• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kesinlikle hepsini yaptır canım. Bak bende ağır pıhtılaşma çıktı. En azından bir sebep var çok şükür. Rabbim hepimize hayırlı zamanda acilarimizi dindirecek hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin...
amin inşaallah 5 ay geçti 30 ocakta tam 5, ayini doldurcaz. halen içimde korku var bilmiyorum. yeniden kaybedecem diye nisanda başliycam hazir hissedersem inşallah.

hadi bakalım canım. hayırlı haberlerini bekliyoruz o zaman inşallah.
İnşallah canım. Aslına bakarsan bu ay ya da önümüzdeki ay oldu oldu, yoksa bir süre daha beklemek zorunda kalacağız ya da belki de hiç bebek sahibi olamayacağız :( Eşimde kasık fıtığı çıktı. İnternetten de araştırdık bayaa ameliyatta kısır kalma ihtimali de varmış :( Rabbim bizi böyle birşeyle sınamaz inşallah... Bizim kucağımızı boş bırakmaz inşallah. Dua edin lütfen kızlar...

amin inşaallah 5 ay geçti 30 ocakta tam 5, ayini doldurcaz. halen içimde korku var bilmiyorum. yeniden kaybedecem diye nisanda başliycam hazir hissedersem inşallah.
Canım öncelikle kilo vermeye çalış. Kilo vermek çok önemli unutma. Yanlış hatırlamıyorsam senin kilo problemin vardı. Çalışmıyorsan gündüzleri çık dışarıya bol bol yürüyüş yap. Tatlı, ekmek ve karbonhidratlı yiyeceklerden uzak dur. Çalışıyorsan da yazıl bir spor salonuna, akşamları yüz bol bol. En iyisi yüzmek dedi doktorum. Tüm kasları çalıştırıyor ama zorlamıyor. Ayrıca güzel de kalori yakmanı sağlıyor. Hamilelikte bile yüzebileceğimi söyledi tabii havuzun çok temiz olması gerek ve mümkünse ozon sistemi ile temizlenmesi gerek (Yani olabildiğince az kimyasal kullanılmalı...)

Canım öncelikle kilo vermeye çalış. Kilo vermek çok önemli unutma. Yanlış hatırlamıyorsam senin kilo problemin vardı. Çalışmıyorsan gündüzleri çık dışarıya bol bol yürüyüş yap. Tatlı, ekmek ve karbonhidratlı yiyeceklerden uzak dur. Çalışıyorsan da yazıl bir spor salonuna, akşamları yüz bol bol. En iyisi yüzmek dedi doktorum. Tüm kasları çalıştırıyor ama zorlamıyor. Ayrıca güzel de kalori yakmanı sağlıyor. Hamilelikte bile yüzebileceğimi söyledi tabii havuzun çok temiz olması gerek ve mümkünse ozon sistemi ile temizlenmesi gerek (Yani olabildiğince az kimyasal kullanılmalı...)
ben oğluma 23 haftalık hamileyken 4 boyutlu ultrasona gitmişiz yağ problemi olduğu sölemişti. yani yağlarim çok fazla yüksekti o an aklıma geldi. bebegi için tehlike atabilirmişti bu kilo problemden çikiyor. çalışıyorum evde sporda yapamıyorum spor saloma vaktim olmuyor. eve geliyorum yemek yapıyorum yoruluyorum.
geçen hafta bel agrisi için çok çektim yerimden kalkamadim zor yürüyordum 1 haftadir geçmedi daha yeni geçti. halen agriyor:(

İnşallah canım. Aslına bakarsan bu ay ya da önümüzdeki ay oldu oldu, yoksa bir süre daha beklemek zorunda kalacağız ya da belki de hiç bebek sahibi olamayacağız :KK43: Eşimde kasık fıtığı çıktı. İnternetten de araştırdık bayaa ameliyatta kısır kalma ihtimali de varmış :KK43: Rabbim bizi böyle birşeyle sınamaz inşallah... Bizim kucağımızı boş bırakmaz inşallah. Dua edin lütfen kızlar...
rabbim kucaginiza almaya nasip etsiin. Allah yardim eder dua et bol bol.
dün meryem süresini okudum rahatladim. feth meryem ve inşirah süresini oku. çok iyi gelir rabbim ol derse oluverir umudunu kesme.

İnşallah canım. Aslına bakarsan bu ay ya da önümüzdeki ay oldu oldu, yoksa bir süre daha beklemek zorunda kalacağız ya da belki de hiç bebek sahibi olamayacağız :KK43: Eşimde kasık fıtığı çıktı. İnternetten de araştırdık bayaa ameliyatta kısır kalma ihtimali de varmış :KK43: Rabbim bizi böyle birşeyle sınamaz inşallah... Bizim kucağımızı boş bırakmaz inşallah. Dua edin lütfen kızlar...
canım ameliyat illa olması mı gerekiyor. olmazsa olmuyormu. birçok kişi fıtıklarla yaşıyor çünkü. bel boyun sırt fıtığı.

hamilelikte yüzmek öneriliyor zaten. ama biz oturalım mümküne. hiçbişi yapmayalımm. hiçbi riske girmeyelim.

ben oğluma 23 haftalık hamileyken 4 boyutlu ultrasona gitmişiz yağ problemi olduğu sölemişti. yani yağlarim çok fazla yüksekti o an aklıma geldi. bebegi için tehlike atabilirmişti bu kilo problemden çikiyor. çalışıyorum evde sporda yapamıyorum spor saloma vaktim olmuyor. eve geliyorum yemek yapıyorum yoruluyorum.
geçen hafta bel agrisi için çok çektim yerimden kalkamadim zor yürüyordum 1 haftadir geçmedi daha yeni geçti. halen agriyor:KK43:
geçmiş olsun canım. bende geçtiğimiz ay spora gittim. haftada 2 gün. fakat 2 haftadır gitmiyorum ve çok yoruluyorum. yerimden kalkıcak halim olmuyo. sabahta çok erken işe gidiyorum. evde spor yaparım dedim ama kolum kalkmıyor evde ne sporu :)

Canım geçmiş olsun eşin için.kötü Düşünme Rabbim nasip eder içini ferah tut sen dualarımız seninle

geçmiş olsun canım. bende geçtiğimiz ay spora gittim. haftada 2 gün. fakat 2 haftadır gitmiyorum ve çok yoruluyorum. yerimden kalkıcak halim olmuyo. sabahta çok erken işe gidiyorum. evde spor yaparım dedim ama kolum kalkmıyor evde ne sporu :)
valla insan yorulunca spor yapası gelmiyo ya:)

Arkadaşlar ben instagramdan takip ettiğim bir yaşam koçuyla çalışıyorum. Ve 1 ayda 7 kilo verdim. Verilebiliyor merak etmeyin. Daha önce çalıştığım diyetisyenimle kilo verememiştim.

Arkadaşlar ben instagramdan takip ettiğim bir yaşam koçuyla çalışıyorum. Ve 1 ayda 7 kilo verdim. Verilebiliyor merak etmeyin. Daha önce çalıştığım diyetisyenimle kilo verememiştim.
hadi yaaa çok iyi bu. canım nasıl verdin okadar. bende 1ay sonra korunmayı bırakmak istiyoırum ama o arada ne kadar kilo verebilirsem kardır. yardımcı olurmusun bana. bende instagram kullanmıyorum:(

İnstagramdan kadını buldum sadece. şehir dışı online danışmanlık alıyorum.
Herkeste aynı menü işe yarar mı bilmiyorum. Kadının telefonunu verebilirim. Yada 1 haftalık örnek bi program paylaşabilirim.

İnstagramdan kadını buldum sadece. şehir dışı online danışmanlık alıyorum.
Herkeste aynı menü işe yarar mı bilmiyorum. Kadının telefonunu verebilirim. Yada 1 haftalık örnek bi program paylaşabilirim.
bi örnek program faylaşırsan çok sevinirim canım.en azından 1hafta denerim ona göre numarasınıda alabilirim senden işe yararsa bende

ben de bu hafta doktora gitmek istiyorum. ama doktora gitmeye bile korkuyorum. stres yaptım :( sil baştan herşeye başlamak çok zor.

O zaman şöyle yapalım. İsteyenler özelden bana mesaj atsın. Ama listeyi paylaşınca bayanın ismini vermeyim artık. Sizinle paylaşmak istiyorum çünkü ne hissettiğinizi biliyorum. Aynı duyguları yaşıyorum. Verilen her kilo sağlıklı bir hamilelik demek bizim için.

Back
X