• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bugün yenibi doğum haberi aldım tam herseyi yoluna sokuyorum yine bi doğum haberi yine hüsran.....arkadaşlar napcam ben bole çevremde ve yakın birebir görüştüğüm çevremde tam 12 kişi hamile ve tarihlerimiz birbirine yakın kalbimmi fesat diyorum milleti kıskanıyorummu bilmiyorum ama işkence gibi....buda yetmezmiş gibi dun annemlerdeydim tanıdığın biri gelmiş söyledikleri aynene söle:eltim doğum yaptı bi hamarat benim eltim bi hamarat her işi öyle doğumuda öyle yarım saat masada kaldı hemen doğurdu nurtopu gibi....sezeryanla doğan ben anneyim demesin ameliyatta neymiş...eee be patavatsız sen biliyosun ben ameliyatlıyım ustune bide bebğimi kaybetmişim beni telkinleyeceğine bir suru nutuk atıyon sinirlerim bozuldu göz yaşlarımı tutamadım o gittikten sonra anneme dedimki demekki ben kadın değilimişim anne olamamışım.....sadece doğurmakla annelik olsaydı tvlerde görüyoz doğurup ortalığa savuranları bide bu 12 kişinin içinde bi ben bebeğimi kaybettim ya bulunduğumuz ortamlarda bek gordun mesenunun basına gelenleri sakın sezeeryan olmayınvs. uzun lafın kısası ınan sehır bile değiştirmeyi duşundum esime ısrar ettim ama bu çevreden uzak durmazsam sanki hiç geçmeyecek hiç bitmeyecek......

canım anlıyoruz seni bende öyle oldum çok yakın arkadaşım doğum yaptı ben işte yemeğe çıktım tel bir baktım ortak arkadaşımız öznurun bebeği oldu yazıyo yanımdaki arkadaşım hadi hadi ne yiceğiz bende dedim dur dk elim ayağım titredi boğuldum o an lavobaya gittim elimi yüzümü yıkadım oturdum ağlamaya saat ağladım yanımdaki arkadaşım ha bire öbür arkadaşıma kızıyo sana niye msj atıyo ya bilerekmi yapıyo diyo.evet belki kötü niyetli değil ama sanki bilerek yapıyorlar nerde bebeğini seven görsem bana inat yaptıklarını düşünüyorum kafayı yedim iyice.dengesiz insan çok canım eşim kızdı onunla görüşme dedi o msj atanla.sonra birde evime geldi doğum günümde hala anlatıyo bir görsen bir emiyo öznuru yanakları tombiş tombiş.zayıf doğmuş dedim benim oğlum oğlum tosun gibiydi üç buçuk klo doğdu dedim yani o an oğlumu sevdim aklıma geldi bana amannnnn sağlıklı olsunda zayıf olsun diyo salak ya şuan yazarken bile çok kızgınım.görüşmüyorum artık

canım anlıyoruz seni bende öyle oldum çok yakın arkadaşım doğum yaptı ben işte yemeğe çıktım tel bir baktım ortak arkadaşımız öznurun bebeği oldu yazıyo yanımdaki arkadaşım hadi hadi ne yiceğiz bende dedim dur dk elim ayağım titredi boğuldum o an lavobaya gittim elimi yüzümü yıkadım oturdum ağlamaya saat ağladım yanımdaki arkadaşım ha bire öbür arkadaşıma kızıyo sana niye msj atıyo ya bilerekmi yapıyo diyo.evet belki kötü niyetli değil ama sanki bilerek yapıyorlar nerde bebeğini seven görsem bana inat yaptıklarını düşünüyorum kafayı yedim iyice.dengesiz insan çok canım eşim kızdı onunla görüşme dedi o msj atanla.sonra birde evime geldi doğum günümde hala anlatıyo bir görsen bir emiyo öznuru yanakları tombiş tombiş.zayıf doğmuş dedim benim oğlum oğlum tosun gibiydi üç buçuk klo doğdu dedim yani o an oğlumu sevdim aklıma geldi bana amannnnn sağlıklı olsunda zayıf olsun diyo salak ya şuan yazarken bile çok kızgınım.görüşmüyorum artık

Sayiyla vermisler bunlari heralde cnm bana daha hastaneyken dedi arkadasim yan odadaki bebek cok tatliymis annesini ne guzel emio diye en iyisi uzak durmak belki bilerek yapmiyolar uzuldugumuzu dusenemiyolar bilemiyorum ama patavatsiz cok isteee takmamayi ogrenmek lazi ama eldemiki

Kendimi çok iyi hissettim yazını okuyunca hele de oğlun olması daha da sevindirici inşallah benim de kızım olur
RABBİM gönlüne göre verir umarım sende duyarız bir kızın olduğunu inş.:34::34:
AMİN CANIM.Allah sana ve bebeğine uzun ömürler versin. inşallah bigün bizlerde senin gibi bu güzel haberi müjdeleriz.şuan dayanmak öyle güç ki,bizim içinde sarıl bebeğine yaşasaydı bebeğim 2,5 aylık olacaktı.nasıl tedavi oldunuz? sezeryandan kaç ay sonra gebe kaldınız.sizdede mi pıhtılaşma var

teşekkür ederim canım inş.sizinde herşey gönlünüzce olur sabır ve dua dan başka yapcak bişe yok birazda zaman demesi kolay belki ama elden gelir bişe yok canım ya benim oyalanacak bir kızım vardı çok şükür ama ciğer yangınını hiç b,r şey söndürmüyordu bu yüzdende bebişim olmasını çok istiyordum 6 ay korunma çok uzun geliyordu gözüme sezeryan dan 3 ay sonra dr a gttm nezaman hamile kalabilirm diye 2 ay daha bekleyelim dedi geçen yıl buzamanlardı :14:folbiola başladım hamile kalmadan 3 ay içtim mayıs ayındada hamile kaldım çok şükür 6 ay sonra hamile kaldım sezeryandan çok problemler yaşamadım ufak tefek sıkıntılar oldu ama bugüne çok şükür pıhtılaşma problemim yoktu

merhaba arkadaşlar bulutgoc için yasin tamam Allah kabul etsin inşallah.sıra bende inşallah.bu arada yarın doktora giditorum aldık randevuyu korkuyorum ama ya derse hemen kalma diye.oğlumu özledikçe zaten .biraz azalıyor bende bu beni çok korkutuyor aynı mutlulukta olmak istiyorum.

Allah razi olsun cnm insallah Allah kabul eder doktordanda korkma hersey guzel olucak insallah

Yasin sayilari verelim arkadaslar

Bulutgoc 4
Mesenu 5
Cennetmelegim 5

Son düzenleme:
Allah razi olsun cnm insallah Allah kabul eder doktordanda korkma hersey guzel olucak insallah

Bulutgoc 4
Mesenu 5
Cennetmelegim 5

bende katılabilirmiyim arkadaşlar dua listenize sanırım haftalık okuyosunuz.banada 5 yazarmısınız.

Bulutgoc 4
Mesenu 5
Cennetmelegim 5

benim 7 aliyorum. seninkileri okudum canim msj mi gormedin galiba

bende katılabilirmiyim arkadaşlar dua listenize sanırım haftalık okuyosunuz.banada 5 yazarmısınız.

Hame tabiki katilabilirsin sanada okuruz siradan sonra
Idilfirat 7
Hame 5

26 oldu arkadaslar

RABBİM gönlüne göre verir umarım sende duyarız bir kızın olduğunu inş.:34::34:

teşekkür ederim canım inş.sizinde herşey gönlünüzce olur sabır ve dua dan başka yapcak bişe yok birazda zaman demesi kolay belki ama elden gelir bişe yok canım ya benim oyalanacak bir kızım vardı çok şükür ama ciğer yangınını hiç b,r şey söndürmüyordu bu yüzdende bebişim olmasını çok istiyordum 6 ay korunma çok uzun geliyordu gözüme sezeryan dan 3 ay sonra dr a gttm nezaman hamile kalabilirm diye 2 ay daha bekleyelim dedi geçen yıl buzamanlardı :14:folbiola başladım hamile kalmadan 3 ay içtim mayıs ayındada hamile kaldım çok şükür 6 ay sonra hamile kaldım sezeryandan çok problemler yaşamadım ufak tefek sıkıntılar oldu ama bugüne çok şükür pıhtılaşma problemim yoktu

tşk ederim canım.hiç bebeğin olmayınca bu acının yanında birde kocaman bir boşluk oluyo.sabah uyanmak için bir sebep bulamıyosun.

Eymen46 icin evet cnm yarin baslio cumaya kadar ben sana ismini ozelden yazarim bu arada biz faceden ekliyiz istersen sende ekle

tamam canım. faceyi kapatmıştım .yeni bi tane açtım .isimlerinizi yazarsanız eklerim.b arada pıhtılaşma sitesinde bu duada yapılıyo iterseniz bizde yapabiliriz

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
DUA:
OKUNUŞU : YA MUCİBED DEAVAT
ANLAMI:
EY DUALARA CEVAP VEREN
iriz

Arkadaslar bir sey sorcam simdi bu yasinleri sadece bir hafta icindemi okumak gerek mesela eymen46 nin yasinlerini okuyunca bu hafta icinde bir okadar sirayla diger arkadaslara da okusam olur mu bos vaktim olunca okuyayim diyorum illa o haftayi beklemek lazim mi biri soleyebilir mi

tşk ederim canım.hiç bebeğin olmayınca bu acının yanında birde kocaman bir boşluk oluyo.sabah uyanmak için bir sebep bulamıyosun.

İNŞ.en yakın zamanda kucağın dolarda sabah uyanmak için bir sürü sebebin olur herşey gönlünce olur inş:16::16::16:

Hame tabiki katilabilirsin sanada okuruz siradan sonra
Idilfirat 7
Hame 5

26 oldu arkadaslar

ben eymen için 5 tane alıyorum

sayı kaç oldu
mesunu-5
ferhatt-5

Idilfirat 7
Hame 5
cennetmeleğim 5
bulutgoc 4
yavrumrümeysa 5
mesenu 5

31 oluyo canım ben az aldım bu hafta regli haftam ondan

Arkadaslar bir sey sorcam simdi bu yasinleri sadece bir hafta icindemi okumak gerek mesela eymen46 nin yasinlerini okuyunca bu hafta icinde bir okadar sirayla diger arkadaslara da okusam olur mu bos vaktim olunca okuyayim diyorum illa o haftayi beklemek lazim mi biri soleyebilir mi

cnm bildiğim kadarıyla cumadan cumaya

Bugün yenibi doğum haberi aldım tam herseyi yoluna sokuyorum yine bi doğum haberi yine hüsran.....arkadaşlar napcam ben bole çevremde ve yakın birebir görüştüğüm çevremde tam 12 kişi hamile ve tarihlerimiz birbirine yakın kalbimmi fesat diyorum milleti kıskanıyorummu bilmiyorum ama işkence gibi....buda yetmezmiş gibi dun annemlerdeydim tanıdığın biri gelmiş söyledikleri aynene söle:eltim doğum yaptı bi hamarat benim eltim bi hamarat her işi öyle doğumuda öyle yarım saat masada kaldı hemen doğurdu nurtopu gibi....sezeryanla doğan ben anneyim demesin ameliyatta neymiş...eee be patavatsız sen biliyosun ben ameliyatlıyım ustune bide bebğimi kaybetmişim beni telkinleyeceğine bir suru nutuk atıyon sinirlerim bozuldu göz yaşlarımı tutamadım o gittikten sonra anneme dedimki demekki ben kadın değilimişim anne olamamışım.....sadece doğurmakla annelik olsaydı tvlerde görüyoz doğurup ortalığa savuranları bide bu 12 kişinin içinde bi ben bebeğimi kaybettim ya bulunduğumuz ortamlarda bek gordun mesenunun basına gelenleri sakın sezeeryan olmayınvs. uzun lafın kısası ınan sehır bile değiştirmeyi duşundum esime ısrar ettim ama bu çevreden uzak durmazsam sanki hiç geçmeyecek hiç bitmeyecek......

Canım hissettiklerin aynısını yaşıyorum hepimiz aynıyız sinirlerim bozuluyor hamile ve çocukları olanlara tahammül edemiyorum kötü birimiyim ben diye çok sorguluyorum kendimi hatta bebeği doğmuş ölmemiş sağlıklı ya bazen o kadar çok ileri gidiyorum ki hadi yaa diyebiliyorum içimden sinirim bozuluyo ben bunu kimseye hiçbir yerde itiraf edemiyorum yanlış anlaşılırım diye bebeği ölen birisini ya da düşük yapmış birisini duydugum zaman ise çok üzülüyorum ve o da benim gibi diye rahatlama oluyo yani herkesin başına geliyo bak senin gibi olanlar var diyorum, gıcık oluyorum çocugu olanlar hiçbirisyle konuşmak istemiyorum görmek istemiyorum ben psikiyatra gittiğimde bunların hepsi normal diyor, bazen tüm günüm duydugum hamile haberini kıskanmakla hasetle geçiyo ha bu durumumdanda rahatsız olmuyo değilim kalbini karalar kaplamasın böyle olma diyorum ama sanırım biraz zamana ihtiyacım var

Back
X