• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

H
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.ne kadar güzel hamile kalanlar günden güne artıyor.
Evet canım çok şükür. Rabbim meleklerimizin kardeşlerini bir bir gönderiyor çok şükür :) Dualarım hep sizinle arkadaşlarım. İnanın tam sevinemiyorum. Sanırım hepimizin hamile haberini almadan da sevinemeyecegim...

B BlackandBlack bir haftadir bakmamistim bugün bakayim dedim ve cokkk guzel haber aldimm canim hamileymissin:)tebrik ederim saglikli sihatli sekilde kucagina al bebegini insallah Rabbim bebegini sana bağışlasın kendine cokkk iyi bak

Merhaba melek anneleri bend e 3ay önce kizimi kaybettim 35. Haftamda.. Uzun zamandir sizi takip ediyorm ama yazmaya cesaret edemedim. Pihtilasma testlerimi yaptırmak istiyorum ama randevu alamiyorum takio listesinde olmak gerekiyormus.. Bu testleri taptiran arkadaslardan rica etsem nasil bir yol izlediler acaba yardimci olabilirler mi ?

Merhaba melek anneleri bend e 3ay önce kizimi kaybettim 35. Haftamda.. Uzun zamandir sizi takip ediyorm ama yazmaya cesaret edemedim. Pihtilasma testlerimi yaptırmak istiyorum ama randevu alamiyorum takio listesinde olmak gerekiyormus.. Bu testleri taptiran arkadaslardan rica etsem nasil bir yol izlediler acaba yardimci olabilirler mi ?
canım başın saolsun:( il olarak neredesin bilemiyorum ama devlet hastaneleri yapıyor. ben istanbuldayım. kartal devlet hastanesi genetik bölümünde yaptırdım..sebebi belli değil sanırım senin de.

Basin sagolsun canik Allah bir daha yasatmasin. Insallah en kisa zamanda sende yeniden anne olursun ve meleklerimiz cennete bir gun kavusacagiz. Bu dunyadada avunacagimiz yavrularimiz olucak insallah. Test yaptiran arkadaslar eminim yardimci olucaktir genelde uc dusuk ya da olu dogumdan sonra yapiyolarmis. Ozelde yapanlarda var ama onlar ucretli universtede ucretsiz kadin dogum doktoruda istek yapabiliyormus

:) canım içine doğru doğmuş :) bugün bir test daha yapmıştım senin ilk testinde olduğu gibi çok belli belirsiz çıktı. Bugün izin almıştım şirketten oğlumun şikayet işlemlerini halledebilmek için. Esime dedim gel kan testi yaptiralim :) sonuç 42.1 çıktı :) Çok şükür Rabbime... doktorumu aradım iğne vurulmam gerektiği için bugün igneye başlayacağız. Kalp atışlarını duyana kadar kimseyle paylasmayacagim, ablamla bile. Sadece sizinle paylaşmak istedim :)
Cok mutlu oldum canım Allah ım sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip eder inşallah bize ve tüm isteyenlere de aratmaz umarım

canım başın saolsun:KK43: il olarak neredesin bilemiyorum ama devlet hastaneleri yapıyor. ben istanbuldayım. kartal devlet hastanesi genetik bölümünde yaptırdım..sebebi belli değil sanırım senin de.
Hepimizin başı sagolsun.. Hep benzer hikayeler.. Rabbimin mutlaka bir muradi vardi onlari bize vermesinde de almasinda da ama en azindan bi sonraki gebeligimde ayni seyleri yasamak istemiyorum..Kastamonu dayim haftaya istanbul a gelecegiz. Evet sebepsiz.. Ilk bebegim oldugu için yapmama durumlari var mi bu testleri

Basin sagolsun canik Allah bir daha yasatmasin. Insallah en kisa zamanda sende yeniden anne olursun ve meleklerimiz cennete bir gun kavusacagiz. Bu dunyadada avunacagimiz yavrularimiz olucak insallah. Test yaptiran arkadaslar eminim yardimci olucaktir genelde uc dusuk ya da olu dogumdan sonra yapiyolarmis. Ozelde yapanlarda var ama onlar ucretli universtede ucretsiz kadin dogum doktoruda istek yapabiliyormus
Aminn insallah.. Kimselere yasatmasin Rabbim..

:) canım içine doğru doğmuş :) bugün bir test daha yapmıştım senin ilk testinde olduğu gibi çok belli belirsiz çıktı. Bugün izin almıştım şirketten oğlumun şikayet işlemlerini halledebilmek için. Esime dedim gel kan testi yaptiralim :) sonuç 42.1 çıktı :) Çok şükür Rabbime... doktorumu aradım iğne vurulmam gerektiği için bugün igneye başlayacağız. Kalp atışlarını duyana kadar kimseyle paylasmayacagim, ablamla bile. Sadece sizinle paylaşmak istedim :)
Canımm gözün Aydın çok mutlu oldum ya.ne güzel yavaş yavaş bütün melek anneleri Gülüyor .inşallah sağ salim bi şekilde kavuşursun minik mucizene

Başın sağ olsun canım Allah sabrını arttırsın aratmadan da yeni Bebeğini cennetinden yollasın inşallah.inan hepimizin Yarası hala kanıyor hiç birimiz alışamadık acılarına yeni evlatlarımız yeni umutlarımız olsun inşallah.testlerini ve kontrollerini yaptır inşallah sorun çıkmaz da ikinci bebişine sağ salim kavuşursun .

Başın sağ olsun canım Allah sabrını arttırsın aratmadan da yeni Bebeğini cennetinden yollasın inşallah.inan hepimizin Yarası hala kanıyor hiç birimiz alışamadık acılarına yeni evlatlarımız yeni umutlarımız olsun inşallah.testlerini ve kontrollerini yaptır inşallah sorun çıkmaz da ikinci bebişine sağ salim kavuşursun .
Aminn.. Çok sagolun güzel dilekleriniz icin..

Evet canım çok şükür. Rabbim meleklerimizin kardeşlerini bir bir gönderiyor çok şükür :) Dualarım hep sizinle arkadaşlarım. İnanın tam sevinemiyorum. Sanırım hepimizin hamile haberini almadan da sevinemeyecegim...
O günlerde gelicek inşallah bence Mutlu ol pozitif düşün bebişte Mutlu olsun :)

Canim ne kadar mutlu oldum anlatamam hayirli olsun insallah kalp atislarini da duyacaksin hersey yolunda gidecek dualarimiz seninle

Bu arada ben de kan tahlili yaptirdim sonuc negatif sabah yine test yapmistim o da cift cizgi cikinca umitlenmistim iyice ama beta hcg 1 cikti cok uzuldum hungur hungur agladim resmen ama napalim hayirlisi olsun birdahaki aya insallah

1,5 sene önce kaybetdim bebeğimi doğuma 1 hafta vardı...kordon dolanması nedeniyle eşinden ayrıldı kopdu...bü yüzden karnımdan ölü doğdu....başka bir sebeb yokdu....doktorla r en az 1 sene bekle dediler....1,5 sene geçdi ..tekrar düşünüyourm...sezeryanla olduğu için dikişlerde problem olmasın diye bekledim....Allahdan dilerim kısa zamanda bebeklerimzi sağlıklı kucaklarımıza alırız...koklarız....dünyanın en mutlu anneleri oluruz o an......tüm melek annelerine dua ederim....sabırlı ve metanetli olalım diye...veren Allah yine daha iyi evlatlar verir...inşallah
Basin sagolsun canim insallah Allahim aratmadan saglik sihhatle nasip etsin bebegini

Bu arada ben de kan tahlili yaptirdim sonuc negatif sabah yine test yapmistim o da cift cizgi cikinca umitlenmistim iyice ama beta hcg 1 cikti cok uzuldum hungur hungur agladim resmen ama napalim hayirlisi olsun birdahaki aya insallah
Uzulme canim hayirlisi olsun dogru zaman ne zamansa Allah aratmadan o zaman nasip etsin. Insallah onumuzdeki ayda senin haberini aliriz ama sasirdim idrarda cikio kanda cikmamasina test bozuktu desem ikuside mi bozuk daha bat a var sanirim benim 11 marta kanda 0.1 di 15 martta idrarda cikti 18 sinde kanda 52.5 belli mi olur sen uzulme ne olur inan bende senden bi haber alucam diye 5 dk da bir sayfaya bakiyo

Basin sagolsun canim Allah sabirlar versin insallah saglik sihhatle bebegine kavusur dindirirsin acilarini.Benim pihtilasma ile ilgili hicbir bilgim yok ama burda sana yardimci olabilecek arkadasimiz var

Back
X