• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Gogus hasasiywti var kasiklarimda hafif agri batma hasta olucam gibi hisediyodum. Cuma gunu dr a kan testi istedim bogazim agriyordu ilac almadan bakalim dedim ama cikmadi sonucu goturdugumde dr yoktu pazarteside gidip ilac yazdirmak gelmedi icimden gecer dedim. Bi ses sen yinese ilac alma diyordu sanki :KK66: inanin sevinemiyorum tam anlamiyla buruk bi sevinc eger Allah bana yavrumun kardesini yolladiysa insallah tutunur hayata yarin sabah kan testi icin saglik ocagina giderim
Canim benim hayırlı ugurlu olur inşallah Rabbim sağlıkla sıhhatli kucağına almayi nasip etsin çok sevindim dualarimdasiniz.

Gogus hasasiywti var kasiklarimda hafif agri batma hasta olucam gibi hisediyodum. Cuma gunu dr a kan testi istedim bogazim agriyordu ilac almadan bakalim dedim ama cikmadi sonucu goturdugumde dr yoktu pazarteside gidip ilac yazdirmak gelmedi icimden gecer dedim. Bi ses sen yinese ilac alma diyordu sanki :KK66: inanin sevinemiyorum tam anlamiyla buruk bi sevinc eger Allah bana yavrumun kardesini yolladiysa insallah tutunur hayata yarin sabah kan testi icin saglik ocagina giderim
bak böle belirtilerin varsa inşallah hamilesindir.. Rabbim kucaklarimiza almaya nasip etsin yavrularimiz bizin yüzümüzü güldürsün inş.. benim bat: 27 mart.. vucüt isisi yükseliyo. yorgun düşüyorum.. hele ki baş dönmesi oluyor arada.. erken degilmi ya dedim kendi kendime. bilemiyorum orasini Allah bilir.. Rabbim isteyene nasip etsin inş.. melegimin kardeşleri olucak inş.:)

bak böle belirtilerin varsa inşallah hamilesindir.. Rabbim kucaklarimiza almaya nasip etsin yavrularimiz bizin yüzümüzü güldürsün inş.. benim bat: 27 mart.. vucüt isisi yükseliyo. yorgun düşüyorum.. hele ki baş dönmesi oluyor arada.. erken degilmi ya dedim kendi kendime. bilemiyorum orasini Allah bilir.. Rabbim isteyene nasip etsin inş.. melegimin kardeşleri olucak inş.:)
Insallah canim ben aslinda bi kac gun once hasta olucam sandim bi damla kahve rengi bi akinti gelmisti umudum yoktu sonradinda uc gun olmayinca dun bi test yaptim. Heralde yerlesme kanamasiydi o

anne bak kardeşim gelicek..
o benden daha çok seni sevecek...
sana bağlı olucak..
ne olur artık üzülme.... gelcek anne.

Insallah canim ben aslinda bi kac gun once hasta olucam sandim bi damla kahve rengi bi akinti gelmisti umudum yoktu sonradinda uc gun olmayinca dun bi test yaptim. Heralde yerlesme kanamasiydi o
evet o kahverengi leke yerleşme kanamasi oluyor. . adete çok yakın zamanda çikiyomuş.. inş hamilesin.. Rabbim güldürsün inş..

Canim benim hayırlı ugurlu olur inşallah Rabbim sağlıkla sıhhatli kucağına almayi nasip etsin çok sevindim dualarimdasiniz.
Sagol canim insallah bi aksilik cikmaz hayirlisiyla aliriz kucagimiza henuz cok yenu ama iki hafta bi gecsin kese gorunsun kalp atisihayirlisiyla bi duyulsum Allah nasio ederse saglicaklada kucagima alirim insallah ben dogum yapip dogumdan sonra kaybetigim icin biliyorum ku benim icin sonrasindda devam edicek surec Allah hepimizin yardimcisi olsun senin minnak nasil anneai buyudu mu?

Kizlar dun esimin dogum gunuydu bi test yaptim gecen ay 16 si aksami baslamisti adetim. Dogumdan sinra 33-34 gune cikmisti dongum 19 unda olmam lazim. Dun testi tam aticaktim belli belirsiz golge gibi hatta bi cizgi farkettim yinede emin degilim belki bana iyle gelmistir

Canımmm o kadar çok sevindim ki anlatamam :) Çok güzel bir haber verdin bize. Rabbim gebeliğinin sağlıkla, sıhhatle tamamlanmasını nasip etsin inşallah. Bugün nedense içim bir buruktu ama haberini alınca acayip mutlu oldum. İnan sanki benim olmuş gibi mutlu oldum. Başkalarının hamile haberine bu kadar sevinemiyorum ama bizden biri olunca çok seviniyorum. Çok şükür diyorum bir yaralı anne daha yaralarına ilaç olacak bir evlada sahip olacak :)

Canımmm o kadar çok sevindim ki anlatamam :) Çok güzel bir haber verdin bize. Rabbim gebeliğinin sağlıkla, sıhhatle tamamlanmasını nasip etsin inşallah. Bugün nedense içim bir buruktu ama haberini alınca acayip mutlu oldum. İnan sanki benim olmuş gibi mutlu oldum. Başkalarının hamile haberine bu kadar sevinemiyorum ama bizden biri olunca çok seviniyorum. Çok şükür diyorum bir yaralı anne daha yaralarına ilaç olacak bir evlada sahip olacak :)
Allah sana ve isteyen tum melek annelerinede nasip etsin canim biraz erken haber verdim size aslinda ikinci testi yarim yapicaktim net ciksim diye ama dayanamadim. Dunkine gore daha net cikti burda paylastim cunki ben yeniden hamile kalanlari gordukce mutlu olup umutlaniyodum. Allah hepimizin sesini duysun insallah bundan sonra umut dolu gunlerimiz olur. Allah kimseyi evlatla sinamaaim biz sinandik yandik tutustuk ama sabrettik sukrettik. Insallah Allah sabrimizin ciceklerini yolluyodur bize ;) inaniyorum bu ay hepinizin guzel haberleri bir bir gelicek

arkadaşlar bişey sormak istiyorum.
dün mahkeme kagidim gelmiş.
oğlumun nüfüsüyle ilgili..
nufüs kagit iptaliymiş.. kabul edilmiş.. bende bişey anlamadim.. size geldi mi böle durum??

Acele etmek istemiyorum 4 gun var adetime dun 5 gun vardi dunki testi ekliycem simdi bi test daha aldim dunkinde sadece ben goruyorum gibi hisetim resimde pek net degil ama yukliyorum
canım ilk resimde göremedim ama 2. resimde 2 çizgi net görünüyor. hadi hayırlı olsun tatlım.

nufüs kagit iptaliymiş.. kabul edilmiş.. bende bişey anlamadim.. size geldi mi böle durum??
canım karnında kaybetmemişmiydin sen. nüfus cüzdanı mı çıkarmıştınız ki.. anlayamadım .

aynen yasemin .çok ilginç. başkalarının hamile haberlerini bi buruk karşılıyorum ama burdan biri yazınca resmen yüreğime su serpiliyor. şükür diyorum. inşallah hiçbirimiz aynı acılarla sınanmayız. hepimiz tez ve hayırlı zamanda hamile kalıp, bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz

canım karnında kaybetmemişmiydin sen. nüfus cüzdanı mı çıkarmıştınız ki.. anlayamadım .
7,5 aylıkken kaybettim karnimda. fakat nufüs cüzdan çikartmadim hastane nufüs müdürlüğüne bildirdi. bana zarf gelmişti bi kaç ay önce... biz bildirmemiştik.. zarf gelince anladik eşim haletmişti.. bildirmeyene idari para cezasi kesiliyormuş. işde bizde halletmiştik.. sonrada mahkemeye vermiş bizim haberimiz olmadi. daha yeniymiş kabul edildi. ölüm olarak geçiyor oğlumun nufusunde.. sizde böle yaşadınız mı?

7,5 aylıkken kaybettim karnimda. fakat nufüs cüzdan çikartmadim hastane nufüs müdürlüğüne bildirdi. bana zarf gelmişti bi kaç ay önce... biz bildirmemiştik.. zarf gelince anladik eşim haletmişti.. bildirmeyene idari para cezasi kesiliyormuş. işde bizde halletmiştik.. sonrada mahkemeye vermiş bizim haberimiz olmadi. daha yeniymiş kabul edildi. ölüm olarak geçiyor oğlumun nufusunde.. sizde böle yaşadınız mı?
yok canım . doğumu canlı olmadığı için nüfus cüzdanı çıkarılmadı, baikada birşey gelmedi senin dediğin gibi...

canım ilk resimde göremedim ama 2. resimde 2 çizgi net görünüyor. hadi hayırlı olsun tatlım.
kaldıkça daha belirginleşti canım :) once ben kuruntu yapıyorum sandım aa
Kaldikca daha belirginlesti canim :) once ben kuruntu yapiyorum sandim ama biraz once baktim belirginlesmis. Tam sevinemiyorum Allah a siginiyorum insallah bu defa biz bagislar yavrumuzu saglikli hayirli ve omurlu olur insallah. Hepinizim kucaklari dolsun o zaman daha bir mutlu olucam

Eklentiler

• 20160316_154229.webp
    20160316_154229.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 47
canım benim oglum 5 gün yaşadı kimliğini çıkarmıştık sonra eşim nüfüstan düşürme işlemlerini nyaptı sanırım ama net bilmiyorum eve bir kağıt gelmedi

canım benim oglum 5 gün yaşadı kimliğini çıkarmıştık sonra eşim nüfüstan düşürme işlemlerini nyaptı sanırım ama net bilmiyorum eve bir kağıt gelmedi
halloldu işlerimi de ya mahkeme kagidini hiç bişey anlamadim.o yüzden sormak istedim.

Kaldikca daha belirginlesti canim :) once ben kuruntu yapiyorum sandim ama biraz once baktim belirginlesmis. Tam sevinemiyorum Allah a siginiyorum insallah bu defa biz bagislar yavrumuzu saglikli hayirli ve omurlu olur insallah. Hepinizim kucaklari dolsun o zaman daha bir mutlu olucam

Erken teşhis testi de değil yaptığın test, bence bu sebeple kesin hamilesin canım. Bence yarın kan testi de yaptır. Hatta ben meraktan duramaz kan testini acile gider yaptırırdım :)

yarin doktora gidicem sizin dediğiniz gibi bütün testleri yaptırcam bu arada hamile çikarsa hiç sasirmam :) hakkımızda hayırlısı olsun inş.

inşallah canım inşallah. benim geçen ay adetim gecikmişti. bi yandan hamile olayım derken bi yandan olmasammı diye geçirdim içimden. psikolojik hazır değilmiyim dedim, gerçi nasıl hazır olabiliriz o da tartışılır ama.. senin adına çok sevindim. inşallah yavruna sağlıkla kavuşursun, uzun ömürlü. senin eski yazılarına baktım 25 temmuzda kaybettmişsin. bende 6 ağustos . aramızda çok az süre var...

aynen yasemin .çok ilginç. başkalarının hamile haberlerini bi buruk karşılıyorum ama burdan biri yazınca resmen yüreğime su serpiliyor. şükür diyorum. inşallah hiçbirimiz aynı acılarla sınanmayız. hepimiz tez ve hayırlı zamanda hamile kalıp, bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz

Bugün en yakın arkadaşlarımdan birinin hamile olduğu haberini aldım. İnan hiç sevinemedim canım. Başladım yine ağlamaya :( 2 saattir ağlıyorum. Çok sevdiğim bir arkadaşım, onun adına sevinmek istiyorum ama oğlum gelince aklıma üzülüyorum. Bir benim kollarım boş kaldı diyorum :( Ama Zelal'in haberini alınca birden kendime geldim, toparlandım. Sanki ben hamile kalmışım gibi :) Buradaki haberler çok mutlu ediyor beni, içim umutla doluyor...

Back
X