Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bileciktekine guvenmediniz mi? Ben yine ayni doktora gudicem artik beni tam taniyor eskişehire de gidicem.
Buradaki hastaneye güvenmiyorum canım. Dr umdan çok memnunum. Sende aynı dr a gitmekle doğru olanı yapıyorsun. Çünkü geçmişini en iyi o bilir. Ama Turgay beye kesinlikle git. Tansiyon ciddi bir problem.

canım saol tşk ederim benim gerçekten ailemden önce bile destekcim sizersinz cunku bunların hiç birini onlara yansıtmıyorum haberleri yok sizlerle konuşşuyorym anlatıryorum çok rahatlıyorum ...evet cok şükür az kaldı ve bebgimi kucağıma alcam inşallah ahyırlısndan...inşallahh
Zaten bu acıyı korkuları bi tek bunu yaşayanlar anlar canım. Üzülme yine olur diye geçiştiriyo herkes. Biz anca birbirimizi anlarız

Bende seni cok ozledim kuzum..ahh ahh hergun agliyorum hala..guzel kuzularimiz bizi cennette bekliyor,beni tek teselli eden sey o..yeniden hamile kalinca karnimda giden oglum sanmamak icin kendimi hazirliyorum biryandan..cok korkmama ragmen deniyorum dogal yoldan hamile kalmak icin.tatilde kontrolunu olursun,sonra calismalara baslarsin canim,insallah mutlu haberlerimizi paylasirizda biraz olsun icimiz ferahlar..suan yagmur yagiyor,sanki oglum yagmur altinda kalmis gibi hissediyorum icim eziliyor :KK43: annelik ne kadar farkli biseymis,tadamadan eksik kaldik..yeniden bebegim olmazsa diye icim icimi yiyor,kader iste ne yapalim..aramiza yeni arkadaslar katilmis,okudukca gozyaslarimi tutamiyorum o yuzden cok yazmadim canim..Allahim hepimize sabir versin,yeniden evlat nasip etsin ki biraz da olsa mutlu olalim
Bu arada kendine dikkat et,havalar soguk artik usutme aman..ne guzel ruyanda op kokla pamugunu,ben hic goremiyorum..gecenlerde bir ruya gordum hayirlara gelsin,bir tane daha oglum olmustu bakiyordum ama bu hic katbettigim ogluma benzemiyorki diyordum..bi uzuntuyle uyandim..
Arada yaz bana bitanem seni seviyorum:KK37:
Aynı duyguları bende yasıyorum canım ne yapalım bu da bizim sınavımız ..yazarım tabi bende seni çok seviyorum :KK36:güzel günleri de paylaşacağız allah ın izniyle:KK46:

İyi geceler kızlar. Biz çıktık bugün hastaneden çok şükür dua eden herkesten allah razı olsun Rabbim kimseyi düşürmesi oraya. Kendim sağlıkci olduğum halde çok zor geldi :KK43: gelmiş geçmiş olur inş.
Canim cooookkk cok gecmis olsun..Allahim sifa versin insallah bir daha dusurmesin..

Buradaki hastaneye güvenmiyorum canım. Dr umdan çok memnunum. Sende aynı dr a gitmekle doğru olanı yapıyorsun. Çünkü geçmişini en iyi o bilir. Ama Turgay beye kesinlikle git. Tansiyon ciddi bir problem.
Zaten bebeğimi tansiyon yüksekliği yüzünden emzgi patlamis karnimda. Ondan kaybettim ikincisi çok riskli diyorlar. Bana saglik ocagindanki doktor önerdi turgay senere gidin diye. Tansiyon bi anda cikiyor benim.. Basim donuyor gözlerim kayiyor tuhaf oluyorum. Tansiyon hastasi olduğum için hep gidicem normalde tansiyonum 10-11 de çok iyi oluyorum 12 ye cikinca fenalasiyorum.

[QUOTly_me, post: 43797898, member: 683399"]Zaten bebeğimi tansiyon yüksekliği yüzünden emzgi patlamis karnimda. Ondan kaybettim ikincisi çok riskli diyorlar. Bana saglik ocagindanki doktor önerdi turgay senere gidin diye. Tansiyon bi anda cikiyor benim.. Basim donuyor gözlerim kayiyor tuhaf oluyorum. Tansiyon hastasi olduğum için hep gidicem normalde tansiyonum 10-11 de çok iyi oluyorum 12 ye cikinca fenalasiyorum.[/QUOTE]

12/8 normal aslında demek sana agir geliyor. Hamileyken 13/9 en fazla olmasi gerekiyormus. Sen normalde tansiyon ilaci kullaniyor musun? Benim hamilelikte tansiyonum cikti. Su an normal cok şükür.

İyi geceler kızlar. Biz çıktık bugün hastaneden çok şükür dua eden herkesten allah razı olsun Rabbim kimseyi düşürmesi oraya. Kendim sağlıkci olduğum halde çok zor geldi :KK43: gelmiş geçmiş olur inş.
Canım çok sukur çok mutlu oldum güzel kızını op yerimize minnagi sımsıkı şar iyi bak annesi hayirlisindan darısı basimiza

[QUOTly_me, post: 43797898, member: 683399"]Zaten bebeğimi tansiyon yüksekliği yüzünden emzgi patlamis karnimda. Ondan kaybettim ikincisi çok riskli diyorlar. Bana saglik ocagindanki doktor önerdi turgay senere gidin diye. Tansiyon bi anda cikiyor benim.. Basim donuyor gözlerim kayiyor tuhaf oluyorum. Tansiyon hastasi olduğum için hep gidicem normalde tansiyonum 10-11 de çok iyi oluyorum 12 ye cikinca fenalasiyorum.

12/8 normal aslında demek sana agir geliyor. Hamileyken 13/9 en fazla olmasi gerekiyormus. Sen normalde tansiyon ilaci kullaniyor musun? Benim hamilelikte tansiyonum cikti. Su an normal cok şükür.[/QUOTE]
12\8 bile iyi gelmiyor bas dönmesi oluyor iyi hissedemiyorum. Tansiyon ilacini birden çok yükselince kullanıyorum düşüyor sonrada. 24 haftalikken sora çok yükseldiği okumuştum gerçekten de öyle oluyor. 10-11 normal oluyorum

Arkadaşlar biaey sormak istiyorum
Benim dikişli yerlerin çok acıyor sanki birşey sizliyor iyilesiyormu bilmiyorum. Doğum yapali 3 ay oldu. Bu normal mi:(

Kizlar moralin bozuk hamilelik şekeri çıkmış bende dün açlık tokluk şekerime bakti CMT şüphelendi Dr ben çok terliyorum dedim ama acaip şekerli yiyodum benim suçum kızlar korkuyorum bisey olurmu sizce yarın tekrar Dr gitcem lütfen dua edin surda 3 haftam kaldı bi sorun cikmasa barı inşallah Rabbim yardım eder

Kizlar moralin bozuk hamilelik şekeri çıkmış bende dün açlık tokluk şekerime bakti CMT şüphelendi Dr ben çok terliyorum dedim ama acaip şekerli yiyodum benim suçum kızlar korkuyorum bisey olurmu sizce yarın tekrar Dr gitcem lütfen dua edin surda 3 haftam kaldı bi sorun cikmasa barı inşallah Rabbim yardım eder
bişey olmaz canım panik yapma hemen bu akşam hafif beslen bol su iç bazen anlık olarak da yükselebiliyor geçmiş olsun şimdiden korkma sakın rahat ol.

Kızlar merhaba 3 ay once bebegimi kaybettim 34, haftada rabbim bu ay yine nasio etti sizlere belki moral,olurum dedim rabbim sizlerede hayırlısıyla saglikli bisekilde en kisa zamanda aratmadan nasip etsin insallah
Senin adina cok sevindim canim allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
Bende eylülde kizimi dogum aninda kaybettim. Tekrar bebek istiorum. Merak ettim aceba sezeryanlami dogum yaptin ilk bebegini?

Bugun doktora gittim bana da arasi 1 yil olsun 9 ay kalmis ne var ki dedi. Vitamin depolarinin dolması gerek yoksa bebek vitamin alamaz senden dedi.
cnm ben doğumdan sonra nerdeyse her ay kan tahliliyle baktırdım çok şükür hiç bişey de düşüklük yoktu depoların dolması için aylarca beklemeye gerek yok

cnm ben doğumdan sonra nerdeyse her ay kan tahliliyle baktırdım çok şükür hiç bişey de düşüklük yoktu depoların dolması için aylarca beklemeye gerek yok

ben vitamin iğneleri falan oldum b12 düşük oluyor genelde iğne olduktan sonra dizlerimin ağrıları falan geçti. sen ne kadar bekledin acaba

Back
X