Bende seni cok ozledim kuzum..ahh ahh hergun agliyorum hala..guzel kuzularimiz bizi cennette bekliyor,beni tek teselli eden sey o..yeniden hamile kalinca karnimda giden oglum sanmamak icin kendimi hazirliyorum biryandan..cok korkmama ragmen deniyorum dogal yoldan hamile kalmak icin.tatilde kontrolunu olursun,sonra calismalara baslarsin canim,insallah mutlu haberlerimizi paylasirizda biraz olsun icimiz ferahlar..suan yagmur yagiyor,sanki oglum yagmur altinda kalmis gibi hissediyorum icim eziliyor

annelik ne kadar farkli biseymis,tadamadan eksik kaldik..yeniden bebegim olmazsa diye icim icimi yiyor,kader iste ne yapalim..aramiza yeni arkadaslar katilmis,okudukca gozyaslarimi tutamiyorum o yuzden cok yazmadim canim..Allahim hepimize sabir versin,yeniden evlat nasip etsin ki biraz da olsa mutlu olalim
Bu arada kendine dikkat et,havalar soguk artik usutme aman..ne guzel ruyanda op kokla pamugunu,ben hic goremiyorum..gecenlerde bir ruya gordum hayirlara gelsin,bir tane daha oglum olmustu bakiyordum ama bu hic katbettigim ogluma benzemiyorki diyordum..bi uzuntuyle uyandim..
Arada yaz bana bitanem seni seviyorum