• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

sadece burdaki arkadaslardan sen varsin canim face den eklemedigim face in varsa ozelden yazarmisin seni de eklim arkadaslar bu arada cok tesekkkur ediyorum okuyabildiginiz kadar onemli.olan icten ve samimi bir dua kabul olur insallah

aminn canım ..bende 7 tane alıyorum..ama dediğim gibi şu an adetliyim..kanamam bitmedi hala..cumaya kadar biter sanırım

Canım benim kadın doğumcum da son haftalarda olmaz fakat yine de önlem amaçlı kullanalım iğnenin zararı olmaz yararı olur demişti. Fakat ben hemotoloğa da gitmiştim. Hacettepenin hemotoloji başkanı iyi bir Prof. Bana nadir de olsa hamileliğin son zamanlarında kalp atımı pıhtılaşmadan dolayı durabilir bu nedenle iğne kullan demişti. Bence bir üniversite hastanesinde pıhtılaşması testlerini yaptır. Aklında kalmasın canım. İçin rahat bir hamilelik geçirirsin.

canım doğru haklısın...bende bütün önlemlerin alınması taraftarıyım..

Bugün pazara gittim kafam dagilsin diye kizima gelinlik beğendim bembeyazdı tülleri minicik patikleri vardı alamadım pembe kutu beğendim kalpli kizimin tokalarini koymak için alamadım yelek beğendim üşümesin diye alamadım analı kızlı bandaj beğendim pembe öpmeye doyamayacagim saçlarına takmak için alamadim neden alamadim annem sen neden yoktun neden gitmistin ben neden sessizliğe mahkum olmuştum oysa söz vermiştim babacına üzmücem kendimi diye olmuyo annem olmuyo alisamiyorum gidisini kabullenemiyorum herşey seni hatirlatiyo bana herşey herşey :(

canım benimmm..hepimizin imtahanı çok ağır..ama inanınki benimki çok çok daha ağır..gittiğim bütün doktorlar eşinin çocuğu asla olmaz bak olsada sorunlar yaşarsın v.s v.s dediler..kendini harap etme dediler..ben 5000 iğne yedim canım 5000 iğne..damar yolumu bulmadıkları için kolumda sadece bir günde 98 iğne izi saydım ben.eşimin zerre kadar umrdunda değil..inanamassınız çektiklerime...ben bu adam yüzünden canımdan oluyodum..sezaryan olduktan sonra kan değerim 4ün altına düştü..bu hayat sınırı demek..hemen acil kan trasfer ettiler bana...ya benim yaşadıklarımı inanki hiçbiriniz çekmediniz..anneliğimi kadınlığımı işimi kendimi kaybettim ben..değmeyecek bir adam yüzünden onca acılar çektim..ve sonunda çıkıpta Allah senden razı olsun diyen olmadı....elimde bir tek kızım vardı onuda kaybettim...yaşadıklarıma ben bile inananmıyorum..gayet kültürlü sayılan ve bulunduğumuz bölgede saygın sevilen bir ailein kızıyım.nerden böle hatalı bir evlilik yaptım bilmiyorum..evlenirken herkes hatta eşimin yengesi bile dediki kızım sen hayatını mafedeceksin..o zaman bana birşeyler olmuştuç...babamı bile kırdım evlenmek için...şimdi yediğim en büyük acım kızım gitti..ve tek başına bu acınım üztesinden gelmeye çalılşıyorum..dualarla ayaktayım sadece...Rabbimden gelen herşeye şükürler olsun

Son düzenleme:
kime okunuyor isim veririseniz ben 3 alacağım ben çalışıyorum birde annem okuyor benim o yüzden 3 alıyorum eğer eksik gelirse haber verin.isim kim.

aminn canım ..bende 7 tane alıyorum..ama dediğim gibi şu an adetliyim..kanamam bitmedi hala..cumaya kadar biter sanırım

idilfırat 8
ferhat 5
mesenu 5
yavrumrumeysa 5
rüzgarali 7
eymen46 3
cennetmeleğim 4
bulutgöc 4

cennetmeleği sen 4 oku bende 4 okuyum bitmezse solersin ben okurum toplam 41 oldu arkadaşlar Allah kabul etsin cuma yazarız okuduklarımızı

cennetmeleği benimde ilk adetim 8 gün sürdü doktora soledim normal dedi bişi demedi

tvde günlerdir bir video var..yeni doğan bebek annesinden ayrılamıyor..kahroluyorum o videoda..benim meleğim nerede..güzel kızım nerede benim...doktor bana demiştiki o kadar güzel bir kızın oldukii ay parçası sanki..çok güzeldi teyzeleri..herkes evladına sarılır uyur geceleri..bense kabuslarımla uyuyorum..meleğim evladım biricik kkızım...belki hiçbir zaman anne olamayacam daha..sen bana anneliği tattırmak için geldin biliyorum..çünkü ben çok istiyordum anne olmayı..sırf ben bu duyguyu yaşayayım diye geldin 3 gün kaldın ve gittin...yüreğimi ciğerimi yaktın kelebeğim yaktınn

idilfırat 8
ferhat 5
mesenu 5
yavrumrumeysa 5
rüzgarali 7
eymen46 3
cennetmeleğim 4
bulutgöc 4

cennetmeleği sen 4 oku bende 4 okuyum bitmezse solersin ben okurum toplam 41 oldu arkadaşlar Allah kabul etsin cuma yazarız okuduklarımızı

cennetmeleği benimde ilk adetim 8 gün sürdü doktora soledim normal dedi bişi demedi

tamam canım 4 alayım ben..benimde 8. günüm hala bitmedi..

arkadaşlar facelerinizi özelden atarsanız ekleyeyim sizi..ve duaları faceden takip edeyiim..tlfdan giriyorum genelde çünkü ve kkya girmiyo telefon..ben 4 tane alıyorum yasin..ama isimi lütfen ya özelden ya faceden yazın

canım benimmm..hepimizin imtahanı çok ağır..ama inanınki benimki çok çok daha ağır..gittiğim bütün doktorlar eşinin çocuğu asla olmaz bak olsada sorunlar yaşarsın v.s v.s dediler..kendini harap etme dediler..ben 5000 iğne yedim canım 5000 iğne..damar yolumu bulmadıkları için kolumda sadece bir günde 98 iğne izi saydım ben..ve eşim ne yaptı biliyomusun sün baktımki nette arkadaşlık sitesine üye olmuş...ben bu adam canımdan oluyodum..sezaryan olduktan sonra kan değerim 4ün altına düştü..bu hayat sınırı demek..hemen acil kan trasfer ettiler bana...ya benim yaşadıklarımı inanki hiçbiriniz çekmediniz..anneliğimi kadınlığımı işimi kendimi kaybettim ben..değmeyecek bir adam yüzünden onca acılar çektim..ve sonunda çıkıpta Allah senden razı olsun diyen olmadı....elimde bir tek kızım vardı onuda kaybettim...yaşadıklarıma ben bile inananmıyorum..gayet kültürlü sayılan ve bulunduğumuz bölgede saygın sevilen bir ailein kızıyım.nerden böle hatalı bir evlilik yaptım bilmiyorum..evlenirken herkes hatta eşimin yengesi bile dediki kızım sen hayatını mafedeceksin..o zaman bana birşeyler olmuştuç...babamı bile kırdım evlenmek için...şimdi yediğim en büyük acım kızım gitti..ve tek başına bu acınım üztesinden gelmeye çalılşıyorum..dualarla ayaktayım sadece...Rabbimden gelen herşeye şükürler olsun

cnm seni tanımıyorum ama inanki çok üzüldüm her acının daha acısı var tabiki senin durumun çok daha zor benim durumumdan eşinden destek alamamam çok üzücü bunları yazdığım için umarım seni kırmam çok sabırlı olduğunu düşünüyorum tabi büyük konuşmamam lazım yaşamadan bilemem ama çocuk olmama sorunu eşinde sen sağlıklısın en azından denedik sağol katlandın demesi gerekirdi tabiki içini bilemem ama eminim eşinde çok üzgündür diye düşünüyorum sorun kendinde diye daha çok kahroluyodur sana dile getiremiyo olabilir belkide onu terketmenden korkuyodur çok zorlu stresli bi süreç geçirmişsin ama kucağına alamasanda bebeğin oldu çektiğin acılar sonuç verdi bebeği karnında hissetmek bile muhteşem bi duygu bunu yaşayamayan binlerce insan var bende çok acı çekiyorum içim yanıyo hep şükrediyorum rabbime hemde yalvarıyorum bana sağlıklı evlat nasip et diye ama yinede kızımı unutamıyorum hiçte unutamıcam hep içim acıcak biliyorum bugünümüze şükürler olsun :(

cnm seni tanımıyorum ama inanki çok üzüldüm her acının daha acısı var tabiki senin durumun çok daha zor benim durumumdan eşinden destek alamamam çok üzücü bunları yazdığım için umarım seni kırmam çok sabırlı olduğunu düşünüyorum tabi büyük konuşmamam lazım yaşamadan bilemem ama çocuk olmama sorunu eşinde sen sağlıklısın en azından denedik sağol katlandın demesi gerekirdi tabiki içini bilemem ama eminim eşinde çok üzgündür diye düşünüyorum sorun kendinde diye daha çok kahroluyodur sana dile getiremiyo olabilir belkide onu terketmenden korkuyodur çok zorlu stresli bi süreç geçirmişsin ama kucağına alamasanda bebeğin oldu çektiğin acılar sonuç verdi bebeği karnında hissetmek bile muhteşem bi duygu bunu yaşayamayan binlerce insan var bende çok acı çekiyorum içim yanıyo hep şükrediyorum rabbime hemde yalvarıyorum bana sağlıklı evlat nasip et diye ama yinede kızımı unutamıyorum hiçte unutamıcam hep içim acıcak biliyorum bugünümüze şükürler olsun :(

canım inanırmısın bana arkadaş çevremde diyor sen ne kadar sabırlısın nasıl dayandın bu adama diye..ben öğretmenlik mesleğimden istifa ettim anne olabilmek için..eşimde zerre kadar eziklik yok..kesinlikle yok..insan az üzülür az ezilir değilmi..kesinlikle..ya bunca acı karşılığında bir teşekkür duymadım ben.insan azıcık ya azıcık ezilir sen benim için ne acılara katlandın der..kesinlikle öyle birşey yok bizde...üzgün olan insan onun yaptıklarını yapmazki..inanki daha yazmadığım yazamadığım bir sürü şeyler yaşandı..ve ben hep sabrettim..ama artık yeter..bir evlat kaybettim ben...içim canım nasıl yandı....artık daha sabredemiyorum...kanamam varken bile benimle kavge etti...ya daha neler neler...diyorumya ben ailemde ne kavga nedir bilirdim ne kötü söz..benim ailem bulunduğumuz ilde sevilen bir ailedir..özelliklede babam..annemle babam 35 senelik evli..bir gün ama bir gün kötü söz duymadım ağızlarından bir gün kavgalarına şahit olmadım..kardeşlerimin eşleri hemen hamile kaldı kardeşlerim el üzerinde tuttu onları..oysa ben ne zorlukla gebe kaldım..eşim olacak şahıs o halde bile kavga etti benimle..ya neler neler...Allah biliyor çektiklerimi kardeşim...ben anne oldum çok şükür..evladımı gördüm..dünyanın en büyük acısını yaşadım kızımı kaybedince hala dahada yaşıyorum..bu acı benimle mezara gelecek..tarifi yok..anlatması imkansız...Rabbim büyük görüyor neler çektiğimi...bu acılarımın karşılığında sadece kızımın ii olduğunu bileyim..cennete huzurlu olduğunu bileyim yeter..hergün dua yolluyorum meleğime..melekler haber versinler kızıma..annen seni hiö unutmuyo desinler..hergün sana dua ediyor desinler..kızım mutlu olsun bu yeter bana..sadece bebğim mutlu olsun:((((

kızlar napıyosunuz görüşmeyeli moraller nasıl.birde ben sezeryan dikiş yerimiz varya oraya bastırıyorum acımıyo artık yani çok değilde deniyorum çünkü 2 ay falan karnımdaki tüylerin dipleri bile çok ağrıyordu.şuanda iyi.eşimde kafaya koydu martta yapaca diyor busefer o benden hevesli ben korkuyorum o diyor korkma Allaha bırakacağız dua edeceğiz diyo.sanmıyorum birşey olacağını korkma diyo.

kızlar napıyosunuz görüşmeyeli moraller nasıl.birde ben sezeryan dikiş yerimiz varya oraya bastırıyorum acımıyo artık yani çok değilde deniyorum çünkü 2 ay falan karnımdaki tüylerin dipleri bile çok ağrıyordu.şuanda iyi.eşimde kafaya koydu martta yapaca diyor busefer o benden hevesli ben korkuyorum o diyor korkma Allaha bırakacağız dua edeceğiz diyo.sanmıyorum birşey olacağını korkma diyo.

cnm korkma bende Allaha sığındım inşallah hiç bişi olmucak bende normal doğum ama doktor özellikle bekle dedi dinlemicem Allaha sığınıyorum bekleyemiyorum bakalım hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım inşallah

keşke dinlemeseydim ablamı da görümcelerimi de keşke keşke bekleseydim 3 gün bekleseydim de yinede normal doğum yapsaydım
salağım salak normal doğum yapsaydım korkmazdım hiç hemen hamile kalmak için korunmazdım da
eşime de ablama da kin tutuyorum
niye yaygaraya verdiniz ortalığıda bi sürü gereksiz insanı başıma topladınız sonra da çekip gittiniz hatta ameliyattan çıktığımda bile yoktunuz o gereksizler vardı
dönüp dönüp o günü yaşıyorum gün doğuyor batıyor tekrar 31 ocak oluyor ben yine o güne uyanıyorum yine o saatleri yaşıyorum ne söylenenleri unutuyorum ne yaşananları

keşke dinlemeseydim ablamı da görümcelerimi de keşke keşke bekleseydim 3 gün bekleseydim de yinede normal doğum yapsaydım
salağım salak normal doğum yapsaydım korkmazdım hiç hemen hamile kalmak için korunmazdım da
eşime de ablama da kin tutuyorum
niye yaygaraya verdiniz ortalığıda bi sürü gereksiz insanı başıma topladınız sonra da çekip gittiniz hatta ameliyattan çıktığımda bile yoktunuz o gereksizler vardı
dönüp dönüp o günü yaşıyorum gün doğuyor batıyor tekrar 31 ocak oluyor ben yine o güne uyanıyorum yine o saatleri yaşıyorum ne söylenenleri unutuyorum ne yaşananları

ahh cnm seni anlıyorum ama olan olmuş üzülme ben normal oldum ama bide bana sor 3 gün sancı çektim doğum sırasında acıdan sezeryana alın dayanamıyorum dedim düşün çok zordu çok :( ölü bebek doğumu normal doğum gibi olmuyo çok daha zor :( off hatırlayınca bile çok kötü oldum rabbim bidaha o günleri yaşatmasın inşallah bebeğimin kaybetmek yeterince acıydı hastaneye gelenlerde beni kendimden nefret ettirdi abuk sabuk konuşmalar kahroldum daha çok çektiğim sancı cabası her işte vardır bi hayır insan böyle gününde tanıyo çevresini ben çıkardım hayatımdan gereksiz insanları önüme bakıyorum dualarla allaha sığınıyorum rabbim tez zamanda doldursun kucaklarımız :(

ahh cnm seni anlıyorum ama olan olmuş üzülme ben normal oldum ama bide bana sor 3 gün sancı çektim doğum sırasında acıdan sezeryana alın dayanamıyorum dedim düşün çok zordu çok :( ölü bebek doğumu normal doğum gibi olmuyo çok daha zor :( off hatırlayınca bile çok kötü oldum rabbim bidaha o günleri yaşatmasın inşallah bebeğimin kaybetmek yeterince acıydı hastaneye gelenlerde beni kendimden nefret ettirdi abuk sabuk konuşmalar kahroldum daha çok çektiğim sancı cabası her işte vardır bi hayır insan böyle gününde tanıyo çevresini ben çıkardım hayatımdan gereksiz insanları önüme bakıyorum dualarla allaha sığınıyorum rabbim tez zamanda doldursun kucaklarımız :(

amin inşallah
ama dediğim gibi ben 3 gün sancıya razıydım
gelmeseydi onlar
gerçi şimdi kime nasıl davranacağımı öğrenmiş oldum o da var
moral vermek yerine naptın da böyle oldu dediler
kendi kafalarından isim koymuşlar kızıma hatice diye seviyoduk görüyon mu gitti dediler
yelek ördüydüm nasip değilmiş diyor salak gelmiş başıma
moral vermiyon aksine bozuyon bari sus değil mi

Back
X