- 16 Mayıs 2015
- 1.653
- 1.917
- 83
- 33
Basin sagolsun arkadasim.Allah bir daha boyle bir aci yasatmasin insallah.Yazini okurken cok duygulandim ben de senin gibi 13 ekim de dogum yaptim sezeryanla. 31 haftalikti melegim iki gun yasadi.Sen normal dogum yapmissin bu bir avantaj senin icin insallah Rabbim gonlune gore versin.sezeryan olmasina ragmen ben subat ayinda tekrar denemek istiyorum .Her doktor farkli birsey soyluyor bu isin en dogrusu nedir anlamadim bir turlu.Ben artik yeni bir canla canlanmak kendimi bulmak istiyorum.Burda bana umut olan sonu guzel biten bircok yasanmışlık var bende o yuzden korunmayi birakip dua edicem Allahim saglikli uzun omurlu bir evlat ne zaman hayirliysa o zaman nasip etsin diye
Öncelikle yorum yazıp vakit ayıran herkese teşekkür ederim Allah razı olsun ,Rabbim birdaha böyle bir acı yaşatmasın hiçbirimize .. biz hiç korunmadık sadece eşim dışarı boşalıyordu korunmaya karşıyım genellikle , yaşım 24 etrafım da konuşup bilgi alabileceğim insan yok benden büyükler genellikle ve doğru bir yol gösteren olmadı henüz , doktordan ekstra istemem gereken testler var mı ? Burda çok fazla doktor kontrol etti doğum Zaman'ı 5 gün suni sancılarla bekledim hepsi farklı dediğinden hiçbirine tam güvenemedim üniversiteye gitsem ilgilenilmiyim acaba ?