Canim benim doktorumda oyleydi..cok ilgiliydi ben sormadan anlatirdi herseyi,sen dayanamazsin ne zaman istersen gel derdi,her sey cok yolundaydi taa ki 34.haftaya kadar,34.haftada hic kilo almadi ben cok uzuldum stres yaptim,dopplerle inceledi zaten hemen,kan akisi normaldi,hareketleri iyiydi,her sey normal gorunuyor yoksa ben seni hemen yatirir bebek icinde ciger gelistirici igne yaparim dedi,sen korkma dedi,sonra 10 gunluk tatile cikti,geldigimde tekrar inceleriz hem haftasi da buyumus olur dedi,geldiginde hemen gittim yine her sey yolundaydi hemde olmasi gerekenden cok kilo almisti,oyle olunca icimiz rahatladi,sonraki 10 gunde yine olmasi gerekenden az kilo almisti ben yine cok korktum ama doktor demekki cok kilolu dogmuycak baska aciklamasi yok dedi..ben hep iki doktora gidiyordum,o doktorumdan ciktim diger prof olan doktoruma gittim,hocam cok az kilo almis biseymi var dedim,oda her sey yolunda dedi..4 gun sonra hareketlerini hissedemeyip gittim kalbi durmustu..prof kordon dolanmis dedi..o yuzden simdi doktorlarida suclayamadim,cunku bakilmisti.kordonu nasil gormediniz yaa dedim,eger geldiginde dolanmis olsaydi mutlaka gorurdum dedi,saniyelik seyler bunlar dedi,2 saat icinde olur biter dedi..hic bisey diyemedim...hani ihmal ettiler desem ihmal etmelerine gerek kalmadan ben sık sık kontrole gitmistim,onlarda bakmisti..profun dedigi tek sey "takdiri ilahi,ser gorunen her seyde bir hayir vardir kizim,demekki omru yokmus " oldu...cunku oda cok uzuldu..