Bugün yenibi doğum haberi aldım tam herseyi yoluna sokuyorum yine bi doğum haberi yine hüsran.....arkadaşlar napcam ben bole çevremde ve yakın birebir görüştüğüm çevremde tam 12 kişi hamile ve tarihlerimiz birbirine yakın kalbimmi fesat diyorum milleti kıskanıyorummu bilmiyorum ama işkence gibi....buda yetmezmiş gibi dun annemlerdeydim tanıdığın biri gelmiş söyledikleri aynene söle:eltim doğum yaptı bi hamarat benim eltim bi hamarat her işi öyle doğumuda öyle yarım saat masada kaldı hemen doğurdu nurtopu gibi....sezeryanla doğan ben anneyim demesin ameliyatta neymiş...eee be patavatsız sen biliyosun ben ameliyatlıyım ustune bide bebğimi kaybetmişim beni telkinleyeceğine bir suru nutuk atıyon sinirlerim bozuldu göz yaşlarımı tutamadım o gittikten sonra anneme dedimki demekki ben kadın değilimişim anne olamamışım.....sadece doğurmakla annelik olsaydı tvlerde görüyoz doğurup ortalığa savuranları bide bu 12 kişinin içinde bi ben bebeğimi kaybettim ya bulunduğumuz ortamlarda bek gordun mesenunun basına gelenleri sakın sezeeryan olmayınvs. uzun lafın kısası ınan sehır bile değiştirmeyi duşundum esime ısrar ettim ama bu çevreden uzak durmazsam sanki hiç geçmeyecek hiç bitmeyecek......
canım anlıyoruz seni bende öyle oldum çok yakın arkadaşım doğum yaptı ben işte yemeğe çıktım tel bir baktım ortak arkadaşımız öznurun bebeği oldu yazıyo yanımdaki arkadaşım hadi hadi ne yiceğiz bende dedim dur dk elim ayağım titredi boğuldum o an lavobaya gittim elimi yüzümü yıkadım oturdum ağlamaya saat ağladım yanımdaki arkadaşım ha bire öbür arkadaşıma kızıyo sana niye msj atıyo ya bilerekmi yapıyo diyo.evet belki kötü niyetli değil ama sanki bilerek yapıyorlar nerde bebeğini seven görsem bana inat yaptıklarını düşünüyorum kafayı yedim iyice.dengesiz insan çok canım eşim kızdı onunla görüşme dedi o msj atanla.sonra birde evime geldi doğum günümde hala anlatıyo bir görsen bir emiyo öznuru yanakları tombiş tombiş.zayıf doğmuş dedim benim oğlum oğlum tosun gibiydi üç buçuk klo doğdu dedim yani o an oğlumu sevdim aklıma geldi bana amannnnn sağlıklı olsunda zayıf olsun diyo salak ya şuan yazarken bile çok kızgınım.görüşmüyorum artık