benim kızımda melek oldu..ocak 4 te doğdu 7 ocakta öldü...kurban olurum onun küçük ellerine ben..3. tüp bebek denememdi..ilk defa pozitif görmüştüm..ama sağolsun bu günlerde hevesimi kursağımda bırakan bir eşe sahiptim..ağır erkek infertilitesi var bizim..denemediğim yol kalmadı..oysa ben hamileykenbile doktorun yasakladığı sigarayı içti..5. haftada başlayan 13. haftaya kadar devam eden kanamam oldu..ama nasıl kanama kan pıktıları parçalar..ihamal deyin doktor hatası diyin hep bu yüzden kendimi suçluyorum..kan sulandırı iğne vermedi bana doktor..ve plasentam kanamlardan dolayı aşırı büyük oldu ve aşırı ödemli oldu..5. aydan sonra gelişim geriliği başladı..kızım büyümedi..işin kötüsü oksijensiz kalmaya başlamıltı çünkü damarlarda ters akım oldu...bütün doktorlar karnında her an ölebilir dedi..7.ayda sezaryenle doğum yaptım..ve kızım minnacıktı 540 gram...3 gün 3 gün elini tuttum..dayanamadım acılar çekmesine..her yerinde iğneler...Allahım nasıl büyük bir acı hemde..ve 3. gün gittiğimde morarmıştı kızım ayağı kanıyordu. acıdan hareket bile edemiyordu...Allahım yalvarırım kızıma çektirme dedim..ne olur kızımı kurtar dedim..hayırlısını ver dedim kızıma..elini tuttum cansum kızım dayanacaksan elimi sık dedim annem...eli o kadar miniktiki orta parmağımı kavrayamadı..serçe parmağımı uzattım yavaş sıktı..anladım kızım ölüyodu can çekişiyodu..ve ölmeden son bir kez ALLAH görmemi istedi cennet meleğimi..dışarı çıktım koridroda agriğan dikişlerimle bekledi..kızım ölüyo gidemem bir yere dedim...1 saat sonra hemşire bebeğinizin durumu kötü müdahale ediyoruz dedi..ve 5 dak sonra kızınız öldü dedi...Allahım dünya başıma yıkıldı..yavrum yıkandı cenaze namazı kılındı..defnedildi..ölen benim kızımmıydı gerçekten..psikolaga gittim..hiç fayda vermedi..dulara sarıldım..beni hamilelik döneminde hergün ağlatan kocamı affedemdim..bu kadar zulum çekilmez hamileyken...hamile olanben ama hormonları bozulan kendisiydi..en son gittiğim tüp bebek doktoru demiştiki..sen deli gibi çocuk istiyosun bu genç yaşında bu kadar hormon ilacı yedin..sağlam olan yumurtalıklarınıda rahmınide mafedeceksin dedi..kanser olacaksın dedi..denedim herşeye rağmen..ve kızım tutundu ama olmadı olmadı olmadı...kimi nasıl affedeyim şimdi....kocamla boşanma aşamasındayım...deli gibi çocuk istiyorum...kocamı affedemiyorum..kızımı istiyorum..elimi sıkmıştı beni bırakma dedi bana ya..ben o küvezde kızımı bıraktım..bi kere öpüp koklayamadım..ALLAHIM neden yaşıyorum ben nedennn