Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

yok canim simdikini yas 33 olunca biraz gec oldu diye düsünüyordum.. canim ben iyim elhamdülillah oda arkadasimda iyi dün cikti hastaneden bebegine gidip gelcek süt icin.. hastanede uzun kalinca insan zaman zaman bulanima giriyor heran birsey olacakmis gibi korkuyorum..rabbim bol bol sabir versin insallah..

iyi olmana sevindim canım arayı açınca bişemi oldu acaba die aklımdan geçmiyor deil canım arada haber ver :34: bebeği küvezde hala dimi Rabbim kıymasın inşallah. sana da bol bol sabırlar versin canım. bişey olcak die düşünme canım güvendeyim die düşün.

iyi olmana sevindim canım arayı açınca bişemi oldu acaba die aklımdan geçmiyor deil canım arada haber ver :34: bebeği küvezde hala dimi Rabbim kıymasın inşallah. sana da bol bol sabırlar versin canım. bişey olcak die düşünme canım güvendeyim die düşün.

evet canim normal dogum gününe gelene kadar küvezde kalcak.. daha kücük bebeklerde varmis 24 haftalik falan. 1kiloyu gecince pek sorun olmuyor diyorlar ama yinede insan korkuyor cok kücük oluyorlar.. aslinda haklisin cok iyi bir klinikdeyim hele cocuk klinigi süper.. ama gecen yil yasadiklarim kafamdan silinmiyorki..

evet canim normal dogum gününe gelene kadar küvezde kalcak.. daha kücük bebeklerde varmis 24 haftalik falan. 1kiloyu gecince pek sorun olmuyor diyorlar ama yinede insan korkuyor cok kücük oluyorlar.. aslinda haklisin cok iyi bir klinikdeyim hele cocuk klinigi süper.. ama gecen yil yasadiklarim kafamdan silinmiyorki..

o güne kadar o kadın günde on kez doğum yapmış gibi olur sıkıntıdan. evt canım bi kilodan sonrası iyi ama Rabbimin bileceği iş o yine de kıymaz inşallah. ah onlar ya ben dün gece yine boğuştum onlarla o film şeritlerinden kurtulmak istiyor insan artık. ne yaparsan yap kafandan atamazsın onları canım şimdi en çok yanındaki bebeğin için güçlü ol.

ya arkadaslar bu aralar rüyamda hep kiz bebek görüyorum onu seviyorum.. ben kafamdan silmek istedikce rüyalarima giriyor gecen yine gördüm kucagim kücük kiz cocugu esime diyorumki bak sana ne kadar cok kizimiza benziyor ayni zülal deyip agliyorum...

ya arkadaslar bu aralar rüyamda hep kiz bebek görüyorum onu seviyorum.. ben kafamdan silmek istedikce rüyalarima giriyor gecen yine gördüm kucagim kücük kiz cocugu esime diyorumki bak sana ne kadar cok kizimiza benziyor ayni zülal deyip agliyorum...

:14: keşke rüyalarımıza engel koyabilsek.

ayşem soru sormuştum görmedin sanırım tekrar sorayım. kafaya koymuştum demişsin ya ilktede olmuş maşallah. ya streslimiydin o ay yoksa rahatmıydın kaygı varmıydı yani yoksa oluruna mı bırakmıştın.

ayşem soru sormuştum görmedin sanırım tekrar sorayım. kafaya koymuştum demişsin ya ilktede olmuş maşallah. ya streslimiydin o ay yoksa rahatmıydın kaygı varmıydı yani yoksa oluruna mı bırakmıştın.

canim ben ocak ayi baslayacagim demistim.. o güne kadar korundum sanki ocak ayinda bebegim gelecek gibi stres falan yapmadim cok rahattim.. bilmiyorum ama ocak ayinda hamile kalacagim gibi geliyorduda bana.. ama kendimi o güne iyi hazirladim.. kizimin resimlerini ve tulumunu bir kutuya koydum yani yeni bebege hazir oldugumu hisssediyordum..

canim ben ocak ayi baslayacagim demistim.. o güne kadar korundum sanki ocak ayinda bebegim gelecek gibi stres falan yapmadim cok rahattim.. bilmiyorum ama ocak ayinda hamile kalacagim gibi geliyorduda bana.. ama kendimi o güne iyi hazirladim.. kizimin resimlerini ve tulumunu bir kutuya koydum yani yeni bebege hazir oldugumu hisssediyordum..

stres yoktu yani ne güzel ya canım gerçekten çok şanslısın.

stres yoktu yani ne güzel ya canım gerçekten çok şanslısın.

canim biraz öncede yazdimya demekki vakti zamani gelmisti yoksa benim marifetim degil...rabbim ol deyince hersey olur.. kafanizi rahat birakin tam anlamiyla hazirlayin kendinizi yeni bebege yasayacagim ne varsa onu öylede böylede yasiyoruz.. zaman geldi acaba acelemi davrandik diye sordugumda oldu kendime.. herserde vardir bir hayir.. bu hastanede yatmamdada vardir bir hayir..

ben geldiiiim....

ben mi???? dayanamam ki kıııızzz:19:anında haber uçururum size biz çalıştık diye:17::17: valla benim içime hep doğa, aynur, calakan sıralaması geliyor da bizim topic sürpriz gebelere alışkın. bu gidişle arka kulvarlardan atak yapıp da melekyavrusu hamileyim dese şaşırmam:9::9::9: daa dim hamile kalırsa kalsın yeter ki ayağını sürtsüüün....

hııııııııııııııııııı bak baaaaak beni en arkaya atmıııııııış :19: bende ışık göremedin heralde canım :10:

ÇALAKAN RABBİM NE VERİRİSE HAYIRLISINDAN VERSİN ARKADAŞIM RABBİM İNŞ. BİR BİR HEPİMİZİ SEVİNDİRSİN DİYORUM ALLAHIM BU MÜBAREK GÜNLERİN HÜRMETİNE DUALARIMIZI KABUL EYLER İNŞ. BİZ MELEK ANNELERİNİN BOYUNLARINI BÜKÜK BIRAKMASIN RABBİM...

CANIM SIRALAMAYI YAPMIŞSIN...İÇİNE Mİ DOĞDU HADİ HAYIRLISI OLSUN İNŞ...RABBİM KİMSECİKLERİ ÇOK BEKLETMESİN HAYIRLISIYLA EMANETLERİNDEN BİZLERE NASİP ETSİN İNŞ..

sabahtan herkesler buaradymış maaşallah maaşallah ama kimsecikler kalmamıiş yinee

ayşecim iyi olmana çoook sevindim az kaldı arkadaşım:nazar:

calakan buaralardayım bakıp okuyup kaçıyorum çoğu zaman.. stres yook arkadaşım bebiş olurmu diye düşünme anı yaşa:) yani ben öle yapmayı planlıyorumm:52::52:

inay bende hiçbişey yaptırmadım yaa pıhtılaşama yaptıracam onuda 2 düşükten önce devlette yapmıyorlarmış ankara yada samsunda artıkın gerçi gerek yok demişti dr ama bilemiyorum ki sonrasında keşke dememek içinn

aynur o kadar güzel dua ediyorsunki Allah razı olsun arkadaşım:46:

tubeguk beni sıraya bile koymamışsın o kadar mı umutsuzumm:))

ÇALAKAN RABBİM NE VERİRİSE HAYIRLISINDAN VERSİN ARKADAŞIM RABBİM İNŞ. BİR BİR HEPİMİZİ SEVİNDİRSİN DİYORUM ALLAHIM BU MÜBAREK GÜNLERİN HÜRMETİNE DUALARIMIZI KABUL EYLER İNŞ. BİZ MELEK ANNELERİNİN BOYUNLARINI BÜKÜK BIRAKMASIN RABBİM...

CANIM SIRALAMAYI YAPMIŞSIN...İÇİNE Mİ DOĞDU HADİ HAYIRLISI OLSUN İNŞ...RABBİM KİMSECİKLERİ ÇOK BEKLETMESİN HAYIRLISIYLA EMANETLERİNDEN BİZLERE NASİP ETSİN İNŞ..

amin canım amin zaten hayırlısı demekten başkada bişe demez olduk.

sabahtan herkesler buaradymış maaşallah maaşallah ama kimsecikler kalmamıiş yinee

calakan buaralardayım bakıp okuyup kaçıyorum çoğu zaman.. stres yook arkadaşım bebiş olurmu diye düşünme anı yaşa:) yani ben öle yapmayı planlıyorumm:52::52:

tubeguk beni sıraya bile koymamışsın o kadar mı umutsuzumm:))

neden kaçıyorsun yaaa bak sen bide itiraf ediyor :20: canım yok yaaaa ne stresi bu ay çoook rahatım bide şu koca rahat bıraksa daha rahat olucam :52: tam ben umurumda deil artık zamanım var derkeneee adam ben bebek istiyorum die tutturdu 5 ay geçti hiç birinde demedi adam benim rahat olucağım ayı buldu yaaa :47: sen daha başlamadın mı canım yaaa ne tembellik yapıyorsun öyle. haaaahahahaha kız bi sıralama yaptı yapmaz olaydım der şimdi pişman ettik kızı ya :52::52::52:

bir sıralamada benden gelsinn
1.aynur ağustoss
2.calakan ve doğa eylül
3.tubeguk ve bennn ekimm
4.izmirli ve inayy ekim sonu kasım başıı
5.melek yavrusu aralık

içimden böle geldi ama izmirli 2. yada 3. sırada inayında 3.sırada olmasıda olası tabiiiiii:52::52:

1.aynur ağustoss
2.calakan ve doğa eylül
3.tubeguk ve bennn ekimm
5.melek yavrusu aralık

içimden böle geldi ama izmirli 2. yada 3. sırada inayında 3.sırada olmasıda olası tabiiiiii:52::52:

hmmm başarılı :9: heheheh ben hiç tahminde bulunamıyorum canım yaa. neden benim içime doğmuyor ki :44:

Insallah canim arkadasim, insalah o guzel Allahi tez bir zamanda sizleride sirayla sevindirir. gun dogmadan neler dogar diye bosuna dememmisler. Insallah hayirlisiyla tek tek hepinizin guzel haberlerini alicagiz.

1.aynur ağustoss
2.calakan ve doğa eylül
3.tubeguk ve bennn ekimm
5.melek yavrusu aralık

insallahhh canım insallah sağlıkla en kısa zamanda gelsinlerde evlatlarımız artık burnumuzun direğinin sızısı bi gecsin, bugün iki arkdasım bebeklerine nasıl baktıracaklarından bahsediyorlardı, kreşe mi versek işte mi baksak annem mi babam mı baksa diyorlardı, çok özeniyorum ya, eve gelince bir baktım yastığı almısım sanki bebeğim gibi sarılıyorum oynuyorum, hayal kuruyorum, ilaçlar biraz agır geliyor sersem gibiyim aglamıyorum ilaclardan ama beynim bir an olsun baska bir sey düşünmüyor

Back
X