- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
Bunların hepsini biliyorum canım biliyorum da gönlüme laf geçiremiyorum işteCanım öyle söyleme sakın.eninim tüm arkadaşlar sen gibi ben gibi kaybettiği evladını geri ister Rabbimden.ama bu istek yalan Dünya'da mümkün değil artık.ebediyette onlarla olucaz sadece bir süre uzak kalıyoruz okadar.elhamdülilah hepimiz inanıyoruz öldükten sonra dirilmeye.onlar ebedi evlatlarımız bizim...yapmamız gereken dua edip uzun Ömürlü evlat sahibi olmak.rabbim bize uzun Ömürlü hayırlı evlatlar versin ki biz onları cennete Layık Kullar olarak yetiştirelim büyütelim onlarlada beraber olalım orada...eger yeni evlat istemiyorum bebeğimi geri istiyorum dersek yanlıs yaparız.rabbim bunu dua olarak alırsa nasip etmez bir daha.unutmak istemiyorsan al unutma der tabiri caizse.tabiki unutmycaZ unutamıycaz ama yeniden istiycez Allah'tan.hayırlı uzun Ömürlü merhametli rabbini bilen katından temiz nesiller ver Allah'ım diye dua edicez

Rabbim nasip ederse evladımla ahirette kavuşacağız inşallah. Ne bileyim yeni bir bebek istiyordum önceden çok ama şu sıralar neden bilmiyorum böyle hissediyorum.
Rabbim hiç birimizin kucaklarini boş bırakmasın ve hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar nasip etsin bize. Belki hamile kalınca değişir duygularım ya da inşallah geçici bir duygudur. Ben çocukları çok severim hem de çok çocuğum olsun isterdim biz kalabalık olduğumuz için. Şimdi neden böyle hissediyorum bilmiyorum