• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

AYY CANIM YAA BİZDE BENZER ŞEYLER YAŞADIK. EŞİM HEP OĞLUM OLSUN İSTERDİ. O BENDEN DAHA KÖTÜ ETKİLENDİ BU OLAYDAN. ONU ÜZGÜN GÖRMEK BENİ YIKIYOR. BÖYLE KUCAĞINDA BEBEKLERİ OLAN BABALARI GÖRÜNCE BİR BAKIŞI VAR YÜREĞİMİ DAĞLIYOR.:(((
Bende esim icin cok uzuldum bir yanda ogulumun acisini yasadi bir yanda benim cabuk toparlandi gibi gorunuyor ama bizden cok yipraniyorlar bence kimseyle konusamiyorlar bu konulari.

Bende esim icin cok uzuldum bir yanda ogulumun acisini yasadi bir yanda benim cabuk toparlandi gibi gorunuyor ama bizden cok yipraniyorlar bence kimseyle konusamiyorlar bu konulari.
EVET EN AZINDAN BİZ AĞLAYIP BİR ŞEKİLDE RAHATLIYORUZ, KONUŞUYORUZ. ONLAR İÇLERİNDE YAŞIYORLAR. ALLAHIM BİZE O MUTLU GÜNLERİ GÖSTERSİN. EŞİMLE BÖYLE ÇOLUK ,ÇOCUK BÜYÜK GENİŞ, MUTLU BİR AİLE OLMAK İSTİYORUM :)

EVET EN AZINDAN BİZ AĞLAYIP BİR ŞEKİLDE RAHATLIYORUZ, KONUŞUYORUZ. ONLAR İÇLERİNDE YAŞIYORLAR. ALLAHIM BİZE O MUTLU GÜNLERİ GÖSTERSİN. EŞİMLE BÖYLE ÇOLUK ,ÇOCUK BÜYÜK GENİŞ, MUTLU BİR AİLE OLMAK İSTİYORUM :KK66:
Amin canim allah hepimize nasip eder insallah o gunleri.iyice istek cogaldi bende tekrar hamile olmak onunla mutlu olmak istiyorum sonra kokusunu icime cekebilmeyi sabirla onla uğraşmayi rabbim cok buyuk bu acinin ardindan bize mutlulugumuzu verecek insallah.

Amin canim allah hepimize nasip eder insallah o gunleri.iyice istek cogaldi bende tekrar hamile olmak onunla mutlu olmak istiyorum sonra kokusunu icime cekebilmeyi sabirla onla uğraşmayi rabbim cok buyuk bu acinin ardindan bize mutlulugumuzu verecek insallah.
AMİNNNNN. BENDE TEKRAR O DUYGUYU YAŞAMAK İSTİYORUM. MEĞERSEM NE KADAR MUTLUYMUŞUM O ZAMANLAR. BASİT ŞEYLERİ HEP KAFAMA TAKMIŞIM. ALLAHIM NASİP EDERSE BU SEFER BU MUTLULUĞU DOYASIYA YAŞAMAK İSTİYORUM.

KIZLARR BEN ÇIKIYORUM TEMİZLİĞE DEVAM ETMEM LAZIM. NE OLUR BU TOPİĞİ CANLI TUTALIM. SİZLERLE OLMAK BENİ MUTLU EDİYOR. TEKRAR GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE ALLAHA EMANET OLUN :)

Back
X