- 2 Temmuz 2015
- 274
- 258
- 23
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gazdan oluyor. Benim de öyleydi. Kuru kayısı haşlayıp suyunu iç. Bende işe yaradı sende de yarar mutlaka.Bende on haftalık canım inş aynn ddgin gibi çok deysik kendimi daha iyi hissediorum acaba karistirrmiyim die korkuyodummy ama hiç ole olmuyo bu çok başka o çok başkaydı yanlix Karnım bole oturunca pit pit gibi sureklo neden ole olabilir anlamadım gazdan olurmu bole
hayırlı olsun canım.minik kuzucuk bütün acılarını unuttursun inşallahCanım arkadaşlarım doğdu kizm çok sukur da si tüm sayfadaki arkadaşlarıma inşallah agrlarim var sonra yaxarim
Ewde var sarı olandan adeti faln bellimiGazdan oluyor. Benim de öyleydi. Kuru kayısı haşlayıp suyunu iç. Bende işe yaradı sende de yarar mutlaka.
Âmin canım.allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.bütün melek anneleri gibi sen de dualarımızdasınRabbimm hepimizi benide güldürsun inş artık aminn aminn artık banada dua edin ne olur nekadar ihtiyacım olduğunu biliyosunzz
Valla 1 paket haşladım ben fazla geldi. Yarım paket haşla istersen. Bittikçe yaparsın. Suyunu da göz kararı koy duruma göre eklersin olmazsa. İnşallah işe yarar sende de.Ewde var sarı olandan adeti faln bellimi
Saol canim ya inss amin amin inş yazarım Allahimin iznilee kavuştu kızlar sonunda bende hayrli anne oldumm derim amin hepimiz için bu geçerli inş benim içindeÂmin canım.allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.bütün melek anneleri gibi sen de dualarımızdasın
Bole ilk haftalarda mii olmuştu sendede inş bakalım deneyim demir ilaci da içiyorum ya ondan olabilirrValla 1 paket haşladım ben fazla geldi. Yarım paket haşla istersen. Bittikçe yaparsın. Suyunu da göz kararı koy duruma göre eklersin olmazsa. İnşallah işe yarar sende de.
Yürüyüş yapmak da bana çok iyi gelmişti ama maalesef havalar soğudu artık çıkamıyorum.
İlk haftalar da oldu hala da var maalesef. Bu arada kayısı suyuna şeker katmamıştım ben. İstersen sende katma sonra damak tadına göre ilave edersin.Bole ilk haftalarda mii olmuştu sendede inş bakalım deneyim demir ilaci da içiyorum ya ondan olabilirr
Anladım canım ya denicemmm biraz arttırıyimm bakiyim kaysi yii suyunda yapıp içiyorum inş rahatlar bağırsakları mzİlk haftalar da oldu hala da var maalesef. Bu arada kayısı suyuna şeker katmamıştım ben. İstersen sende katma sonra damak tadına göre ilave edersin.
Elevit, coraspin, osteocare bunun içinde Demir, magnezyum, d vitamini var, birde kan sulandırıcı clexan 0,6 iğne oluyorumSen ilaç ne kullaniosun
Ohh canım valla kaç kere senin için girdim siteye. Şükürler olsun sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah canım. Güle güle büyütCanım arkadaşlarım doğdu kizm çok sukur da si tüm sayfadaki arkadaşlarıma inşallah agrlarim var sonra yaxarim
Allah'ın izniyle bu sefer olacak sen duanı et allah yar ve yardımcın olacak ve bizler de güzel haberlerini alıcaz inş.canım kaç haftalıksın şimdi keseyi gördün müSaol canim ya inss amin amin inş yazarım Allahimin iznilee kavuştu kızlar sonunda bende hayrli anne oldumm derim amin hepimiz için bu geçerli inş benim içinde
On haftalık olduk canım çok şükür inş alcaz hepimiz sırala dogrczzAllah'ın izniyle bu sefer olacak sen duanı et allah yar ve yardımcın olacak ve bizler de güzel haberlerini alıcaz inş.canım kaç haftalıksın şimdi keseyi gördün mü
Kleksan 0 6 aspirinde alıyomusun ben 0 4 kullanıyorum bide aspirin aliyorumElevit, coraspin, osteocare bunun içinde Demir, magnezyum, d vitamini var, birde kan sulandırıcı clexan 0,6 iğne oluyorum
Ayy inşallah ya nasıl ki sırasıyla hepimiz üzüldüysek sırasıylada mutlu olalım inş.10 haftalık mı maşallah kuzuya sitres yapmamaya çalış hep dua et yavrun ilaç olacak inşallah.canım başka Çocuğun var mıydı .On haftalık olduk canım çok şükür inş alcaz hepimiz sırala dogrczz
Yok canım yoktu ilk göz ağrımi yitirdi m ama inş bu sefer güzel olcak dualarla yavrumu alcam aynnn sırala üzüldüm sırala mutlu olcazz inş ediyorum etmezmiyim nasıl hemde sürekli ediyorum buraya yazmak iyi geldi çünkü kimseye solemedimm aileme BiLeeAyy inşallah ya nasıl ki sırasıyla hepimiz üzüldüysek sırasıylada mutlu olalım inş.10 haftalık mı maşallah kuzuya sitres yapmamaya çalış hep dua et yavrun ilaç olacak inşallah.canım başka Çocuğun var mıydı .