- 2 Temmuz 2015
- 274
- 258
- 23
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ya sen nezaman öğrendin hamileligniAynen cnm bende gittm ilk başta fayda gormedm rabbine sığınmak inanmak bol bol dua okumak daha iyi geliyor hem diyorum ki turkiyenin en iyi prof gitsem trilyon harcasam sıfır risk vermeden doğum yapcaksin deselerde her hepsi boş allahım isterse korursa korur onların hepsi boş hiç bisey yapamazlar allahım riskini kestiyse yapacak bisey yok kesmediysede evdede dogurursun devlette de sapa sağlam tek allaha siginalim arkadaslar
Ciddi misin ay iyi ki de ona gitmemisim. Internette falan çok ovuyorlar ya bende nette okudum çokta hastası var. Allah korusun ben doğan bey den memnunum Allah in izniyle yüzümü kara çıkartmayacak inşallah.
ilk baştan beridir kullanıyorum şimdi allahın izniyle 15 haftalık dr sorcam bakalım nereye kadar kullancam ama zannetmiyorum doğuma kadar kullananlar var
24 hafta olduk canm yarin kontrolumuz var yine ayrintili ultrasona giricez bunda da bi problem cikmazsa tekrar detayliya almicam dedi doktor.insallah bi sorun cikmaz
Bes ay bekledim bende oncesinde bi kac doktora muayene oldum hepsi farkli sey soledismdi unv hastanesine gidiyorum riskli gebelik bolumune insallah ayni acilari tekrar yasamayiz dogup kucagimiza alana kadar bu korkularla yasicaz hepimizde.
Aynen dogru diyosun insallah bundan sonrasi guzel olur hepimiz icin.elimizden hic bisey gelmiyo beklemekten baskaAhh canım yaa hep o korkularama burda siz deneyimlerinizi yasadıklarınızı paylasip bizi bilgilendirip umut isigi oluyosunuz ya dualarima hep sizleri de ekliyorum. Cünkü bizi bizden baskasi anlamiyo evlat acisi hicbiseye benzemiyo
![]()
Yok canım alamadım ne yazık ki bebeğimin 9. Haftada kalbi durduCnm bebeğini aldinmi kucağına yazarmisn musait olduğunda bizede umut olursun insallah
Bende 36 haftalıkken sancıyla hasteneye gittim. Meleğimin kalbi Durmuş ve hiçbir sebep bulunamadı. 9. Ayım bitti. 5. Ayımda Dr. Korunmayı bırakabilirsiniz Demişti. 4 aydır deniyoruz. Maalesef bu Ayı da boş geçtik. Bugün adet oldum. Allahım hepimize sabır versin. Hamile arkadaşlar bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına alsın, bizlere de tekrar o duyguyu yaşamayı nasip etsin. Hepimiz için bundan sonra hayırlı, güzel haberler olsun.Allah razı olsun canım ecmain. daha çok yeni sayılır bir buçuk ay falan oluyor. 5-6 ay beklemeyi düşünüyorum. çünkü hiç bi sebep bulunamadı bebeğimin ölümüne. bikaç farklı doktora muayene olsam diyorum. sen ne kadar bekledin ikinci gebelik için?
bizde daha bebek yok canim Allah nasip ederse ekim kasim gibi insallah dua edin bizlerede hamilelerin duasi kabul olur derlermrb kızlar hayırlı olsun bebekleriniz bende hamileyim 15 haftalık inşallah...sizin ki kaç haftalık arada bilgi verirsenz sevnirim
hayirlisi olsun canim gelecek ay olsun ama saglikli olsun insallahKızlar iyi geceler. Bugün tatilden döndüm ve adet oldum. Bu ayı da boş geçirdik maalesef![]()
Doğru söylüyorsun. Hayırlısı sağlıklısı olsun ama insan ister istemez üzülüyorhayirlisi olsun canim gelecek ay olsun ama saglikli olsun insallah
aynen canim sana katiliyyorum gecengun otobuste yanimda oturan bayanin 27 haftalik bebgi sgk da yasatmislar bizim o kadar paralar vermemize ragmen olamdi 34 36 39.haftalarda kaybettik hep nasip kismet diyorum ve bolbol dua diyorum gerisi boşAynen cnm bende gittm ilk başta fayda gormedm rabbine sığınmak inanmak bol bol dua okumak daha iyi geliyor hem diyorum ki turkiyenin en iyi prof gitsem trilyon harcasam sıfır risk vermeden doğum yapcaksin deselerde her hepsi boş allahım isterse korursa korur onların hepsi boş hiç bisey yapamazlar allahım riskini kestiyse yapacak bisey yok kesmediysede evdede dogurursun devlette de sapa sağlam tek allaha siginalim arkadaslar
uzulmezmisin canim seni anliyorum heray acaba hamileyim diye dusunmek zor tabii rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallahDoğru söylüyorsun. Hayırlısı sağlıklısı olsun ama insan ister istemez üzülüyor![]()
Âmin cümlemize inşallahhuzulmezmisin canim seni anliyorum heray acaba hamileyim diye dusunmek zor tabii rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallah
Doğru söylüyorsun. Hayırlısı sağlıklısı olsun ama insan ister istemez üzülüyor![]()
amin cnm ..allahım bidaha yasatmasınaynen canim sana katiliyyorum gecengun otobuste yanimda oturan bayanin 27 haftalik bebgi sgk da yasatmislar bizim o kadar paralar vermemize ragmen olamdi 34 36 39.haftalarda kaybettik hep nasip kismet diyorum ve bolbol dua diyorum gerisi boş
hayırlısı cnm..emin olun aklıma geldiğiniz her an ediyorum allahım kabul etsin inşalllah...bizde daha bebek yok canim Allah nasip ederse ekim kasim gibi insallah dua edin bizlerede hamilelerin duasi kabul olur derler
sorcam cnm bugün veya yarın dr gidecegimBenım bildiğim 36. haftada kullanımı kesiyorlar
bebeğimi kaybettikten sonra 5 aya yakın korundum sonra bıraktım hamile kalmışşım.. çok şükür allahım mucizesi suan allahın izniyle 15 hafta içinde elim yüregimde kafamda bin tane soru sorular sonra düşünüyrum allaha sıgın her sey oun istedigi onun istedigi gibi olcak o isterse yasatur inşallah bizim bebeklerimizde kucagımzda kalırCanım ya sen nezaman öğrendin hamileligni