• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

benim hamilelik öncesi kiloma dönmeme 6kilo kaldı. hiç bi şekilde veremedim iki aydır

canımm çok güzel bir sohbetti. dinlerken mutluluktan ağladım. çok teşekkür ederim. ben Allaha bıraktım herşeyi .o bizim için en iyisini bilir bu dünyada da kucağımızı boş bırakmaz inanıyorum ben rabbime.hem biz rabbimin seçilmiş kullarıyız cennette de evlat sevgisi yaşayacağız.herkese nasip olmaz bu. rabbimin büyüklüğü akıllara dünyaya evrene sığmaz. o ol derse olur.2ay oldu ben doğum yapalı.Allahın izniyle şubat ayında başlarım denemeye.hiç kötü şeyler düşünmeyin ve çok vakit kaybetmeyin bencede. hamile kalıp karnımız büyüyene kadar zaten vakit geçicek.sezeryanda olsa normalde olsa doğumlarımız dikiş konusunda bence sıkıntı olmaz. preeklempsi yaşayan bir yakınımın iki bebeği arasında 12ay var ve sezeryan. ikizleri olan bir tanıdığım ikizler 3aylıkken hamile kaldı bir evladı daha oldu. kuzenim çocuğu 4aylıkken hamilke kaldı evlatları maaşallah sağlıklı.bunlar hep örnek.
canımm moralman düzelmiş gördüm seni ve çok mutlu oldum.bugün enerjim eksilerdeydi şimdi senin yazını okuyunca yine kendimi çok ii hissediyorum.tsk ederim arkadaşım

canımm moralman düzelmiş gördüm seni ve çok mutlu oldum.bugün enerjim eksilerdeydi şimdi senin yazını okuyunca yine kendimi çok ii hissediyorum.tsk ederim arkadaşım
canım arkadaşım bi karar aldım ve uygulamaya geçirdim sadece.tabi elimden geldiği kadar.eşimde çok üzülüyor bi baba olarak.sadece evlat acısı yaşayan ben değilim eşimde yaşıyor diye düşündüm. ayrıca o hem evladına hem bana üzülüyor.onu üzmemek için mutlu olmalıyım hayattan keyif almalıyım yeniden.ve bence hepimiz böyle yapmalıyız.içimiz yanmıycakmı tabiki yanıcak canımızda acıycak özlüycez hatta ağlıycazda ama yeniden evlat düşünüyorsak onlara haksızlık yapmıycaz.meleklerimiizi nasıl huzurla içerde büyüttüysek yeni evlatlarımızıda rabbim nasip ederse öyle büyütücez. düşünün biri bize bişey emanet ettiğinde aman bişey olmasın sahibi gelene kadar diyoruz gözümüz gibi bakıyoruz. Allah yeniden evlat nasip ederse onada bakmalıyız gözümüz gibi oda emanet biliyorsunuz ve bunu bizden iyi kimse bilemez.o masumu da üzüntülü stresli bi bedende büyütemeyiz. meleklerimiz yalnız değil mutsuz değil üzgün değil bilmez onlar bu duyguları. onların yanında rabbim var. onlara en güzel yerde bakıyor. annelerini babalarını bekliyor kuzularımız. bizde rabbimin yeniden nasip edeceği evlatlara iyi bakıp iyi yetiştirelimki onlarda iyi amellerle cennete gidebilsin. uzun ömürlü evlatlar versin rabbim bizlere

canım arkadaşım bi karar aldım ve uygulamaya geçirdim sadece.tabi elimden geldiği kadar.eşimde çok üzülüyor bi baba olarak.sadece evlat acısı yaşayan ben değilim eşimde yaşıyor diye düşündüm. ayrıca o hem evladına hem bana üzülüyor.onu üzmemek için mutlu olmalıyım hayattan keyif almalıyım yeniden.ve bence hepimiz böyle yapmalıyız.içimiz yanmıycakmı tabiki yanıcak canımızda acıycak özlüycez hatta ağlıycazda ama yeniden evlat düşünüyorsak onlara haksızlık yapmıycaz.meleklerimiizi nasıl huzurla içerde büyüttüysek yeni evlatlarımızıda rabbim nasip ederse öyle büyütücez. düşünün biri bize bişey emanet ettiğinde aman bişey olmasın sahibi gelene kadar diyoruz gözümüz gibi bakıyoruz. Allah yeniden evlat nasip ederse onada bakmalıyız gözümüz gibi oda emanet biliyorsunuz ve bunu bizden iyi kimse bilemez.o masumu da üzüntülü stresli bi bedende büyütemeyiz. meleklerimiz yalnız değil mutsuz değil üzgün değil bilmez onlar bu duyguları. onların yanında rabbim var. onlara en güzel yerde bakıyor. annelerini babalarını bekliyor kuzularımız. bizde rabbimin yeniden nasip edeceği evlatlara iyi bakıp iyi yetiştirelimki onlarda iyi amellerle cennete gidebilsin. uzun ömürlü evlatlar versin rabbim bizlere
Allahım neyse hayırlısı onu verecektir bizlere.zamanla inşallah herşey yoluna girecek.bizler gülüp eğlensek bile bebeklerimizin acısı hiç bir zaman içimizden çıkmayacak.İnşallah Rabbim bir daha bizleri evlat acısı ile sınamasın.Hayırlı sağlıklı ve ömürlü evlatlar versin.ocak ayının sonunu bekliyorum .26 ocak gibi tedavim başlıyor nasipse.yazacağım zaten sana.

Allahım neyse hayırlısı onu verecektir bizlere.zamanla inşallah herşey yoluna girecek.bizler gülüp eğlensek bile bebeklerimizin acısı hiç bir zaman içimizden çıkmayacak.İnşallah Rabbim bir daha bizleri evlat acısı ile sınamasın.Hayırlı sağlıklı ve ömürlü evlatlar versin.ocak ayının sonunu bekliyorum .26 ocak gibi tedavim başlıyor nasipse.yazacağım zaten sana.
allahım inşallah ilkinde nasip etsin dua edicem senin için.hayırlı haberlerin olsun insallah.
tabi acıları hep kalbimizde ama yeniden anne olmak için dua etmeliyiz üzüntü stres herşeyi etkiler en azından bi süre şeytanın vesvesesi bizi etkilemesin. rabbim yanımızda olsun inşallah

günaydın canım. ne kadar güzel yazmışsın. böyle kararlar almak çok güzel. YÜCE ALLAHIM bidaha hiçbirimize aynı acıları yaşatmasın inşallah.hepimize sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin.üzüntümüz hiç geçmeyecek, inan çevremizdeki herkes unuttu, bitti gitti tamam diyor, ama içi ciğeri yanan bizleriz.yeni evlatlarımız olursa inşallah ,yine unutmayacağız ama en azından su serperler içimize. yeni bebek yeni umutlarr hepimize inşallah.

günaydın canım. ne kadar güzel yazmışsın. böyle kararlar almak çok güzel. YÜCE ALLAHIM bidaha hiçbirimize aynı acıları yaşatmasın inşallah.hepimize sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin.üzüntümüz hiç geçmeyecek, inan çevremizdeki herkes unuttu, bitti gitti tamam diyor, ama içi ciğeri yanan bizleriz.yeni evlatlarımız olursa inşallah ,yine unutmayacağız ama en azından su serperler içimize. yeni bebek yeni umutlarr hepimize inşallah.
Amin canım insallah. Aynen öyle insanlar unuttu da sanki canımızı yakmak için uğraşıyorlar eteafımzda Çocuklarıyla. E ne demişler ağlarsa anam Ağlar gerisi yalan Ağlar .tabiki biz yavrularımızı unutmycaZ. Biz taşıdık onları karnımızda.aman birsey Olmasın diye yediğimize içtiğimize yaptığımız herseye dikkat ettik. Biz doğurduk biz Onlarsız lohusalık geçirdik. Kanamamız bitmedi ama kucağımız boştu .sütlerimiz gitmedi kucağımız boştu. ama Allah büyük bizde gülücez bizde yeniden umutlar doldurucaz kalbimize

Moral verdiğini sanan birsürü insan oldu etrafta ama başına gelmeyen diyeceği lafısada bilemedi. Bana "dua et 5gün Yaşadı ya bide 7 8aylık olunca olsaydı napardın"diyenler oldu. Ama buna rağmen ben onlar kırılmasın diye Haklısın dedim geçtim .ama içimden "seninde çocuğun var ozaman bu mantıkla 4 5yasına gelmeden kaybetmen Lazım yoksa daha zor dedim "ama dışımdan diyemedim üzülmesin diye...yasasaydı belki Hayırsız uğursuz olucaktı belki katil olucaktı dedi bazıları.içimden tuzun kuru senin,sanki Dünya'da yasayan herkes hayırlı hiç katil uğursuz yok dedim.bu mantıkla olması gereken buydu ...ama bu acımla bile karşımdakini düşündüm üzmeyim diye... Kimse anlayamaz sadece konuşur

Moral verdiğini sanan birsürü insan oldu etrafta ama başına gelmeyen diyeceği lafısada bilemedi. Bana "dua et 5gün Yaşadı ya bide 7 8aylık olunca olsaydı napardın"diyenler oldu. Ama buna rağmen ben onlar kırılmasın diye Haklısın dedim geçtim .ama içimden "seninde çocuğun var ozaman bu mantıkla 4 5yasına gelmeden kaybetmen Lazım yoksa daha zor dedim "ama dışımdan diyemedim üzülmesin diye...yasasaydı belki Hayırsız uğursuz olucaktı belki katil olucaktı dedi bazıları.içimden tuzun kuru senin,sanki Dünya'da yasayan herkes hayırlı hiç katil uğursuz yok dedim.bu mantıkla olması gereken buydu ...ama bu acımla bile karşımdakini düşündüm üzmeyim diye... Kimse anlayamaz sadece konuşur

insanlar teselli vereyim derken saçmalıyorlar değil mi. Allah sabır versin ve de hayırlısı dedikten sonra ötesi yok ki

Belki hayırsız, uğursuz olacaktı dediklerinde benim de cinlerim tepeme çıkıyor. Hayırsız olacak olan bir evladı Rabbim yanına alır mı hiç? Kardeşimin ve ablamın bu konudaki yaklaşımı çok güzeldi.
Kardeşim " Abla belki de oğlunun ileride yapacak olduğu güzel bir şey Rabbimin çok hoşuna gitti ve doğruca cennetine almak için onu belki o yüzden böyle erken aldı" dedi.
Ablam da " Çok güzel bir bebekti, belki de bu yüzden ilerine başına kötü bir şey gelecekti ve sen dayanamayacaktın, Rabbim o yüzden yanına erken aldı, bilemeyiz ki" dedi.

Yani diyeceğim o ki eğer evlatlarımız yaşasaydı hayırsız, uğursuz, katil olacak olsalardı, Rabbim onları erkenden yanlarına alıp ödüllendirmezdi cennetiyle. Bizim evlatlarımızdan daha hayırlı bir evlat olabilir mi? Düşünsenize bizlerin de cennete girmeleri için bizlere şefaat edecekler, ne güzel bir şey. Bir insan evladı bundan daha hayırlı olamaz.

Bazı insanlar maalesef teselli vereceğim derken, insanı daha fazla üzüyor, canını daha fazla yakıyor. Ama ben onların art niyetli olduklarını zannetmiyorum. Bazı insanlar düşüncesiz olup, empati kuramazlar, ben de buna yoruyorum, he he deyip geçiyorum...

benim kızım da kalp hastalıı vardı yaşasaydı çok çekecektiniz diyorlardı 70 gün yaşadı kızım bir gün daha yaşaması için herşeyi veriridim

Yavrularımızın yaşaması için hepimiz eminim ki canımızdan can verir, canımızdan geçerdik. Ama ben bazen düşünüyorum. Bende pıhtılaşma olduğundan dolayı kaybetmişim evladımı. Eğer ölmeden kurtarılabilseydi belki de beynine ve vücuduna yeterli miktarda besin ve oksijen gitmediğinden kalıcı hasarlarla dünyaya gelecekti. Ben anne olarak hiç gocunmaz, öf demez bakardım evladıma ama ben öldükten sonra ne olacaktı evladım? O bu şekilde yaşamak isteyecek miydi? Rabbim her şeyin en hayırlısını, en iyisini bilir. Hamileliğim süresince de hep böyle dua ettim. Hayırlısıyla, sağlıkla kucağıma almayı nasip et Rabbim diye dua ettim. Demek ki hepimiz için en hayırlısı buymuş arkadaşlar. Rabbim bir daha bize evlat acısı göstermesin. Hepimize hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah...

Belki hayırsız, uğursuz olacaktı dediklerinde benim de cinlerim tepeme çıkıyor. Hayırsız olacak olan bir evladı Rabbim yanına alır mı hiç? Kardeşimin ve ablamın bu konudaki yaklaşımı çok güzeldi.
Kardeşim " Abla belki de oğlunun ileride yapacak olduğu güzel bir şey Rabbimin çok hoşuna gitti ve doğruca cennetine almak için onu belki o yüzden böyle erken aldı" dedi.
Ablam da " Çok güzel bir bebekti, belki de bu yüzden ilerine başına kötü bir şey gelecekti ve sen dayanamayacaktın, Rabbim o yüzden yanına erken aldı, bilemeyiz ki" dedi.

Yani diyeceğim o ki eğer evlatlarımız yaşasaydı hayırsız, uğursuz, katil olacak olsalardı, Rabbim onları erkenden yanlarına alıp ödüllendirmezdi cennetiyle. Bizim evlatlarımızdan daha hayırlı bir evlat olabilir mi? Düşünsenize bizlerin de cennete girmeleri için bizlere şefaat edecekler, ne güzel bir şey. Bir insan evladı bundan daha hayırlı olamaz.

Bazı insanlar maalesef teselli vereceğim derken, insanı daha fazla üzüyor, canını daha fazla yakıyor. Ama ben onların art niyetli olduklarını zannetmiyorum. Bazı insanlar düşüncesiz olup, empati kuramazlar, ben de buna yoruyorum, he he deyip geçiyorum...
o kadar güzel söylemişlerki canım kardeşlerin. işte tam da bu söylenmesi gereken.kesinlikle tüm yazdıklarına katılıyorum.insanlar empati kuramıyor dediğin gibi. bazen hak vermeye çalışıyorum ama sussalar daha hayırlı yani.

kızlar iyiki varsınız.rabbim keske böyle bir konuda bir araya getirmeseydi bizleri. kaderlerimiz aynı olup buluşmasaydık keske ama keşke demek fayda etmez. olacağı varmış yaşayacağımız varmış. uyanır uyanmaz aklım sizlerde hemen bakmak istiyorum acaba hangi acılı anne ne yazdı diye.inşallah bugun daha iyilerdir inşallah isteyenler hamile kalmıştır haberlerini alırız diyorum.kimbilir nerelerde hangi farklı şehirlerde nasıl insanlarız.çevremiz eşimiz dostumuz hayatımız nasıl bilmiyoruz hiçbirimiz ama tek bildiğimiz meleklerimiz arkadaş ve bizde burada arkadaşız.tanışmasak görüşmesek birbirimizi bilmesek de varlığınızı hissetmek bana güç veriyor. RABBİM BANA VE BENİM GİBİ TÜM ANNELERE KATINDAN TEMİZ NESİLLER VER. BİZİ CENNETİNDE EVLATSIZ BIRAKMAYACAĞIN GİBİ BU DÜNYADA DA EVLATSIZ BIRAKMA.AMİN

acaba genetik test yaptırmasak da olur mu aynı şeyleri tekrar yaşamayız inşallah ama insan korkuyor genetik testlerin sonucu da 3 aydan fazla zaman alıyor

aynen öyle canım. hepimize dediler. saçma sapan herşeyi.. sadece sussalar sarılsalar ve sana dua ediyorum deseler yetecekti aslında..bizim bebeklerimiz çok mutlu kızlar, cennette kavuşalım inşallahh. orası ebedi yer, burası değil.

nerde yaşıyorsun sen canım. ben istanbul da devlet hast. de yaptırdım. sonucum çıkmışda daha almadım sonucu. 1 ayda çıktı benim.

Back
X