• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Evet doktorlar bana bir sebep görünmüyor yok dediler hastaneden çıkınca raporda bunları yazmışlar ama kontroller de hiçbir sorun çıkmamıştı beni çok şaşırttı önümüzde ki hafta gideceğim doktora bende kansızlık falan var zaten doğumdan beri şimdiden vitaminleri alayım doktor ne derse ona göre de folik asit ve başka ilaç olursa ona başlayayım dedim . Korku var içimde tabiki ama gerçekten çok üzücü şeyler yaşadım doğum için demiyorum bunu çevresel olarak o yüzden unutup tekrar başlamak istedim yeni 1 yıl oldu evleneli , evlenirken kurduğum hayaller çok masummuş eltilerimle şöyle olucam böyle olucam diyordum ama sen ne yaparsan yap öyle olmuyormuş ilk çocuğun erkek ne şanslısın laflarını ilk Sevinç'ten dediler sandım ama çocuğum öldüğü gibi hamile kalmışlar sabah beni hastaneye ziyarete gelip gece iş pişirip oh iyi ki öldü demişler bunlar çok ağır geliyor , acımı üzüntümü bu tür hırsları sözleri yok etti ben güçlüyüm bir imtihanım bu sebebini çözüp tekrar yaşayacağım hamileliğimi bu sefer eski hatalarımı yapmayacağım stres en büyük sebeplerden en aza indireceğim uzun yola gitmek istemediğim de eşim umrumda olmayacak gitmeyeceğim mesela zorla istemediğim kişiler de yemek yemeyeceğim , bebeğim hep önden gidiyordu ve kilo boya bakarsanız zaten tombik iri bi Bebek olacakmış kontrollerimizde sadece baş kısmı bi hafta önde Denildi başka hiçbir sorun çıkmamıştı ama nasip kader buymuş
Guzelim nasipten otesi yok elbet bosver eltilerini bilemezsin ki belki onlarda oncesinden korunmayi birakti ama o gune nasipmis bence hic kimse oh uyu ki ilmus demez onlarda bi can tasiycaklar bunu sen duyebikurmisin ki onlarda desin. Senin yapmamn gereken iyi bir doktor bulup elindeki raporu goturmen bebegin cok inden gutmeside uyi degul seker hastaligin olabilir buda plasentada bozukluklara neden oluyor ve bebegin anne karninda olumune neden oluyor. Raporu gotur hi doktora gerekli tum testlerin yapilsin sakin testlerini yapmadan kirunmayi birakma hem boylece icin rahat eder tekrar ayni seyi yasama ihtimali korkusu hep olucak icimizde ama en azindan tedbirini alicaksin

Merhaba arkadaşlar bende sizler gibi bebegimi kaybetmiştim geçen sene 35. Haftalıkken çok kötü günler geçirdik.
Gecen seneden burada olan arkadaslar tanirlar beni.Burası bana çok moral olmustu hamile kalan arkadaşları duydukca seviniyordum biz de o günleri görür muyuz diyordum.
Şimdi bende 13 haftalik hamileyim.. kızım in senesi 15 Şubat ta dolacak rabbim o güne eli boş bırakmadı beni şükürler olsun. Inşallah sizlere de nasip etsin en hayırlı vakitte.
Uzun zaman oldu girmeyeli ama konular konusulanlar acilarimiz hep aynı. Sabredelim inşallah rabbim en güzel şekilde mukafatimizi gonderiyor inancimizi kaybetmeyelim.

eda_insaat eda_insaat cnm bebegini kucağına almissin senin adına çok sevindim hayirli olsun insallah saglicakla büyütmek nasip olur.

Merhaba arkadaşlar bende sizler gibi bebegimi kaybetmiştim geçen sene 35. Haftalıkken çok kötü günler geçirdik.
Gecen seneden burada olan arkadaslar tanirlar beni.Burası bana çok moral olmustu hamile kalan arkadaşları duydukca seviniyordum biz de o günleri görür muyuz diyordum.
Şimdi bende 13 haftalik hamileyim.. kızım in senesi 15 Şubat ta dolacak rabbim o güne eli boş bırakmadı beni şükürler olsun. Inşallah sizlere de nasip etsin en hayırlı vakitte.
Uzun zaman oldu girmeyeli ama konular konusulanlar acilarimiz hep aynı. Sabredelim inşallah rabbim en güzel şekilde mukafatimizi gonderiyor inancimizi kaybetmeyelim.

eda_insaat eda_insaat cnm bebegini kucağına almissin senin adına çok sevindim hayirli olsun insallah saglicakla büyütmek nasip olur.
Canim cok sevindim tebrik ederim saglikla sihhatle insallah kucagina alirsin bebegini cokkk guzel hamilelik gecirmen dilegiyle kendine cok iyi bak darisi bizlerin basina :)

Canim cok sevindim tebrik ederim saglikla sihhatle insallah kucagina alirsin bebegini cokkk guzel hamilelik gecirmen dilegiyle kendine cok iyi bak darisi bizlerin basina :)
Çok teşekkür ederim canım amin insallah biraz riskli geçiyor bu dönem ama umudumu kaybetmiyorum inşallah bu sefer hersey güzel olacak :)
Inşallah en kisa zamanda hayırlı vakitte sizlerin guzel haberini de alırız. Gerçekten tam vazgeçmişken tam pes edecekken süpriz yapıyor bebeklerimiz. Coookkk dua ediyorum hepinize :KK200:

Canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah. Rabbim sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin. Sizin güzel haberleriniz bizlere de umut oluyor. En kısa ve hayırlı zamanda Rabbim bizlerin de kucaklarini boş bırakmasın inşallah.
İnşallah hamileligin de çok güzel sorunsuz geçer. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

merhaba kaderdaslarim sizin yazdiklarinizi okudukca bende biraz olsun acim hafifliyor. ben 38 yasindayim kalp hastasiyim dort senedir evlat sahibi olabilmek icin uğraştım. ikinci asilamamda tuttu. okadar sevindik ki anlatamam kalp doktorum kontrol altinda kabul etmisti ama allahim o kadar büyükki hic bir sıkıntı yasamdim kandegerim tansiyonum hersey yolunda gitti cok rahat bir hamilelik gecirdim bebegim de cok iyiydi besigini dolabini herseyini hazirladim sezeryan icin gun alamaya gittigimde 39 haftalik kalbinin durdugunu öğrendim yıkıldım yandim tutuştum yasadigim aci tarifsiz oglumu goremedim koklayamadim ve topraga verdik cenazesinde bile bulunamadim 2015 songunleri tarifsiz bir aci yasadim bir bosluktayim kucagim boş kalbim sarhos bebeğim yok bombos allahim butun evlat acisi yasayan annelere sabir versin kalp doktoruma kalsa tekrar deneme diyor yasadigim aciyi bilmiyor bir kisi ben öleceğim diye umudundan vaz gecermi kader dr ne varsa o olur allahim bana yardim et bizlere hayirli evlatlar nasip eyle

merhaba kaderdaslarim sizin yazdiklarinizi okudukca bende biraz olsun acim hafifliyor. ben 38 yasindayim kalp hastasiyim dort senedir evlat sahibi olabilmek icin uğraştım. ikinci asilamamda tuttu. okadar sevindik ki anlatamam kalp doktorum kontrol altinda kabul etmisti ama allahim o kadar büyükki hic bir sıkıntı yasamdim kandegerim tansiyonum hersey yolunda gitti cok rahat bir hamilelik gecirdim bebegim de cok iyiydi besigini dolabini herseyini hazirladim sezeryan icin gun alamaya gittigimde 39 haftalik kalbinin durdugunu öğrendim yıkıldım yandim tutuştum yasadigim aci tarifsiz oglumu goremedim koklayamadim ve topraga verdik cenazesinde bile bulunamadim 2015 songunleri tarifsiz bir aci yasadim bir bosluktayim kucagim boş kalbim sarhos bebeğim yok bombos allahim butun evlat acisi yasayan annelere sabir versin kalp doktoruma kalsa tekrar deneme diyor yasadigim aciyi bilmiyor bir kisi ben öleceğim diye umudundan vaz gecermi kader dr ne varsa o olur allahim bana yardim et bizlere hayirli evlatlar nasip eyle
Senin de başın sağolsun arkadaşım. Biz gerçekten çok büyük bir sınavdan geçiyoruz. Rabbim inşallah mukafatini da fazlasıyla verecek bize. Sabredecegiz dua edeceğiz ve Rabbim de inşallah bu dünyada da boş bırakmayacak kucaklarimizi. Ben inanıyorum, Rabbim bu dünyada da sevip buyutebilecegimiz evlatlar nasip edecek. Peki bebeğini neden kaybetmişsin belli mi canım? Genetik test Vs. Yaptırdın mı? Rabbim sabırlar versin sana da ve dilerim ki en kısa ve hayırlı zamanda doldursun kucagini...

Başın sağolsun Allah sabır versin:(

Allah sabir versin canim insallah sabrinin mukafatinida versun. Ebedi hayatta ogluna kavusmayi nasip etsin. Eger nasibinde varsa vakti gelince bosalan kucagini tekrar doldursun. sen oncelikle iyi ol sagligini bedenini bi toparla ki doktorlarinda sasirsin. Unutmaki yenuden anne olmayi nasio ederse Yuce Allah verecegi emanetin sana ihtiyaci okucak en az 6 ay diyor cogu dr sen yinede kontrollerini yaptir onlemlerini al yuce Mevla ol derse olur

Çok sevindim canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı esinle sevdiklerine buyutup yetiştirmeyi nasip etsin. Ne zamandır girmiyordum foruma yeni insanları gorunce kötü oluyorum diye. Sizleri merak etmiştim. Çok sevindim gerçekten. Adada haberdar et bizleri de.

Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin hayirli, saglikli ve omurlu olsun insallah.. Darisi basimiza ;)

İnşallah cümlemiz kavuşalım yavrularımıza. Tedbir amaçlı hem Dr um hemde periantolog aynı şeyi söyledi. İlk hamileliğimde son haftalara doğru gelişimi yavaşlamıştı oğlumun. Bu hamileliğimde aynı sorunu yaşamayalım diye.
cnm bu iğnenin fazla gelme diye bir durumu olabiliyormu. doktoruna sordunmu hiç. kan sulandırıcı bunlarsonuçta. kanın fazla sulanması herhangi bir sıkıntıya sokabiliyormu,

Kızlar bişey merak ediorum. Kan pıhtılaşma olan arkadaslarıma sormak istiorum. Bebeginizin bu durumumda yinede normal bir kiloyamı sahipti yoksa kilosu düsükmüdü?
Ben 40.haftada dogum esnasında kaybettim bebegimi ama suan yaptırdıgım testlere göre bende bidaha hamile kalırsam iğne vurulmam gerekio. Kızım 4kilo dogdu ama kan pıhtılaşması olsaydı kilosu daha düsük olmazmıydı diye merak ediorum? Bu yüzden aklıma takıldı sormak istedim
bende olmadı canım. benimki de 3300 civarıydı. herhangi bir gelişim geriliği yoktu.

En iyi siz anlarsınız beni .anlatmama gerek bile yok.aynen öyle keske olsa bi tesellisi.pskolojik destek almak istedim açıkcası ama hemen ilaca yönlendirirler diye gitmedim .ilaç alırsam gebe kalamam . Allah'ım yardım etsin sabır versin
psikolog ilaç vermez canım. onlar doktor değil. psikiyatr lar ilaç verir. çünkü onlar doktor. ilaç kullanmak istemiyorsan psikologa gideceksin.. ben de korkularımı yenmek için düşünüyorum gitmeyi. tekrar bebek istiyorum ama o kadar çok korkuyorum kiii, korkularımı nasıl yeneceğim bilmiyorum

Evet doktorlar bana bir sebep görünmüyor yok dediler hastaneden çıkınca raporda bunları yazmışlar ama kontroller de hiçbir sorun çıkmamıştı beni çok şaşırttı önümüzde ki hafta gideceğim doktora bende kansızlık falan var zaten doğumdan beri şimdiden vitaminleri alayım doktor ne derse ona göre de folik asit ve başka ilaç olursa ona başlayayım dedim . Korku var içimde tabiki ama gerçekten çok üzücü şeyler yaşadım doğum için demiyorum bunu çevresel olarak o yüzden unutup tekrar başlamak istedim yeni 1 yıl oldu evleneli , evlenirken kurduğum hayaller çok masummuş eltilerimle şöyle olucam böyle olucam diyordum ama sen ne yaparsan yap öyle olmuyormuş ilk çocuğun erkek ne şanslısın laflarını ilk Sevinç'ten dediler sandım ama çocuğum öldüğü gibi hamile kalmışlar sabah beni hastaneye ziyarete gelip gece iş pişirip oh iyi ki öldü demişler bunlar çok ağır geliyor , acımı üzüntümü bu tür hırsları sözleri yok etti ben güçlüyüm bir imtihanım bu sebebini çözüp tekrar yaşayacağım hamileliğimi bu sefer eski hatalarımı yapmayacağım stres en büyük sebeplerden en aza indireceğim uzun yola gitmek istemediğim de eşim umrumda olmayacak gitmeyeceğim mesela zorla istemediğim kişiler de yemek yemeyeceğim , bebeğim hep önden gidiyordu ve kilo boya bakarsanız zaten tombik iri bi Bebek olacakmış kontrollerimizde sadece baş kısmı bi hafta önde Denildi başka hiçbir sorun çıkmamıştı ama nasip kader buymuş
iyiki öldü mü demişler. yok artık yaaa.inanasım gelmiyor benim. eğer dedilerse bunlar insan mı gerçekten merak ediyorum.

canım benim başın sağolsun. şu linke yenileri gelmesin keşke diyoruzz ama olmuyo, hergün başka bi melek annesi katılıyor aramaza maalesef. sabredeceğiz başka yolu yok canım. Allahın takdiriymiş. sebebi belli mi peki, bebeğini neden kaybettin

Kader arkadaşlarım mrb. Hergün girip yazdıklarınızı okuyorum hepiniz için de dua ediyorum Rabbim hakkınızda hayırlı olucaksa hepinize sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsn. Benim kizim 2.5 aylik oldu Teyzeleri. Emin olun yeni bebek bütün acılarınızi unutturuyo kaybettiğimiz bebeği gülümseyerek Anıyoruz onunla ebedi hayatta sonsuza kadar kavuşucaz diyoruz ama bunu bebeğim olmadan önce böyle dusunmuyodum. Nolur rahat olun kafanızı rahatlatmaya çalışın. Stresle olan şeyler gitmiyo.allahim hepimizin gönlüne göre versin dualarimdasiniz her zaman.

keşke böyle olmasaydı şimdi yanımızda olsalardi ama yoklar melek kuzum annen seni çok özlüyorum yavrum

Kader arkadaşlarım mrb. Hergün girip yazdıklarınızı okuyorum hepiniz için de dua ediyorum Rabbim hakkınızda hayırlı olucaksa hepinize sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsn. Benim kizim 2.5 aylik oldu Teyzeleri. Emin olun yeni bebek bütün acılarınızi unutturuyo kaybettiğimiz bebeği gülümseyerek Anıyoruz onunla ebedi hayatta sonsuza kadar kavuşucaz diyoruz ama bunu bebeğim olmadan önce böyle dusunmuyodum. Nolur rahat olun kafanızı rahatlatmaya çalışın. Stresle olan şeyler gitmiyo.allahim hepimizin gönlüne göre versin dualarimdasiniz her zaman.

Yeni bir gebelik bile insanı ümitlendiriyor.şükür bugünlerime .riskli gebelik olsakda artık daha bilinçliyiz.Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin .hamile arkadaşlara da sağlıklı bi gebelik nasip etsin ..

Back
X