Bi insanın yakını ölünce acısı için 40 mum yanarmış yüreğinde her gün bi mum sönermiş acısı azalırmış 40. mum ise asla sönmezmiş... zamanla benimde bi mum kalıcak yüreğimde inşallah sizi üzüp ağlatmak istemedim kusura bakmayın. benim 13 ocakta kuzumun kalbinin durduğunu öğrendik 16 ocakta doğum yaptım 17 ocakta kara toprak...tabiki bende daha kötüsünü düşünüp şükrediyorum ama acımıda unutamıyorum kızımı çok özledim onu kaybetmeden önce defalarca rüyamda görmüştüm ama artık göremiyorum özlemim kat kat artıo

inşallah rabbim hepimize sabır verir ve en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat verir yüreğimize su serpilir...
Bugün yarı kırkım çıktı abdest alıp yavrumun
mezarlığına gittim.af diledim dua okudum konuştum inşallah güzel kızım beni affeder...[yooo hayır beni siz ağlatmadınız.sabaha kalkınca ben daha kötü oluyorum sizin yazınızıda okuyunca ağladım.bende çok özlüyorum fotoğrafı var videosu bile var ama küvezde hiç eve gelmedi benim oğlum hastanede öldü.onlara bile bakamıyorum çünkü hertarafında bir iğne bir hortum onun acı çektiğini düşünerek daha kötü oluyorum.keşke görmeseydim bazen diyorum hele bi videosu var ben dokunuyorum dokununca ağladı kolunu kaldırdı elime koydu canım oğlum.son gördüğümde daha güzeldi cennete kavuşmasına 2 saat vardı gördüm gözünü açtı göz göze geldik saniye sürmedi geri kapattı yavrum beni hissetti hoşçakal anne dedi gitme dedim anladım orda artık öleceğini çünkü çok yorulmuştu hızlı hızlı nefes alıyodu dudağı titriyodu canım oğlum sonra 12 aralık saat 19,30 bıraktı yavrum benim.eşime demiştim nisan gibi oğluşumla beni memlekete gönder diye oğluşumla uçağa binip gidecektik memleketimize öyle hayal kurmuştuk.ama 12 aralık gecesi babası halası anneannesi annesi aynı uçakta memlekete götürdük ama pusetinde değil uçağın kargo bölümünde küçücük tabutta.dayanması çok zor kardeşim ben keşke görmeseydi diyorum belkide sen görseydim diyosun bilmiyorum gördün belkide.Allah en kısa zamanda hayırlı zamanda tekrar enne olmayı nasip eder.