Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

hamile kalayım allahın izniyle cihaz alcam sürekli kalp atışını dinlicem.hep kulağımda olcak.gerçi ani kalp durması olursa napabilcem sanki ama işte evham..doktorumda dedi bidahakine seni izmire yönlendircem dedi.2 aya bir izmire her ay burdakine giderim artık.aman allahım neler düşünüyorum nasip olsunda . önce hamile kalmam gerek tabi :confused::confused::confused:
CANIM NERDE OTUROSUN İZMİRE GELİP GİDİCEM DEMİŞSİNDE BENDE İZMİRDEYİM.

CAnım hayırlısı olsun inşallah test yapsana çıkar varsa bişey
BİLMEM Kİ ADET GÜNÜM YARIN NORMALDE KISMET YA ÜSTÜNE DÜŞMÜYCEM VARSA ZATEN VARDIR ALLAHIM Bİ ŞEKİLDE VERİR HAYIRLISI KISMET KUCAĞIMIZA ALANA KADAR NASIL OLURUM BİLMEM İÇİM RAHAT ETMEZ ARTIK HEPİMİZİN BASINDAN GEÇTİ BİRAZ İSTER İSTEMEZ SIKINTILI GEÇER ALLAHIM KOLAY GEÇİRSİN İNŞALLAH KUCAĞMIZA ALMAYI NASİP ETSİN SAĞLICAKLA ANNEYLE BABASIYLA TÜM SEVDİKLERİMİZLE

SAGOL CANIM İNŞALLAH BENİM HENUZ YOK HAZİRANDA DOKTOR A GİDİCEM MUAYENEDEN SONRA KARAR VERECEK HAMİLELİGE ŞİMDİLİK GEBELİK YOK AMA ALLAH TAN ÜMİT KESİLMEZ BEN HİÇ BEKLEMEDİGİM BİR ANDA DUYDUM KIZIMIN VARLIGINI İNŞ İKİNCİDE ÖYLE OLUR. DOGUM YAPALI ÜÇ AY OLDU MUAYENE OLUMLU GECERSE HEMEN TEKRAR DENEMEK İSTİYORUZ BAKALIM.. HAYIRLISI..

SAGOL CANIM İNŞALLAH BENİM HENUZ YOK HAZİRANDA DOKTOR A GİDİCEM MUAYENEDEN SONRA KARAR VERECEK HAMİLELİGE ŞİMDİLİK GEBELİK YOK AMA ALLAH TAN ÜMİT KESİLMEZ BEN HİÇ BEKLEMEDİGİM BİR ANDA DUYDUM KIZIMIN VARLIGINI İNŞ İKİNCİDE ÖYLE OLUR. DOGUM YAPALI ÜÇ AY OLDU MUAYENE OLUMLU GECERSE HEMEN TEKRAR DENEMEK İSTİYORUZ BAKALIM.. HAYIRLISI..

doğumdan 3 ay sonra hamilelik olabilyor mu acaba yani anne veya bebek için sıkıntı oluyor mu?

Merhaba arkadaslar
Benim gibi yuregi cigeri yanan herkese Allah'tan sabir diliyorum. Bende sizler gibi ayni aciyi yasiyorum destek almiyorum cogu seyi denedim ama yasadiklarimi unutamiyorum acim azalmiyor benimle ayni seyleri yasayanlar beni anlar diye umuyorum. 06.04.2015 sezeryan tarihimdi herseyi tamamdi sadece oglum tugra m eksikti.sabah erkenden hastaneye ggidecek tim oğluma kavusacaktim pazar gunu yine son eksikleri tamamlayim dedim evi topladim odasini kontrol ettim gidip bezini aldim o gun bi degisik ti zaman farkli tuhaf geciyordu hala o gun aklimda net degil tarif edemiyorum aksam saatlerinde sancilandim yani iyice artti on bes dk yolu bir buçuk saate gidemedik trafik oldu asiri olacagi varmis ya aksilikler hep beni buldu yani sabah ogluma kavusacaktim gece on bire dogru sezeryana girdim oğlumun öldüğünü bilerek uyandirmayin diye tekrar yalvardim. Kendime geldigimde oğlum yoktu kabus sandım bukkabus bitsin diye yalvardim Allah a hep seslendim duysun diye ama olmadi hala dua ediyorum uyanmak icin.Biliyorum bizden daha zor durumlarda olan aci ceken cigeri yanip kavrulanlar var Allah hepimizin yardımcısı olsun benimde canimdan can koptu icimde büyüttü gum gunlerini saydigim yavrum kara toprak altinda savunmasiz korktumu aci cektimi aklimda hep bunlar benim yuzumdenmi oldu ben mi sebep oldum bu sorular beni mahvediyor. Bebek gordugumde icim gidiyor bun a benziuormuydu diye ben o an gormek icin istekte bulunmadım aslinda kendimde degildim sakinleştirici vermisler cok. Gorseydim keşke ama nasil bira kirdim sonra onuda bilmiyorum mezarınada gidemedim Allah bütün yuregi yanan annelerin yardimcisi olsun.

ah arkadaşım senin acını sadece bu durumu yaşayanlar bilir.herkes sana acır gibi bakar,sen iyi görünmeye çalışırsın.çok zor ben facede mutluluk pozları verenlere bile sinir oluyorum bazen.insanlar ne kadar mutlu diyorum.halbuki onların ne suçu var.
AYNEN GERCEKTEN YASAYAN BİLİR İYİ GÖRÜNMEYE CALIŞIYORUM AMA İÇİM KAN AGLIYOR BENDE FACE DEKİLERE SİNİR OLUYORUM GÖRMEMİŞ GİBİ COCUKLARIYLA HER ANLARINI PAYLAŞIYORLAR. NELER GÖRDÜM NELER YASADIM. İNSANLAR İKİ GUN YANINDA GİBİ GÖZÜKÜYOR SONRA AYNI HAYATA DEVAM BEBEKLERİYLE FOTO DA PAYLASIYORLAR ANNELER GUNUNU KUTLUYORLAR. BİLMİYORUM BENİM AKLIMA GELİR YA BU KİŞİ GÖRÜR BELKİ ÜZÜLÜR DİYE. İNSANLAR COK BENCİL OLMUŞ ŞİMDİ ONALRIN BASINA GELMEDİ DİYE HİÇ GELMEYECEK SANIYORLAR GALİ,BA..

doğumdan 3 ay sonra hamilelik olabilyor mu acaba yani anne veya bebek için sıkıntı oluyor mu?
DOGUM YAPTIRAN DOKTOR KAL 3 AY SONRA BİRŞEY OLMAZ DEDİ ŞİMDİ Kİ DOKTOR NORMAL DE 1 SENE DEDİ DE BAKICAZ İŞTE BEN 1 SENE BEKLEMEK İSTEMİYORUM 3 AY SONRA GEL BAKALIM DEDİ İYİLEŞTİYSEM EGER İZİN VERECEK GALİBA YAZARIM BEN BURAYA DOKTOR A GİDİNCE. MİLLET SEZERYAN OLUP KIRKINDA HAMİLE KALIYOR BİLİYOR MUSUN BEN KORKUYORUM. AMA İSTİYORUM DA. ANNE İÇİN IYI BESLENMEK GEREKİYOR ÇABUK İYİLEŞMEK İÇİN DOKTOR BANA ÖYLE DEDİ. BEBEK İÇİNDE İNŞALLAH SIKINTI OLMAZ. BAKALIM SON SÖZÜ DOKTOR SÖYLEYECEK

Merhaba arkadaslar
Benim gibi yuregi cigeri yanan herkese Allah'tan sabir diliyorum. Bende sizler gibi ayni aciyi yasiyorum destek almiyorum cogu seyi denedim ama yasadiklarimi unutamiyorum acim azalmiyor benimle ayni seyleri yasayanlar beni anlar diye umuyorum. 06.04.2015 sezeryan tarihimdi herseyi tamamdi sadece oglum tugra m eksikti.sabah erkenden hastaneye ggidecek tim oğluma kavusacaktim pazar gunu yine son eksikleri tamamlayim dedim evi topladim odasini kontrol ettim gidip bezini aldim o gun bi degisik ti zaman farkli tuhaf geciyordu hala o gun aklimda net degil tarif edemiyorum aksam saatlerinde sancilandim yani iyice artti on bes dk yolu bir buçuk saate gidemedik trafik oldu asiri olacagi varmis ya aksilikler hep beni buldu yani sabah ogluma kavusacaktim gece on bire dogru sezeryana girdim oğlumun öldüğünü bilerek uyandirmayin diye tekrar yalvardim. Kendime geldigimde oğlum yoktu kabus sandım bukkabus bitsin diye yalvardim Allah a hep seslendim duysun diye ama olmadi hala dua ediyorum uyanmak icin.Biliyorum bizden daha zor durumlarda olan aci ceken cigeri yanip kavrulanlar var Allah hepimizin yardımcısı olsun benimde canimdan can koptu icimde büyüttü gum gunlerini saydigim yavrum kara toprak altinda savunmasiz korktumu aci cektimi aklimda hep bunlar benim yuzumdenmi oldu ben mi sebep oldum bu sorular beni mahvediyor. Bebek gordugumde icim gidiyor bun a benziuormuydu diye ben o an gormek icin istekte bulunmadım aslinda kendimde degildim sakinleştirici vermisler cok. Gorseydim keşke ama nasil bira kirdim sonra onuda bilmiyorum mezarınada gidemedim Allah bütün yuregi yanan annelerin yardimcisi olsun.
AMİİİİNNNN CANIM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ACIN DAHA COK TAZE HER GECEN GUN ARAMIZA BİRİNİN KATILMASINA ÇOK ÜZÜLÜYORUM BEN BU ACIYI YASADIKTAN SONRA CEVREMDEKİLERE HEP DUA ETTİM ALLAH IM ONLARA EVLAT ACISI GÖSTERME ONLARINKİNE SAGLIKLI UZUN ÖMÜR VER DEDİM HEP.. RABBİM TEKRARINI YASATMASIN KESKE DEME SAKIN ALNIMIZA YAZILANI YASIYORUZ. O AN İNSAN NE YAPACAGINI BİLMİYOR GERCEKTEN BEN GÖRDÜM GÖRDÜM DE NE OLDU MORG TA SOGUK MİNİCİK BİR BEDEN AKIL EDİP KUCAGIMA BİLE ALAMADIM YAVRUMU HAYATIMIZDA KOCAMAN BİR YASANMAMIŞLIK KALDI BU DUYGULARI YASAMAN COK NORMAL.BİZLERDE YASADIK HALA DA YASIYORUZ.. ALLAH IM İNŞALLAH TEZ VAKİTTE SEVİNDİRSİN BİZLERİ.. KENDİNİ BİRAN ÖNCE TOPLAMAYA BAK SEN İYİ OLURSAN EŞİNDE IYI OLUR.. TEKRAR GEBE KALMA SANSINDA YUKSEK OLUR.. KOLAY DEGİL BİLİYORUM AMA TEKRAR ANNE OLMAK İSTİYORSAN BUNU BASARMALISIN. RABBİM SEVDİGİ KULUNA DERT VERİRMİŞ.. DAHA KÖTÜSÜNÜ GÖSTERMESİN GÖZÜMÜZE İNŞALLAH.. MEZARINA DA KENDİNİ HAZIR HİSSEDİNCE GİDERSİN. BENİM ÜÇ AY OLDU KÖY DE BENDE DAHA GİTMEDİM AY SONU GİDİCEM.

Merhaba arkadaslar
canım benim yazını okuyunca kendi yaşadıklarıma geri döndüm ilk zamanlar kabus gibi geçmiyor bitmiyor zaman duruo sanıosun ama durmuo 19 haziranda 1 sene olucak kızımı kaybedeli doğuma 4 gün vardı.Allahım dayanma gücü kuvvet versin sana bize hepimize.bidaha aynı acıyı yasatmasın Rabbim.ilk bebeğin miydi seninde ?

AMİİİİNNNN CANIM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ACIN DAHA COK TAZE HER GECEN GUN ARAMIZA BİRİNİN KATILMASINA ÇOK ÜZÜLÜYORUM BEN BU ACIYI YASADIKTAN SONRA CEVREMDEKİLERE HEP DUA ETTİM ALLAH IM ONLARA EVLAT ACISI GÖSTERME ONLARINKİNE SAGLIKLI UZUN ÖMÜR VER DEDİM HEP.. RABBİM TEKRARINI YASATMASIN KESKE DEME SAKIN ALNIMIZA YAZILANI YASIYORUZ. O AN İNSAN NE YAPACAGINI BİLMİYOR GERCEKTEN BEN GÖRDÜM GÖRDÜM DE NE OLDU MORG TA SOGUK MİNİCİK BİR BEDEN AKIL EDİP KUCAGIMA BİLE ALAMADIM YAVRUMU HAYATIMIZDA KOCAMAN BİR YASANMAMIŞLIK KALDI BU DUYGULARI YASAMAN COK NORMAL.BİZLERDE YASADIK HALA DA YASIYORUZ.. ALLAH IM İNŞALLAH TEZ VAKİTTE SEVİNDİRSİN BİZLERİ.. KENDİNİ BİRAN ÖNCE TOPLAMAYA BAK SEN İYİ OLURSAN EŞİNDE IYI OLUR.. TEKRAR GEBE KALMA SANSINDA YUKSEK OLUR.. KOLAY DEGİL BİLİYORUM AMA TEKRAR ANNE OLMAK İSTİYORSAN BUNU BASARMALISIN. RABBİM SEVDİGİ KULUNA DERT VERİRMİŞ.. DAHA KÖTÜSÜNÜ GÖSTERMESİN GÖZÜMÜZE İNŞALLAH.. MEZARINA DA KENDİNİ HAZIR HİSSEDİNCE GİDERSİN. BENİM ÜÇ AY OLDU KÖY DE BENDE DAHA GİTMEDİM AY SONU GİDİCEM.
Kendimi hazir hissediyorum kanamam cok uzuldugum zaman artıyor dunde cok yogun geldi dusunmem gerken bir oğlum var onun için iyi olmaya calisiyorum zaten cok etkilendi hastanede herseye sahit oldu suan psikolojisi hala duzelmis degil. En cok cevremdekilerin dusuncesizce davranmalari agrima gidiyor sanki tirnagimi kesip topragin altina koymuş um canimdan can kopmus olumden donmusum insan basina gelmeyince anlayamiyor dokuz ay tasimissin büyütmussun sonrasi yok kocaman hiç. Daha bir haftalikken kendi bebeğinin ulttason goruntelerini anlatan .anneler gununde beşik aldigini kirki icin aldığı kiyafeti gosten bir suru dusuncesizlik yada bana mi tuhaf geliyor Allah'ı m hu gunler carcabuk gecsin hayirli zamanda hayirli bi evlat nasip etsin inşallah butun annalerin kucagi herzaman dolu olsun evlat acisi yasamasin

canım benim yazını okuyunca kendi yaşadıklarıma geri döndüm ilk zamanlar kabus gibi geçmiyor bitmiyor zaman duruo sanıosun ama durmuo 19 haziranda 1 sene olucak kızımı kaybedeli doğuma 4 gün vardı.Allahım dayanma gücü kuvvet versin sana bize hepimize.bidaha aynı acıyı yasatmasın Rabbim.ilk bebeğin miydi seninde ?

lekannesi81, post: 40948373, member: 615166"]canım benim yazını okuyunca kendi yaşadıklarıma geri döndüm ilk zamanlar kabus gibi geçmiyor bitmiyor zaman duruo sanıosun ama durmuo 19 haziranda 1 sene olucak kızımı kaybedeli doğuma 4 gün vardı.Allahım dayanma gücü kuvvet versin sana bize hepimize.bidaha aynı acıyı yasatmasın Rabbim.ilk bebeğin miydi seninde ?[/QUOTE]
Amin canim seninde basin sağolsun. Bir tane oğlum var yedi yasinda Allahım ona uzun saglikli omurler verir ins. Sen ne zaman hamile kalmayi düşünüyorsun bana alti ay dedi baska dr da en az alti ay bir yilbeklesen daha iui olur dedi

Merhaba en güzel anneler melek anneleri

bende melek annesi olarak oncelikle hepinize sabirlar diliyorum 13 ocak 2014 tarihinde uçtu cennete benim kızım pamuklara saracagim opmeye kiyamiyacagim kizimi kara topraklara verdim 7 aylik karnimda melek oldu hic sebeb bulunamadı.. Allahim kimseye yasatmasin ne acilar çektim yıkıldım küstüm heryese hayata nefret tüm bebeklerden hamilelerden herkezin bebegi ölsünistedim .

acılar buyuturmus insani bende büyüdüm. Benim minik melegim MİHRİŞAH ARYAM neler ogretmisti annesine en büyük mutayıkıldımen buyuk uzuntum olmustu annesini büyütmüstü.

isyanlar nedenler aglamalar haykirmalar derken geldim bugunume cok şükür simdi kollarimda melegimin kardesi MİHRİŞAH AĹYAM var. Kizimi normal dogumla dunyaya getirmistim hic korunmadim 6. Ay hamile kaldim cok stresli korku dolu gecen hamileligim oldu yasadiklarimdan dolayi 36+3 haftalik dogum yaptim hersey yolundaydi ama korkularimdan dolayi doktorumun onayiyla erken dogurdum kavustum cok kizima.

Şimdi nasil gecmis zaman diyorum ozamanlae saniyeler gecmezdi zanan durmus gibiydi.

Bizler buradan cok guzel arkadasliklarda kurduk cogumuz kavuaru evladına kimimiz hamile şuanda kimimiz gorustuk taniatik kardes olduk. Bi gun buraya kucagimdaki kizimi yazicam demistim nasip oldu Allahima bin şükür insallah tum melek anneleri teselli evlatlarina kavusur . Umudunuz duaniz sabriniz eksik olmasin.

Kizimla hepinizi opuyorum ...

Son düzenleme:
Merhaba en güzel anneler melek anneleri

bende melek annesi olarak oncelikle hepinize sabirlar diliyorum 13 ocak 2014 tarihinde uçtu cennete benim kızım pamuklara saracagim opmeye kiyamiyacagim kizimi kara topraklara verdim 7 aylik karnimda melek oldu hic sebeb bulunamadı.. Allahim kimseye yasatmasin ne acilar çektim yıkıldım küstüm heryese hayata nefret tüm bebeklerden hamilelerden herkezin bebegi ölsünistedim .

acılar buyuturmus insani bende büyüdüm. Benim minik melegim MİHRİŞAH ARYAM neler ogretmisti annesine en büyük mutayıkıldımen buyuk uzuntum olmustu annesini büyütmüstü.

isyanlar nedenler aglamalar haykirmalar derken geldim bugunume cok şükür simdi kollarimda melegimin kardesi MİHRİŞAH AĹYAM var. Kizimi normal dogumla dunyaya getirmistim hic korunmadim 6. Ay hamile kaldim cok stresli korku dolu gecen hamileligim oldu yasadiklarimdan dolayi 36+3 haftalik dogum yaptim hersey yolundaydi ama korkularimdan dolayi doktorumun onayiyla erken dogurdum kavustum cok kizima.

Şimdi nasil gecmis zaman diyorum ozamanlae saniyeler gecmezdi zanan durmus gibiydi.

Bizler buradan cok guzel arkadasliklarda kurduk cogumuz kavuaru evladına kimimiz hamile şuanda kimimiz gorustuk taniatik kardes olduk. Bi gun buraya kucagimdaki kizimi yazicam demistim nasip oldu Allahima bin şükür insallah tum melek anneleri teselli evlatlarina kavusur . Umudunuz duaniz sabriniz eksik olmasin.

Kizimla hepinizi opuyorum ...

cok güzel yazmışsın senin adına çok sevindim.bende daha yeni kaybettim oğlumu ama sezeryan doğumdan sonra en az 6 ay korunmak gerekiyor birde benim tüp bebekti. rabbim bu sefer inşallah kendiliğinden verir ama 1 yıl diyor doktorlar.tüp bebek evresi o kadar zorki anlatamam.birde böyle olunca daha çok yıkılıyorsun.

Merhaba arkadaslar

sanırım senin bir evladın daha var.ondan destek alıyorsundur arkadaşım ben 7 yıllık evliyim cocuğum yok ve tüp bebekti 7 aylık doğdu 17 gün küvezde yaşadı. sonra melek oldu 06.04.2015 de doğdu benim oğlumda.o kadar zorki ama rabbim dayanma gücü veriyor.ben psikiyatri doktoruna gittim.yaşadığım sürecin çok normal olduğunu söyledi.yas dönemindesin dedi.tabiki üzülmemiz normal sonucta canımız evladımızı kaybettik.ama onlar şimdi belkide cennete girmemizi sağlıyacaklar.bizim şefeatçimiz olacaklar biz anne babamızı almadan cennete gitmeyiz diyecekler.birde onlar ahirette hep cocuk kalacaklar.düşünsene bu dünyada çocuğu olan insanların çocukları hiçbir zaman cocuk kalmıyor büyüyor bazıları kötü alışkanlık kötü arkadaş ediyor bazıları hayırsız oluyor.bizim cocuklarımız hep cocuk kalacak ahirette diğer anneler keşke bizimde cocuklarımız da ölseydi bizde onları böyle görseydik bizde onların şefeatinden yararlansaydık diye bize imrenerek bakacaklarmış.aslında öyle düşününce rahatlıyorsun arkadaşım.evet acımı çok acı.rabbim en sevdiği kuluna peygamber efendimize evlat acısı vermiş.o bile allahtan geldiği için dayanmış.hangi peygamber altın tahtlarda oturmuş.hepsi bir sürü sıkıntı çekmiş.rabbim kimseye dayanamıyacaği acıyı vermiyor.sadece biz yaşamıyoruz ben 3 hafta kanamayla hastanede yattım.orda bir sürü benim gibi bebeğini kaybeden kadın vardı.demekki bir benim başımda değilmiş dedim.olumsuz düşünceleri kafamdan silmeye çalışıyorum.yoksa kafayı yiyecek gibi oluyorum.o kadar hamile ve bebek varki etrafımda birde densiz bir sürü insan içim acıya acıya iyi görünmeye çalışıyorum.eşim için iyi olmaya çalışıyorum.çünkü eşler herşeyi içine atıp sonra onlardan kalp,şeker,tansiyon bir sürü hastalık olarak çıkıyor.

AYNEN GERCEKTEN YASAYAN BİLİR İYİ GÖRÜNMEYE CALIŞIYORUM AMA İÇİM KAN AGLIYOR BENDE FACE DEKİLERE SİNİR OLUYORUM GÖRMEMİŞ GİBİ COCUKLARIYLA HER ANLARINI PAYLAŞIYORLAR. NELER GÖRDÜM NELER YASADIM. İNSANLAR İKİ GUN YANINDA GİBİ GÖZÜKÜYOR SONRA AYNI HAYATA DEVAM BEBEKLERİYLE FOTO DA PAYLASIYORLAR ANNELER GUNUNU KUTLUYORLAR. BİLMİYORUM BENİM AKLIMA GELİR YA BU KİŞİ GÖRÜR BELKİ ÜZÜLÜR DİYE. İNSANLAR COK BENCİL OLMUŞ ŞİMDİ ONALRIN BASINA GELMEDİ DİYE HİÇ GELMEYECEK SANIYORLAR GALİ,BA..

kimse senin acını anlamaz çünkü ateş düştüğü yeri yakıyor.ama şuna inan bugün sana yarın öbürüne.herkes bir imtihandan geçiyor bu dünyada.hergün birileri ölüyor.kimi evladıyla imtihanda kimi anne babasıyla kimi eşiyle.

Merhaba arkadaslar
Başın sağolsun, hepimiz benzer acılar çektik, Allah bizlere sağlıklı ve hayırlı çocuklar nasip etsin. Kendinde suç arama ve bebeğim acı çekti mi diye düşünme, Allah'ın izniyle hiçbirimizin bebeği acı çekmemiştir, ben öyle inanıyorum. Senin de kendini toparlaman lazım ve Allah'a sığın, başka türlü insan huzur bulamıyor. Diğer arkadaşımızın da dediği gibi herkesin bu dünyadaki imtihanı başka, Allah bizi daha büyük acılardan korusun ve bundan sonra yüzümüzü güldürsün.

Allah saglikli uzun ömürler versin bebegin hayirli olsun senin adına cok sevindim insallah tum isteyen anneler hir gun senin gibi mutluluğunu burdan paylasir bizlerde kucaklari miza mis cennet kokan bebeklerimizi aliriz insallah

Allah saglikli uzun ömürler versin bebegin hayirli olsun senin adına cok sevindim insallah tum isteyen anneler bir gun senin gibi mutluluğunu burdan paylasir bizlerde kucaklari miza mis cennet kokan bebeklerimizi aliriz insallah

Evet bir oglum var canim.Hic ikinci cocugu yapmak istemiyordum 6 yil sonra kendimi hazir hissettim cok korkuyordum nedensiz meger bu aciyi yasayacakmisim en cok uzuldugum bebegimde hic bir problem yoktu yiyecek ekmegi yokmus demekki Allah ömrünü hu kadar yazmis demek ama dr ihmalide buyuk.Duygularim suan cok karisik ne dusunecigimi bilmiyorum yani hayat oglum disinda cok anlamsiz geliyor

BEN SADECE BASINA DOKUNDUM ÖYLE SOGUKTU Kİ KUCAGIMA BİLE ALAMADIM. ÇOK PİŞMANIM KESKE FOTOGRAFINI CEKSEYDİK. BİR KERE KUCAGIMA ALSAYDIM BAGRIMA BASSAYDIM YAVRUMU. KESKELER HİÇ BİTMEZ ÖYLE DEGİL Mİ BİR SÜRÜ HAYAL BİR SÜRÜ YASANAMAMIŞLIK.. GERİDE KALAN ONCA HAZIRLIK GÖZ YASI. AYNEN BENİM DE KIZIM HEP AKLIMDA. ÇALIŞIYORUM MİLLET UNUTTU HERSEYİ İYİ ARTIK DİYOR BENİM İÇİN AMA UNUTMAK MÜMKÜN MÜ CANIMDAN CAN GİTTİ. ALLAH IM SABRIMIZI VERSİN. BAZEN KAFAYI YİYECEK GİBİ OLUYORUM.
Canim ben normal dogum yaptim.o an.baktim.ebe aldi goturuyodu bakacam gosterin dedim.yoksa kaciriyodu.sanki yaratikmi dogurdum .o cansiz da olsa benim bebegim.
hastaneden cikinca onu evimize.goturdum.evi gezdirdim.yani evimizi gorsun istedim ben.babasi bi elinden ben bi elinden tuttum resmini cektik.gogsume yatirdim onu resimlerini cektim.keske en kucuk kiyafetlerinden giydirseydim.hatirasi olsaydi.kokusu sinseydi diyorum simdi.ama o panik ve uzuntuden insanin aklina gelmiyo canim biliyorum illaki pismanliklarin oluyo.ben kokusu var diye biraz kefeninden aldim .omrumun sonuna kadar saklayacam.arada bir cikarip opuyorum kefenini.resimlerini opuyorum .iste simdilik zaman benim icin boyle geciyo.ilk dogdugu andada kardesim cekmis resmini .sukurki simdi anilari var oglumun diyorum.insan iste kendi yok ama elle tutulacak bi anisi olsun istiyo.banada resimlerini sil diyen ler oldu uzuluyorum diye ama o olmamis gibi.yapamam elbette uzulecegiz degilmi

Back
X