Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canim ara sira güc alip mutlu olmuyor degilim ama uzun sürmüyor... karnimdaki hareketleri cok güzel o an cok farkli.. karnimda kücük top gibi oldu..ama canim cok farkli bi duygu korku acayip kucagima alamama korkusu

ay ne tatlıdır şimdi karnın ya. hareketleri şu an tahmin ederek bile mutlu oluyorum ben ya inşallah sağ salim alırsın canım kucağına bide yatakta ani dönüş yapmamak lazımmış canım yani sağa dönüceksen kalkıp oturup öle dönmeliymiş biliyorsun dedilmi dikkat et bunlara. ya deme şimdi kucağıma alamam falan biraz örnek ol ama bize ya sen böle yaparsan biz napalım sen örneksin bize bu kez bi sorun olmayacığna inan lütfen..

o örnekler zaten sinir ediyor ya. bende gittiğimde doktorumdan önce ebe baktı ne zamandır sancın dedi c.tesi akşam başladı dedim neden aramadın doktorunu dedi bende hafta sonuydu rahatsız etmeyeyim die düşündüm dedim ah kızım ah dedi millet gaz sancısı için rahatsız ediyor senin düşündüğüne bak dedi ona da çok pişman olmuştum c.tesi gitseydim die. ama olucağı varmış bana bi sakinlik gelmişti hiç aklıma gelmemişti bebeğime bişe olucağı. kısmet işte. 3D normalde yapmıyorlarmı ki? bencede git çok iyi yaparsın canım.

riskli hamileligini girdigimiz icn burda hepsini yapiyorlar...bide kanama gecirmistimya bunda gecen hafta yine kahverengi akinti falan simdi daha fazla dikkat ederler...gerci olacaksa böyle yapsakta oluyorya...rabbim ne derse o oluyor sonucta... ecel gelince bu cana basagrisi bir bahane.....

ay ne tatlıdır şimdi karnın ya. hareketleri şu an tahmin ederek bile mutlu oluyorum ben ya inşallah sağ salim alırsın canım kucağına bide yatakta ani dönüş yapmamak lazımmış canım yani sağa dönüceksen kalkıp oturup öle dönmeliymiş biliyorsun dedilmi dikkat et bunlara. ya deme şimdi kucağıma alamam falan biraz örnek ol ama bize ya sen böle yaparsan biz napalım sen örneksin bize bu kez bi sorun olmayacığna inan lütfen..

zaten kasiklarima acayip gece uykuda agri giriyor dönemiyorum bile... yavas yavas hareket anca edebiliyorum...

riskli hamileligini girdigimiz icn burda hepsini yapiyorlar...bide kanama gecirmistimya bunda gecen hafta yine kahverengi akinti falan simdi daha fazla dikkat ederler...gerci olacaksa böyle yapsakta oluyorya...rabbim ne derse o oluyor sonucta... ecel gelince bu cana basagrisi bir bahane.....

senden duymuştum sanırım ya yanılıyormuyum acaba. kanama açık renkliyse tehlikeli ama koyu renkliyse tehlikeli deilmiş die duymuştum doğrumudur acaba. haklısın sen ne kadar koru yine oluyor ben bidahakine bu kadar korumayacağım diyorum.

onuda düsünmüyor degilim... ya olacakya bahane ariyoruz kizim öldü simdi kimi sucluyayimki...simdi hastaneye gidiyorum bisey oldugu zaman... pazarteside tam uzmanina gidecegim hepsini kontrol edecekler...3D falan yaptircam..hamileligim cok iyi geciyordu o yüzden doktorum herhalde pek özen göstermedi... neselili neseli gidiyordum doktoruma eltimle birlikte o suram agriyor hep sikayetci oluyordu bense iyim hersey yolunda diyordum... o kizi kucaginda benimki yok.....:14:
aynen ben de öyle düşünüyorum o kadar iyi gidiyordu ki hamileliğim ... bi arkadaşımla aynı gün hamile kalmışız onun düşük tehlikesi oldu ,idrar yollarında iltihap oldu, bacaklarında kramplar oldu, kaç defa acile gittiler doktor ona her türlü testi yapıyordu ben de sinir oluyordum bana niye hiç bişey yapılmıyo doktor beni takmıyor diye .ne oldu ? onun bebeği kucağında benimkisi nerde?:43::43:

Back
X