inşallah sakinleştirmeye fırsat kalmadan hamile kalırız da gerek kalmaz. benim ayın 12veya 13ünde regl olmam lazım( yani lazım değil de:) şu aralar tam zamanları uğraşıyoruz ,gerçi bu ay yumurtladım mı anlayamadım ( şu testlerden de yapıyorum ama bi gün koyu çıkıyo bi gün hiç çıkmıyo kafayı bozdum bu testlerle de) doktora gittiğimde bana da klomen verdi ( herşey normal , ama daha çabuk hamile kalabilmen için veriyorum dedi) bu ay kullandım bakalım ne olacak gelecek ay hamile kalamazsam yine kullanmak istiyorum da bununla ilgili bi topic var orda kist oluştuğundan falan bahsetmişler .acaba uzun süre kullandıklarından mı oldu anlamadım ama 1, 2 ay kullanmaktan bişey olmaz heralde. canım sen çatlatma iğnesi kullanmış mıydın yoksa sadece hapını mı kullanmıştın bi de kullandığın kaçıncı ayda hamile kalmıştın .bence bu ay kullan sen çünkü doktor bana herşey normal olduğu halde verdi demek ki bi zararı yok .bi de ben eşime de keçiboynuzu içiriyorum :) ,fındık ,fıstık,muz ,ceviz, yoğurt, süt,et yediriyorum bol bol:)