- 7 Nisan 2012
- 650
- 1.205
- 113
Guzelim nasipten otesi yok elbet bosver eltilerini bilemezsin ki belki onlarda oncesinden korunmayi birakti ama o gune nasipmis bence hic kimse oh uyu ki ilmus demez onlarda bi can tasiycaklar bunu sen duyebikurmisin ki onlarda desin. Senin yapmamn gereken iyi bir doktor bulup elindeki raporu goturmen bebegin cok inden gutmeside uyi degul seker hastaligin olabilir buda plasentada bozukluklara neden oluyor ve bebegin anne karninda olumune neden oluyor. Raporu gotur hi doktora gerekli tum testlerin yapilsin sakin testlerini yapmadan kirunmayi birakma hem boylece icin rahat eder tekrar ayni seyi yasama ihtimali korkusu hep olucak icimizde ama en azindan tedbirini alicaksinEvet doktorlar bana bir sebep görünmüyor yok dediler hastaneden çıkınca raporda bunları yazmışlar ama kontroller de hiçbir sorun çıkmamıştı beni çok şaşırttı önümüzde ki hafta gideceğim doktora bende kansızlık falan var zaten doğumdan beri şimdiden vitaminleri alayım doktor ne derse ona göre de folik asit ve başka ilaç olursa ona başlayayım dedim . Korku var içimde tabiki ama gerçekten çok üzücü şeyler yaşadım doğum için demiyorum bunu çevresel olarak o yüzden unutup tekrar başlamak istedim yeni 1 yıl oldu evleneli , evlenirken kurduğum hayaller çok masummuş eltilerimle şöyle olucam böyle olucam diyordum ama sen ne yaparsan yap öyle olmuyormuş ilk çocuğun erkek ne şanslısın laflarını ilk Sevinç'ten dediler sandım ama çocuğum öldüğü gibi hamile kalmışlar sabah beni hastaneye ziyarete gelip gece iş pişirip oh iyi ki öldü demişler bunlar çok ağır geliyor , acımı üzüntümü bu tür hırsları sözleri yok etti ben güçlüyüm bir imtihanım bu sebebini çözüp tekrar yaşayacağım hamileliğimi bu sefer eski hatalarımı yapmayacağım stres en büyük sebeplerden en aza indireceğim uzun yola gitmek istemediğim de eşim umrumda olmayacak gitmeyeceğim mesela zorla istemediğim kişiler de yemek yemeyeceğim , bebeğim hep önden gidiyordu ve kilo boya bakarsanız zaten tombik iri bi Bebek olacakmış kontrollerimizde sadece baş kısmı bi hafta önde Denildi başka hiçbir sorun çıkmamıştı ama nasip kader buymuş