Kızlar ben bugün çok kötüyüm. Bugün tam 7 ay oldu oğlumu kaybedeli. Cumartesi günü perinatoloğun söylediği şeylerden sonra o kadar öfkeliyim ki kendime. Bedenim oğlumu öldürmek için elinden geleni yapmış Hem kan pıhtılaşması hem preeklampsi olunca dayanamamış meleğim. İkisiyle birlikte savaşamamış minik bedeni

Ben onu korumak için zararlı olan her şeyden uzak durdum ama kendi bedenimden koruyamadım

Evde sırf kimyasallara dokunmamak için temizlik bile yapmıyordum, yardımcı çağırıyordum. Sigara kullanıyordum ona hiç zararı olması diye hamile kalmadan 1,5 yıl önce bırakmıştım. Uzanmak, kendimi yormak, ağır kaldırmak yasaktı. Bol bol yürüyüş yapmaya çalışıyordum normal doğum olsun diye. Hiç meyve yemeyen ben, meyve canavarı olmuştum resmen oğlum beslensin diye... Ben o kadar özen gösterirken bedenimse oğlumu öldürmek için elinden geleni yapmış

Bilmiyorum, çok kızıyorum kendime, bedenime. Neden başka doktorlara gitmedim, neden sadece 2 doktora inanıp, güvendim. Her şey normal dediler ama değildi. Oğlumun haftasına göre önden gittiğini söylüyorlardı ama değildi. Minicik doğdu meleğim. Sadece 2180 gr doğabildi ki bende insülin direnci vardı normalde çok daha kilolu olması gerekiyordu bize denildiği gibi...