Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bana magnezyum la ikili test sormadı hayırlısı inşallah canım.. Çok ilgili ama di mi rahatlatıyor insanı dinliyor sorduklarına cevap veriyor :) İnan senin adına cok sevindim.. Inşallah yapar testleri de devletteki doktor ben gittim galiba ona ismi cok tanıdık geldi hayırlısı inşallah hepimize dua ediyorum ben hep canımm..

Ben zehirlendim ya belki ondan sordu. Benim kendi doktorum iyiki iki saat daha gec kalmamis demis bizimkilere yani yiyecek ekmegim varmış Rabbim oglumun dualari n i kabul etti belki bem ameliyattayken ellerini acip hep dua etmis yavrum.
Ilgili evet tedbirliye benziyor.Bence tansiyon ve zehirlenme yle ilgili egitim almis.. hani her doktor bir konuya yani hastaliga yönelir ya tup bebek gibi yani.
Yarın ki doktor doçentmis Sansima o cikti inşallah ilgili olur. Bizim doktor operatör ama canim. Yarın bakalim bana ne diyecek docent sonucta onunda görüşünü alıp sana söylerim bir kaç doktora gorunmekte fayda var sen simdiden diyet yapmaya basla yagli Kızartma vs uzak dur
Bende dikkat etmeye başladım.
Bu arada Allah kabul ederse namaza basladim tavsiye ederim iyi geliyor huzur bulu y orum. Butun annelere dua ediyorum Rabbim kabul eder insallah

Ben zehirlendim ya belki ondan sordu. Benim kendi doktorum iyiki iki saat daha gec kalmamis demis bizimkilere yani yiyecek ekmegim varmış Rabbim oglumun dualari n i kabul etti belki bem ameliyattayken ellerini acip hep dua etmis yavrum.
Ilgili evet tedbirliye benziyor.Bence tansiyon ve zehirlenme yle ilgili egitim almis.. hani her doktor bir konuya yani hastaliga yönelir ya tup bebek gibi yani.
Yarın ki doktor doçentmis Sansima o cikti inşallah ilgili olur. Bizim doktor operatör ama canim. Yarın bakalim bana ne diyecek docent sonucta onunda görüşünü alıp sana söylerim bir kaç doktora gorunmekte fayda var sen simdiden diyet yapmaya basla yagli Kızartma vs uzak dur
Bu arada Allah kabul ederse namaza basladim tavsiye ederim iyi geliyor huzur bulu y orum. Butun annelere dua ediyorum Rabbim kabul eder insallah
çok geçmiş olsun canım gebelik zehirlenmesinde seni Allah korumuş.
çok geçmiş olsun canım gebelik zehirlenmesinden sanada bişey olabilirdi.Allah korumuş.bidaha ki hamilleliğinde çok dikkat et.bende hamile kalırsam hergün kan sulandırıcı iğine vurmam gerekiyormuş.çok tedirginim o yüzden.ve bi de diyet tabi makarna beyaz ekmek tatlı kızartma kesinlikle yasak.öf şimdiden yoruldum valla.bende lohusadan sonra namaza başladım.evet toparlanmamın en büyük nedeni kızımın cennette bi dağda hz ibrahim evi eşi gözetimi altında ve hiç üzülmeyeceğini bilmek en güzel elbiseleri giydiğine inanmak biraz olsun içimi rahatlatıyo.işte her şey inanç(eşim de tam tersi dinden imandan çıktı adam)sonuçta çok zor bir sınavla sınanıyoruz.Allahım kusurlarımızı görmeyip bizi öbürdünyada cennetlik etsin inşallah...yatsıdan sonra sizin için de duğa ediyorum.başkasının etiği duğalar kabul olurmuş.Allahım gönlümüze göre versin

Inşallah canımmm inşallah.. Temmuz diye sartlandırdım kendimi Çin takvimine göre kız ayı :)) Allah bilir de biraz da korkuyorum galiba zaman kazandım böyle işte doktor tmm der inşallah diyordum dedi gecen hafta ama ben guvenemedim kendime kan sulandırıcı iğne den de korkuyorum biraz hakkımızda hayırlısı Rabbim aratmadan versin hepimize inşallah..
amin inşallah.iğine beni de tedirgin ediyo artık çok sıkıldım biran önce hamile kalıp doğurmak istiyorum.
bu arada kızlar doğum iznim bitiyo haftaya malesef işe başlıyorum.ayaklarım geri geri gidiyo.boş ellerle işe başlıycam.insanların bana acıyarak bakması beni sinir ediyo.nete bu kadar sık giremiycem ama hepinizin iyi haberlerini bekliyorum.

amin inşallah.iğine beni de tedirgin ediyo artık çok sıkıldım biran önce hamile kalıp doğurmak istiyorum.
bu arada kızlar doğum iznim bitiyo haftaya malesef işe başlıyorum.ayaklarım geri geri gidiyo.boş ellerle işe başlıycam.insanların bana acıyarak bakması beni sinir ediyo.nete bu kadar sık giremiycem ama hepinizin iyi haberlerini bekliyorum.
Ben de geçtiğimiz pazartesi başladım işe. İlk karşılaşma çok zor oldu. Ben de en çok acıyan bakışlardan korkuyordum ama eninde sonunda yüzleşmek gerekiyor. Bir saat sonrasında her şey normale döndü, hiç ayrılmamışım gibi çalışmaya başladım ve şu an iyiki de başlamışım diyorum, iyi geldi çalışmak. Acımız bizim hep içimizde olduğu için sanki diğer insanlar da hep bizim gibi bunu düşünüyorlar sanıyoruz ama onlar çabuk unutuyorlar, eminim ki bir iki hafta sonra bana baktıklarında çoğu kişi hatırlamayacak bile. O yüzden korkma işe başlamaktan.

Ben de işe gitsem daha mı iyi olurdu bilmiyorum zaten okullar kapandı karne veremedim mezun edemedim öğrencilerimi.. Seneye başlamayacaktım ekimde doğum yapacaktım hiçbiri olmadı

Ben de işe gitsem daha mı iyi olurdu bilmiyorum zaten okullar kapandı karne veremedim mezun edemedim öğrencilerimi.. Seneye başlamayacaktım ekimde doğum yapacaktım hiçbiri olmadı
Öğretmenim ben de. Ama bizim okulumuz özel olduğu için öğrencilere bir hafta erken tatil verildi. O sebeple sadece öğretmenler olduğu için daha kolay oldu başlangıç. Öğrenciler olsaydı onlar soracaktı bir de, üstelik benim öğrenciler anaokulunda. Giderken hamileydim, hepsi karnımı sevip duruyordu :( İlla ki soracaklardı, söylesen söylenmez, söylesen de anlamaz... Allah'ım bize güç versin, ne kadar zaman geçerse geçsin, illa acımızı bilmeden de olsa hatırlatacak insanlar ya da olaylar olacak.

Öğretmenim ben de. Ama bizim okulumuz özel olduğu için öğrencilere bir hafta erken tatil verildi. O sebeple sadece öğretmenler olduğu için daha kolay oldu başlangıç. Öğrenciler olsaydı onlar soracaktı bir de, üstelik benim öğrenciler anaokulunda. Giderken hamileydim, hepsi karnımı sevip duruyordu :KK43: İlla ki soracaklardı, söylesen söylenmez, söylesen de anlamaz... Allah'ım bize güç versin, ne kadar zaman geçerse geçsin, illa acımızı bilmeden de olsa hatırlatacak insanlar ya da olaylar olacak.
evet canım haklısın benimkiler de 4. sınıftı . Seneye size gelsek göremeyiz bebeğiniz olacak izinli olacaksınız diyorlardı. Okulda da kanamam olmuştu acilen hastaneye gitmiştim o gün falan arkamdan çok üzülmüşlerdi. Zaten mayıs başından beri raporluydum 17 mayısta da bebeğimi kaybedince doğum sonrası izin kullandım. Herşey zor gelir mi insana eşim üzülmesin diye ona bile iyiyim rolü yapmak zor geliyor

evet canım haklısın benimkiler de 4. sınıftı . Seneye size gelsek göremeyiz bebeğiniz olacak izinli olacaksınız diyorlardı. Okulda da kanamam olmuştu acilen hastaneye gitmiştim o gün falan arkamdan çok üzülmüşlerdi. Zaten mayıs başından beri raporluydum 17 mayısta da bebeğimi kaybedince doğum sonrası izin kullandım. Herşey zor gelir mi insana eşim üzülmesin diye ona bile iyiyim rolü yapmak zor geliyor
Senin daha çok yeni, neden bu kadar kısa sürede bitiyor iznin? Mayıs başında ayrıldım diyorsun. Normalde doğum yaptıktan sonra çocuk yaşasa da yaşamasa da 16 haftalık iznini kullanma hakkın var, SGK'yı arayıp öğrenmiştim.

Gerçi eski mesajlarına baktım şimdi, 5 aylık kaybetmişsin bebeğini. Ama farketmemesi gerekir diye düşünüyorum. Önemli olan bir doğumun gerçekleşmiş olması.

Senin daha çok yeni, neden bu kadar kısa sürede bitiyor iznin? Mayıs başında ayrıldım diyorsun. Normalde doğum yaptıktan sonra çocuk yaşasa da yaşamasa da 16 haftalık iznini kullanma hakkın var, SGK'yı arayıp öğrenmiştim.
canım bitmedi evet izin hakkım var ama okul zaten kapanıyor diye 8 haftalık aldım eylülde başlayacağım

mayıs başında düşük riskiyle heyet raporu almıştım onunla karıştı galiba doğumdan sonrada 8 haftalık doğum sonrasını aldım

Anladım canım. Hazır hissediyorsan başla istersen işe, ben ilk aylar hiç gitmek istemiyordum, doğum iznim olmasa bile bir şekilde rapor alıp gitmemeye kararalıydım. Aradan zaman geçince ve öğrenciler de olmayınca başlayabilirim dedim ve iyi oldu benim için.

Anladım canım. Hazır hissediyorsan başla istersen işe, ben ilk aylar hiç gitmek istemiyordum, doğum iznim olmasa bile bir şekilde rapor alıp gitmemeye kararalıydım. Aradan zaman geçince ve öğrenciler de olmayınca başlayabilirim dedim ve iyi oldu benim için.
evet canım senin için iyi olmuş 40 ım çıksaydı bende başlayabilirdim ama pek iyi hissetmiyorum kendimi zaman zaman miyomdan ağrım kanamam falan oluyor bu da yorgun düşürüyor beni okulum da çok yakın değil arabayla gelip gidiyordum hepimize kolaylık versin allah

bende atanamayan öğretmenlerdenim.şimdi memurum.ne kadar çok istemiştim öğretmenliği dert bi değilki yaşıyoruz işte.bu arada ben 35+2 olduğu için 16 haftalık iznimi kullandım 32 önce ölü doğumda izin vermiyolar aslında çok saçma ama işte bu ülkenin nesi doğru ki
kızlar yine de işe gidesim yok.hatta dışarı bile çıkmak istemiyorum.hamile kalırsam ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum.zaten iş hayatı yormuştu bide kızımın ölümü beni çok yıprattı.şimdi hamile kalırsam onu nasıl atlatıcam onu düşünüyorum benim iki hamileliğimde çok zor geçti birde üzerine iğneler..artık Allaha sığınıyorum her şeyin doğrusunu O bilir

bende atanamayan öğretmenlerdenim.şimdi memurum.ne kadar çok istemiştim öğretmenliği dert bi değilki yaşıyoruz işte.bu arada ben 35+2 olduğu için 16 haftalık iznimi kullandım 32 önce ölü doğumda izin vermiyolar aslında çok saçma ama işte bu ülkenin nesi doğru ki
kızlar yine de işe gidesim yok.hatta dışarı bile çıkmak istemiyorum.hamile kalırsam ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum.zaten iş hayatı yormuştu bide kızımın ölümü beni çok yıprattı.şimdi hamile kalırsam onu nasıl atlatıcam onu düşünüyorum benim iki hamileliğimde çok zor geçti birde üzerine iğneler..artık Allaha sığınıyorum her şeyin doğrusunu O bilir
canım benim bebeğim 19 haftalık doğdu 32den önce doğarsa izin vermeme olayı değişmiş bizde il milli eğitiimden öğrendik ve tatile çıkacağımızdan dolayı sadece doğum sonrasını aldım bebeğin ölü veya canlı doğması değişmiyormuş yeni yasaya göre.. Önceden ne gereksiz şeylere üzülmüşüz değil mi bak sende memur olmuşsun demekki hayırlısı buymuş..Ücretsiz izin olayını da araştırdım canım mazeretsiz 5 yıllık memur olanlara 1 yıl izin hakkı varmış bende inşaalah hamileliğimde bunu kullanmayı düşünüyorum

evet canim bende dikkat ediyorum insallah hayirlusi olsun hakkimizda namaza da basladim birakti is yerinde rayina oturtsmadim o yuzden biraktim Allah im gunahlarimizi affetsin insallah ramazan da tekrar baslicam.. tansiyon icinkardiyoloji ye gitmistim ya birsey cikmadi butun tetkikleri yaptilsr sagolsun ddoktor da ilgilendi docentti icim rahst o yuzden. gebelik tansiyonu yani bir de sinirlenince firliyor iste hamile kalirsan surekli takipte olvdedi birsey olutsa ona gidicem yine gebelikte. Hakkimizda hayirlisi gittin mi marmara ya naptin bugun ??

Calismak iyi geliyor ilkten cok tuhaf oluyor insan adapte sureci acisindan ama en iyisi calismak ben dogum yaptigimda hayattan kopmustum durup durup aglama krizlerine giriyordum hala arada geliyor. 1 aylik ti m ise basladim aslinda iyi mi ettim o da tartisilir cok erken oldu ama nasip iste. Ilk 1 ay hic birsey yapmadim kimseyle konusmuyordum bir bardak bile tutamiyordum sinirlwrim bosalmisti gulemiyordum cevap veremiyordum insanlara surekli agliyordum zamanla alistim iyi diyorum simdi iyi ki baslamisti aci hafiflemedi evlatt bu akildan kalpten cikmiyor tabi ki ama kendim icin esim icin ve insallah dogacak cocuklarim icin cok iyi birsey yaptim korkularim azaldi ka etislarim duzeldi. Evime kendime hakimim dunyadan bur haber degilim artik hayatin icindeyim yalniz ben sinirimi isten aliyorum aksama kadar is yerimde aksam evde dyrmuyoru m kendimi paraliyorum yani zamanla bu da duzekecek insallah. Imkaniniz varsa calisib arkadaslar.. dosta dusmana karsi dik durmak lazim.. ben sizleri ailemden gibi goruyoorum gercekte birbirimizi tanimiyoruz ama yasadiklarimiz ayni acimiz ayni butun derdimi sizlerle paylasiyorum hepimiz iyi olalim insallah cabalayalim. Dualarimdasiniz..

evet canim bende dikkat ediyorum insallah hayirlusi olsun hakkimizda namaza da basladim birakti is yerinde rayina oturtsmadim o yuzden biraktim Allah im gunahlarimizi affetsin insallah ramazan da tekrar baslicam.. tansiyon icinkardiyoloji ye gitmistim ya birsey cikmadi butun tetkikleri yaptilsr sagolsun ddoktor da ilgilendi docentti icim rahst o yuzden. gebelik tansiyonu yani bir de sinirlenince firliyor iste hamile kalirsan surekli takipte olvdedi birsey olutsa ona gidicem yine gebelikte. Hakkimizda hayirlisi gittin mi marmara ya naptin bugun ??

Gittim yaptirdim canim hepsini bir ay sonra dedi sonuca. Tansiyon icin dogan bey mi yönlendirdi kardiyoloji ye. Testin adı ne canim bana 26 tane işaret ledi test icin. Tansiyon için arastirma yapılı yor yani. Bu test sonu cv larini alıp bi prof
Falan yada perinatoloji ye mi gorunsek igne olayi için biraz tedirgin oluyorum Dogan Bey ilgili falan ama inan guvenim b kalmadi doktorlara

Gittim yaptirdim canim hepsini bir ay sonra dedi sonuca. Tansiyon icin dogan bey mi yönlendirdi kardiyoloji ye. Testin adı ne canim bana 26 tane işaret ledi test icin. Tansiyon için arastirma yapılı yor yani. Bu test sonu cv larini alıp bi prof
Falan yada perinatoloji ye mi gorunsek igne olayi için biraz tedirgin oluyorum Dogan Bey ilgili falan ama inan guvenim b kalmadi doktorlara
Iyi ya sevindim canimm. Insallah birsry cikmaz. Kardiyooji ye kendim gittim dogan bey yonlendirmedi. Bilmiyorum ys nasip aslinda ben hem devlete hem ozele gittim de ne oldu
Dogan bey kan tahlili ve genetik test verdi kanda bir suru seyi isaretlemisti evet. Kardiyoloji eko ekg kan idrar istedisonuclar normal cikti cok sukur.
Kardiyoloji deki doktor dedi ki bana bir doktir a devam et guvendigin bir doktor a cunku herkesin tanisi tedavisi ve yaklasimi farkli dedi. Hakli aslinda ama igne beni de tedirgin ediyor canim :((

Back
X