melek annesi bende tam o zamanlar adet olmustum gayet normal ve güzel dert etme...
kızlar sağolun korkudan öldüm gece sabah 6.30 da uyudum 11 de kalktı, siğil sandım sonra baktım değil ucuk sandım ödüm patladı çünkü ucukta hamilelikte bebek kaybı %50 oluyormus üzüntüden yatamadım. öğlen doktora gittim ay cok utandım ama doktor görünce şok oldu nasıl dayanıyorsun bunun acısına dedi, aşırı derecede enfeksiyon olmus 4 tane ilaç verdi çok şükür uçuk değilmiş ya o kadar rahatladımki inanılmaz agrım var ama moral oldu bu bana
ayrıca bu doktora da sordum ne zaman hamile kalabilirm diye 3-4 ay dedi ama aslında en ideali bebek kaç aylıksa o kadar beklemektir dedi, mesele 9 aylıksa 9 ay bekleyeceksin gibi, diğer doktoruma kızdı neden sana normal doğum yaptırmadılar dedi boşu boşuna ölü bebek sezeryan olurmu dedi, siz o sırada üzgünsünüz sizi dinlemeyeceklerdi dedi,bende cok pişmanım normal olsaydı şimdi baslardım calısmalara(( gerçi suanki acımla biraz zor
sağol canım ya içimi rahatlattın..
ohh çok şükür siğil uçuk falan yoksa enfeksiyon geçer inşaallah tez zamanda benim doktorum 1 yıl dedi başka bi doktora gittim 6 ay sonra bırakabilirsin dedi aslında rahmi kuvvetlendirecek yaraları toparlayacak bişeyler yesek kendimize daha iyi baksak 6 ay yeterli gibi ha kızlar ne dersiniz neler yemeli varmı bi fikriniz???