• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bende on haftalık canım inş aynn ddgin gibi çok deysik kendimi daha iyi hissediorum acaba karistirrmiyim die korkuyodummy ama hiç ole olmuyo bu çok başka o çok başkaydı yanlix Karnım bole oturunca pit pit gibi sureklo neden ole olabilir anlamadım gazdan olurmu bole
Gazdan oluyor. Benim de öyleydi. Kuru kayısı haşlayıp suyunu iç. Bende işe yaradı sende de yarar mutlaka.

Ewde var sarı olandan adeti faln bellimi
Valla 1 paket haşladım ben fazla geldi. Yarım paket haşla istersen. Bittikçe yaparsın. Suyunu da göz kararı koy duruma göre eklersin olmazsa. İnşallah işe yarar sende de.

Yürüyüş yapmak da bana çok iyi gelmişti ama maalesef havalar soğudu artık çıkamıyorum.

Valla 1 paket haşladım ben fazla geldi. Yarım paket haşla istersen. Bittikçe yaparsın. Suyunu da göz kararı koy duruma göre eklersin olmazsa. İnşallah işe yarar sende de.

Yürüyüş yapmak da bana çok iyi gelmişti ama maalesef havalar soğudu artık çıkamıyorum.
Bole ilk haftalarda mii olmuştu sendede inş bakalım deneyim demir ilaci da içiyorum ya ondan olabilirr

Saol canim ya inss amin amin inş yazarım Allahimin iznilee kavuştu kızlar sonunda bende hayrli anne oldumm derim amin hepimiz için bu geçerli inş benim içinde
Allah'ın izniyle bu sefer olacak sen duanı et allah yar ve yardımcın olacak ve bizler de güzel haberlerini alıcaz inş.canım kaç haftalıksın şimdi keseyi gördün mü

On haftalık olduk canım çok şükür inş alcaz hepimiz sırala dogrczz
Ayy inşallah ya nasıl ki sırasıyla hepimiz üzüldüysek sırasıylada mutlu olalım inş.10 haftalık mı maşallah kuzuya sitres yapmamaya çalış hep dua et yavrun ilaç olacak inşallah.canım başka Çocuğun var mıydı .

Ayy inşallah ya nasıl ki sırasıyla hepimiz üzüldüysek sırasıylada mutlu olalım inş.10 haftalık mı maşallah kuzuya sitres yapmamaya çalış hep dua et yavrun ilaç olacak inşallah.canım başka Çocuğun var mıydı .
Yok canım yoktu ilk göz ağrımi yitirdi m ama inş bu sefer güzel olcak dualarla yavrumu alcam aynnn sırala üzüldüm sırala mutlu olcazz inş ediyorum etmezmiyim nasıl hemde sürekli ediyorum buraya yazmak iyi geldi çünkü kimseye solemedimm aileme BiLee

Back
X