AY İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA OLURDA HEMEN ÇALIŞMALARA BAŞLARIZ :)her şey güzel olacak inş cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AY İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA OLURDA HEMEN ÇALIŞMALARA BAŞLARIZ :)her şey güzel olacak inş cnm
Inşallah canim vucut iyilesiyorda pisikolojiyi iyi tutmak lazim bunuda hepberaber basaracagiz insallah.İNŞALLAH CANIM. HEP İYİ OLALIM GELECEK BEBEKLERİMİZ İÇİNBENDE TEMİZLİK YAPIYORUM MOLALARDA BAKIYORUM BURAYA..
Bende esim icin cok uzuldum bir yanda ogulumun acisini yasadi bir yanda benim cabuk toparlandi gibi gorunuyor ama bizden cok yipraniyorlar bence kimseyle konusamiyorlar bu konulari.AYY CANIM YAA BİZDE BENZER ŞEYLER YAŞADIK. EŞİM HEP OĞLUM OLSUN İSTERDİ. O BENDEN DAHA KÖTÜ ETKİLENDİ BU OLAYDAN. ONU ÜZGÜN GÖRMEK BENİ YIKIYOR. BÖYLE KUCAĞINDA BEBEKLERİ OLAN BABALARI GÖRÜNCE BİR BAKIŞI VAR YÜREĞİMİ DAĞLIYOR.((
ARTIK TOPARLANMAK LAZIM BENCE. OLAN OLDU. GELECEĞE UMUTLA BAKMAMIZ LAZIM. BUNU DA İNŞALLAH BERABER ATLATACAĞIZ:) EVET CUMA TEMİZLİK HAFTASONU GEZMELER :)Inşallah canim vucut iyilesiyorda pisikolojiyi iyi tutmak lazim bunuda hepberaber basaracagiz insallah.
Bugun temizlik gunumuz desene![]()
EVET EN AZINDAN BİZ AĞLAYIP BİR ŞEKİLDE RAHATLIYORUZ, KONUŞUYORUZ. ONLAR İÇLERİNDE YAŞIYORLAR. ALLAHIM BİZE O MUTLU GÜNLERİ GÖSTERSİN. EŞİMLE BÖYLE ÇOLUK ,ÇOCUK BÜYÜK GENİŞ, MUTLU BİR AİLE OLMAK İSTİYORUM :)Bende esim icin cok uzuldum bir yanda ogulumun acisini yasadi bir yanda benim cabuk toparlandi gibi gorunuyor ama bizden cok yipraniyorlar bence kimseyle konusamiyorlar bu konulari.
Insallah canım :)ARTIK TOPARLANMAK LAZIM BENCE. OLAN OLDU. GELECEĞE UMUTLA BAKMAMIZ LAZIM. BUNU DA İNŞALLAH BERABER ATLATACAĞIZEVET CUMA TEMİZLİK HAFTASONU GEZMELER
![]()
Basin sagolsun canım rabbim birdaha yasatmasin insallah.
İSTANBULDAYIM CANIM BEN.SEN NERDESİN
ÇALIŞMIYORSUN GALİBA DEĞİL Mİ ?
Amin canim allah hepimize nasip eder insallah o gunleri.iyice istek cogaldi bende tekrar hamile olmak onunla mutlu olmak istiyorum sonra kokusunu icime cekebilmeyi sabirla onla uğraşmayi rabbim cok buyuk bu acinin ardindan bize mutlulugumuzu verecek insallah.EVET EN AZINDAN BİZ AĞLAYIP BİR ŞEKİLDE RAHATLIYORUZ, KONUŞUYORUZ. ONLAR İÇLERİNDE YAŞIYORLAR. ALLAHIM BİZE O MUTLU GÜNLERİ GÖSTERSİN. EŞİMLE BÖYLE ÇOLUK ,ÇOCUK BÜYÜK GENİŞ, MUTLU BİR AİLE OLMAK İSTİYORUM![]()
geçmiş olsun rabbim sağlıcakla kucağını doldursun inş
HANGİ HASTANEDE CANIMben trabzondayım ama doğumumu istanbulda yapmıştım
AMİNNNNN. BENDE TEKRAR O DUYGUYU YAŞAMAK İSTİYORUM. MEĞERSEM NE KADAR MUTLUYMUŞUM O ZAMANLAR. BASİT ŞEYLERİ HEP KAFAMA TAKMIŞIM. ALLAHIM NASİP EDERSE BU SEFER BU MUTLULUĞU DOYASIYA YAŞAMAK İSTİYORUM.Amin canim allah hepimize nasip eder insallah o gunleri.iyice istek cogaldi bende tekrar hamile olmak onunla mutlu olmak istiyorum sonra kokusunu icime cekebilmeyi sabirla onla uğraşmayi rabbim cok buyuk bu acinin ardindan bize mutlulugumuzu verecek insallah.
HANGİ HASTANEDE CANIM
amin canım çok kötü bişey allah kimseye yasatmasınbiliyorum canım o hastaneye. baya iyi birhastaneymiş. allahım bundan sonra böyle kötü günler yaşatmasın
bu arada ilk bebeğinmiydi.amin canım çok kötü bişey allah kimseye yasatmasın