Dün annemle konuştuk bizde haberi yok bebekten. Bi akrabamız 10 yıl uğraştı evlat sahibi olabilmek için tüp bebek 3-4 defa denediler tutmadı. En son tüp bebek tutu ve ikiz hamilelikti çok mutlu oldular. Zaamanla ikizlerden biri gelişmedi ve anne karnında öldü

Onu operasyonla dondurdular, diğer bebeği vakti gelince aldılar. küçük doğdu ölen ikizi ister istemez etkilemiş çenesi tam gelişmediğinden annesi emziremedi. kaşıkla beslediler, sonra kalple ilgili anomali çıkmış .zonguldaktan alıp kocaeli üniverstesine getirmişlerdi. Hatta ben o gün bebeğimin kalp ekosu için ordaydım ve karşılaşmıştık 20 günlüktü bebek. Doktorlar 6 aylık olsun, biraz kilo alsın açık kalp ameliyatı olucak demiş. Bebek 3-4 kilo olmamıymıiş düşünün o kaadr küçüktü ki yinede direndi. Ameliyat oldu bi gün iyiyse iki gün hastanede 1 yaşını daha tam doldurmadı bu defada mide kanaması geçirdi

şimdi ankaradalar. Nerde doktor iyi deseler oraya gidiyolar malesef

bütün varlarını yoklarını evlatları için döktüler. Özel hastanede kayınvalidesi annesi yanında bi şey olursa korkusuyla gidip otelde kalmıyolar. Hastane gece belli saatten sonra içeri almıyor sadece annesi kalabiliyor ve ıkı kadın 10 gündür soğukta ayazda hastanenin kapısında sabahlıyor

mide ameliyatı olucak şimdi dua edelimde eymen bebeği Allah annesine bağışlasın. Biz acımızı yaşadık kızlar, unutmadık unutmuyoruz ama ilk gün ki gibi değiliz hiç birimiz. Allah sabrını veriyor. Hamile kalma gibi bir umudumuz var. Çocuklarımız gözümüzün önünde hasta olsaydı ve biz çaresiz olsaydık inanın o zaman daha zorlanıcaktık. Annesi bebeğe bir şey olsa kızım öldürür kendini diyormuş

Bende o yalan anne dedim ağlar perişan olur ama Allah sabrını verir öyle olsa ben yaşayamazdım dedim. Çevremdekileri beni sevenleri üzmeye hakkım yok. Sizi bunaltmaya hakkım yok ne çektiğimi bir ben bilirim ama benim derdimle sizi param parça etmeye hakkım yok dedim. Nice aslan gibi delikanlılar gitti. Şehitler, kızılayda olen gençler hepsinin annesi babası yok mu? Mevlam öyle güzel yaratmış ki her şeyi derdi vermiş sabrınıda vermiş. bir biz değiliz kızlar herkesin başında ölüm. Peygamber efendimizde sınanmış evlat acısıyla bize düşen şükredip hayatımıza devam etmek işte o zaman Yüce Allah sabrımızın mükafatını fazlasıyla vericek.