Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

KIZLAR DÜN BİR YAZI OKUDUM BİR FİLMDEN ALINTIYMIS BAYILDIM TAM BİZLİK....

her acının adı vardır.
insanın babası ölür yetim, annesi ölür öksüz, eşi ölür dul olur.
her biri büyük acılardır. ancak evlat acısına isim bile konulamamıştır.
kısacası tarifi imkansızdır.
adsızdır.....

sanırım kafayı yiyorum evden cıkarken kapının üstünde anahtarı bırakmısım ayrıca ocağı yanık bırakmısım sansa üstünde birsey yokmus yoksa yangın cıkacakmıs ya...Allah korudu... eşim farketmiş tesadüf eve gitmiş... ah bakın üzüntü herseye sebep oluyor

sanırım kafayı yiyorum evden cıkarken kapının üstünde anahtarı bırakmısım ayrıca ocağı yanık bırakmısım sansa üstünde birsey yokmus yoksa yangın cıkacakmıs ya...Allah korudu... eşim farketmiş tesadüf eve gitmiş... ah bakın üzüntü herseye sebep oluyor

aynısını bende yaptım birkaç kez :) takma kafana kafalar dolu bu ara ondan oluyor yoksa kafayı yemişliğimiz yok en azından şimdilik :37:

sanırım kafayı yiyorum evden cıkarken kapının üstünde anahtarı bırakmısım ayrıca ocağı yanık bırakmısım sansa üstünde birsey yokmus yoksa yangın cıkacakmıs ya...allah korudu... Eşim farketmiş tesadüf eve gitmiş... Ah bakın üzüntü herseye sebep oluyor

allah göstermesin canım valla olur olurr... Bu aralar çok dalgınız ne yaptığımızın farkında değiliz çogu kez bende yapıyorum valla kaçkere kapıyı kontrole ocağı kontrole, ütünün fişini açık unutmalar..çok yaniiii

allah göstermesin beterin beteri var beterlerinden saklasın cümlemizi...

kızlar dün bir yazı okudum bir filmden alıntıymıs bayıldım tam bizlik....

Her acının adı vardır.
Insanın babası ölür yetim, annesi ölür öksüz, eşi ölür dul olur.
Her biri büyük acılardır. Ancak evlat acısına isim bile konulamamıştır.
Kısacası tarifi imkansızdır.
Adsızdır.....

bu filmin adı neymiş acaba ? Bilen varmı kızlar...

bende daha bu sabah ütüyü bırakmışım eşim tesadüfen gördü
ne oluyorrreee arkadaşlar bi silkinelim kendimize gelelim iyiyiz biz iyi olmalıyızzz

her acının adı vardır.
adsızdır.....

hakkaten çok doğru yaaa her söz farklı dokunuyor bize farkındamısınızzzz???

bende daha bu sabah ütüyü bırakmışım eşim tesadüfen gördü
ne oluyorrreee arkadaşlar bi silkinelim kendimize gelelim iyiyiz biz iyi olmalıyızzz

harbiden yaa bize ne oluyor böyle yaa herkes bi alem valla kafalar uçuk tammm valla silkinmenin zamanı geldide geçiyor gibi arkadaşım...:15::15:

ayyyy bu çok güzelmiş ya ben de hep merak ediyordum nası yapıyo bu tobegük bunu diye yaptım yaptım:46:kendimi de alkışladım .bi alkış da tobegüke gelsin:46:bi alkış da özaya gelsin bunu sorup buldurduğu için:46:................canım ben de sana bişey sorcam benim kaşıntım, yanmam var ilişki sırasında özellikle dün doktora gittim mantar var dedi ama işte bebek için çalıştığımı bildiği için ilacı regl olduğun zaman kullan dedi ( fitil, hap bi de krem) ben bunları kullanmazsam şimdi o mantar çoğalır mı ki daha kötü olur mu? offf dün çalışmamız gerekiyordu çok canım acıdı ya bugünlerde yumurtlama günlerim mutlaka çalışmamız lazım . bi tek de siz anlarsınız beni başkası olsa bu ay da yapmayıverin der ama bu ayı boş geçmek beni bunalıma sokar valla .:50:
:46::46::46:bravo şekeriiim
bu arada çok geçmiş olsun canııım. allah acil şifalar versin inşallah... doğa, canım müsaitsen yarın ya da cuma buluşup gidelim gideceğimiz yere.
prolaktin hormonu bende de yüksekti. ilk ay kullandım bir şey olmadı, ikinci ayda ise bebiş geldi:)hemen düzeltebilio dr ler ama ben yine bu formlarda şöle bir şey okjudum; bu hormon hamilelikte yeniden yükselirse bebek kaybına neden olabiliomuş?????ben bu sebebpten kaybetmemişimdir belki ama bilemiorum.
bu arada doğa sen kaçıncı ayda başladın çalışmalara. benim daha 2 ay oldu gerçi çok erken ama merak ediorum. zaten hala yürüdüğümde iş yaptığımda sinirlendiğimde ağrım oluo.bu da iyileşmediğimi gösterio zaten:(:(
bir de arkadaşlar ben çevremde bir bebek konusu açıldığında ya da ne bileyim herhangi bi şeyden birden alındığımda çok kırıcı oluorm,insanların beni anlamadığını düşünüorum(tabi kimse beni anlamak zorunda deil), saldırganlaşıorum.sinirlen,iorum falan. sonra da üzülüorum. bunları yaşayan arkadaşlar var mı. psikolojik destek hiç almadım. ama çok ağladığımdan ve bu ağlamalara hakim olamadığımdan artık gerekli diorum. herkese kolay gelsin......
canım sen prolaktin için ilaç mı kullandın? "ilk ay kullandım bir şey olmadı" dan kastın hamile kalamadım mı? ama yanlış mı biliyorum bilmiyorum ama bütün hamilelerde bu hormon yükseliyor ki!:44::44: ben anlamadım:26::26:yani illaki yükselecek...:44:
bence bebek çalışmaları için çok erken. allah korusun ben şimdi bile yırtılmadan korkuyorum:18: bence 6 ay bekle sen zaten hissedersin iyileşmediğini. benim bile bazen ağrım oluyor elimle yokluyorum ne oluyor diye...

canım ben psikoloğa çok ağlıyorum dediğimde "gayet normal, ağlamaman anormal olurdu" dedi. hatta eşime "bırakın istediği her zaman istediği kadar ağlasın. sakın susturmaya kalkmayın. hatta yolun ortasında yere oturup bağıra bağıra ağlarsa bile kaldırıp susturmayın. susana kadar ağlasın" demişti. ne zamana kadar böyle sürecek dediğimizde "4 ay azalarak devam etmesi gerekiyor, 4 ay sonra azalmazsa gelin "demişti. yani sen şu an çooook normalsin. ama nacizane tavsiyem eşin ve annen dışında kimseyle bu konuyu konuşma çünkü seni anlamayacaklarından ya üzerler ya da kızdırırlar..

tatloım kızım başında durursam yapıyor ödevi. kimi diyor alıştırma başında durmaya kendi yapsın kimi diyor başında dur şaşırdım bende siz bi örtmen olarak ne tavsiye edesinisss:52:

benim bat 16 ekim ama bebek işini bikaç ay ileriye attım haberiniz ola :D
yerim ben o fıstıkııııı:16: canım normal, çok küçük daha. başında oturup ödevlerini yaptır. alışana kadar böyle devam et. sakın tv başında yaptırma. mutlaka masada, odasında yapsın ödevlerini.. ödevlerini bitirirse tv yi beraber izleyeceğinizi söyle. çünkü nasıl alışırsa öyle gider..
evet tobeguk bende teşekkür ederim bulamamıştım bi türlü :46::46:
hepiniz benim bebeklerimsiniz. ben sizler için varıııım:42::42::42::42:
her acının adı vardır.
adsızdır.....

hihiii ben biliyorum bu yazıyııııı. hatta duyduğumda ağlamıştım. :37:

hakkaten çok doğru yaaa her söz farklı dokunuyor bize farkındamısınızzzz???

ya özayım bir de bugün arkadaşlardan biri hamileyim dedi. yemek yiyorduk lokmalar boğazıma dizildi.... niye mi?? çünkü daha 1 yaşında çocuğu var:50::50::50:

hamile kalmak istediğimde hemen olur sanıyordum. eşimle 7 ay denedik, tık yok. bende ısrarla dr ye gitmek istedim. çünkü bebeğim olsun çok istiordum.dr de bazı testler yaptı prolaktin yüksek dedi. ilk ay olmadı. sonraki ay bebem oldu.yani 9 ay sonra bebeğim oldu. malesef 25 haftalıkken de kaybettimmmmmm......:(

Tobeguk insan kendini bir yarım eksik hissediyor dimi sahsen ben öyleyim, ben de bir sorun var diyorum,millet pıtır pıtır doğuruyor,biri bugün benden bebeği düşssün diye ilaç istedi yok öyle bir ilaç dedim devlet yasakladı dedim, kadın 3 defa hamile kalmıs 4 bebeği varmıs,bense bende 3 defa hamile kaldım ama hiç bebeğim yok bi sürü ameliyat izim var sinirim depresyonum üzüntüm var :)) ah bebeğim olsaydı cok mükemmel olacaktı hayat ama şimdi cok berbat, ben 2 temmuzda takıldım kaldım arası yok sanki

ay kızlar sonunda sayfaya bir hareket geldi ya

şimdide bir adam geldi cocukları öksürüyormus kaç yasındalar dedim, valla kaç yasındalar ya diyor, ne bileyim 2 den baslıyor 8e kadar 5 cocuk var diyor... şaka gibi bana inat geliyorlar sanki:)))

dipteyim sondayım depresyondayım

ya özayım bir de bugün arkadaşlardan biri hamileyim dedi. yemek yiyorduk lokmalar boğazıma dizildi.... niye mi?? çünkü daha 1 yaşında çocuğu var:50::50::50:

oldumu oluyor arkadaşım bizdede var öle bitane 2 çocuğun arası 11 ay üstelik sezeryan başka bi arkadaşda doğumdan 5 ay sonra kalmış ama aldırmışş o (pişman şimdi)

face mi dün itibariyle trabzondaki arkadaşlara ulaşmak amacıyla açtım sizleri eklemek istiyorum

hamile kalmak istediğimde hemen olur sanıyordum. eşimle 7 ay denedik, tık yok. bende ısrarla dr ye gitmek istedim. çünkü bebeğim olsun çok istiordum.dr de bazı testler yaptı prolaktin yüksek dedi. ilk ay olmadı. sonraki ay bebem oldu.yani 9 ay sonra bebeğim oldu. malesef 25 haftalıkken de kaybettimmmmmm......:(
Hımmm anladım canım tekrar başın sağolsun....
Tobeguk insan kendini bir yarım eksik hissediyor dimi sahsen ben öyleyim, ben de bir sorun var diyorum,millet pıtır pıtır doğuruyor,biri bugün benden bebeği düşssün diye ilaç istedi yok öyle bir ilaç dedim devlet yasakladı dedim, kadın 3 defa hamile kalmıs 4 bebeği varmıs,bense bende 3 defa hamile kaldım ama hiç bebeğim yok bi sürü ameliyat izim var sinirim depresyonum üzüntüm var :)) ah bebeğim olsaydı cok mükemmel olacaktı hayat ama şimdi cok berbat, ben 2 temmuzda takıldım kaldım arası yok sanki ay kızlar sonunda sayfaya bir hareket geldi ya
Aynen öyle canım yaaa:19::19: bir ben doğuramadım diyorum bazen...ahhh ah bugün beraber hamile kaldığım arkadaşım aradı.o esnada kızı uyandı ağlamaya başladı.içim gitti arkadaşım nasıl özür diliyor.ben uyutup da aramıştım diye:19: dişleri çıkıyormuş. Demekki benim kızımında dişleri çıkacaktı....
Üzüldüm işte yaaaa:19:

oldumu oluyor arkadaşım bizdede var öle bitane 2 çocuğun arası 11 ay üstelik sezeryan başka bi arkadaşda doğumdan 5 ay sonra kalmış ama aldırmışş o (pişman şimdi)
face mi dün itibariyle trabzondaki arkadaşlara ulaşmak amacıyla açtım sizleri eklemek istiyorum
E işte canım bununki de 14ay arayla oluyor.hem de sezaryan!!!!
Neyse ne diyelim darısı başımıza olsun....
Evet yolluyorum ekle beni bebeğim..
Kızlar ya kocam işe gitti. Gelinde çay içelim:7::7::7:

kızlar merhaba bakıyordum ama birgun buraya yazacağım aklıma gelmezdi aşılamayla hamile kaldım pkoliyim ohss oldum 25 gun hastanede yattı karnımdan sırtımda toplam 13 lt su aldılar ardından tromboz empoli(pıhhtı atması) nedeniyle 3 gun yoğun bakımda kaldım tam kendimi toparladım kontrolde 7 tane kese gördük 4 tanesinin kalp sesi vardı biri zayıftı ertesi hafta zayıf olanın kalbi durdu 3 tane bebek kaldı doktorum üçüz zor olur 2 ye düşürmemiz lazım dedi tamam dedik tam düşürmek için gittik işlem yapılacaktı ama baktık onunda klabi kendiliğinden durmuş 2 tane minnoşum kalmıştı tam herşey geçti derken 12. haftada kanama geçirdim.evde dinleniyordum işede gitmiyordum. 14. haftada serklaj yapıldı dinlenmeye devam ediyorum.16. haftada bebeklerden birinin kesesi açıldı :( 1 ay hastanede yattım diğer bebeğe birşey olmasın diye doktorum 1 hafta 10 gune kadar kalbi durur dedi durmadı 10. hafta geçmesine rağmen kalbi hala atıyordu. 23. haftada aşırı kanamam oldu doktora gittim.baktı sağlam bebekte bir sorun yoktu akşam eve geldiğimde 3 dk. düzenli kasılmalarım başladı diye doktorumu aradım hemen hastaneye gel dedi gittim.pre par serum takıldı 3 hafta daha hastanede yattım ayın 29. unda gece 12 de ağrı hissetmeye başladım serum işe yaramıyordu 4 saat sancı çektim gece 4 de doktorum geldi sezeryana aldı benı suyu gelen bebeğim 3 saat yaşadı diğer bebğim 2 gun yaşadı melek oldular :( hepimizin derdi aynı sanırım burda kaç ay sonra yeniden denediniz ben hemen 3 ay sonra denemek istiyorum

kızlar merhaba bakıyordum ama birgun buraya yazacağım aklıma gelmezdi aşılamayla hamile kaldım pkoliyim ohss oldum 25 gun hastanede yattı karnımdan sırtımda toplam 13 lt su aldılar ardından tromboz empoli(pıhhtı atması) nedeniyle 3 gun yoğun bakımda kaldım tam kendimi toparladım kontrolde 7 tane kese gördük 4 tanesinin kalp sesi vardı biri zayıftı ertesi hafta zayıf olanın kalbi durdu 3 tane bebek kaldı doktorum üçüz zor olur 2 ye düşürmemiz lazım dedi tamam dedik tam düşürmek için gittik işlem yapılacaktı ama baktık onunda klabi kendiliğinden durmuş 2 tane minnoşum kalmıştı tam herşey geçti derken 12. haftada kanama geçirdim.evde dinleniyordum işede gitmiyordum. 14. haftada serklaj yapıldı dinlenmeye devam ediyorum.16. haftada bebeklerden birinin kesesi açıldı :( 1 ay hastanede yattım diğer bebeğe birşey olmasın diye doktorum 1 hafta 10 gune kadar kalbi durur dedi durmadı 10. hafta geçmesine rağmen kalbi hala atıyordu. 23. haftada aşırı kanamam oldu doktora gittim.baktı sağlam bebekte bir sorun yoktu akşam eve geldiğimde 3 dk. düzenli kasılmalarım başladı diye doktorumu aradım hemen hastaneye gel dedi gittim.pre par serum takıldı 3 hafta daha hastanede yattım ayın 29. unda gece 12 de ağrı hissetmeye başladım serum işe yaramıyordu 4 saat sancı çektim gece 4 de doktorum geldi sezeryana aldı benı suyu gelen bebeğim 3 saat yaşadı diğer bebğim 2 gun yaşadı melek oldular :( hepimizin derdi aynı sanırım burda kaç ay sonra yeniden denediniz ben hemen 3 ay sonra denemek istiyorum
Canım başın sağolsun. Sen de çok çekmişsin. Allahım gani gani sabırlar versin inşallah...ben hemen gebeliğe karşıyım vücudun biraz dinlenmesi gerektiğini düşünüyorum canım ama tercih senin tabiki...

minito basın sağolsun canım sen de cok zor bir sey yasamıssın ne zaman oldu bu olay ne kadar oldu meleklerin gideli, Allah sana sabır versin canım, neler yasamıssın sen de 7 bebekten off offf

tobeguk mahvettin beni ya, benim de bebeğim dişlerini cıkaracaktı deyince, benim etrafımdaki düşüncesiz insanlar süürekli haftaada bir iki defa benle aynı anda doğum yapanlar kucaklarında bebekleriyle işyerime geliyorlar gitmekde bilmiyorlar, bende surat ascam bundan sonra onlar gelince bende seviyordum bebeklerini ama onlar gidince hep çok kötü oluyordum, izin vermiycem artık,yeter artık ya acıma saygı duysun millet

ceren senin dediğin gibi herkes bana da sen cok güçlüsün diyor, içimi bilmedikleri için ayrıca ben güçlü falan da değilim artık 3 bebek kaybettim ne gücü ya, ne yapayım intihar mı edeyim

Back
X