Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

melek annesi bende tam o zamanlar adet olmustum gayet normal ve güzel dert etme...
kızlar sağolun korkudan öldüm gece sabah 6.30 da uyudum 11 de kalktı, siğil sandım sonra baktım değil ucuk sandım ödüm patladı çünkü ucukta hamilelikte bebek kaybı %50 oluyormus üzüntüden yatamadım. öğlen doktora gittim ay cok utandım ama doktor görünce şok oldu nasıl dayanıyorsun bunun acısına dedi, aşırı derecede enfeksiyon olmus 4 tane ilaç verdi çok şükür uçuk değilmiş ya o kadar rahatladımki inanılmaz agrım var ama moral oldu bu bana

ayrıca bu doktora da sordum ne zaman hamile kalabilirm diye 3-4 ay dedi ama aslında en ideali bebek kaç aylıksa o kadar beklemektir dedi, mesele 9 aylıksa 9 ay bekleyeceksin gibi, diğer doktoruma kızdı neden sana normal doğum yaptırmadılar dedi boşu boşuna ölü bebek sezeryan olurmu dedi, siz o sırada üzgünsünüz sizi dinlemeyeceklerdi dedi,bende cok pişmanım normal olsaydı şimdi baslardım calısmalara:((( gerçi suanki acımla biraz zor

sağol canım ya içimi rahatlattın..
ohh çok şükür siğil uçuk falan yoksa enfeksiyon geçer inşaallah tez zamanda benim doktorum 1 yıl dedi başka bi doktora gittim 6 ay sonra bırakabilirsin dedi aslında rahmi kuvvetlendirecek yaraları toparlayacak bişeyler yesek kendimize daha iyi baksak 6 ay yeterli gibi ha kızlar ne dersiniz neler yemeli varmı bi fikriniz???

S.a. Arkadaslar
ben simdi biraz daha iyim elhamdülillah..cok zor gecirdim bu seferki ameliyati hala canim aciyor.. sudan cikmis balik gibi oldum aglamaya bile halim yoktu.. oglumda iyi hergün yanina gidiyorum yolda uzun oldugu icin bütün günüm nasil geciyor bilmiyorum.. sonra dikislerim aciyor yoldan sonra...hemen yatiyorum... oglumu emzirmeye ugrasiyorum azicik emiyor hemen yoruluyor cok kücük...

Arkadaslar size tavsiyem kendinizi ruhen hazir hissetmediginiz sürece bebek yapmayin benim yasadiklarimi yasamanizi istemem... dogumdan sonra oglumu unutup hep kizim aklima geldi onu kucagima alamamistim öyle garip duygularki anlatamam bir kac günüm aglamakla gecti.. suan icimdekiler nasil anlatsam size onu bile kelimelere dökecek halim yok.. ne zormus baska bebekte gideni unuttturmuyor hatta daha cok hatirlatiyor...insallah oglumu eve aldigimda bu duygularim degisir...
bana bol bol dua edin ne olur...

Rabbim hepimize yardim etsin... insallah sizin hamileliginiz sorunsuz gecer...sapa saglam bebeklerinizi kucaklariniza alirsiniz...
bu ayda adet oldum diye sakin üzülmeyin herseyin vakti zamani var....rabbim bizden daha iyi bilir...

S.a. Arkadaslar
ben simdi biraz daha iyim elhamdülillah..cok zor gecirdim bu seferki ameliyati hala canim aciyor.. sudan cikmis balik gibi oldum aglamaya bile halim yoktu.. oglumda iyi hergün yanina gidiyorum yolda uzun oldugu icin bütün günüm nasil geciyor bilmiyorum.. sonra dikislerim aciyor yoldan sonra...hemen yatiyorum... oglumu emzirmeye ugrasiyorum azicik emiyor hemen yoruluyor cok kücük...

Arkadaslar size tavsiyem kendinizi ruhen hazir hissetmediginiz sürece bebek yapmayin benim yasadiklarimi yasamanizi istemem... dogumdan sonra oglumu unutup hep kizim aklima geldi onu kucagima alamamistim öyle garip duygularki anlatamam bir kac günüm aglamakla gecti.. suan icimdekiler nasil anlatsam size onu bile kelimelere dökecek halim yok.. ne zormus baska bebekte gideni unuttturmuyor hatta daha cok hatirlatiyor...insallah oglumu eve aldigimda bu duygularim degisir...

Rabbim hepimize yardim etsin... insallah sizin hamileliginiz sorunsuz gecer...sapa saglam bebeklerinizi kucaklariniza alirsiniz...
bu ayda adet oldum diye sakin üzülmeyin herseyin vakti zamani var....rabbim bizden daha iyi bilir...
Allah sana da oğluna da uzun sağlıklı ömürler versin .sağsağlim aldın ya bebişini kucağına şükürler olsun ona ve kendine çok iyi bak .öpüyorum sizi çok:16:

S.a. Arkadaslar

aysem üzme kendini artık güzel günler hep senin, bize umutsun sen canım.. cok sevindim sana, şu 2 ayda tek mutlu olduğum olay senin oğlunun doğması oldu...
ama dediğini bende hep düşünüyorum sanki baska bebek doğurunca kızıma ihanet edicem gibi geliyor cok sacma ama dediğin gibi insanın içinde bir yara olarak kalıcak..tekrar geçmiş olsun bizlerden duanı esirgeme lütfen,Allahım sana eşine minik bebeğine sağlıklı uzun bir ömür versin

kızlar sinirlerim cok bozuk sanırım ucuk cıktı genital bölgemde agzımdada cıktı, uykusuzluk beslenmeme üzüntü,hepsi birleşti mahvettiler beni. ve ucuk geciren kadınlar eger hamileliklerindede ucuk olursa bebekleri ölebilir yada sakat olurmus çok moralim bozuk nerden geldi bu ucuk, inanılmaz agrım var suan sezeryan agrısından beter diyim size acırsınız halime ne yapıcam ben ya hiç mutlu olamıycam sanırım

kızlaaaaar, ben geldim. yarın iş var kızlar.:19::19: iyiydik böyle evde... valla tatil iyi geldi. doğacım, özayım size de yarın için hayırlı işler kıslar..
Arkadaşlar şunu çok iyi biliyorumki aynı acıyı yaşayanlar birbirlerini gerçekten anlayabiliyorlar ve bu yüzden sizlerle tanışmak dertleşmek istedim...sevdiklerimi üzmemek için hep güçlü duruyorum gözyaşlarımı içime akıtıyorum yüreğimdeki fırtınaları bastırmak için kendimi çok zorluyorum ama biliyorumki rahatlamam lazım kendimi açmam lazım bunun içinde beni en iyi anlayabilecek kişilerin bunu yaşayanlar olduğunu düşündüğüm için sizlere yüreğimi açmak istedim umarım kabul buyurursunuz :(
canım başın sağolsun:(((( ama acını içine atma. bizim buraya gelen kişilere ilk tavsiyemiz bu oluyor... kimseye güçlü görünmek zorunda değilsin ki!! bu konuda ennnn çok üzülen kişi sensin. o acıyı yaşamak en çok senin hakkın. ağlamak istediğinde ağla, bağır, kır, dök....çünkü içine attığında ileride depresyon olarak geri dönüyor bu acılar. (psikologların yalancısıyız biz!!)
kabul edip etmemek ne haddimize canım. her zaman gel, dertleşiriz. allah sabır versin..
..........doğumdan tam 1 ay sonra adet olmaya başladım bu normal bişeymi acaba 2 hafta sonra kontrolüm var acaba dahamı erken gitsem doktora size sorayım dedim
evet canım çok normal. benim lohusalığım 25 gün sürdü. 30. gün reglim başladı. evet calakanın dediği gibi sevinmelisin... çünkü bu iyileşmeye başladığının, her şeyin normale dönmeye başladığının bir göstergesi...
melek annesi bende tam o zamanlar adet olmustum gayet normal ve güzel dert etme...
kızlar sağolun korkudan öldüm gece sabah 6.30 da uyudum 11 de kalktı, siğil sandım sonra baktım değil ucuk sandım ödüm patladı çünkü ucukta hamilelikte bebek kaybı %50 oluyormus üzüntüden yatamadım. öğlen doktora gittim ay cok utandım ama doktor görünce şok oldu nasıl dayanıyorsun bunun acısına dedi, aşırı derecede enfeksiyon olmus 4 tane ilaç verdi çok şükür uçuk değilmiş ya o kadar rahatladımki inanılmaz agrım var ama moral oldu bu bana...
ayrıca bu doktora da sordum ne zaman hamile kalabilirm diye 3-4 ay dedi ama aslında en ideali bebek kaç aylıksa o kadar beklemektir dedi, mesele 9 aylıksa 9 ay bekleyeceksin gibi, diğer doktoruma kızdı neden sana normal doğum yaptırmadılar dedi boşu boşuna ölü bebek sezeryan olurmu dedi, siz o sırada üzgünsünüz sizi dinlemeyeceklerdi dedi,bende cok pişmanım normal olsaydı şimdi baslardım calısmalara:((( gerçi suanki acımla biraz zor
canım çok geçmiş olsun. acil şifalar dilerim tatlım....
evet, benim eşimin kuzeni hollandada hemşire.. dr. da ona kaç ay hamile kaldıysan o kadar ayda vücudun normale, eski haline döner demiş... hatta ben o yüzden çok kafama takmıştım bazı şeyleri...
S.a. Arkadaslar
bana bol bol dua edin ne olur...Rabbim hepimize yardim etsin... insallah sizin hamileliginiz sorunsuz gecer...sapa saglam bebeklerinizi kucaklariniza alirsiniz...
canım çok sevindim senden haber aldığıma. çok merak etmiştim seni... allah inşallah bir an önce şifanı verir... maşallah oğluşuna da sana da:nazar::nazar::nazar:
inşallah bir an önce evinize çıkarsınız ve duyguların değişir tatlım....
aysem, canım sana bir soru soracağım.. bilmiyorum okuyup cevap vermeye fırsatın olur mu ama.... sen kendini hamileliğe en hazır hisseden arkadaşlarımızdandın ya, şimdi biz nasıl anlayacağız hazır olup olmadığımızı?? acaba biz hasretten mi bu kadar istiyoruz yoksa hazır mıyız? ben şahsen bunu ayırt edemiyorum. psikolojik olarak çok zayıfım şu anda... ama geçenlerde eşim bana "senin hazır olmadığını düşünüyorum" dedi ve ben çooook üzüldüm çünkü çok istiyorum bebeğime sarılmak, onu koklayıp öpmek...

kızlar sinirlerim cok bozuk sanırım ucuk cıktı genital bölgemde agzımdada cıktı, uykusuzluk beslenmeme üzüntü,hepsi birleşti mahvettiler beni. ve ucuk geciren kadınlar eger hamileliklerindede ucuk olursa bebekleri ölebilir yada sakat olurmus çok moralim bozuk nerden geldi bu ucuk, inanılmaz agrım var suan sezeryan agrısından beter diyim size acırsınız halime ne yapıcam ben ya hiç mutlu olamıycam sanırım

canım üzülmemeye çalış lütfen. ben doğumdan 1 ay sonra şiddetli kanamayla hastaneye kaldırılmıştım ve salak asistanlar rahmin alınabilir demişlerdi bana!! düşünsene bütün umutlarımın bitmesi demekti bu!! yani hepimiz benzer sınavlardan geçiyoruz ama inan bir müddet sonra hepsi geçiyor. yeterki sabret canım..
genital bölgendeki uçuk değil dememiş miydi dr? bir de cahilliğimden soruyorum.. ağızda çıkan uçuk da mı bebeğin düşmesine neden oluyor?(yani sadece uçuk virüsünün vücuda girmesi yetiyor mu kayıp için?) yoksa genital bölgedeki mi?:26::26::44::44:

canım üzülmemeye çalış lütfen. ben doğumdan 1 ay sonra şiddetli kanamayla hastaneye kaldırılmıştım ve salak asistanlar rahmin alınabilir demişlerdi bana!! düşünsene bütün umutlarımın bitmesi demekti bu!! yani hepimiz benzer sınavlardan geçiyoruz ama inan bir müddet sonra hepsi geçiyor. yeterki sabret canım..
genital bölgendeki uçuk değil dememiş miydi dr? bir de cahilliğimden soruyorum.. ağızda çıkan uçuk da mı bebeğin düşmesine neden oluyor?(yani sadece uçuk virüsünün vücuda girmesi yetiyor mu kayıp için?) yoksa genital bölgedeki mi?:26::26::44::44:

ay canım ne bileyim anlamadım agzımda ki ucuk değil aftmıs agzın içinde aft olurmus, bir de adet oldum tam fenayım, hemoroid bi yandan, vajinam yara dolu tuvalete giremiyorum cok az su içmeye calısıyorum, doktor ucuk değiil dedi ama nete baktım aynı ucuk gibi duruyor doktor düzelmessen salı gene gel dedi, insallah düzelirim ya, insallah ucuk değildir, agızdaki ucuk bebeğe zarar vermez canım üzme kendini,vajende ki son 1.5 ay sıkıntı oluyormus eger erken suyun gelirse (ki benim suyum gelmişti doğumda) bebeğe enfeksiyon cabuk bulasıp virüs bebeği %50 öldürebiliyor ya da zeka geriliği yapıyormus, 2düşük ve cok zor bir hamilelik tansiyon hergün olunan iğneler bir de ucuk olursa ne yaparım hiç bilmiyorum

bunlar hep üzüntüden oluyor beslenmedim yemek yemedim, mutlu olmaya hiç caba harcamadım agla agla sürekli düşün, uykusuz kal işte sonuc, oysa daha önce kolay kolay hastalığım olduğunu bilmezzdim, doğumdan sonra da eve geldiğimde bütün popom bütün belim yara olmustu, benim vücudum büyük strese direk büyük tepkiler veriyor

ay canım ne bileyim anlamadım agzımda ki ucuk değil aftmıs agzın içinde aft olurmus, bir de adet oldum tam fenayım, hemoroid bi yandan, vajinam yara dolu tuvalete giremiyorum cok az su içmeye calısıyorum, doktor ucuk değiil dedi ama nete baktım aynı ucuk gibi duruyor doktor düzelmessen salı gene gel dedi, insallah düzelirim ya, insallah ucuk değildir, agızdaki ucuk bebeğe zarar vermez canım üzme kendini,vajende ki son 1.5 ay sıkıntı oluyormus eger erken suyun gelirse (ki benim suyum gelmişti doğumda) bebeğe enfeksiyon cabuk bulasıp virüs bebeği %50 öldürebiliyor ya da zeka geriliği yapıyormus, 2düşük ve cok zor bir hamilelik tansiyon hergün olunan iğneler bir de ucuk olursa ne yaparım hiç bilmiyorum

bunlar hep üzüntüden oluyor beslenmedim yemek yemedim, mutlu olmaya hiç caba harcamadım agla agla sürekli düşün, uykusuz kal işte sonuc, oysa daha önce kolay kolay hastalığım olduğunu bilmezzdim, doğumdan sonra da eve geldiğimde bütün popom bütün belim yara olmustu, benim vücudum büyük strese direk büyük tepkiler veriyor

Canım çok geçmiş olsun. Dediğin gibi düzgün beslenmediğin için vücudun dirençsiz kalmış olmalı.
Lütfen iyi olmak için biraz gayret göster, kendini bırakma. Ağla bağır acını yaşa ama diğer yandan da vücuduna iyi bak ki zamanı geldiğinde bu yönden bir sorun yaşama.

Hamilelikte senin de mi tansiyon problemin vardı? Preeklemsi miydi?

S.a. Arkadaslar

Ayşem iyi olduğunuza çok sevindim. Umarım daha da iyi olacaksın.Şu an neler hissettiğini birebir olmasa da az çok tahmin edebiliyorum.Hormonların etkisiyle duygularını daha da yoğun yaşıyorsun.Zaman herşeyin ilacı,bunu herbirimiz yaşadık gördük.Onun en çok sana ihtiyacı var şu an.Üzülüp sütünü de etkileme.
Bu arada oğlunu ne zaman eve çıkaracağınız belli mi?

Son düzenleme:
kızlaaaaar, ben geldim. yarın iş var kızlar.:19::19: iyiydik böyle evde... valla tatil iyi geldi. doğacım, özayım size de yarın için hayırlı işler kıslar..

Güle güle gittin foruma da hoşgeldin :16:
Yarın işe başlayan herkese Allah kolaylık versin.Çok öpüyorum canım :54:

inşaallah uçuk değildir canım ya üzme kendini.bak bunlar hep vücudunun aşırı strese verdiği aşırı tepkiler canım lütfen biraz daha sakin olmaya çalış beslenmene dikkat et çabucak toparla kendini bidahaki yavrucukların için.rahimin toparlanması için yemen gerek stresten uzak durmak gerek biraz gayret et.Rabbine sığın Ona güven bol bol tesbih çek eminim rahatlatacaktır.evladını kaybetmenin mükafatlarını araştır netten sıkıldıkça oku ben öyle yapıyorum ferahlamamı sağlıyor..
hepiniz dualarımdasınız...

izmirli82 canım bende tansiyon cıkmıstı son haftalar ilaç alıyordum alfamet diye bir ilaç, 33haftadan sonra cıkmıstı. sende de mi vardı yoksa

melek_annesi
Allah sabırlar versin başka acı göstermesin inşallah

aysem çok sevindim birşeyler yazmışsın merak etmiştim çok

melekyavrum çok zor ama biraz kendini rahat bırak tatlım yapmaktan hoşlandığın şeylerle zaman geçir ne bileyim yardımcı olmak istiyorum ama aklımada birşey gelmiyor

diğer kızlar
sizleride seviyorum unutmadım heeee

tobeguk okula başlıyor hadi hayırlısı sinirlerini bozan olursa tehdit et bizim kızları bi çağırırsam die :37:

Kızlar merhaba nasılsınız bir kaç gündür giremedim valla yoğundum doktor filan bide üstüne üstlük grip oldum nasıl oldu anlamadım yaniii...

Kızlar cuma randevu alıp doktora gittim 6,5 ay sonra ilk defa gidebildim allahım gerçekten çok zor geldi bana eski günlerimi heyacanlı bekleyişlerimi hatırlattı bana allahım ne güzel günlerdi diye...içim yandı tutuştu...en son gittiğim hastaneye bebeğimi götürmüştüm ...allahım sen sabırlar ver bugün gene dipteyin anlayacanız kızlar

uzun lafın kısası özetle kontrol oldum hiç bişeyin yok dedi doktor bey biraz enfeksiyonum varmış ilaç verdi, zamana bırak olur inş. Dedi ayrıca sezaryan sonrası için ne zman gebe kalmak uygun diiye sordum valla bu vücuttan vücuda değişir dedi,hiç bi sorun olmaz dedi sen kendini hazır hissediyorsan bebek istiyorsan sorun olmaz dedi kısacası, yani çok beklemeyin diye diyorum , yumurta tambelliğin var dedi bide ne yapmam gerkiyor sizce ilaç verdi ama ben bitkisel takviye de yapmak istiyorum neler önerirsiniz ?

Glifor diye bi ilaç verdi kızlar kullanan oldumu aranızda ? Ben hiç kullanmadım da...

Kızlar merhaba nasılsınız bir kaç gündür giremedim valla yoğundum doktor filan bide üstüne üstlük grip oldum nasıl oldu anlamadım yaniii...

Kızlar cuma randevu alıp doktora gittim 6,5 ay sonra ilk defa gidebildim allahım gerçekten çok zor geldi bana eski günlerimi heyacanlı bekleyişlerimi hatırlattı bana allahım ne güzel günlerdi diye...içim yandı tutuştu...en son gittiğim hastaneye bebeğimi götürmüştüm ...allahım sen sabırlar ver bugün gene dipteyin anlayacanız kızlar

uzun lafın kısası özetle kontrol oldum hiç bişeyin yok dedi doktor bey biraz enfeksiyonum varmış ilaç verdi, zamana bırak olur inş. Dedi ayrıca sezaryan sonrası için ne zman gebe kalmak uygun diiye sordum valla bu vücuttan vücuda değişir dedi,hiç bi sorun olmaz dedi sen kendini hazır hissediyorsan bebek istiyorsan sorun olmaz dedi kısacası, yani çok beklemeyin diye diyorum , yumurta tambelliğin var dedi bide ne yapmam gerkiyor sizce ilaç verdi ama ben bitkisel takviye de yapmak istiyorum neler önerirsiniz ?

Glifor diye bi ilaç verdi kızlar kullanan oldumu aranızda ? Ben hiç kullanmadım da...

ya bu ara hangi hamilede duysam enfeksiyon enfeksiyon ne bu
benimde enfeksiyondan gitmişti :(((

hoşgeldin şekerim bugün aklımdaydın yazmasaydın msj atacaktım sana .çok geçmiş olsun .
ben de bugün doktora gittim ama benim bu gittiğim 12. falan doktor bugünkü yine acele ettiğimi daha vücudumun yeni yeni toparladığını söyledi ama be yine de hormon testi yaptırdım bakalım yarın sonuçlar çıkacak çok merak ediyorum.
senin dediğin ilacı hiç duymadım yumurta tembelliği için de çeşitli kür tariflerim var ama kızlar bana kızıyorlar sen iyice bi araştır istersen sonra ben sana kür tariflerini vereyim

Back
X