• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canim ben sezeryan olmadım ama açık miyom ameliyatı oldum sezeryan gibi dr 36 . Hafta civari alcaz sanciyi bekleyemeyiz dedi bana ..bende 5 aylik kaybettim ekim annelerine de yaziyordum sende oyle dimi

evet ekim 2015 anneleri.. :(

geçmiş olsun şimdi nasılsın canım?

evet ekim 2015 anneleri.. :KK43:

geçmiş olsun şimdi nasılsın canım?
iyiyim canım çok sağol..önce normal doğum arkasından ameliyat şimdi 6 aylık sürem doldu ve korunmayı bıraktım bu ay inşallah hepimizin gönlüne göre olur imtihanımızı doğru şekilde vermişizdir. Fiziksel acı hiçbir şey değil kaybımızın yanında rabbim beterinden korusun..Ama inanıyorum ben güzel günler bize de gelecek senin korunma süren doldu mu

Kizlar saolun rapor aldım şimdi Allahım bidaha yasatmasin çok zor çok inş bu bebeğim bizle kalır amin nolur bol bol dua edin aklınıza bole bi durumda napilira bilen varmı magnezyum progestan alıyorum zaten başkada bişe bilmiorum dua ediyorum yoksa zor çok zor dayanmak kazası z belasizxx alsaydik kucaklarımız q inş amin
Cok gecmis olsun canim Allah saglik sihhatle zamaninda yavrunu kucagina almayi nasip etsin.Stres yapma hamilelikte rahat olmak cok onemli biliyorsun.Okulda hamile olan arkadism var 28.haftasinda senin gibi karni bir tarafa toplandigi icin doktora gitti baya incelemisler sanci varmi diye bakmislar doktor hic bir problem yok demis hamilelikte olabiliyormus.Arkadasim iki gun ust uste kereviz yemis doktor ondan olabilir demis.Insallah dualarim seninle bu sefer hersey guzel olacak oyle dusun ve icini rahat tut canim

iyiyim canım çok sağol..önce normal doğum arkasından ameliyat şimdi 6 aylık sürem doldu ve korunmayı bıraktım bu ay inşallah hepimizin gönlüne göre olur imtihanımızı doğru şekilde vermişizdir. Fiziksel acı hiçbir şey değil kaybımızın yanında rabbim beterinden korusun..Ama inanıyorum ben güzel günler bize de gelecek senin korunma süren doldu mu

Maşallah canım, daim olsun iyiliğin sıhhatin.. doktor bana 1 yıl beklesen iyi olur dedi. Ben acele etmek istemiyorum. Bekleyeceğim o yüzden. Daha pıhtılaşma testletini filan da yaptırmadım.. Allah hayırlı vakitte nasip etsin inşallah.

Canim nasilsin nasil gidiyor hamilelik
İyiyim çok şükür. Eskişehirdeyim son 1 ay. Hastaneye yakın olalım dedik. Zaten 35-36. Hafta da alırız dedi Dr im bakalım hayırlısıyla kavuşmak nasip olsun inşallah.

Sende korunmayı bırakmışsın. Hadi bakalım tez vakitte hayırlı haberlerini bekliyoruz:anneadayı::KK200:

Maşallah canım, daim olsun iyiliğin sıhhatin.. doktor bana 1 yıl beklesen iyi olur dedi. Ben acele etmek istemiyorum. Bekleyeceğim o yüzden. Daha pıhtılaşma testletini filan da yaptırmadım.. Allah hayırlı vakitte nasip etsin inşallah.
sağol canım genelde 6 ay ya da 1 yıl diyorlar ama zamanla doktorunda hazırsın diyebilir 6 aydan sonra kısmet tabiki..anladım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın bende bu testleri yaptırmak istedim ama tek sebep miyomlar çıktı gerek kalmadı rahim filmi mr falan çektirdim hepimiz için hayırlısı..

İyiyim çok şükür. Eskişehirdeyim son 1 ay. Hastaneye yakın olalım dedik. Zaten 35-36. Hafta da alırız dedi Dr im bakalım hayırlısıyla kavuşmak nasip olsun inşallah.

Sende korunmayı bırakmışsın. Hadi bakalım tez vakitte hayırlı haberlerini bekliyoruz:anneadayı::KK200:
oyyy inşallah canım amin ikimizin güzel haberleri karışsın birbirine ..Ne koyacaksınız isim belli mi ? sormuş muydum önceden acaba hatırlayamadım:nazar:

merhaba arkadaşlar.
bugün genel bir kontrol için doktora gittim. hem de doktorumu değiştirdim. bugün tam 5 ay oldu doğum yapalı. hamilelik sürecim zaten normal geçmişti, bir sebep yok şu ana kadar bilinen. doktor da ne yaparsak yapalım kontrolümüz dışında anlık şeyler olabiliyo dedi...
pıhtılaşma çıkan arkadaşları anlattım. onun da bir hastası 36. haftada kaybetmiş bebeğini. sonra da iki düşük yapmış ve bacağına pıhtı gitmiş. öyle olunca anlaşılmış pıhtılaşma olduğu. şimdi sıhhatle doğum yapmış, iğne kullanmış. bebeği de kendisi de iyiymiş, şükür..
bana da yapılacak testleri yazdı. inşallah bu hafta yaptıracağım bakalım bende var mı... 1 yıl beklersen iyi olur dedi, vücudun toparlanması eksik şeylerin varsa tamamlanması için.
Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin, ondan gelen her hayra muhtacız. onun dışında doktora sormayı unuttum, şimdi eğer nasip olursa yeni bir hamilelikte kaçıncı haftada sezeryan olacağız? bunu konuşan oldu mu...
canım o sana bağlı. doktorlar normalde zaten 38 hafta bitince alıyorlar sezeryana. ama ben o kadar bekleyemem artık gibi geliyor. 37 de alınsın. hatta 36 da olur. hele o günleri bir görelim de inşallah ..doktorda riske girmek istemeyebilir zaten durumumuzdan dolayı.

Kizlar mart ayinda korunmayi birakanlar olarak epey fazlayiz bu ay en yakin regl olacaklar kimler ? Insallah hic birimiz olmayizda :KK66: benim 19 u yumurtlama donemini bos gecmemeye calistik ama kader kismet. Ilk guzel haber kimden gelicek acaba
bu ay erteledim. mart sonu regl olcam ondan sonra bismilah inşallah.

Benim BAT 26 Mart ama doktorum gebelik testini BAT'den 2-3 gün önce yaptırmamı istedi. İdrar testini bekleme, direkt kan testi yaptır dedi. O yüzden 22-23 Mart gibi gebe olup olmadığımı öğrenirim ben kısmetse. Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize... Allah'ın izniyle bu ay sonuna doğru hepimiz o müjdeli haberi bir bir veririz inşallah...

Kızlar ben bugün çok kötüyüm. Bugün tam 7 ay oldu oğlumu kaybedeli. Cumartesi günü perinatoloğun söylediği şeylerden sonra o kadar öfkeliyim ki kendime. Bedenim oğlumu öldürmek için elinden geleni yapmış Hem kan pıhtılaşması hem preeklampsi olunca dayanamamış meleğim. İkisiyle birlikte savaşamamış minik bedeni :( Ben onu korumak için zararlı olan her şeyden uzak durdum ama kendi bedenimden koruyamadım :( Evde sırf kimyasallara dokunmamak için temizlik bile yapmıyordum, yardımcı çağırıyordum. Sigara kullanıyordum ona hiç zararı olması diye hamile kalmadan 1,5 yıl önce bırakmıştım. Uzanmak, kendimi yormak, ağır kaldırmak yasaktı. Bol bol yürüyüş yapmaya çalışıyordum normal doğum olsun diye. Hiç meyve yemeyen ben, meyve canavarı olmuştum resmen oğlum beslensin diye... Ben o kadar özen gösterirken bedenimse oğlumu öldürmek için elinden geleni yapmış :( Bilmiyorum, çok kızıyorum kendime, bedenime. Neden başka doktorlara gitmedim, neden sadece 2 doktora inanıp, güvendim. Her şey normal dediler ama değildi. Oğlumun haftasına göre önden gittiğini söylüyorlardı ama değildi. Minicik doğdu meleğim. Sadece 2180 gr doğabildi ki bende insülin direnci vardı normalde çok daha kilolu olması gerekiyordu bize denildiği gibi...

Benim BAT 26 Mart ama doktorum gebelik testini BAT'den 2-3 gün önce yaptırmamı istedi. İdrar testini bekleme, direkt kan testi yaptır dedi. O yüzden 22-23 Mart gibi gebe olup olmadığımı öğrenirim ben kısmetse. Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize... Allah'ın izniyle bu ay sonuna doğru hepimiz o müjdeli haberi bir bir veririz inşallah...
Stres yapma yasemincim. bende ayni 26-27 martta adet olucam. bu ayı erteledim. aslinda adet günü gecikten sora yaptırabilirsin. ben öle yapmayı düşünüyorum oğluma hamile olduğum öğrendiğimde 6 haftalıktım.

bende koltuk altında küçücük bir beze çikti. internetten araştirdim meme kanseri felan yaziyordu.. allah korusun.. yarin doktora gidicem bakalım.

Stres yapma yasemincim. bende ayni 26-27 martta adet olucam. bu ayı erteledim. aslinda adet günü gecikten sora yaptırabilirsin. ben öle yapmayı düşünüyorum oğluma hamile olduğum öğrendiğimde 6 haftalıktım.

Canım bende pıhtılaşma olduğu için doktor BAT bekleme dedi. Ne kadar erken öğrenip, iğneye başlarsak o kadar iyi dedi. O nedenle o kadar erken yaptırıcam kan tahlilini.

Kızlar ben bugün çok kötüyüm. Bugün tam 7 ay oldu oğlumu kaybedeli. Cumartesi günü perinatoloğun söylediği şeylerden sonra o kadar öfkeliyim ki kendime. Bedenim oğlumu öldürmek için elinden geleni yapmış Hem kan pıhtılaşması hem preeklampsi olunca dayanamamış meleğim. İkisiyle birlikte savaşamamış minik bedeni :KK43: Ben onu korumak için zararlı olan her şeyden uzak durdum ama kendi bedenimden koruyamadım :KK43: Evde sırf kimyasallara dokunmamak için temizlik bile yapmıyordum, yardımcı çağırıyordum. Sigara kullanıyordum ona hiç zararı olması diye hamile kalmadan 1,5 yıl önce bırakmıştım. Uzanmak, kendimi yormak, ağır kaldırmak yasaktı. Bol bol yürüyüş yapmaya çalışıyordum normal doğum olsun diye. Hiç meyve yemeyen ben, meyve canavarı olmuştum resmen oğlum beslensin diye... Ben o kadar özen gösterirken bedenimse oğlumu öldürmek için elinden geleni yapmış :KK43: Bilmiyorum, çok kızıyorum kendime, bedenime. Neden başka doktorlara gitmedim, neden sadece 2 doktora inanıp, güvendim. Her şey normal dediler ama değildi. Oğlumun haftasına göre önden gittiğini söylüyorlardı ama değildi. Minicik doğdu meleğim. Sadece 2180 gr doğabildi ki bende insülin direnci vardı normalde çok daha kilolu olması gerekiyordu bize denildiği gibi...
canım benim hangi anne bebeğine zarar gelsin isterki. sakın öyle düşünme hepimiz çok güzel baktık. ama ömürleri yokmuş gerçekten. olsaydı ALLAHIn bir ol demesi yeterdi. sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın. başka doktora da gitseydin inan bana sonuç değişmeyecekti.. belki doğum olacaktı, belki kucağına alacaktın sadece, ama o ölüm gününde ve saatinde gerçekleşecekti...ALLAH böyle istedi. özlememiz çok normal, ağlamamız çok normal.. hamileliğinde sigara içenler var, yakınımda biri içiyo mesela. kızıyorum ona ama birşey demiyorum, bikere söyledim sonra dedim beni ilgilendirmiyorkii, ben içmedim korudum kolladım da ne oldu, sonuç kara toprak:( çok dikkat etmemek gerektiğini düşünüyorum nedense artık bilmiyorum ama.

ben rüyamda hamileymişim:) ama kanamam olacak yine diye çok korkuyordum.. acayip stresliydim. acaba hazır değilmiyim diyorum o yüzden .. çünkü gerçekten hamileliğimde kötü geçtiği için , bir de böyle bir sonuçla bittiği için inanılmaz korkuyorumm ...

Canım bende pıhtılaşma olduğu için doktor BAT bekleme dedi. Ne kadar erken öğrenip, iğneye başlarsak o kadar iyi dedi. O nedenle o kadar erken yaptırıcam kan tahlilini.
yasemincim, doktor alttan muayene etti mi canım ya. bende mi senin doktora gitsem diyorum ama muayene olmak istemiyorumm

Bu kadar yıpratma kendini. Hemen hemen aynı sıkıntılar bende de var. Kan sulandırıcı kullanmama rağmen plasentam bebeği tam anlamıyla besleyemiyor 1 hafta geriden geliyor kızım. Bende bazen çok kızıyorum kendime yetersizim diye ama elimizden bişey gelmiyor. Biraz daha minik olacak yavrularımız. Yeter ki hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun. B BlackandBlack

Back
X