1,5 yıl çok uzun değilmi normalmi sezeryanmiydıbugun uc ay oldu melegim gideli.doktoru aradik randevu icin hem bilgi almak için en az 1.5 yil korun dedi(( cok kotuyum su an. zamanin nasi gecicegini bilmiyorum size ne kadar korun dediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1,5 yıl çok uzun değilmi normalmi sezeryanmiydıbugun uc ay oldu melegim gideli.doktoru aradik randevu icin hem bilgi almak için en az 1.5 yil korun dedi(( cok kotuyum su an. zamanin nasi gecicegini bilmiyorum size ne kadar korun dediler
bende kolay hamile kalmadım yumurtlama takibi aşılama tüp raporumuz çıktı ama meleğim hiç ummadığım anda kendiliğinden geldi ve hiç ummadığım anda gitti.canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm.Allah sabırlar versin.
bende 38+4 düm ne kadar çok kişi varmış aynı kaderi paylaşan benim başıma gelmeyince hiç duymamıştım.benimde 6 ay olucak 19 aralıkta çok geçmiş olsun sizedebütün bebeğini kaybeden anneler uzulmeyin dicm de üzülmemek elde değil.Bende onbir gün önce 38+2 günlük bebeğimı kaybettim karnımda kalbi durmuş hala kendime gelemedim(
bende 38+4 düm ne kadar çok kişi varmış aynı kaderi paylaşan benim başıma gelmeyince hiç duymamıştım.benimde 6 ay olucak 19 aralıkta çok geçmiş olsun sizede
37 haftalikti dogum sirasinda oksijensiz kqlmis hareketsiz diye doktora gittik ultrasonda hersey normal dedi doktor nst de hareket yok bi sknti var dedi acil sezeryana aldilar 13 saat yasadi melek kizimcanım kaçıncı haftada neden kaybettin bebeğini
Evt cnm biraktim iki ay oldu bu ayda olmadi umutlar yeni yila kaldi 2015 hepimize guzellikler getirsin inscanım kolay hamile kalamıyorum demişsin bıraktın mı korunmayı inşallah hamile kalırsın umut olursun
Vardir bi bildigi doktorunin ama bana 4 ay dedi aslinda Allah vercegi zamani bilir hic uzulme korunmayipta hemen hamile kalamayabilirsin ama bi baska dojtora sor bide istersensezeryan oldum burda bi kac kisiden alti ay bekle demis doktor onlar umut olnustu bana. smdi doktor telefonda direk 1.5 yil dedi ama beklemek istemiyorum uc ay sonra birakicam korunmayi rabbim buyuk bizimde yuzumuzu guldurucek bebeklerimizle ins. hepimize bol sabir diliyorum bizi bizden baskasi anlamaz
Nasil gecti 344 gun simdi nasilsin varmi baska kuzucugungörüyorum ki yeni melekler gitmiş cennete
benm kuzucuğum gideli 344 gün oldu
Evet nasıl geçirdim bebis varmı bebisgörüyorum ki yeni melekler gitmiş cennete
benm kuzucuğum gideli 344 gün oldu
Nasil gecti 344 gun simdi nasilsin varmi baska kuzucugun
Evet nasıl geçirdim bebis varmı bebis
Aynen benimde kizim melek olali 6 ay oldu bile zaman durmustu sanki ama durmamis.geriye kalan sadece hayallerim.hamilesin sanirim cok guzel ins sag salim kucagina alir biyutursunbilmem geçiyor işte
sanki dün ama bakıyorum değil üzerinden 344 gün geçmiş
bebiş olacak inşallah
Bu kadar duamiz ve duacimiz varken allah inşallah sağlıklı çocuklar nasip eder bize...inşallah olacak Hayirlisiyla hepimizin nasip kısmet...bilmem geçiyor işte
sanki dün ama bakıyorum değil üzerinden 344 gün geçmiş
bebiş olacak inşallah