- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldimmgünaydın canım
günaydın hoşgeldin büyük ödülü kazandın (çiçek falan bi şey aradım ama bulamadım :)))boncukla idare ediver
hoşbulduk canım nasılsın![]()
kızlar sizler annelik konusunda ne düşünüyorsunuz insan hemen tekrar anne olmak istiyor tabi herşey rabbimin elinde allah izin veririse öncelikle hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize, dün bi doktora msj attım nette sezaryandan 1 yıl sonra gebe kalabilirsin demiş ama insanının 1 yıl beklemesi ne bilim çok zormuş gibi geliyor rabbim inş. çok ara vermeden hepimizin kucaklarını doldururu ama valla ben 1 yılı düşünmüyorum sizler neler yapmayı düşünüyorsunuz fikri olan varsa konuşalım? bence 6 ay yeterli diyorum beynimden ama işte dikişler insanı düşününce tedirgin ediyor ama bi sorunumuzda yok çok şükür ama ne bilin sitede böle 6 ay sonra filan gebe kalan varmı tam okuyamadım da? vel hasıl sizler ne düşünüyorsunuz ? bu acılarımız ancak bebekle biraz hafifler allahımın izniyle yoksa mümkün değillllll kimse dindiremez..allahım inş. hayırlısından hepimizi tekrar anne baba olup,hayırlısıyla bi ömür onlarla yaşlanmamızı nasip eder.....inş.
kızlar sizler annelik konusunda ne düşünüyorsunuz insan hemen tekrar anne olmak istiyor tabi herşey rabbimin elinde allah izin veririse öncelikle hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize, dün bi doktora msj attım nette sezaryandan 1 yıl sonra gebe kalabilirsin demiş ama insanının 1 yıl beklemesi ne bilim çok zormuş gibi geliyor rabbim inş. çok ara vermeden hepimizin kucaklarını doldururu ama valla ben 1 yılı düşünmüyorum sizler neler yapmayı düşünüyorsunuz fikri olan varsa konuşalım? bence 6 ay yeterli diyorum beynimden ama işte dikişler insanı düşününce tedirgin ediyor ama bi sorunumuzda yok çok şükür ama ne bilin sitede böle 6 ay sonra filan gebe kalan varmı tam okuyamadım da? vel hasıl sizler ne düşünüyorsunuz ? bu acılarımız ancak bebekle biraz hafifler allahımın izniyle yoksa mümkün değillllll kimse dindiremez..allahım inş. hayırlısından hepimizi tekrar anne baba olup,hayırlısıyla bi ömür onlarla yaşlanmamızı nasip eder.....inş.
öncelikle amin diyorum dualarına
rabbim kimseyi evlat acısı çekerek bırakmasın, ben doğum yapalı 5 ay oldu doktorum süre vermemişti ne zaman kendini hazır hissedersen o zmana olsun dikişlere hiç bişe olmaz demişti, aile hekimimde haziran da folik asit kullanmaya başlayabilirsin hazirandan itibaren ne zaman olursa demişti. Biz şimdi çalışmalara devam ediyoruz ama folik asti her gün çantamda gidip geliyor, aklıma gelmişken hemen alayım 1 tane.
Ben beklemekten yana değilim içimizdeki evlat acısı yeni bir evladı kucaklamadan koklamadan geçmeyecek biz 2-3 aydır deniyoruz olmadı, inşallah bu ay vardır. Hakkımızda en hayırlısı ne zamansa o zaman olsun
aynen arkadaşım bu acı sadece kollarımıza bebek aldığımız zaman allahımın izniyle o zman belki diner yoksa mümkün değil dediğin gb ya bu doktorlar gerçekten çok ilginç anlamak mümkün değil biri süre vermezken biri 1 yıl diğeri 2 yıl diğeri 6 ay diyolar hepsi insan sonuçta aynı işle meşguller ama hepsi ayrı bi ekol valla bende hastanede çalışıyorum kadın doğumcuda var ama ben gidip ona bişey soracak güçte hala kendimi hissetmiyorum adamı görünce zaten tüylerim diken diken oluyor tam bebeğimi hastaneye getirdiğim zman gece kaybettiğim gece meleğimi o nöbetteymiş anlayacanız hiç bişey soramıyorum kızlar bide benim gibi olan varmı bilmiyorum hergün o acilin önünden geçmek zorunda kalıyorum canımı kaybettiğim yatağa bile bakamıyorum, çünkü aynı hastanede çalışıyorum acilden bi bebek sesi gelince tüylerim ürperiyor...yani çok zor durumdayım anlayacanız daha bişey soramam herhalde kadın doğumcuya .....hergün adamla yüz yüzeyiz çok zor bi durum...oda çok etkilendi ama yapacak bişey yok......eşide çocuk doktoru olmazsa olmuyor kızlar nasip olmayınca ona bile gösteremedim bebeğimi ....allahım mekanı cennet kabride adı gibi nur olsun inş. Yavrumun....annesinin gerçek meleğiiiii
ben de hastaneye gidince boşlukta gibi hissediyorum kendimi .senin için daha zor her gün orda olmak Allah kolaylık versin canım. benim doktor da senin yasın sadece bebeğini kucağına aldığında geçecek ondan önce geçmesini bekleme demişti o yüzden biran önce denemeye başla demişti valla biz deneye deneye da 6. aya geldik sayılır süreyi de doldurduk yani hayırlısı hakkımızdaaynen arkadaşım bu acı sadece kollarımıza bebek aldığımız zaman allahımın izniyle o zman belki diner yoksa mümkün değil dediğin gb ya bu doktorlar gerçekten çok ilginç anlamak mümkün değil biri süre vermezken biri 1 yıl diğeri 2 yıl diğeri 6 ay diyolar hepsi insan sonuçta aynı işle meşguller ama hepsi ayrı bi ekol valla bende hastanede çalışıyorum kadın doğumcuda var ama ben gidip ona bişey soracak güçte hala kendimi hissetmiyorum adamı görünce zaten tüylerim diken diken oluyor tam bebeğimi hastaneye getirdiğim zman gece kaybettiğim gece meleğimi o nöbetteymiş anlayacanız hiç bişey soramıyorum kızlar bide benim gibi olan varmı bilmiyorum hergün o acilin önünden geçmek zorunda kalıyorum canımı kaybettiğim yatağa bile bakamıyorum, çünkü aynı hastanede çalışıyorum acilden bi bebek sesi gelince tüylerim ürperiyor...yani çok zor durumdayım anlayacanız daha bişey soramam herhalde kadın doğumcuya .....hergün adamla yüz yüzeyiz çok zor bi durum...oda çok etkilendi ama yapacak bişey yok......eşide çocuk doktoru olmazsa olmuyor kızlar nasip olmayınca ona bile gösteremedim bebeğimi ....allahım mekanı cennet kabride adı gibi nur olsun inş. Yavrumun....annesinin gerçek meleğiiiii
tatlıım vandan arkadaşım geldi. onunla buluşmaya gitmek zorundaydım. 'cee' deyip kaçtım o yüzdengelen giden yok bende kaçim bariiiii
tobeguk seni gördüm çıkmadım ama sen çıktın yaaa
inşallah hakkında hayırlısı olur da kucağın bir an önce dolar dilşadcım ama folik asitini içmeyi unutma lütfeeeenöncelikle amin diyorum dualarına
rabbim kimseyi evlat acısı çekerek bırakmasın, ben doğum yapalı 5 ay oldu doktorum süre vermemişti ne zaman kendini hazır hissedersen o zmana olsun dikişlere hiç bişe olmaz demişti, aile hekimimde haziran da folik asit kullanmaya başlayabilirsin hazirandan itibaren ne zaman olursa demişti. biz şimdi çalışmalara devam ediyoruz ama folik asti her gün çantamda gidip geliyor, aklıma gelmişken hemen alayım 1 tane.
ben beklemekten yana değilim içimizdeki evlat acısı yeni bir evladı kucaklamadan koklamadan geçmeyecek biz 2-3 aydır deniyoruz olmadı, inşallah bu ay vardır. hakkımızda en hayırlısı ne zamansa o zaman olsun
ay canım yaaa, durumun ne zor!! ben doğum yaptığım hastaneye gittiğimde kriz geçirip ağlamaya başlıyorumaynen arkadaşım bu acı sadece kollarımıza bebek aldığımız zaman allahımın izniyle o zman belki diner yoksa mümkün değil dediğin gb ya bu doktorlar gerçekten çok ilginç anlamak mümkün değil biri süre vermezken biri 1 yıl diğeri 2 yıl diğeri 6 ay diyolar hepsi insan sonuçta aynı işle meşguller ama hepsi ayrı bi ekol valla bende hastanede çalışıyorum kadın doğumcuda var ama ben gidip ona bişey soracak güçte hala kendimi hissetmiyorum adamı görünce zaten tüylerim diken diken oluyor tam bebeğimi hastaneye getirdiğim zman gece kaybettiğim gece meleğimi o nöbetteymiş anlayacanız hiç bişey soramıyorum kızlar bide benim gibi olan varmı bilmiyorum hergün o acilin önünden geçmek zorunda kalıyorum canımı kaybettiğim yatağa bile bakamıyorum, çünkü aynı hastanede çalışıyorum acilden bi bebek sesi gelince tüylerim ürperiyor...yani çok zor durumdayım anlayacanız daha bişey soramam herhalde kadın doğumcuya .....hergün adamla yüz yüzeyiz çok zor bi durum...oda çok etkilendi ama yapacak bişey yok......eşide çocuk doktoru olmazsa olmuyor kızlar nasip olmayınca ona bile gösteremedim bebeğimi ....allahım mekanı cennet kabride adı gibi nur olsun inş. Yavrumun....annesinin gerçek meleğiiiii
pişt kızzz, naber napıyorsun?ben de hastaneye gidince boşlukta gibi hissediyorum kendimi .senin için daha zor her gün orda olmak Allah kolaylık versin canım. benim doktor da senin yasın sadece bebeğini kucağına aldığında geçecek ondan önce geçmesini bekleme demişti o yüzden biran önce denemeye başla demişti valla biz deneye deneye da 6. aya geldik sayılır süreyi de doldurduk yani hayırlısı hakkımızda
bi erkek arkadaş geldi. oturduk maziyi andık. eşine çocuğuna hediyeler aldık. yarın dönüyor bu sefer de pazar başka bir kız arkadaşım geliyor. haftaya tüm zamanımı sana ve ona ayıracağım tatlııımtobegükçüm Van dan kim geldi yav ? ben de geleydim özledim Van'ı . dün gittim psikoloğa iyiydi valla tam benim istediğim gibiydi biliyon sen nasıl istediğimi. Yeri keçiören de salı gelcem tekrardan senin oralara buluşalım::
aysemcim iyisinizdir ikinizde inşallah
tobeguk ve 24kasım özledim sizi
çalakan nerelerdesinnn
bak ya nasıl gelen giden yok geliyoz ya iştemerhaba canım ben buralardayım ya ama bir haftadır yoğun deil sayfa gelen giden pek yok bende çok girmedim o yüzden ayşemden yeni bir haber yok sanırım. sen nasılsın iyimisin![]()