• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ben preeklampsi gecirdim ve tekrar hamile kaldigimda yine olma olasılığı var nasıl bir illetse bi anda kuzumu aldı benden
Bir anda değil canım. Yavaş yavaş oluyor ama doktorlar anlayamıyor maalesef. Bende kan pıhtılaşması çıktı ama aynı zamanda preeklampsi de gecirmisim. Bebeğimi kaybettiğim gün idrar testi yapmışlardı onda protein çıkmış. Zaten preeklampsinin sebeplerinden biri de kan pıhtılaşmasıymis. Benim tansiyonum hiç çıkmamıştı. Hep 10/6 idi son zamanlarda 12/8 çıkmıştı ama ona rağmen gecirmisim. Çok ödem vardı ben de ayrıca. Şimdi coraspin ve hibor 7500 iğne kullanıyorum...

İnşallah benimde bi an önce gelir reglim
Canım bende normal doğum Yaptım lohusa kanamam tam 65günde bitti. Kanama bittikten 1gün sonra regl oldum. Normalde 29 günde bir olurdu .doğum sonrası 2.adetim 45 gün sonra oldu .sonra da korunmayı bıraktım işte

Canım bende normal doğum Yaptım lohusa kanamam tam 65günde bitti. Kanama bittikten 1gün sonra regl oldum. Normalde 29 günde bir olurdu .doğum sonrası 2.adetim 45 gün sonra oldu .sonra da korunmayı bıraktım işte
Yaa benimde lohusalik kanamam 10 gun falan sürdü doğum yapalıda 50 gün falan oluyor

Bir anda değil canım. Yavaş yavaş oluyor ama doktorlar anlayamıyor maalesef. Bende kan pıhtılaşması çıktı ama aynı zamanda preeklampsi de gecirmisim. Bebeğimi kaybettiğim gün idrar testi yapmışlardı onda protein çıkmış. Zaten preeklampsinin sebeplerinden biri de kan pıhtılaşmasıymis. Benim tansiyonum hiç çıkmamıştı. Hep 10/6 idi son zamanlarda 12/8 çıkmıştı ama ona rağmen gecirmisim. Çok ödem vardı ben de ayrıca. Şimdi coraspin ve hibor 7500 iğne kullanıyorum...
Hamile misin canım

adetime 5 gün kala gebelik testi yapayım dedim. SONUÇ mu hüsran.. sanrim bu ay olmuycak hissetmiyorum.. adet olucakmiş gibi karnim agriyor.. herhangi bir belirtim de yok.. napayım rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olsun inş.

adetime 5 gün kala gebelik testi yapayım dedim. SONUÇ mu hüsran.. sanrim bu ay olmuycak hissetmiyorum.. adet olucakmiş gibi karnim agriyor.. herhangi bir belirtim de yok.. napayım rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olsun inş.
hayırlısı olsun canım. hiç üzülme. ALLAH rahmimize kucağımıza alıp doğacak, sağlıkla büyütebileceğimiz çocuklar düşürmeyi nasip etsin cnm...

üzülmüyorum ama daha 5 gün var idrar testi yaptım negatif çikti..
Canım idrar testinde çıkmaz daha. Ben Erken teşhis testi ile yaptım onda bile hemen çıkmadı. Dedim yok herhalde. 10 dk sonra tekrar baktım teste hayali bir çizgi gördüm. Hatta eşim ilk baktığında görmedi bile o derece belirsizdi çizgi. Kan testinde de 42.1 çıktı. Sözde idrar testinin cut off değeri 10 du ama 41i bile net okuyamadi. İdrarda daha düşük oluyor sanırım... Bence bekle biraz, 2 gün sonra falan kan testi yaptır. Belli olmaz, bakarsın mucizen geliverir :) bende de hiç belirti yok. Daha erken sanırım...

belirtilerimi yazayim ama ayip ise çok affedersin ..
1 vajinal kaşıntı ( aşiri derecede:KK43: )
2 kabizlik.
3 alt tarafta kasık batma.
4 yorgunluk birkinlik.
5 karni sislik
6 halsizlik
7 baş dönme
8 gögüslerimde hassasiyet
adetime 4 gün kala bunlari hamilelik belirtili mi yoksa regl belirtili mi?
regl olurken bunlari yaşamadim. bu çok farklı geldi
sizde bunu yaşadınız mı regle yakin zamanda.
lütfen bişey söleyin bana..

2 kabizlik.
4 yorgunluk birkinlik.
5 karni sislik
6 halsizlik
7 baş dönme
Canım idrar testlerine ben pek güveniyorum. Ilk gebeliğimde adetim 4 gün geçmesine ramen tek çizgiydi. Kanda daha net çıkıyor. Beklemek istemiyorsan sağlık Ocağında kan ver aynı gün çıkıyor sonuç

Canım idrar testlerine ben pek güveniyorum. Ilk gebeliğimde adetim 4 gün geçmesine ramen tek çizgiydi. Kanda daha net çıkıyor. Beklemek istemiyorsan sağlık Ocağında kan ver aynı gün çıkıyor sonuç
valla dün meraktan yaptım yoksa yapmasaydim bekleseydim diyorum. kani adetten sora yapmayı düşünüyorum en iyisi beklemek bat 27 mart. pazar güne denk geliyor olmazsa pzt sali yaparim artık.

Kızlar ben anaokul öğretmeniyim ve 0-3yas çocuklarla çalışıyorum.
Genelde çocuklar 1 veya 1bucuk yaşında geliyorlar bize.
Bugün öğrendimki benim sınıfıma 6 aylık kız bebek gelcekmiş..... Kızımda yaşasaydı şimdi 6 aylık olcakdı.
Ne yapcam ben böyleee.. Tam işe yavaş yavaş alışıyorken bir sınav daha çıktı karşıma. İşe gitmek istemiyorum artık, hiçbirşey istemiyorum artık gücüm kalmadı ya..

Bugün öğrendimki benim sınıfıma 6 aylık kız bebek gelcekmiş..... Kızımda yaşasaydı şimdi 6 aylık olcakdı.
Ne yapcam ben böyleee.. Tam işe yavaş yavaş alışıyorken bir sınav daha çıktı karşıma. İşe gitmek istemiyorum artık, hiçbirşey istemiyorum artık gücüm kalmadı ya..

Canımmm o minik bebeğe kendi kızın gibi bakmaya çalış. Çok zor biliyorum ama o bebeğin de sana ihtiyacı var öyle düşün. Mesleğin çok güzel bir meslek aynı zamanda böyle bir durumda olduğun için de çok zor... Rabbim sabırlar versin sana...

Canımmm o minik bebeğe kendi kızın gibi bakmaya çalış. Çok zor biliyorum ama o bebeğin de sana ihtiyacı var öyle düşün. Mesleğin çok güzel bir meslek aynı zamanda böyle bir durumda olduğun için de çok zor... Rabbim sabırlar versin sana...
Mesleğim benim için herşeyden önce gelirdi, o minikler için gerçekten canımı verirdim ama artık hiç bir çocuğu sevemiyorum. Kucağıma almak istiyorum ama sonra birşey oluyor kendimi engelliyorum. Galiba kucağıma kendi bebeğimi alana kadar bu böyle devam edicek. Yeni gelcek olan o kız bebeğe nasıl bakıcam ben... Cok zorr benim icin. En sevdiğim şeyleri bile yapamıyorum artık, çocuk sevemiyorum.
Kızımı çok özledimmm, sabahdan beri ağlıyorum, kalbim sıkışıyor. Gerçekten gücüm kalmadı artık, cok sabrettim cok dayandım ama gücüm kalmadı

başka öğretmen yok mu canım senden başka. senin sınıfına gelmese. zor bir durum gerçekten. ben hamile bile görünce içim dağılıyor resmen

2 kabizlik.
4 yorgunluk birkinlik.
5 karni sislik
6 halsizlik
7 baş dönme
bence canım belirtilee pek güvenme. bunların hepsi adet belirtisi olabileceği gibi hamilelik belirtisi de olabilir. psikolojikte olabiliyor.hamile kalmak isteyipte mide bulantısı yaşayan birsürü kişi var mesela. belirtileri kafana takma. az daha geçsin testte çıkar zaten

başka öğretmen yok mu canım senden başka. senin sınıfına gelmese. zor bir durum gerçekten. ben hamile bile görünce içim dağılıyor resmen
Öbür sınıflar dolu oldugu icin mecbur bize gelcek ama iki kişiyiz. Zaten ben ilgilenmek istemiyorum iş arkadaşıma devretcem

Back
X