Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kızlar sizlere bugün gördüğüm o güzel rüyamdan bahsetmek istiyorumm

hep görmeyi istediğim melegim kuzum du rüyalarımdaki... o kadar sevinçliydim ki anlatamam kızım büyümüş oluyor 6 aylık belkide 7 aylık gibi.... oturuyor gülüyor....yemek hazırladım 1 kase bişeyler yedirdim nasıl yiyor ama diyorum ne kadar güzel yedi allahım sana şükürler olsun kızım yemek yiyebiliyor diye rüyamda bile seviniyorumm...yemek istememe problemi vardıya ...ama nasıl seviniyorum yedi diye ....canım benim yaaa ölmemiş oluyor rüyamda iştee öyle hayal gibi düş gibi geldi gittiiiii allah hayırlısını versin hayır olur inş.. ne dimmmm kalktım doya doya resmini öptümmmmm çok zor bi durumdayızzzzz allahım sen yardım eyle cümlemize sen hayırlısını ver allahımmmmm

Canim benim vardir bu ruyada bir hayir. Kizin ruyada bile olsa annesini mutlu gormeyi istemisdir. Ve bence sen bir kere mutlu oldun ya, gerisi gelecekdir, bu sana bir isaretdir.

inayım hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz..... güzel hayırlı haberler ver bizleri sevindir hayırlısıyla inş....... nasıl oldu kızın

hala bişe yok beklemedeyim bakalım :)))
kızım iyi maşallah hiç bişe yok çocuk gece horlamalardan tıkanmalardan kurtuldu rahat uyuyor.

bu arada rüyan çok güzel hayır olsun inşallah...

inş. hayır olur arkadaşlar inanın çok mutlu oldum sanki hiçbişey olmamış gibiydi allahımmmm sen yardım et cümlemize inş.. ona bişeyler yedirmek beni o kadar mutlu ettiki rüyamda anlatamam ...o sevinci hayırlısı olsun inş....

sevindim inayım iyi olmanıza.......

çok sagol böceğim ....allahım inş. hayra erdirir diyorum.....bize dua etmeyi unutma arkadaşım... sizlerin duasına çok ama çok ihtiyacımız var bu arada kızlar yok nerde acaba

hala bişe yok beklemedeyim bakalım :)))
kızım iyi maşallah hiç bişe yok çocuk gece horlamalardan tıkanmalardan kurtuldu rahat uyuyor.

bu arada rüyan çok güzel hayır olsun inşallah...

inay tekrardan geçmiş olsun canım..
bizde aynı durumu tecrübe ettik.. gece uykuları ameliyatın ilk gecesinden rahatlamıştı
dediğin gibi gece sessiz sessiz, kesintisiz uyuyor çocuk..
sen nasılsın? batlar yakın... hadi hayırlısı bakalımm :34:

Kızlar bende rüyamı anlatmak istiyorum gece gene bebeğimi gördüm rüyamda ama bu sefer küçük yeni doğmustu eşimle biz bebeğimiz öldü diye cok üzülüyorduk sonra bir baktık aa bebeğimiz yasıyor, gözlerini actı bize güldü sacları siyah cok güzeldi, eşimle biz nasıl seviniyorduk anlatamam cığlıklar attık sevincten, sonra kızım ölünce bebek cantasını battaniyesini kıyafetlerini sakladığım yerden hemen cıkardım giydirdim, müthiş güzeldi, sonra babası ve teyzesi kızıma yemek vermişlerdi, ama hamburger vermişler,hatta acı biberleri kızım cıkartıyordu içinden, bende aaa ne yapıyorsunuz nasıl yesin ou cocuk dedim,hemen köfteyi sebzeleri küçücük küçücük doğradım sonra kızım yemeye basladı, sonra biz cok mutluyuz annem kardeşim eşim asırı sevincliyiz,dısarı cıkıcaz, sonra peki bu bebek benimse mezarda yatan kimin bebeği diyorum, hemen rüyada olduğumu anlıyorum ve sonra gene hüzün, rüyamda bile gerçeği gördüm hayret ettim ama cok keyifliydi kısacık olsa da rüya olsa da ....kızımdan annesine doğu günü hediyesiydi bu rüya bence...meleğim annesini hiç yanlız bırakmıyor

aynurcum senin rüyanda cok güzelmiş,insan gene de bir umutlanıyor dimi böyle rüyalarla

Kızlar bende rüyamı anlatmak istiyorum gece gene bebeğimi gördüm rüyamda ama bu sefer küçük yeni doğmustu eşimle biz bebeğimiz öldü diye cok üzülüyorduk sonra bir baktık aa bebeğimiz yasıyor, gözlerini actı bize güldü sacları siyah cok güzeldi, eşimle biz nasıl seviniyorduk anlatamam cığlıklar attık sevincten, sonra kızım ölünce bebek cantasını battaniyesini kıyafetlerini sakladığım yerden hemen cıkardım giydirdim, müthiş güzeldi, sonra babası ve teyzesi kızıma yemek vermişlerdi, ama hamburger vermişler,hatta acı biberleri kızım cıkartıyordu içinden, bende aaa ne yapıyorsunuz nasıl yesin ou cocuk dedim,hemen köfteyi sebzeleri küçücük küçücük doğradım sonra kızım yemeye basladı, sonra biz cok mutluyuz annem kardeşim eşim asırı sevincliyiz,dısarı cıkıcaz, sonra peki bu bebek benimse mezarda yatan kimin bebeği diyorum, hemen rüyada olduğumu anlıyorum ve sonra gene hüzün, rüyamda bile gerçeği gördüm hayret ettim ama cok keyifliydi kısacık olsa da rüya olsa da ....kızımdan annesine doğu günü hediyesiydi bu rüya bence...meleğim annesini hiç yanlız bırakmıyor

tatlım senin rüyanda çok güzelmiş :) meleğin orda mutlu sen bunu düşün.
bizler onlara eninde sonunda kavuşucaz hemde hiç ayrılmayacağız birdaha.....
Bu arada doğum gününü atlamışım canım kusura bakma
Rabbim nice güzel doğumgünleri kutlamayı nasip etsin eşinle evlatlarınla

Son düzenleme:
inay tekrardan geçmiş olsun canım..
bizde aynı durumu tecrübe ettik.. gece uykuları ameliyatın ilk gecesinden rahatlamıştı
dediğin gibi gece sessiz sessiz, kesintisiz uyuyor çocuk..
sen nasılsın? batlar yakın... hadi hayırlısı bakalımm :34:

sağol canım valla gece başını bekliyordum bazen hele grip olunca nefesi tıkanıyor gibiydi çok şükür geçti :)
ya bat bugün benim :)))
heyecan yaptım yaaa topikte en niyetsiz bendim

Son düzenleme:
aynur, melekyavrum rüyalarınız hayır olsun kızlar..
duyulan özlem, rüyada yalnız bırakmıyor..
rüyası bile rüyadayken ne güzel oluyor..
uyanınca geri başa sarılıyor..

Allahım hayırlısını versin cümlemize..
Dualarım cümlemiz için.. hiç birinizi unutmuyorum..
Allahım yar ve yardımcımız olsun..

sağol canım valla gece başını bekliyordum bazen hele grip olunca nefesi tıkanıyor gibiydi çok şükür geçti :)
ya bat bugün benim :)))
heyecan yaptım yaaa topikte en niyetsiz bendim

aynı durumdu canım bizdede..kışın sıkıntılı, yazın rahatlıyordu buraların neminden
ilk ameliyat gecesi, uyurken başını bekledim nerdeyse..
nefesini kontrol edip duruyordum. hiç ses yoktu uyurken.. alışkındık ya birde ağız açık, horultulu uyumasına :)
şimdi çok rahatladı.. iyi kurtulmuşsunuz, atlatmışsınız çok şükür canım

ooo bat demek ki? varmı değişik hislerr.. nasıl hissediyorsun kendini..ne durumdasınn:34:
kime niyet kime kısmet..belli olmaz ki bu işlerr :)

aynı durumdu canım bizdede..kışın sıkıntılı, yazın rahatlıyordu buraların neminden
ilk ameliyat gecesi, uyurken başını bekledim nerdeyse..
nefesini kontrol edip duruyordum. hiç ses yoktu uyurken.. alışkındık ya birde ağız açık, horultulu uyumasına :)
şimdi çok rahatladı.. iyi kurtulmuşsunuz, atlatmışsınız çok şükür canım

ooo bat demek ki? varmı değişik hislerr.. nasıl hissediyorsun kendini..ne durumdasınn:34:
kime niyet kime kısmet..belli olmaz ki bu işlerr :)

çok istiyorum ama biraz daha beklemekte istiyordum kararsız bir durumdayım hayırlısı neyse o olsun
bu ay birşey olmaz bence boşuna heyecan yapmayayım :)

çok istiyorum ama biraz daha beklemekte istiyordum kararsız bir durumdayım hayırlısı neyse o olsun
bu ay birşey olmaz bence boşuna heyecan yapmayayım :)

vallahi hiç belli olmaz :)
ayrıca neyi bekleyeceksin ki canım..
bak olsun dediğimizdede -hadi- deyince olmuyor ..
hayırlısı bakalım, kısmet ne zamanaysa artık:34:
benimde bat 2 kaldı..:31:

kızlar sizlere bugün gördüğüm o güzel rüyamdan bahsetmek istiyorumm

hep görmeyi istediğim melegim kuzum du rüyalarımdaki... o kadar sevinçliydim ki anlatamam kızım büyümüş oluyor 6 aylık belkide 7 aylık gibi.... oturuyor gülüyor....yemek hazırladım 1 kase bişeyler yedirdim nasıl yiyor ama diyorum ne kadar güzel yedi allahım sana şükürler olsun kızım yemek yiyebiliyor diye rüyamda bile seviniyorumm...yemek istememe problemi vardıya ...ama nasıl seviniyorum yedi diye mememi verdim almadı :( canım benim yaaa ölmemiş oluyor rüyamda iştee öyle hayal gibi düş gibi geldi gittiiiii allah hayırlısını versin hayır olur inş.. ne dimmmm kalktım doya doya resmini öptümmmmm çok zor bi durumdayızzzzz allahım sen yardım eyle cümlemize sen hayırlısını ver allahımmmmm

çok güzelmiş rüyan gerçek gibi aynuurrr
melekyavrum seninkide öylee
bende gördüm bikaçkez yavrumu ama sanki farklıydı ya sizinki kadar gerçekci değildi:50::50:

vallahi hiç belli olmaz :)
ayrıca neyi bekleyeceksin ki canım..
bak olsun dediğimizdede -hadi- deyince olmuyor ..
hayırlısı bakalım, kısmet ne zamanaysa artık:34:
benimde bat 2 kaldı..:31:

haydi kızlar haydi kızlar verin şu güzel haberleriii
inayyyyy hadiiiiiiiiiiiiiiii

çok güzelmiş rüyan gerçek gibi aynuurrr
melekyavrum seninkide öylee
bende gördüm bikaçkez yavrumu ama sanki farklıydı ya sizinki kadar gerçekci değildi:50::50:

hemde nasıl gerçekti sanki hiççç rüya değildi benim için çok farklı bişeydi allahım diyorum ne kadar güzel yemek yiyor kızım diye sevince boğuluyorum allahım sen rabbim bizlere inş. Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı bebeklerimizi nasip edersin rabbim meleklerimizin kardeşlerini verirsin inş. Allahımmmmmmm

Allah bundan sonraki dogumgunlerimizi, evililik yildonumlerimizi mutlu gecirmeyi nasip etsin. Benim oglum 14 nisanda dogdu, ve 15 nisanda bizim birinci evlilik yildonumumuz idi. Suan yazarken bile agliyorum. O gun ancak dusundum, gecen sene bugun neydim, ve simdi neyim? Bir sene sora boyle bir sey yasayacagim aklimin ucundan bile gecmezdi. Aynada kendime bakdigimda sanki yipranmis, kocamis birini gordum. Halbuki bir sene once tam o saatde o odada beyazlar giymis herseyden habersiz bir gelin vardi. Simdi ise aglamakdan gozleri sismis, anneliyi yarim kalmis, kalbi yarali bir anne vardi. En cok aklimda kalan sey goyuslerimi bagladiklari o an oldu. Genelde sut gelsin diye anneye bol bol su, cay icirirler ama benim goyuslerimi bagladilar, ilac verdiler sut gelmesin diye.Allahim neyse daha fazla devam edemiycegim. Umuduma, haksizlik etidgimin farkindayim. aglayarak onu, rahatsiz etmeye hakkim yok. Doktorum sen gerildikce, skildikca iceride o da rahatsiz oluyor demisdi bana. Sukurler olsun Allahima bu sansi bana veridgi icin. Insallah seneye 14 ve 15 nisanda boynum bukuk kalmiycagim. Hepinize seneye bebeklerinizi kaybetdiginiz gunu kucaginizda ve ya karninizda Umudunuzla gecirmeyi diliyorum. Allah akitdigimiz gozyaslarimizi sevinc gozyaslarina cevirsin insallah.

aminnnn inşş cnm süt konusuna gelince sorma ne çektim ondan o kadar ilaç kullandım ki bitince tekrar akmaya başlıyordu millet sütüm gelsin die neler yapıyo dediğin gibi neyse yeni bebeklerimize eklensin o sütler inş yeni bebeğimze bol bol cuk cuk emdiriiriiiiiiz:)

kızlaaar,niye kimse beni merak etmiyo yaaa:19::19: iki gündür dr, dr geziyorum:19:
öncelikle hepinizden bir maşallah istiyoruuum...
meme kanseri yokmuuuuş ama 4 ayda sağ göğsümde nur topu gibi yeni kistim olmuş:46::46::46:

bir de kızlar bugün perinatoloğa gittim. beni öyle bir muayene etti kiii... ilk kez böyle muayene edildim...:53::53:çok enteresandıııı!!! adam afedersiniz alttan girip, mekik çeker gibi yaptırıp, karnıma bastırıp o anda sezeryan dikişlerine falan dokundu:53::53::53: "çok iyisin ama sezeryan yerin belli oluyor normal olarak" dedi. bazı ilaçlara başlattı. geçmişi unut, geleceğe bak dedi. çooook kilolusun diye booolca fırça atıp, 5-6 kilo vermeden gelme didi ve yolladııı:50::50: bozuldum ama çook memnun kaldım adamdan. ama çok meşgul olduğu için başından savmaz umarım:26::26:
bir de üç gündür çook hastaydım. sindirim sist. enfeksiyonu dedi dr. halak oldum valla 3 günde...
ahaa bugun buralar epey şenlikliymiş herkes gelmişben giremedim gündüz amaaa:36::36:
tubeguk evrenden umudu kestik abra kadabra mı diyoruz artıkınn:52::52::52::72::72::72::72:hepinizi öpüyorummm
yok bebeğem, evrene abrakadabra diyoruz. bak ben evrene "ben çoook sağlıklıyım" diye diyeeee muradıma erdim.:34::46::46:

sırada hamilelik mesajı var bakalım. ama kimin için acabaa????:52::52::52:

kızlaaar,niye kimse beni merak etmiyo yaaa:19::19: iki gündür dr, dr geziyorum:19:
öncelikle hepinizden bir maşallah istiyoruuum...
meme kanseri yokmuuuuş ama 4 ayda sağ göğsümde nur topu gibi yeni kistim olmuş:46::46::46:

bir de kızlar bugün perinatoloğa gittim. beni öyle bir muayene etti kiii... ilk kez böyle muayene edildim...:53::53:çok enteresandıııı!!! adam afedersiniz alttan girip, mekik çeker gibi yaptırıp, karnıma bastırıp o anda sezeryan dikişlerine falan dokundu:53::53::53: "çok iyisin ama sezeryan yerin belli oluyor normal olarak" dedi. bazı ilaçlara başlattı. geçmişi unut, geleceğe bak dedi. çooook kilolusun diye booolca fırça atıp, 5-6 kilo vermeden gelme didi ve yolladııı:50::50: bozuldum ama çook memnun kaldım adamdan. ama çok meşgul olduğu için başından savmaz umarım:26::26:
bir de üç gündür çook hastaydım. sindirim sist. enfeksiyonu dedi dr. halak oldum valla 3 günde...

yok bebeğem, evrene abrakadabra diyoruz. bak ben evrene "ben çoook sağlıklıyım" diye diyeeee muradıma erdim.:34::46::46:

sırada hamilelik mesajı var bakalım. ama kimin için acabaa????:52::52::52:

tobegukum geçmişer olsun inş.. canımmm nurtopu gibi kistinden geçer hayırlısıyla kötü bişey yok ya sen ona sevin bence kist herkeste olan şeyler başka yerinde olmasın kist .... .. olur hepsi inş. evrene güzel mesajlar ilet bakalım hepimiz için .... sizleri kocaman seviyorum can yoldaşlarım....

Back
X