• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kaldıkça daha belirginleşti canım :) once ben kuruntu yapıyorum sandım aa

Kaldikca daha belirginlesti canim :) once ben kuruntu yapiyorum sandim ama biraz once baktim belirginlesmis. Tam sevinemiyorum Allah a siginiyorum insallah bu defa biz bagislar yavrumuzu saglikli hayirli ve omurlu olur insallah. Hepinizim kucaklari dolsun o zaman daha bir mutlu olucam
KıZlar iki dakika foruma bakmadım neler olmus:) Yasemin'den aldım guzel haberi .canım inan bana o kadar mutlu oldum ki sen de hamilesin :) Şükürler olsun Allah'ım sana.insallah hersey cok güzel olucak .seninle aynı süre sevincini yaşadık evlatlarımızın .5gün. Ama artık hepimiz uzun uzun sevebilecez Rabbimin izniyle .:) hadi hayırlı olsun bakalım Sıradaki haber kimden gelicek:)

inşallah canım inşallah. benim geçen ay adetim gecikmişti. bi yandan hamile olayım derken bi yandan olmasammı diye geçirdim içimden. psikolojik hazır değilmiyim dedim, gerçi nasıl hazır olabiliriz o da tartışılır ama.. senin adına çok sevindim. inşallah yavruna sağlıkla kavuşursun, uzun ömürlü. senin eski yazılarına baktım 25 temmuzda kaybettmişsin. bende 6 ağustos . aramızda çok az süre var...
25 temmzda doğum yaptım 30 unda kaybetim canım. 6 gün varmış aramızda ne yaşadığımızı bir biz biliriz. o son gün meleğimi görmek için gittiğimde kapıdan içeri almadılar bizi içerde bir bebege müdahale var dediler tam benim gideceğim saatte kalp atışı durmuş yavrumun. sanki bizi beklemiş. sabah tahlilleri iyimiş doktoru iki güne taburcu edicekmiş ama işte kader kısmet olmayınca olmuyor. ben kapıda ağlayaarak dua ediyordum. Allah ım benim bebeğimin durumuna iyi dedi doktoru ama sen kimin yavrusuysa koru onu ailesine bağışla diye 3 saat uğraştılar içeri giden çıkan hepsi perişan oğlumu cok seviyodu hemşireler cok güzel bir bebek diye :( geçicek bu günler biliyorum Allah hepimizin sabrının mükafatını vericek. yaşadıklarımız hiç unutulmayacak ama umudumuz var kızlar. Bir gün ölüm kapımızı çaldığında bizi orda karşılayacak meleklerimiz var bunu düşününce ölüm korkutucu gelmiyor. umarım bu dünyadaki hayatımızda Allah kuzağımızı boş bırakmaz. inanın sevinemiyorum nasıl sevineyim yüreği bu kadar yanan anne varken ve zamanında yüreğim bu kadar yanmışken. şimdide yarının ne getirceğini bilmiyorum ama inşallah boş bir gebelik değildir inşallah sım sıkı tutunur hayata ve inşallah bu defa mutluktan akar gözlerimizdeki yaş

KıZlar iki dakika foruma bakmadım neler olmus:) Yasemin'den aldım guzel haberi .canım inan bana o kadar mutlu oldum ki sen de hamilesin :) Şükürler olsun Allah'ım sana.insallah hersey cok güzel olucak .seninle aynı süre sevincini yaşadık evlatlarımızın .5gün. Ama artık hepimiz uzun uzun sevebilecez Rabbimin izniyle .:) hadi hayırlı olsun bakalım Sıradaki haber kimden gelicek:)
sagol canım benim hepiniz tek tek dualarımdasınız. inşallah güzel haberler gelmeye devam edicek ALLAH hepimize hayırlı sağlıklı ve ömürlü evlatlar versin inşallah senin ne zaman bat ?kasım cocukları yollada olucak inşallah bence yakında sizden de güzel haber alıcam. sen, yasemin, emirin annesi peş peşe doğumdan sonrada bebiş haberlerini veririz inşallah

25 temmzda doğum yaptım 30 unda kaybetim canım. 6 gün varmış aramızda ne yaşadığımızı bir biz biliriz. o son gün meleğimi görmek için gittiğimde kapıdan içeri almadılar bizi içerde bir bebege müdahale var dediler tam benim gideceğim saatte kalp atışı durmuş yavrumun. sanki bizi beklemiş. sabah tahlilleri iyimiş doktoru iki güne taburcu edicekmiş ama işte kader kısmet olmayınca olmuyor. ben kapıda ağlayaarak dua ediyordum. Allah ım benim bebeğimin durumuna iyi dedi doktoru ama sen kimin yavrusuysa koru onu ailesine bağışla diye 3 saat uğraştılar içeri giden çıkan hepsi perişan oğlumu cok seviyodu hemşireler cok güzel bir bebek diye :KK43: geçicek bu günler biliyorum Allah hepimizin sabrının mükafatını vericek. yaşadıklarımız hiç unutulmayacak ama umudumuz var kızlar. Bir gün ölüm kapımızı çaldığında bizi orda karşılayacak meleklerimiz var bunu düşününce ölüm korkutucu gelmiyor. umarım bu dünyadaki hayatımızda Allah kuzağımızı boş bırakmaz. inanın sevinemiyorum nasıl sevineyim yüreği bu kadar yanan anne varken ve zamanında yüreğim bu kadar yanmışken. şimdide yarının ne getirceğini bilmiyorum ama inşallah boş bir gebelik değildir inşallah sım sıkı tutunur hayata ve inşallah bu defa mutluktan akar gözlerimizdeki yaş
Işte tamda bunlar hepimizin hissettikleri ,hepimiz aynıyız canım Rabbim bizleri bir daha evlatlarımızla imtihan etmesin

sagol canım benim hepiniz tek tek dualarımdasınız. inşallah güzel haberler gelmeye devam edicek ALLAH hepimize hayırlı sağlıklı ve ömürlü evlatlar versin inşallah senin ne zaman bat ?kasım cocukları yollada olucak inşallah bence yakında sizden de güzel haber alıcam. sen, yasemin, emirin annesi peş peşe doğumdan sonrada bebiş haberlerini veririz inşallah
Kasım çok istedim canım ama ben kaçırdım Kasım trenini .toprakımla aynı zamanda doğsun istedim ama tabi Rabbim bilir herşeyi. Benm 9nisan daha var baya :) sanırım en son belli olucak benim

Herkese tek tek çok teşekkür ediyorum kızlar. Havuç suyu tüketmemem maalesef gebelik şekeri var. Zaten Dr um ne yersen ye plasentanın kapasitesiyle alakalı. Bunun için yapacak bişey yok maalesef dedi. Su en az 3 lt içiyorum zaten. Hayırlısı dua Etmekten başka birşey gelmiyor elimden.

zelal41 zelal41 nasıl sevindim anlatamam. İnşallah herşey yolunda gider sağlıcakla yavrunu kucağına almak nasip olur. Sıra sıra güzel haberler gelmeye başladı:KK200:

Herkese tek tek çok teşekkür ediyorum kızlar. Havuç suyu tüketmemem maalesef gebelik şekeri var. Zaten Dr um ne yersen ye plasentanın kapasitesiyle alakalı. Bunun için yapacak bişey yok maalesef dedi. Su en az 3 lt içiyorum zaten. Hayırlısı dua Etmekten başka birşey gelmiyor elimden.

zelal41 zelal41 nasıl sevindim anlatamam. İnşallah herşey yolunda gider sağlıcakla yavrunu kucağına almak nasip olur. Sıra sıra güzel haberler gelmeye başladı:KK200:
Allah razı olsun canım sende morelini yüksek tut yüzdün yüzdün kuyruguna geldin Allah yardımcınız olsun. SağlıklI omurlu olsun. Dualarımızle seninle ve tüm melek anneleriyle 35 te mi alıcaklar canım ? ciger geliştirici yaparlar sanırım zate

Allah razı olsun canım sende morelini yüksek tut yüzdün yüzdün kuyruguna geldin Allah yardımcınız olsun. SağlıklI omurlu olsun. Dualarımızle seninle ve tüm melek anneleriyle 35 te mi alıcaklar canım ? ciger geliştirici yaparlar sanırım zate
az önce haberde güsterdiler 24 haftalık doğan bebekler vardı taburcu olmuşlar :) Allah ömür versin yeterki biz ona dua edicez

Kizlar dun esimin dogum gunuydu bi test yaptim gecen ay 16 si aksami baslamisti adetim. Dogumdan sinra 33-34 gune cikmisti dongum 19 unda olmam lazim. Dun testi tam aticaktim belli belirsiz golge gibi hatta bi cizgi farkettim yinede emin degilim belki bana iyle gelmistir
Ayy canım inşallah gelmiştir miniğin ya.aynı ay kaybettik belki aynı ay gelmiştir mucizelerimiz

Allah senden de razı olsun. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum bakalım. 36 dolunca alıcak bir aksilik olmazsa inşallah. Şimdilik iğneye gerek görmedi bakalım hayırlısı.

kaldıkça daha belirginleşti canım :) once ben kuruntu yapıyorum sandım aa

Yaaa nasıl mutlu oldum anlatamam!! Seni tanımıorum ama hikayeni biliorum. Benimde kızım dogumdan sonra vefat etti. Burda olan herkes gibi bende acını paylasıorum ve inanin güzel haberlerinizi okuyunca burda sevincten ne düsünceyimi sasiriom :-) umut oluor bana. Rabbim bu sefer evladinla sinamasin seni, onu sana bagislasin ve hayirli bir evlat eylesin insallah.
Bende coook istiorum tekrar hamile kalmak. Ocakdan beri denioruz ama olmuo bir türlü. Cok sabirsizim bu konuda bir an önce tekrar o sevinci yasamak istiorum.
Allah tüm isteyenlere nasip etsin insallah. Senide evladina kavustursun hayirlisiyla :-)

Kaldikca daha belirginlesti canim :) once ben kuruntu yapiyorum sandim ama biraz once baktim belirginlesmis. Tam sevinemiyorum Allah a siginiyorum insallah bu defa biz bagislar yavrumuzu saglikli hayirli ve omurlu olur insallah. Hepinizim kucaklari dolsun o zaman daha bir mutlu olucam

canım umudunu yitirme sakın inşallah sende bu ay güzel haberler alısrın. İnanın cok sevinemedim tuhaf bi olgunlula karşıuladım. ilk heycan başka oluyor sanırım. Eşimlede konuştuk ikimizde temkinliyiz daha hic bir yakınıma haber vermedim vermeyide düşünmüyorum kese görünsün kalp atışı duyulsun belki o zaaman sadece anne babama söyleriz onlarda cok üzüldü ilk torundu cok heycanlıydılar. etrafımdakilerde karnım cıkınca öğrensin artık. Ben ilk hamileliğimde de 1 ay önce aktardan bir karışım almıştım o zaaman adetim düzenliydi ama agrım cok olurdu. içtim 10 gün filan ertesi ay hamile kaldım. Geçen ay yine aynı karışımı aldım hastalnınca yumurtlama tarihime kadar içtim. bilmiyorum etkisi oluyor mu ama denemeye değer :) Fakat hamilelik süphesi varsa içmeyin. Aslan pençesi, çoban çantası, civan perçemi, hayıt tohumu ve ada çayı sanırım her birinden 100 gr paket halindeydi karıştırıp sabah akşam içmiştim. Tabi vern yüce Mevla o ol desin olur. yinede aklında bulunsun

canım umudunu yitirme sakın inşallah sende bu ay güzel haberler alısrın. İnanın cok sevinemedim tuhaf bi olgunlula karşıuladım. ilk heycan başka oluyor sanırım. Eşimlede konuştuk ikimizde temkinliyiz daha hic bir yakınıma haber vermedim vermeyide düşünmüyorum kese görünsün kalp atışı duyulsun belki o zaaman sadece anne babama söyleriz onlarda cok üzüldü ilk torundu cok heycanlıydılar. etrafımdakilerde karnım cıkınca öğrensin artık. Ben ilk hamileliğimde de 1 ay önce aktardan bir karışım almıştım o zaaman adetim düzenliydi ama agrım cok olurdu. içtim 10 gün filan ertesi ay hamile kaldım. Geçen ay yine aynı karışımı aldım hastalnınca yumurtlama tarihime kadar içtim. bilmiyorum etkisi oluyor mu ama denemeye değer :) Fakat hamilelik süphesi varsa içmeyin. Aslan pençesi, çoban çantası, civan perçemi, hayıt tohumu ve ada çayı sanırım her birinden 100 gr paket halindeydi karıştırıp sabah akşam içmiştim. Tabi vern yüce Mevla o ol desin olur. yinede aklında bulunsun
Y Yidizim

Ayy canım inşallah gelmiştir miniğin ya.aynı ay kaybettik belki aynı ay gelmiştir mucizelerimiz
inşallah canım peş peşe belli mi olur belkide aynı gün gideriz doğuma sen kan tahlili yaptırdın mı canım? kaç haftalık ?ben yarın sağlık ocağına gidip yaptırayım diyorum pazarteside tekrarlarım bir aksilik çıkmazsa 2 hafta sonra gideyim doktora diyorum hem keseyi görürüz eger kimyasal ya da boş gebelik değilse hem kalp atışını duyarız

Bu arada dualarınıza ihtiyacım var. Bebeğimin sıvısı normale göre biraz az ve gelişimi yaklaşık 1 hafta geride.

Periantoloğa ve kendi Dr Uma devam ediyorum. Şimdilik korkulacak bişey yok. 3 günde bir kontrole gidiyorum. 32+5 iz şimdi Allah'ın izniyle 36 yı tamamlamaya çalışıcaz. Sonrasın da nasipse doğuma alacak Dr. Bekleyip riske atamayız dedi. 36+4 de kaybetmiştim oğlumu.

Çok korkuyorum. İçimi rahatlatmaya çalışıyorum. Sizden de iyi dilek ve dualarınızı bekliyorum.
Canim insallah saglik sihhatle kavusacaksin yavruna biz burda hepimiz sizlere dualar ediyoruz Rabbim duyacak sesimizi insallah.Bu arada yatarken sol tarafina yat bebege oksijen gidisini kolaylastiriyor gelisimle ilgili durumlarda ozellikle bunu oneriyorlar.Dualarimiz sizlerle

Yeni testi yaptim sanirim hamileyim kuzlar bu daha belirgin yunese kalp atisi duyulana kadar hatta saglucakla kucagima alip evime getirene kadar hep icimde korku olucak ama biliyorum ki artik umutta var Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Saglicakla kucagimiza alalim yavrularimizi kucagimiza Allah a emanetiz
Canim okadar sevindimki saglik sihhatle kavusursun bebegine insallah hayirli ugurlu olsun.Bu haberleri aldikca nasil mutlu oluyorum nasil heyecanlaniyorum anlatamam.hep dua edicem sizlere hep

Back
X