iyi iyi sevindim canım. bizde nöbet tutmamak iyi, sizde de tutmak iyi galiba. inşallah en kısa sürede seni de istediğin gibi nöbete yazarlar canım...halloldu galiba canım yerim aynı çok üzüldüğümü görünce kendiliklerinden vazgeçtiler kalsın dediler ama nöbet listesine falan eklenmedim daha galiba doğum sonrası rapor aldım diye gıcıklık yapıyorlarmış sanki ben yokken hastanenin bütün işleri durdu amannn neyse bakalım heralde daha almazlar olduğum yerden.. yani inşallah
listeyi yapalım arkadaşlar siz yarına kadar bat ları yazın yarın akşama düzeltiyim olmaz mı??![]()
benim bat 6 ekiiim

yavrumö şimdi benim mesajımın altında "alıntı ile cevapla" diye bir yazı var ya, onun yanında da "+ işaretli bir kutucuk var ona tıklayınca birden fazla kişinin yorumunu alıntılayabiliyorsun canım..çok güzel ve doğru bir sözmüş ALLAHIM hakkımızda hayırlısını versin
tubeguk bikaç kişinin alıntısıyla nerden nasıl cevap veriliyor bulamadım benn
kızlar ya biz hepimiz birbirimizin ciğerini biiliyoruz ya her yazınızda evt bende böyle düşünüyorum diyorum..
tobeguk ya o reklam beni benden alıyor hele sağ yanda papyonlu sarısın bir kız bebek ve arkada solda mavi karali gömlekli bir erkek bebek yokmu ahhh ahhhh Allah onlar gibi şirin bana da evlat nasip etsin diyorum her izleyişimde tv ye yapısıyorum, içim gidiyor
kızlar ben kızımı kaybedeli bugun tam 3 ayı bitirdim, aynur senden nöbeti devraldım sen her ayın 1 i bense 2 si mahvolucaz....
bu arada kızlar sadece size sorucam baska kimse bilmicek asla, ben artık bebe aspirini ve folik asite baslayayım diyorum nasıl olur 3 ay önceden baslamka iyi olur ya bu bile bir heycan ya
tobeguk nasıl oldun canım var mı bir değişiklik, üzme arkadasım sakın kendini,önce senin sağlığın canım
aman iyiyim meleğim yok bir şikayetim. sadece dr. korkuttu beni zaten bebeğin olmaz diye. benim prolaktin de yüksek ya o da gebeliğe engel!! o yüzden takılmıştım biraz ama ilaç kullanmaya başlayanlar hemen hamile kalabilmişler. o yüzden takmıyorum. hatta kilo vermek hoşuma bile gidiyor

ay ben o bebeklere dikkat etmedim. bir dahakine onlara bakayım

malesef her ayın 4 ünde de ben şimdi bu kadar aylık olacaktı diyorum

bence başla folik asite.. bebe aspirininin yan etkilerini sen daha iyi bilirsin canım o yüzden sen bilirsin. ama ben bebe aspirinini bıraktım. folicacidi de dr. bıraktırdı..ben de çook heyecanlanmıştım haplara başlayınca.
ama enteresandır çoook bebek istememe rağmen içimde hiiiç heyecan yok.:26::26: niye böyle acaba???:44:
meleğim gülümsemeler için şu dediğimi bir kontrol eder misin? şimdi bize cevap yazdığın sayfayı aç. altta pembe rekli "diğer seçenekler" kısmında "gülümsemeler gösterilmesin" de tik varsa onu kaldır canım. eğer yoksa aynı problemi doğa da yaşamıştı o sana daha iyi yardımcı olur tatlım. peeeek bi öptüm seni