- 11 Mayıs 2015
- 974
- 839
- 53
Bana magnezyum la ikili test sormadı hayırlısı inşallah canım.. Çok ilgili ama di mi rahatlatıyor insanı dinliyor sorduklarına cevap veriyor :) İnan senin adına cok sevindim.. Inşallah yapar testleri de devletteki doktor ben gittim galiba ona ismi cok tanıdık geldi hayırlısı inşallah hepimize dua ediyorum ben hep canımm..
Ben zehirlendim ya belki ondan sordu. Benim kendi doktorum iyiki iki saat daha gec kalmamis demis bizimkilere yani yiyecek ekmegim varmış Rabbim oglumun dualari n i kabul etti belki bem ameliyattayken ellerini acip hep dua etmis yavrum.
Ilgili evet tedbirliye benziyor.Bence tansiyon ve zehirlenme yle ilgili egitim almis.. hani her doktor bir konuya yani hastaliga yönelir ya tup bebek gibi yani.
Yarın ki doktor doçentmis Sansima o cikti inşallah ilgili olur. Bizim doktor operatör ama canim. Yarın bakalim bana ne diyecek docent sonucta onunda görüşünü alıp sana söylerim bir kaç doktora gorunmekte fayda var sen simdiden diyet yapmaya basla yagli Kızartma vs uzak dur
Bende dikkat etmeye başladım.
Bu arada Allah kabul ederse namaza basladim tavsiye ederim iyi geliyor huzur bulu y orum. Butun annelere dua ediyorum Rabbim kabul eder insallah