• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

I ipaaar Y Yusuf Eymen melegim Y yazmasioyali kızlar Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrularınıza inşallah.

Korunmayı bırakan arkadaşlardan da sıra sıra güzel haberler bekliyoruz:)

Ben oğlumu kaybettim şimdi kızımı bekliyorum. Eşyaların kıza olacaklarını ayırdım diğerlerini 2 kuzenime verdim. İhtiyaçları da vardı. H hayalimbenim le de birbirimize eşya yolladık. Farkında olmadan o Zaman'lar meğer ben onun oğluna almışım o benim kızıma almış.

Bu arada dualarınıza ihtiyacım var. Bebeğimin sıvısı normale göre biraz az ve gelişimi yaklaşık 1 hafta geride.

Periantoloğa ve kendi Dr Uma devam ediyorum. Şimdilik korkulacak bişey yok. 3 günde bir kontrole gidiyorum. 32+5 iz şimdi Allah'ın izniyle 36 yı tamamlamaya çalışıcaz. Sonrasın da nasipse doğuma alacak Dr. Bekleyip riske atamayız dedi. 36+4 de kaybetmiştim oğlumu.

Çok korkuyorum. İçimi rahatlatmaya çalışıyorum. Sizden de iyi dilek ve dualarınızı bekliyorum.

Bu arada dualarınıza ihtiyacım var. Bebeğimin sıvısı normale göre biraz az ve gelişimi yaklaşık 1 hafta geride.

Periantoloğa ve kendi Dr Uma devam ediyorum. Şimdilik korkulacak bişey yok. 3 günde bir kontrole gidiyorum. 32+5 iz şimdi Allah'ın izniyle 36 yı tamamlamaya çalışıcaz. Sonrasın da nasipse doğuma alacak Dr. Bekleyip riske atamayız dedi. 36+4 de kaybetmiştim oğlumu.

Çok korkuyorum. İçimi rahatlatmaya çalışıyorum. Sizden de iyi dilek ve dualarınızı bekliyorum.
Canim dualarimiz seninle ve tum bebek bekleyen melek annleriyle insallab saglicakla alican kucagina yavrunu Allah sizi bir birinize bagislasin. Benim akrabam 34. Haftada dovum yapmisti cok ciliz celimsizxi yogun bakimda kaldi 1 hafta kizi simdi iki yasinda topac gibi ustelik annesi sezaryanla dogum yapti suyu gelmisti yani tekrarlama riski vardi kizi 7 aylikken ikinciye hamile kaldi onuda zamaninda dogurdu masallahi var ikisininde Allah omur verdikten sonra hef sey bos sen stres yapma Allab buyuk yardimcin olucaktir. Ciger gelistirici igne hapicaktirlar erken dogum riskine karsi

Rabbim yardımcın olsun her namazımda ismininizi bilmesemde hepinize dua ediyorum. Stres yapma canım kontrol altındaymışsın zaten Allah ın izniyle sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah

Canım dualarım seninle ve diğer hamile kardeşlerimle. Duadan başka tutunacak hiçbişeyimiz yok zaten.. bebek beklesek de beklemesek de bizlere Allahtan başka teselli yok.. az kalmış doğuma Allahın izliyle, sıhhatla, güzellikle inşallah..

Benim kızımın eşyaları da olduğu gibi duruyor. Annem toplayıp bazaya koymuş, henüz hiç açıp bakmış değilim. 5 ay geçti. Geçenlerde bebek bezlerini, ıslak mendilleri bir yere vermeye niyetlendim ama aksattım da aksattım. Kaldı öyle. Yapamadım yani.. herşey duruyor. Kaç kere pantolonlarını çoraplarını çıkarıp çıkarıp sevdiğimi, eşime gösterip hayal kurduğumu hatırlıyorum.. bunları yaşamak ne zor.. Allah nasip eder de yeni bir hamilelik olursa, cinsiyeti farklı da olsa birşey almayı düşünmüyorum. Birkaç hafta kala bir hastane çıkışı alır giderim. Bi de böyle şeyleri planlayınca herşey bitti de çorabı kaldı diyorum.. ah.. Allah hayırlar versin

Canım stres ve telaş yapma sakın. İnşallah bu defa iyi olacak. Bebeğin sıvısını arttırmak için her gün bir büyük su bardağı havuç suyu iç. Havuç suyu amniyon sıvısını arttırıyormuş duyduğuma göre. Bir de bol bol su tüketmeyi sakın unutma. Günde en az iki litre su tüket. İyi düşün ki iyi olsun. Az kalmış endişelenme, Rabbim sağlıkla, sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah...

canım inşallah sağ salim kavuşacaksınız. dualarımdasın

I ipaaar Y Yusuf Eymen melegim Y yazmasioyali kızlar Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrularınıza inşallah.

Korunmayı bırakan arkadaşlardan da sıra sıra güzel haberler bekliyoruz:)

Ben oğlumu kaybettim şimdi kızımı bekliyorum. Eşyaların kıza olacaklarını ayırdım diğerlerini 2 kuzenime verdim. İhtiyaçları da vardı. H hayalimbenim le de birbirimize eşya yolladık. Farkında olmadan o Zaman'lar meğer ben onun oğluna almışım o benim kızıma almış.
Allahım nelere Kadir ya.hem üzüldüm hem mutlu oldum

Allahım yardımcın olsun canım dualarımız sizinle tabiki.allah sağ salim tamamına erdirecek bu sefer. Suyun içinde Havuç suyu ve bol su tüketmek gerekiyor canım.

Allahım nelere Kadir ya.hem üzüldüm hem mutlu oldum
bende dün oğlum için aldığımız kanguruyu ihtiyacı olan birine verdim. çocukta sağlık problemleri varmış ve maddi durumları çok kötüymüş, ilk bi vermek istememiştim ama bunları duyunca iyiki vermişim dedim.

Kizlar dun esimin dogum gunuydu bi test yaptim gecen ay 16 si aksami baslamisti adetim. Dogumdan sinra 33-34 gune cikmisti dongum 19 unda olmam lazim. Dun testi tam aticaktim belli belirsiz golge gibi hatta bi cizgi farkettim yinede emin degilim belki bana iyle gelmistir

Kizlar dun esimin dogum gunuydu bi test yaptim gecen ay 16 si aksami baslamisti adetim. Dogumdan sinra 33-34 gune cikmisti dongum 19 unda olmam lazim. Dun testi tam aticaktim belli belirsiz golge gibi hatta bi cizgi farkettim yinede emin degilim belki bana iyle gelmistir
İnşallah vardır canım Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar verir inş hemen bi acile git kan ver canım bir bir hayırlı haberler geliyor Allah ım aratmaz tez zamanda gönderir bebeklerimizi inşallah

Canım insallah hayırlısıyla hamilesindir.benim topraktayken adetim 3gün geçmesine ramen yok çıkıyordu.5 6gün geçti bi daha Yaptım o zaman yine tam yok derken çok silik 2.çizgi cıktı ama belli belirsizdi, en Güzeli sağlık Ocağına git kanda baksınlar.idrarda bazen çıkmıyor

Acele etmek istemiyorum 4 gun var adetime dun 5 gun vardi dunki testi ekliycem simdi bi test daha aldim dunkinde sadece ben goruyorum gibi hisetim resimde pek net degil ama yukliyorum

Eklentiler

• 20160315_222437.webp
    20160315_222437.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 72
Acele etmek istemiyorum 4 gun var adetime dun 5 gun vardi dunki testi ekliycem simdi bi test daha aldim dunkinde sadece ben goruyorum gibi hisetim resimde pek net degil ama yukliyorum
çok azicik belli oluyor ikinci silik çizgiyi.. bence en iyisi kan testi yap. daha belli olur kanda..

Yeni testi yaptim sanirim hamileyim kuzlar bu daha belirgin yunese kalp atisi duyulana kadar hatta saglucakla kucagima alip evime getirene kadar hep icimde korku olucak ama biliyorum ki artik umutta var Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Saglicakla kucagimiza alalim yavrularimizi kucagimiza Allah a emanetiz

Eklentiler

• 20160316_145239.webp
    20160316_145239.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 71
Yeni testi yaptim sanirim hamileyim kuzlar bu daha belirgin yunese kalp atisi duyulana kadar hatta saglucakla kucagima alip evime getirene kadar hep icimde korku olucak ama biliyorum ki artik umutta var Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Saglicakla kucagimiza alalim yavrularimizi kucagimiza Allah a emanetiz

amin inşrabbim nasip eder inş hepimiz için... . belirtilerin varmi ?

Gogus hasasiywti var kasiklarimda hafif agri batma hasta olucam gibi hisediyodum. Cuma gunu dr a kan testi istedim bogazim agriyordu ilac almadan bakalim dedim ama cikmadi sonucu goturdugumde dr yoktu pazarteside gidip ilac yazdirmak gelmedi icimden gecer dedim. Bi ses sen yinese ilac alma diyordu sanki ;) inanin sevinemiyorum tam anlamiyla buruk bi sevinc eger Allah bana yavrumun kardesini yolladiysa insallah tutunur hayata yarin sabah kan testi icin saglik ocagina giderim

Back
X