• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ayni seyleri yasiyoruz zaman daha cok acitiyor canimizi gozyaslari daha cok akıyor ilk zamanlar olayin sokundaydim sanırım simdi daha kotu hissediyorum belkide beklenen dogum tarihi yaklastigi icin bilmiyorum yokluguda büyüyor zaman gectikce kocaman bir boşluk simdi rabbim tekrar yasatmasin.
guzel günler de gelecek bu gunleri saglikla atlatalim ve kendimozi yeni gebelige hazirlayalim bugun eczaneye gittim folik asit almaya onda bile kotu oldum eski eczaneme gidemedim onunden gecemiyorum sorarlar diye allahim bu aci gunletimiz bir sn evvel bitsin insallah. Bol bol dua et kafani oyala kitap oku okul acilinca hersey daha iyi olacak.

kızlarrrr geçecek sabreedinn ALLAHIM yardımcınız olsunnn hiç ummadığınız anda ALLAHIM güldürecek fırtınadan sonra çıkan gökkuşağı gibi biranda yüzünüz gülecek rabbim bana 10 ay sonunda nasip etti sıra sizlerde inşallahhh üzülmeyin demiycem biliyorum işe yaramıyo ama sabredinnn güzel günler yakındır inşallah :16::16::16::16:

kızlarrrr geçecek sabreedinn ALLAHIM yardımcınız olsunnn hiç ummadığınız anda ALLAHIM güldürecek fırtınadan sonra çıkan gökkuşağı gibi biranda yüzünüz gülecek rabbim bana 10 ay sonunda nasip etti sıra sizlerde inşallahhh üzülmeyin demiycem biliyorum işe yaramıyo ama sabredinnn güzel günler yakındır inşallah :16::16::16::16:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bu haberleri duymak eminim ki bi çoğumuza umut olacaktır.her gece dua et bizler için.

insallah canım yeni bir umut hepimizin beklediği ve sende olan :))) allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi basimiza inşallah.

insallah canım yeni bir umut hepimizin beklediği ve sende olan :))) allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi basimiza inşallah.

inşallahhhh canlarımm bnmmm ALLAHIM evlat acısını yaşamış tüm anneleri güldürsün bu acının tarifi yok olamazda ancak tesellisi olur :53: rabbim en kısa zamanda tesellinizi göndersin inşallah dua edicemmm hepinizede :16::16::16:

üç melek annaesi yazıyor. acaba ne zman hamile kaldınız. biraz anlatırmısınız umut olması için.

üç melek annaesi yazıyor. acaba ne zman hamile kaldınız. biraz anlatırmısınız umut olması için.

ewet cnmmm bnm üç tane meleğim varr üç oğlumu kaybettimm ikisini geçen sene temmuz ayında 5. ayımın içindeyken üçüncü oğlumuda 32. haftamda ekim ayında doğumdan 10 gün sonra kaybettim çok acılar çektimmm hala ağlamadığım günüm yok ama şükür olsun rabbim bekletmeden nasip etti. sezeryan olduğum için ilk 6/7 ay korundum ve korunmayı bıraktığım 3. ayımda hamile kaldım şuan 5+4 haftalığız dün kesemizi gördük şükürler olsun üç hafta sonra kalp etışına gidicezz.. şuan sizin psikolojinizi en ii ben anlıyorum hiç olmayacak sanıyosunuz ama rabbim çok büyük elbet birgün güldürecek sizi :16::16: geçen sene kurban bayramı arifesinde yavrumu toprağa verdim rabbim ikinci bayramı geçirmeden tesellimi gönderdi bu ramazan bayramı arifesinde hammile olduğumu öğrendim :53::53: darısı sizlere olsun canlarımmm rabbim yeni birer umutla acılarınızı hafifletsinnn inşallahhhh :16::16::16::16:

ewet cnmmm bnm üç tane meleğim varr üç oğlumu kaybettimm ikisini geçen sene temmuz ayında 5. ayımın içindeyken üçüncü oğlumuda 32. haftamda ekim ayında doğumdan 10 gün sonra kaybettim çok acılar çektimmm hala ağlamadığım günüm yok ama şükür olsun rabbim bekletmeden nasip etti. sezeryan olduğum için ilk 6/7 ay korundum ve korunmayı bıraktığım 3. ayımda hamile kaldım şuan 5+4 haftalığız dün kesemizi gördük şükürler olsun üç hafta sonra kalp etışına gidicezz.. şuan sizin psikolojinizi en ii ben anlıyorum hiç olmayacak sanıyosunuz ama rabbim çok büyük elbet birgün güldürecek sizi :16::16: geçen sene kurban bayramı arifesinde yavrumu toprağa verdim rabbim ikinci bayramı geçirmeden tesellimi gönderdi bu ramazan bayramı arifesinde hammile olduğumu öğrendim :53::53: darısı sizlere olsun canlarımmm rabbim yeni birer umutla acılarınızı hafifletsinnn inşallahhhh :16::16::16::16:

allahım inşallah bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. eğer seni üzmezsem sebeplerini öğrenebilirmiyim.bende sezeryanlıyım 2 ay oldu. 4. aydan sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum. ama korkuyorumda bir yandan ya yine birşey olursa diye

canım bende 35. gün gördüm ve müthiş kanamalıydı. daha önce hiç böyle olmamıştı. ama doktorum bunun normal olduğunu söyledi. şimdi 2. de gördüm biraz daha az tabi. korkma ilk kanama yoğun olabiliyor. bu arada sana neden bu kadar uzun bir süre verdi. ama 2 ayrı dr. 6 ay dedi. ki ben 35. haftaya kadar bebeğimi taşıdım. merak ettim sebebini.

valla canım bişey gördüğünden demedi genel konuştu her gebelikte 2 yılmış falan filan depolar boş falan filan dedi ben zaten daha şu an memleketteym çanakkalede iyi bir doktor bulup ona gidicem inşallah artık o derse o canım

Çok sevindim.allah tamamına erdirsin.masallahhhh.darisi bize insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tebrikler.darisi bizlere...

valla canım bişey gördüğünden demedi genel konuştu her gebelikte 2 yılmış falan filan depolar boş falan filan dedi ben zaten daha şu an memleketteym çanakkalede iyi bir doktor bulup ona gidicem inşallah artık o derse o canım

Ayfercim aslında sezeryan için en az alti ay diyorlar.benim normal dogumdu 4 ay yeter dedi Dr.çünkü bütün hormon testleri.vücuttaki vitaminlerin durumu rahmin toparlanması önemli olan dedi.bir de kromozom testi ve trombofili testi yaptirtti.her şey normal old için bu ay korunma de di.ama acim dinmiyor.bizlere Rabbim sabir versin.saglikli hamilelik ve saglikli bebekler nasip etsin.

Ayfercim aslında sezeryan için en az alti ay diyorlar.benim normal dogumdu 4 ay yeter dedi Dr.çünkü bütün hormon testleri.vücuttaki vitaminlerin durumu rahmin toparlanması önemli olan dedi.bir de kromozom testi ve trombofili testi yaptirtti.her şey normal old için bu ay korunma de di.ama acim dinmiyor.bizlere Rabbim sabir versin.saglikli hamilelik ve saglikli bebekler nasip etsin.

canım hangi testleri yaptın sen. ben hiç test yapmadım daha doğrusu yapm adılar. cerrah paşaya gittim üniv hastanesi. hiçbir testi yapmadılar sadece rahime bakıldı.

canım hangi testleri yaptın sen. ben hiç test yapmadım daha doğrusu yapm adılar. cerrah paşaya gittim üniv hastanesi. hiçbir testi yapmadılar sadece rahime bakıldı.

Banada test yapmadilar canim gerek yok dediler ozel labaratuara gidip yaptirsammi acaba diyorum aklim cok karışık testbyaptirsan bir dert yaptirmasam bir dert.

Mutlaka trombofili paneli denen pihtilasma te şti yaptirin.ben de kan da pihtilasmasi cikti hamilelikte her gün iğne olacakmisim.

Banada test yapmadilar canim gerek yok dediler ozel labaratuara gidip yaptirsammi acaba diyorum aklim cok karışık testbyaptirsan bir dert yaptirmasam bir dert.

sorma canım yaa. zaten şimdi gitsek te ne tessti yaparlarki. ben pıhtılaşma varmı onu merak ediyorum. off kafam çok karışık. herşeyi olurunamı bıraksam acaba. ama bu sefer de keşke yaşamak istemiyorum yeni hamilelğimde(allah nasip ederse.)

yok araştırmadım doktorum otopsi için balcalıya gitmem gerektiğini söyledi ben gitmek istemedim kıyamadım daha doğrusu
iyiki gitmemişim eminim daha çok üzülürdüm otopsi olsaydı
ama benim doktorumda pıhtılaşmadan şüphelendi
eminmisin son geldiğinden beri hareketli olduğuna dedi
bende evet dışardan bile farkediliyordu hareketleri dedim
ama son geldiğinden bu yana gelişmemiş dedi büyük ihtimal bebeğine kan gitmedi gitmedi ve kalbi durdu dedi
trombofili testinden tut da guatrın için de çeşitli testler yapacağız amniyon sıvısına da bakarız 2. gebeliğinin 5. ayın da da adanaya gönderirim orada da çeşitli testler yapılır 6 ay sonra konuşalım bunları dedi
benimle birlikte doktorum da üzüldü keşke böyle olmasaydı dedi

şimdi herkes doktorumu değiştirmemi söylüyor halbuki yeni gideceğim doktor benim neler yaşadığımı bilmeyecek belki senin dediğin gibi başından savacak umursamayacak. bu biliyor neler yaşadığımı ne yapması gerektiğini de bilecek aynı hastaya aynı şeyleri yaşatmak istemez heralde
bide hamile olduğumu duyan hangi doktora gidiyorsun ona gitme şuna git demişti baştan beri beni tedirgin ediyordu herkes

merhaba arkadaşım bende bebeğimi kaybettim. hangi testleri yaptırdığını merak ediyorum. tekrar gebelik düşünüyormusun. doktorun ne kadar süre verdi sana cevaplarsan çok sevinirim.

canım bunu nerede yaptın özelde mi kendin mi istedin , doktorun mu istedi.

Ben bebeğimi milyonda bir görülen Turner denilen kromozom rahat siz ligin dan kaybettim başka saglikli çocuğum var .eski Dr umu değiştirdim kendisi 60 yasinda bayan Dr.bana risk almayalim dedi beni ve esimin

Kromozomlarına baktirdi özel de uaptirdim.bir de trombofili istedi.bunlar asagi yukari 500 TL tuttu.sonra bir suru demir b vitamini guatr testi v.s.test istedi.bunları da 300 TL ya özelde yaptirdim.memur old için devlet bir kismini karsiladi.yani toplam 800 muayene ucreti de 200 toplam 1000 verdim 2 ay once

sorma canım yaa. zaten şimdi gitsek te ne tessti yaparlarki. ben pıhtılaşma varmı onu merak ediyorum. off kafam çok karışık. herşeyi olurunamı bıraksam acaba. ama bu sefer de keşke yaşamak istemiyorum yeni hamilelğimde(allah nasip ederse.)

Zaman ilerledikce korkuyorum bende kafam karışık bi testlerin fiyatlarini arastirsammi acaba diye düşünüyorum aklimda kaldi bu test olayi

Back
X