hoşgeldin canım. tatilin darısı başımıza diyelim artıkslmm canlarımmm tatilden bugun döndüm hemen bi bakayım dedim çok özledim hepinizi tek tek okuyamadım umarım herşey yolundadır bu arada güzel haberler varmı???:))![]()

iyi biraz kafa dağıtmışsın canım sevindim. ama biz sıcaklardan pişerken bööyle gezilmez ki canııımsorma canım ya ani kararla annemle bağ evine gittik. şehirden baya uzak olduğu için netde tam yok gelip gidio bende açamadım hiç ama özledim sizi neler yaptınız ya ne oldu senin taş işi bi karar verdin mi? başka doktora gittin mi?

onlar doğayla bendim kuzum yaaaSeni anlıyorum canım.Buradaki arkadaşlardan o kadar kendimle özdeşleştirdiğim şeyler okudum ki mesela kim yazdı hatırlamıyorum ama ultrason resimlerini arkadaşlara gösterme,kıyafetlerine bakıp bakıp sevme,pişik kreminin en zararsız olanını alma vs vsAcaba çok mu koruyucu olduk,çok mu üstüne düştük de böyle oldu diye düşündüğüm çok olmuştur...

canım yok yaa. kendini suçlama lütfen.. ben yaşadıklarımı başkalarına anlatırken hep benim bebeğim zaten ölecekti ömrü bu kadardı, ama kendi yaşadığım problemler dr. ihmali diye anlatıyorum. inan bana sen bırak sırt üstü yatmayı hiiç yatmasan, gece gündüz otursan, hatta kordonunu elinle tutsan bile (fazla uçtum sanki!) yine ölecekti tatlım... allah yeni bebişine uzun, sağlıklı ömür versin inşallah aysem...naber arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir....
gecen bir yerde okudum kafama cok takildi... hamileligin son aylarinda sirt üstü yatma kordon dolanmasina sebep oluyormus...bende aksine hep sirt üstü yatiyordum (öyle rahat ediyordum)..doktorum 4-5aylikken atmis olabilir demisti cünkü büyüdügünde cok fazla yer kalmiyo.. gecede hep aklima takildi uyuyamadim suclu hissettim kendimi...
iyiyiz canım sen nasılsın? çalışmalara devam mı ediyorsunuz?merhaba hanımlar nasılsınız