hosbuldum canim.. iki gündür iyim cok sükür... ya sen, sen nasil oldun canim...
Ben bir iyiyim bir kötüyüm gel-gitlerdeyim yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosbuldum canim.. iki gündür iyim cok sükür... ya sen, sen nasil oldun canim...
ah kuzum ya görmedim. görsem selamını almadan gider miydim hiç???
amin canım ama ben senin kadar bile iyi olabileceğimi zannetmiyorum. sen daha güçlüsün benden. benim için de cinsiyet şu saatten sonra pek önemli değil ama bi kızım olursa da daha bi mutlu olurum galiba. aslında bunu söylemem bile yanlış biliyorum ama...
ben 2 kere gördüm rüyamda. ama yüzü benim kızım değil. bi çoook güzel bi bebek oluyo, sanki böyle yüzünden nur saçıyo. sonra bi bakıyorum çok hastalıklı çok korkunç bi bebek oluyo. ama ben yine de yüzüne bakıyorum, onunl ilgileniyorum. tuhaf değişik bir duyguydu...:44::44:
canım ya hamile diyince sonradan pişman oldum aslında seni kastetmedim öyle anlamadığına sevindim .sen başkasın biliyorsun değil mi?yani kıskandığım hamilelerden değilsin sen benim için umut demeksin .evet biz hep korku dolu bi hamilelik geçiricez inşallah hayatta geçirdiğimiz en büyük sınav da budur
canım ya bi tane alabilsem kucağıma hiç kıskanmıycam valla bi daha kimseyi ahhhh ahhhh .sen nasılsın canım ya tadını çıkar artık bebişinin doktor kontrolleri nasıl gidiyor?canim ben zaten baska türlü anlamadim.. icini ferah tut... o duyguyu bildigim icin yazmak istedim....
Ben bir iyiyim bir kötüyüm gel-gitlerdeyim yani
benim doktor şu andaki tıp pıhtılaşmanın seviyelerini ölçemiyor demişti yani bize diyorlar ya bu kadar pıhtılaşmadan olmaz diye aslında olabilirmiş yaniii iğne olcaz pıhtılaşma için ve bebişlerimizi alıvercez kucağımıza. bu arada evet canım biz sıkı ve kafayı yemiş bi şekilde çalışıyoruz bu 3. denememiz bu ay da çalışmaları yaptık bekliyoruz bakalım nasıl stresliyim anlatamam bu bekleme süreci çok fena her gün ateş ölçerek ve belirti takip edilerek yaşanır mı yahu?Henüz değil canım.Benim safra kesemde taş var sanırım ilk önce onu halletmem gerekecek.Ama bu arada perşembe gününe riskli gebelik uzmanına randevu aldım.Genetik testimde az da olsa pıhtılaşma çıktı,gebelik öncesinde yapılması gereken şeyler vs var mı falan bi gideceğim bakalım.
Siz başlamıştınız yanlış hatırlamıyorsam?
ahh canim bilirim o gel gitleri... ben biraz daha iyim gecen hafta baya bi zorlandim... arkadaslarinla biseyler yap yanliz kalmamaya calis...ben öyle yapiyorum degisiklik iyi geliyor....
benim doktor şu andaki tıp pıhtılaşmanın seviyelerini ölçemiyor demişti yani bize diyorlar ya bu kadar pıhtılaşmadan olmaz diye aslında olabilirmiş yaniii iğne olcaz pıhtılaşma için ve bebişlerimizi alıvercez kucağımıza. bu arada evet canım biz sıkı ve kafayı yemiş bi şekilde çalışıyoruz bu 3. denememiz bu ay da çalışmaları yaptık bekliyoruz bakalım nasıl stresliyim anlatamam bu bekleme süreci çok fena her gün ateş ölçerek ve belirti takip edilerek yaşanır mı yahu?
canım ya bi tane alabilsem kucağıma hiç kıskanmıycam valla bi daha kimseyi ahhhh ahhhh .sen nasılsın canım ya tadını çıkar artık bebişinin doktor kontrolleri nasıl gidiyor?
ya Aysem şimdi gördüm çıkmadan yazayım dedim sen kontrol altında olduğun sürece bence plecentada bir sorun olmayacak Allah korusun olursa da hemen önlem alınacak sen hiç merak etme.aaaaah Aysem Allah mı söyletti acaba her an bebiş olabilir diye inşallahhhhiyi sayilir canim... placentanin yarisi yukari cikmis yarisi asagidaymis... 18. sinde büyük kontrole gidecegim... bebegin herseyine bakacaklar... hamileligim hamd olsun iyi geciyorda ruhen ara sira degisiyor...canim sen korunmayi biraktin dimi... sendede heran bebek olabilir...
Sen bize bakma zaten,senin iyi olman lazım,güçlü olman lazım.
yok canım cinsiyet için değil yumurtlama takibi içinAteş ölçmeyi cinsiyet için mi yapıyorsun :26:
benim doktor şu andaki tıp pıhtılaşmanın seviyelerini ölçemiyor demişti yani bize diyorlar ya bu kadar pıhtılaşmadan olmaz diye aslında olabilirmiş yaniii iğne olcaz pıhtılaşma için ve bebişlerimizi alıvercez kucağımıza. bu arada evet canım biz sıkı ve kafayı yemiş bi şekilde çalışıyoruz bu 3. denememiz bu ay da çalışmaları yaptık bekliyoruz bakalım nasıl stresliyim anlatamam bu bekleme süreci çok fena her gün ateş ölçerek ve belirti takip edilerek yaşanır mı yahu?
yok canım cinsiyet için değil yumurtlama takibi için
canim sende kendini hazirla seninde cok güclü olmam lazim... hamile olunca birden hersey düzelmiyor... kafa hep geriye gidiyor...rabbim hepimizin yardimcisi olsun canim...
ya Aysem şimdi gördüm çıkmadan yazayım dedim sen kontrol altında olduğun sürece bence plecentada bir sorun olmayacak Allah korusun olursa da hemen önlem alınacak sen hiç merak etme.aaaaah Aysem Allah mı söyletti acaba her an bebiş olabilir diye inşallahhhh
kız allah canını almasın...behzat ç. nerden çıktı beeee??
bu arada bizim soyadımız da ç harfi ile başlıyor. bize de bazen .......(ismimiz) ç. diyor arkadaşlar.![]()
günaydınlarrrrrr
hayırlı günler olsun herkeseeeeee
bugün hamile kalmamıza 1 gün daha yaklaştık yada ne diyelim bu demektir ki bebeğimize 1 gün daha yaklaştık
yada öyle bişiler.....kahvemi içim ayılamadım galiba