canım biz resmen kader arkadaşlarıyız .öncelikle çok geçmiş olsun sonra da sana safra kesesi hikayemi anlatayım:15 sene gitmediğim doktor gitmediğim acil kalmadı 8 defa endoskopi yaptırdım midemden ağır tedaviler oldum o ilaçlar midemi haşat etti bundan 3 sene önce allah razı olsun bi doktor buldu sorunumu taş falan değil safra kesem yapışmış bütün iç organlarıma (hamile kalabilmek için önce bu sorunu halletmek istedim çünkü acilde vurdukları ilaçlar çok ağır ilaçlar) tanıdık bi doktor bulduk güle oynaya ameliyata girdim yarım saatlik bi ameliyat sonra da o gün hastaneden çıkarım 3 gün sonra da işe başlarım diye. duyduğum herkes öyleydi çünkü neyse ameliyatım 3 saat sürmüş kanama olmuş karaciğerim zedelenmiş doktorun tanıdık olması çok önemli adam açığa çevirmemek için çok uğraşmış ,1 hafta hastaneden çıkamadım 1 ay da işe gidemedim doktor zor kurtardım verilmiş sadakası varmış dedi .bunları niye anlattım hamileyken bunlar olsaydı bebeği kurtaramazlardı ve nihayetinde narkoz alacaktı .bence bir an önce iyi, bi doktora ameliyat olmak en mantıklısı zaten ameliyat sırasında bişey olmazsa ki olmaz benimkisi uç bi örnek 1 hafta sonra tamamen iyileşmiş oluyorsun 1 ay sonra da bebiş için çalışmalara başlarsın ama hamileyken böyle bi riski alma derim ben.Merhaba canım,
Şimdi doktordan geldim.2 cm lik büyük bir taşım var.Ayrıca bir de karaciğerde az da olsa yağlanma varmış.Taş için tek çözüm ameliyat,ama benim korkum ya kapalı ameliyat diye yatıp da sonrasında açık ameliyat yapmaları gerekirse... Doktora bunu söylediğimde düşük bir risk bu dedi.
Doktordan çok da memnun kalmadım açıkcası,çünkü ağrın,şikayetin yoksa şimdi ameliyat olma dedi.Ben de hamilelikte risk oluşturur mu dedim.Olabilir tabi diyor.Sonra da bir gece yatacağın basit bir ameliyat ol dyor.Offf kafam karmakarışık oldu.
Ayrıca bugün kardiyoloji doktoruna da gittim.Tansiyonumyine yüksek çıktı.Hamileliğimde de bu konuda sorun yaşadığımı söyledim.Kadın doğumcum beni dahiliyeye gönderdi ,holter takıldı vs diye anlattım.Neden kardiyoloji doktoruna gitmedin gerçi sonuç belki yine böyle olurdu tabi bilemeyiz dedi.Yaşadığım bu soruna preeklemsi dedi,idrarda protein çıkmıyordu ki dedim.Yine de tanıya preeklemsi görülmüş yazmış( Eğer böyle birşey varsa gittiğim hastane bunu nasıl atladı
Canım çok sıkkın,kafam karmakarışık bugün![]()