- 8 Nisan 2015
- 390
- 462
- 33
Cok iyi masallah.. insallah tez vakitte olur da bu bekleyislerimiz artik biter.. cok dusunme psikolojik olarak olmuyor da olabilir hayirlisi temmuz ve agustos aylari gebe kalmak icin ideal aylarmis arastirma yapmis bilim adamlari. Hakkimizda hayirlisi bizde onumuzdeki denemye baslicaz insallah hemen olur benim bebegim hemen istedigimizde olmamisti insallah bu sefer ki hemen olur.. tedavi surcide olacak gebeligimde kan pihtilasmasi cikti bu yuzden tum gebeliklerimde 9 ay boyunca igne olucam biraz tedirginim ama olsun istiyoru, bir tane yaralarimiza merhem olur insallah..6 beklememiz gerektiğini söyledi Dr. sezeryandan sonra dikişlerin iyileşmesi, rahimin toparlanması falan anca olur dedi. Ama 5. ayda kontrole gittiğimizde her şeyin yolunda olduğunu, fiziksel olarak hazır olduğumu, eğer psikolojik olarakda hazır hissedersem denemeye başlayabileceğimizi söyledi. Bu ay 3. ay deniyoruz bakalım. Umarım daha fazla beklemeyiz.
22.5 kilo aldım birde ben hamileliğimde. Doğumdan 40 gün sonra Dr.um spor yapabilirsin dedi. Her gün plates ve yürüyüş yaparak 6 ayda 18 kilodan kurtuldum. Spor yapmakta iyi geldi bana. Eski halime döndüğümü görmek ve yeni gebeliğe hazırlanmak kendimi daha iyi hissetmemi sağladı.