Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah güzel haberlerde paylaşırız birgün
Benim doktorum 4 ay sonra izin verdi yeni bir bebeğe. Ama doktordan doktora ve bünyeden bünyeye değişiyor canım. Bana sorarsan yapılması gereken tüm testlerini tamamla ondan sonra yeni bir bebek düşüncesine başla derim. Daha acın çok yeni ve hemen yeni bir bebekle acıların dinsin istiyorsun biliyorum ama yapılabilecek her şeyi yap, ondan sonra korunmayı bırak derim ben...Sezeryan doğum yapıp korunmayı ne Zaman bıraktınız?benim bir hafta sonra iki ay olacak doktor korunma diyor.
Insallah yarin hayirli haberlerini aliriz canim![]()
Yaptığın testlerin markası aynı mı? Çünkü bazı testler Beta HCG'ye daha duyarlı oluyor ve miktar az olsa da pozitif çıkıyor. Bazılarında ise oldukça yüksek Beta HCG'de pozitif çıkıyor.Yumurtlama takibi yaptrdm ve onlara cok iyi br sekilde uydum. Adetime 1 hafta var ovu. Test yaptm 1 cizgi cikti.(bugun)2.gun ayni testte silik cizgi cikmisti ve bugun tekrarladim tek cizgi !ne yapcam bn hamilemiyimm
Canim hee gebelik farkli velirti veriyor bazilari gec dollenme yasiyor biraz bekle olmazsa giderzin doktora belkide kullandigin hormon ilacida duzensizlestirmistir. Umudunu kaybetme bu ay olmazsa onumuzdeki ay olur bizik cin ne zaman hayirliysa Allah o zaman nasip etsin insallahBugün test yaptım negatif çıktıAcaba kimyasal gebelik mi geçirdim yine... Yani döllenme oldu ama vücut bir sebepten dolayı kabul etmedi. Çünkü tam yumurtlama dönemimde doktora gitmiştim, doktorum yumurtlamışsın, bir tane yumurtan var demişti. O hesaba göre 2 gün önce adet görmem gerekiyor. Cumartesiye kadar olmazsam, doktora gideyim diyorum...
![]()
ben normalde 28 günde bir oluyorum. geçen ay 31. günde olmuştum canım. 3 gün yani.Öyle canım. Rabbim ne yazdıysa o olacak. Senin kaç gün gecikmişti? Benim de hiç gecikmez. Ya erken gelir 1-2 gün ya da tam 28.gün gelir. Bir kere sadece kimyasal gebelik geçirdiğimde 3 gün gecikmişti, sonra adet olmuştum o kadar. Belki yine aynısı olacaktır...
ben normalde 28 günde bir oluyorum. geçen ay 31. günde olmuştum canım. 3 gün yani.
kimyasal gebelikte tek çizgimi çıkıyor canım peki. beta hcg yükselmiyor dimi. inşallah hamilesindir . bazen testler yanıltıyor biliyorsun.özellikle idrar testleri.. yarın tekrar yap test. olmazsa kan testinde kesin sonuç.Bugün test yaptım negatif çıktıAcaba kimyasal gebelik mi geçirdim yine... Yani döllenme oldu ama vücut bir sebepten dolayı kabul etmedi. Çünkü tam yumurtlama dönemimde doktora gitmiştim, doktorum yumurtlamışsın, bir tane yumurtan var demişti. O hesaba göre 2 gün önce adet görmem gerekiyor. Cumartesiye kadar olmazsam, doktora gideyim diyorum...
![]()
bende takvimime işaretliyorum. ben yumurtlama dönemi takibi de yapmak istemiyorum. allah yazmışsa adet hemen bitince de hamile kalırsın sonuçta. illa yumurtlamada hamile kalıcan diye bişi yok çünkü..ben telefonuma adet takvimi yüklemişim. takip ediyorum ne zaman adet olucam diye .yoksa unutkanim.. yumurtlama dönemi de var.. herşeyi var:)
günler degişiyor. 28-29-30-31 arasi geçen ay erken oldum üç gün önce.
da adet günü bittikten sora başliycam yumurtalama günü dede olur.. sonuçta başladiği günden başlar.bende takvimime işaretliyorum. ben yumurtlama dönemi takibi de yapmak istemiyorum. allah yazmışsa adet hemen bitince de hamile kalırsın sonuçta. illa yumurtlamada hamile kalıcan diye bişi yok çünkü..
canim ne zaman hayirliysa o zaman olsun.Allah tez kavustursun aratmasin insallahBugün test yaptım negatif çıktıAcaba kimyasal gebelik mi geçirdim yine... Yani döllenme oldu ama vücut bir sebepten dolayı kabul etmedi. Çünkü tam yumurtlama dönemimde doktora gitmiştim, doktorum yumurtlamışsın, bir tane yumurtan var demişti. O hesaba göre 2 gün önce adet görmem gerekiyor. Cumartesiye kadar olmazsam, doktora gideyim diyorum...
![]()
Olabilir canım. Ablam ilk kuzenime hamileyken bir hafta sonra idrar testinde çıkmıştı ancak. Ama ben oğluma hamileyken adet günümde yapmıştım idrar testi, hemen çıkmıştı. Ertesi gün doktor da kan testi yapmıştı 1026 çıkmıştı değer. İnternetten okuyorum da adeti 3 gün geçmesine rağmen B-HCG 41 çıkanlar bile var, sonrasında da yükselmiş. Dediğin gibi her hamilelik farklı oluyor... Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak dediğiniz gibi. Hormon ilacından olabilir dediğin gibi. Daha önce kullandığımda erken gelmişti ama bu defa geciktirecek sanırım...Canim hee gebelik farkli velirti veriyor bazilari gec dollenme yasiyor biraz bekle olmazsa giderzin doktora belkide kullandigin hormon ilacida duzensizlestirmistir. Umudunu kaybetme bu ay olmazsa onumuzdeki ay olur bizik cin ne zaman hayirliysa Allah o zaman nasip etsin insallah
kimyasal gebelikte tek çizgimi çıkıyor canım peki. beta hcg yükselmiyor dimi. inşallah hamilesindir . bazen testler yanıltıyor biliyorsun.özellikle idrar testleri.. yarın tekrar yap test. olmazsa kan testinde kesin sonuç.
Amin canım. Ben de öyle diyorum zaten, ne zaman hayırlıysa o zaman olsun ama çok da aratmasın Rabbim.canim ne zaman hayirliysa o zaman olsun.Allah tez kavustursun aratmasin insallah
oyyyy..Allahımmm bizlere hiç stressiz sorunsuz bi hamilelik nasip eder inşallahh ve sağlıkla kucağımıza almayııOlabilir canım. Ablam ilk kuzenime hamileyken bir hafta sonra idrar testinde çıkmıştı ancak. Ama ben oğluma hamileyken adet günümde yapmıştım idrar testi, hemen çıkmıştı. Ertesi gün doktor da kan testi yapmıştı 1026 çıkmıştı değer. İnternetten okuyorum da adeti 3 gün geçmesine rağmen B-HCG 41 çıkanlar bile var, sonrasında da yükselmiş. Dediğin gibi her hamilelik farklı oluyor... Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak dediğiniz gibi. Hormon ilacından olabilir dediğin gibi. Daha önce kullandığımda erken gelmişti ama bu defa geciktirecek sanırım...
Yaa işin kötü tarafı iki farklı idrar testi yaptım birinde çıkmayınca. İkisinde de negatif. Kimyasal gebelik genellikle kanda çıkıyor canım. HCG yükselmiyor çok fazla onda çünkü. Eşim de stres yaptı ya dış gebelikse diye. Onların şirketinde bir arkadaşının eşinde dış gebelik saptamışlar, bebeğü düşürmeye çalışıyorlarmış. Düşmezse de yumurtalığını alacaklarmış kadının. Bu yüzden de korkuyor eşim. Çünkü dış gebelikte de Beta HCG seviyesi artıyor ama normal gebelikteki hızlı artış olmuyor bebek büyüyemediği için... Gelmezse zaten Cumartesi doktora gideceğim, ne olur ne olmaz diye...
Amin canım, inşallah...oyyyy..Allahımmm bizlere hiç stressiz sorunsuz bi hamilelik nasip eder inşallahh ve sağlıkla kucağımıza almayıı
Aslında tekrar bir hamilelik beni korkutuyor.ama ben çikolata kisti hastasıyım ve Zaman aleyhimde işliyor .benim doktorum tam kan ve tiroidlere baktır yeterli şuan için dedi.İnşallah canım...
Benim doktorum 4 ay sonra izin verdi yeni bir bebeğe. Ama doktordan doktora ve bünyeden bünyeye değişiyor canım. Bana sorarsan yapılması gereken tüm testlerini tamamla ondan sonra yeni bir bebek düşüncesine başla derim. Daha acın çok yeni ve hemen yeni bir bebekle acıların dinsin istiyorsun biliyorum ama yapılabilecek her şeyi yap, ondan sonra korunmayı bırak derim ben...
Bebeğini neden kaybettigin belli mi? Sebep konulabildi mi canım? Rabbim çok arattirmaz inşallah hiç birimize...Aslında tekrar bir hamilelik beni korkutuyor.ama ben çikolata kisti hastasıyım ve Zaman aleyhimde işliyor .benim doktorum tam kan ve tiroidlere baktır yeterli şuan için dedi.
MerhabaCanım öyle söyleme sakın.eninim tüm arkadaşlar sen gibi ben gibi kaybettiği evladını geri ister Rabbimden.ama bu istek yalan Dünya'da mümkün değil artık.ebediyette onlarla olucaz sadece bir süre uzak kalıyoruz okadar.elhamdülilah hepimiz inanıyoruz öldükten sonra dirilmeye.onlar ebedi evlatlarımız bizim...yapmamız gereken dua edip uzun Ömürlü evlat sahibi olmak.rabbim bize uzun Ömürlü hayırlı evlatlar versin ki biz onları cennete Layık Kullar olarak yetiştirelim büyütelim onlarlada beraber olalım orada...eger yeni evlat istemiyorum bebeğimi geri istiyorum dersek yanlıs yaparız.rabbim bunu dua olarak alırsa nasip etmez bir daha.unutmak istemiyorsan al unutma der tabiri caizse.tabiki unutmycaZ unutamıycaz ama yeniden istiycez Allah'tan.hayırlı uzun Ömürlü merhametli rabbini bilen katından temiz nesiller ver Allah'ım diye dua edicez
Kızlar eşim dayanamadı kan testi yaptiralim dedi. Yaptırdık, sonuç 0.31. Bu ay kısmet değilmiş...[/QUOTE
Hayirlisi cnm bidaha ki ay inşallah