aman diyorum inş sağlıkla alırım kucağıma uzatmiym o kadar ama kapatınca yine korkular sarıyo ama biz bize burda dura dura çok uzatamam heralde:)
bence uzatma canım ya senin ameliyatında bi sorun olmamıştı değil mi? olmadıysa bence hemen şöyle çok doğum yaptıran bi doktor bulup hemen hamile kalmak lazım zaten bak isteyince de hemen olmuyor örnek: ben

inay canım napıyorsuuun???
canım çok teşekkür ederim. evt haklısın herşey hamile olmaktan ibaret deil ama ben inanıyorum bu kez yavrumu kucağıma alacağıma inanıyorum ya Allah ikinci kez kıymaz yakmaz bizi ikinci kez deilmi :43::43:
inşallah bu kez yakmayacak da alacağız bebişlerimizi kucağımıza.:46::46: beni de beklemek değil de hamile kalınca ne yaparım düşüncesi çoook korkutuyo. her gün acaba yaşıyor mu diye düşünmek....kafayı yermişim gibi geliyo..
....................bence bu ay kullan sen çünkü doktor bana herşey normal olduğu halde verdi demek ki bi zararı yok .bi de ben eşime de keçiboynuzu içiriyorum :) ,fındık ,fıstık,muz ,ceviz, yoğurt, süt,et yediriyorum bol bol:)
yazık ya adamlar enerji patlaması yaşıyordur artık. ayarsız enerjiiiiiiii!!!!!!!:9::9:
aysem nasıl acaba? o da gelip gitmiyo bi süredir:44::44:

Son düzenleme:
valla tobegükçüm beni de hamile kalınca ne yaparım korkusu titretiyor inan ki ama o kadar çoook istiyorum ki...bugün bi veli fal baktı (ooh dersler falan bitti şimdi büyüklerimizin dediği gibi yan gelip yatıyoruz her zaman yaptığımız gibi:) kadın herşeyi söyledi valla tabi ben herşeyi dinlemedim sadece bebek kısmı ilgilendirdiği için beni .neyse çok yakın zamanda hamile olacaksın (benim bebeğin öldüğünü bilmiyordu) kucağına alacaksın ama çok sıkıntılı bi hamilelik geçireceksin dedi e çok normal hamileyken hastaneye yatırsınlar bence hepimizi bi odaya kadın doğumdan çok psikiyatr kliniği olur :)

valla tobegükçüm beni de hamile kalınca ne yaparım korkusu titretiyor inan ki ama o kadar çoook istiyorum ki...bugün bi veli fal baktı (ooh dersler falan bitti şimdi büyüklerimizin dediği gibi yan gelip yatıyoruz her zaman yaptığımız gibi:) kadın herşeyi söyledi valla tabi ben herşeyi dinlemedim sadece bebek kısmı ilgilendirdiği için beni .neyse çok yakın zamanda hamile olacaksın (benim bebeğin öldüğünü bilmiyordu) kucağına alacaksın ama çok sıkıntılı bi hamilelik geçireceksin dedi e çok normal hamileyken hastaneye yatırsınlar bence hepimizi bi odaya kadın doğumdan çok psikiyatr kliniği olur :)

o fal mevzuunu seninle ayrıyeten bir konuşalım canım...
ama evet haklısın hepimizi doldursunlar bi koğuşa, sabah akşam psikiyatrik terapi:37::37:, akşam yemeklerden sonra ultrasonda bebek kontrolü:37:, kilo tartımı, yürüyüş bandı vs. ne süper olurdu değil mi??:52::52::52:

Son düzenleme:
evt cnm burda fikrim değişiyo aman diyorum inş sağlıkla alırım kucağıma uzatmiym o kadar ama kapatınca yine korkular sarıyo ama biz bize burda dura dura çok uzatamam heralde:)

ayyyy ruh halim iyi ki seninki gibi deil canım yaaa vallaa istiyorummu dedim bitti o ay denedik eşim hiç istemedi sana bişe olur die ama dinlemedim onu karamsar olma kararlı ol kafanı çok karıştırma derim ben ya iste yada bekle bence bu şekilde çook yorarsın kendini

az önce o günü anlatan yazını okudum offf çok fena oldum yine o gün olanlar aklıma geldi yine ...bana söylemişlerdi öldüğünü ama ben inanmamıştım doktora defalarca sordum onlar da defalarca baktılar ameliyata giderken hala bi umut vardı içimde yanlış görmüş olabilir misiniz diye soruyordum ,ancak ameliyattan çıktıktan sonra dank etti gittiği... offf nasıl geçecek bu ya

söylemek mi söylememek mi bilmiyorum ama bana iyi ki doğumdan önce söylememeişler eminim ben 1 gün sonra almalarını isterdim öldürseler yatmazdım o ameliyat masasına bazan diyorum söyleselerdi oğlumla vedalaşırdım bazan da diyorum iyi ki söylememişler ne olduğunu anlamdan oldu bitti. insan inanmazki tabi inanılacak bişe deil ooff aklıma geldi yine yaaa napcak biz doğa ya

inşallah sakinleştirmeye fırsat kalmadan hamile kalırız da gerek kalmaz. benim ayın 12veya 13ünde regl olmam lazım( yani lazım değil de:) şu aralar tam zamanları uğraşıyoruz ,gerçi bu ay yumurtladım mı anlayamadım ( şu testlerden de yapıyorum ama bi gün koyu çıkıyo bi gün hiç çıkmıyo kafayı bozdum bu testlerle de) doktora gittiğimde bana da klomen verdi ( herşey normal , ama daha çabuk hamile kalabilmen için veriyorum dedi) bu ay kullandım bakalım ne olacak gelecek ay hamile kalamazsam yine kullanmak istiyorum da bununla ilgili bi topic var orda kist oluştuğundan falan bahsetmişler .acaba uzun süre kullandıklarından mı oldu anlamadım ama 1, 2 ay kullanmaktan bişey olmaz heralde. canım sen çatlatma iğnesi kullanmış mıydın yoksa sadece hapını mı kullanmıştın bi de kullandığın kaçıncı ayda hamile kalmıştın .bence bu ay kullan sen çünkü doktor bana herşey normal olduğu halde verdi demek ki bi zararı yok .bi de ben eşime de keçiboynuzu içiriyorum :) ,fındık ,fıstık,muz ,ceviz, yoğurt, süt,et yediriyorum bol bol:)

az kalmış yaa iyi iyi çok çalışın :1: benim eşim istemiodu az çalıştık bak sonuca:43: bence yumurtlama gününde hergün çalışın teste gerek kalmaz bir hafta hergün bana doktorum öle demişti.. ya bana bu hamileliğimde 5 ay olmadı herşey yolundaydı doktoruma 9 aydır olmuo dedim o da klomen verdi tek doz kullandım 50ml sadce 5 gün o ay hamile oldum hemen iğneye falan gerek kalmadı bu ayda kullanıcam bi tanıdığın da çocuğu 7 aydır olmuo ona doktor vermem klomen herşeyin normal yumurtalarını tembelliğe alıştırırsın öle demiş onu duyunca sanki vazgeçtim geri bilmiyorum kullansammı sen bi kullan bakalım o zaman bu ay hamile olursun inşallah... şu tarifini de alayım ben bi :9::9:

inşallah bu kez yakmayacak da alacağız bebişlerimizi kucağımıza.:46::46: beni de beklemek değil de hamile kalınca ne yaparım düşüncesi çoook korkutuyo. her gün acaba yaşıyor mu diye düşünmek....kafayı yermişim gibi geliyo..

onu düşüneceğimiz kaçınılmaz canım o duygu hiç çıkmaz ki içimizden ama nnapalım on yıl sonra da hamile olsak yine aynı şeyleri düşüneceğiz.

bence uzatma canım ya senin ameliyatında bi sorun olmamıştı değil mi? olmadıysa bence hemen şöyle çok doğum yaptıran bi doktor bulup hemen hamile kalmak lazım zaten bak isteyince de hemen olmuyor örnek: ben

yok çok şükür Allaha sezeryanım iyi geçti daha donra kontrolde rahmin çok ii toparlanmış dikişlerinde gayet iyi demişti bebek iri olduğu için sezeryan oldum zaten gerçi neyse ben yine doktor araştırmaya devam edeyim :)

saol canım pek iyi deilim ya kötü gelişmeler var hamile deilim :43: sıramı size verdim hadi bakalım hayırlısı

Sıkma canını,hayırlısı ne zamansa o zaman olsun.Vardır bunda da bir hayır diye düşün.Bir de bu konuda psikoloji çok önemli biliyorsun,yani aklında bebek olsun fikri varken hamile kalma şansın azalıyormuş.

Benim bu ay zaten öyle bir ihtimalim yok,doktorlara gidip duruyorum,bakalım artık hayırlısı.

Sıkma canını,hayırlısı ne zamansa o zaman olsun.Vardır bunda da bir hayır diye düşün.Bir de bu konuda psikoloji çok önemli biliyorsun,yani aklında bebek olsun fikri varken hamile kalma şansın azalıyormuş.

Benim bu ay zaten öyle bir ihtimalim yok,doktorlara gidip duruyorum,bakalım artık hayırlısı.

evt kesinlikle canım psikoloji çok önemli ama ne mümkün sakin olabilmek. doktora neden gidiyorsun canım kontrole falan mı?

evt kesinlikle canım psikoloji çok önemli ama ne mümkün sakin olabilmek. doktora neden gidiyorsun canım kontrole falan mı?

Haklısın içimiz yanarken sakin olmak zor. :50:
Canım geçen hafta genetik doktoruna gittim.Bazı test sonuçları henüz çıkmadı.Çıkınca tekrar gideceğim.
Hamileliğimde safra kesemde taş olduğu ortaya çıkmıştı.Bugün onun için doktora gittim,yarın ultrason çekilecek.
Yine son 1.5 ay tansiyon sorunu yaşamıştım,yarın bunun için de kardiyoloji doktoruna gideceğim.Yapılacak veya hamilelikde alınabilecek bir önlem var mı diye.

Son düzenleme:
Back
X