• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Iyi olmaya çalışıyorum canm. Ben devamli doktora gidiyorum adet duzensizligim var. Bu ayda yumurta takibi yaptirdim.Adet olmadim bu hafta kan testi yapcam inşallah bebegim benimledir.
Benimde korkularim var 8.5 aybitti ama tekrar anne olma istegi agir basiyor çünkü hayatima devam edemiyorum. Icimde firtinalar kopuyor kimseye belli etmiyorum. Artik yoruldum galiba.
Sen nasilsin? Korunmaya devam ediyormusun?

Canim benim insallah yoldadir bebisin.. bu ay birakcam korunmayi kistten kurtuldum yeni bisey cikmadan kalmak istiyorum bi an önce ama korkular da icimden cikmiyo :(

Kızlar bugün Dr gittim inşallah allahım da nasip ederse 4 ocakda kızıma kavuscam alllshin izniyle çok mutlu oldum hayırlısı olsun insallah

Canım çok şükür Rabbime :) Rabbimin de izniyle hayırlısıyla sağ salim kucağına alacaksın bebeğini ben buna inanıyorum. Artık Mutlu olma sırası sen de inşallah :) Rabbim en hayırlı zamanda bizlere de nasip eder inşallah. Bizlerin de kolları bebeklerimizin kardesleriyle dolar inşallah. Bu dünyada da sevip sarabilecegimiz bebeklerimiz olur inşallah...

Allah razi olsunnn aminnn inanin herkese dua ediyorum Hamdolsun Rabbim nasip edecek sizlere de cok sukur insallah Sagliklica alirim kollarima Allah razi olsun insallah

Songülcüm senin adına da çok sevindim. Allah'ım bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Böyle güzel haberler duydukca benim de umudum artıyor :)

Canım çok şükür Rabbime :) Rabbimin de izniyle hayırlısıyla sağ salim kucağına alacaksın bebeğini ben buna inanıyorum. Artık Mutlu olma sırası sen de inşallah :) Rabbim en hayırlı zamanda bizlere de nasip eder inşallah. Bizlerin de kolları bebeklerimizin kardesleriyle dolar inşallah. Bu dünyada da sevip sarabilecegimiz bebeklerimiz olur inşallah...
İnşallah cnm allahım hepimizin yüzünü guldursun

22 de adet oldum canım. 5 ocakta 9 ay bitecek. Bence korunmayi birak bekledikce sagligimiz bozuluyor hamile kalamiyoruz.
Insallah en kisa zamanda olur bende kilo verip oyle dusunmek istiyorum. 5 ay dolfu en azindan 7 . Ayi doldurayim diyorum oglumda hemen hamile kalmistim belki yasadiklarimizdan oyle kolay olmaz bu defa ama yinede korkuyorum. Doktora gittin mi canim her hangi bir terslik yok de mi ? Umarim en kisa surede sende guzel haberleri verirsin

Cok dogru dediklerin bakma bende cesaret edemiyordum ama artik canim dayanmadi elim kollarim besigim bos kaldi mahvoldum.. o benim Kizimin kardesi herseyim diger yarim ikinci Kizim diye geciyor icimden Rabbim saglikla gelmesini nasip etsin.. sana isteyen herkese de saglikla nasip etsin o zaten ne zaman bizim icin hayirli ise o zaman veriyor bunu biliyorum Ya Rabbim Hamdolsun yasadigim hersey diyorum suan sadece Elhamdulillah herseyde var bi hayir[/
Cok dogru dediklerin bakma bende cesaret edemiyordum ama artik canim dayanmadi elim kollarim besigim bos kaldi mahvoldum.. o benim Kizimin kardesi herseyim diger yarim ikinci Kizim diye geciyor icimden Rabbim saglikla gelmesini nasip etsin.. sana isteyen herkese de saglikla nasip etsin o zaten ne zaman bizim icin hayirli ise o zaman veriyor bunu biliyorum Ya Rabbim Hamdolsun yasadigim hersey diyorum suan sadece Elhamdulillah herseyde var bi hayir
canımm hayırlı uğurlu olsun . Maşallah hemen cesaret edebilmişsün. Kaç haftalık şuan

Son düzenleme:
Sukur sukur sukur Rabbim bana Kizima kardes Mihrbima Ecrinini kardesini yolladi.... Anneligi ikinci kez yasayacagim insallah..
Burda cok agladim sizlerle acimi paylastim.simdide mutlulugumu paylasmak istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin bugun Ecrinimin gelecegini ogrendim HAMDOLSUN
Canım hayırlı olsun allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Doktora gittinmi canım . Çok erken tarzında olumsuz bişi söyledi mi. Dikişler açısından filan. Bi de nasıl cesaret ettün ya maşallah ben çok korkuyorum. 5 ay olacak benimde ama korkularım aynı

Insallah en kisa zamanda olur bende kilo verip oyle dusunmek istiyorum. 5 ay dolfu en azindan 7 . Ayi doldurayim diyorum oglumda hemen hamile kalmistim belki yasadiklarimizdan oyle kolay olmaz bu defa ama yinede korkuyorum. Doktora gittin mi canim her hangi bir terslik yok de mi ? Umarim en kisa surede sende guzel haberleri verirsin

Inşallah canım ocakta hamile kalirim.
Bende çabuk hamile kaliyordum normalde. 2. Bebegimdi korunmadigim ay hamile kalmistim. Bende hemen hamile kalirim diyordum maalesef olmadi.
Adet düzensizliği m var. Kist oluşuyor ve adet olmami engelliyor 2 defa söktürücü ile adet oldum bu ay soğan kürü ile adet oldum gecikmeli ama. Bu ayda incir kurune basladim inşallah şifa bulurum.
Doktora düzenli gidiyorum.
Sana tavsiyem kendini hazir hissetigin an korunmayi birak çünkü zaman geçtikçe kokular da artiyor hamile kalmamiz zorlaşıyor.

Canım hayırlı olsun allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Doktora gittinmi canım . Çok erken tarzında olumsuz bişi söyledi mi. Dikişler açısından filan. Bi de nasıl cesaret ettün ya maşallah ben çok korkuyorum. 5 ay olacak benimde ama korkularım aynı
Doktor bana 6. Ay olsun dedi ben oluruna biraktim bi baktim bu ay oldu cok sukur inan ki Rabbime birakmistim o bilir en hayirlisini o yuzden tek cesaretimm Rabbim

Oğlumu kaybetmeden 14 gün önce:KK43: ben oglumu 30 agustosta kaybettim noldu neyden kaybettiniz bebeğiniz:KK43:
Merhaba internet sıkıntım olduğundan daha yeni görebildim mesajınızı ağustos nasıl kötü bir aymış kalpten kaybettim ben bebeğimi .melek oldu uçtu kızım sizin neden neydi

Inşallah canım ocakta hamile kalirim.
Bende çabuk hamile kaliyordum normalde. 2. Bebegimdi korunmadigim ay hamile kalmistim. Bende hemen hamile kalirim diyordum maalesef olmadi.
Adet düzensizliği m var. Kist oluşuyor ve adet olmami engelliyor 2 defa söktürücü ile adet oldum bu ay soğan kürü ile adet oldum gecikmeli ama. Bu ayda incir kurune basladim inşallah şifa bulurum.
Doktora düzenli gidiyorum.
Sana tavsiyem kendini hazir hissetigin an korunmayi birak çünkü zaman geçtikçe kokular da artiyor hamile kalmamiz zorlaşıyor.
Dogru soyluyosun Ilac filan kullanmiyorum zaten ama yasadigimiz stres uzuntu belkide geciktircek sureci bende iki ay sonra birqkirim insallab marta korunmayi birakmak istiykrum Allah ne zama kiamet exerse artik insallah bu dunyada da kucagimiz bos kalmaz

Sukur sukur sukur Rabbim bana Kizima kardes Mihrbima Ecrinini kardesini yolladi.... Anneligi ikinci kez yasayacagim insallah..
Burda cok agladim sizlerle acimi paylastim.simdide mutlulugumu paylasmak istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin bugun Ecrinimin gelecegini ogrendim HAMDOLSUN
Canim cok sevindim gozun aydin cok mutlu oldum senin adina bizimle de paylastgn icin saol bu haberler cok iyi geliyor hepimize:) Allahim insallah kucagina almayi nasip etsin cok guzel hamilelik gecir ins :)

Kızlar yaaaaa bhcg ilerlemesi güzel 153,292,853,1640 ve en sonda 3185 dün doktora gittim aslında keseyi ve bebeği ben gördüm.oda önce burda sesi.sonra Hadi alttan bakalım dedi .ben hayır deyince bozuldu.şimdi bişey söyleyemem dedi.gıcık oldum.ben vajinal muayene yaptıramıyorum napiyim yaaa.zaten öylesine acilen o doktoru bulup gitmiştim.kendi doktoruma anca 6 ocağa alabildim.ama haftaya başka bi doktora daha gitçem
Canim cok sevindim hersey yolunda gitsin insallah cok guzel hamilelik gecirirsin sagsalim de kucagina alirsin cnm darisi da bizim basimiza :)

fatmaelif bebeğin nasıl. alışabildin mi. acıları dindirdi mi birazda olsa yeni bebek yeni umutlar.
Ya canım dindirmez mi rabbimin hediyesi bu. İlaç gibi hatta daha fazlası ilk kizimdan bahsederken yüzümde hep tebessüm oluyo artik beni bekleyen bi yavrum saha var diye. Olaylar bi anda degisiyo o kaybımi da üzülerek değil sevinerek anıyorum artık allah sevdiği kuluna verirmis. Biz seçilmiş anneleriz. Sabrini gösterin allah mukafatini veriyo. Uykusuz geceler başladı darısı başınıza :)) Rabbim en hayirli vakitte doldursun kucaklarinizi

Insallah dedigin gibi olur. Senin tekrar bebeginmi oldu? Öyleyse cok sevindim cnm senin adina allah bagislasin. Nasilsin simdi, tekrar kucagina bir bebek almak iyi geldimi? Cok korkuorum ikinci hamilelikten, ilk bebegimin acisi daha agir bascak yeni gelen bebeklerime gücüm kalmicak diye korkuorum.
Canim bende aynı duygularla hamile kaldım hamileligimi kendime de esime de zehir ettim korkularımla çok şükür kucağıma aldım ama kizimda çok korkak çok tedirgin doktor hamileliğinden bebeğine geçti diyo. Herşey olcagina varıyor ama İnsanız yasadiklarimiz ağır basıyor ve korkularimizi yenemiyoruz.

Canim bende aynı duygularla hamile kaldım hamileligimi kendime de esime de zehir ettim korkularımla çok şükür kucağıma aldım ama kizimda çok korkak çok tedirgin doktor hamileliğinden bebeğine geçti diyo. Herşey olcagina varıyor ama İnsanız yasadiklarimiz ağır basıyor ve korkularimizi yenemiyoruz.
Sizlerden gelen bu güzel haberleri okuyunca bende tekrar cok heves ediorum hamilelige..güc aliorum sanki.
Kendimi bildim bileli anne olmak istemisimdir. Simdi tek umudum tekrar hamile kalabilmek.

Back
X