• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Öbür sınıflar dolu oldugu icin mecbur bize gelcek ama iki kişiyiz. Zaten ben ilgilenmek istemiyorum iş arkadaşıma devretcem
Biraz alakasız olacak ama bi şey sorucam ya.anaokulu okul öncesi olmuyor mu nasıl bebek alınıyor.bebekler kreşlere alınıyor diye biliyorum.yeni mi Değişti

Biraz alakasız olacak ama bi şey sorucam ya.anaokulu okul öncesi olmuyor mu nasıl bebek alınıyor.bebekler kreşlere alınıyor diye biliyorum.yeni mi Değişti
Canım ben türkiyede yaşamıyorum yanlış isimlendirmiş olabilirim. Anaokul ve kreş aynı şey sanıyordum

Canım ben türkiyede yaşamıyorum yanlış isimlendirmiş olabilirim. Anaokul ve kreş aynı şey sanıyordum
Hmm :)) yok canım burda anaokulundan hemen sonra ilk okula başlanıyor .kreşler 0-3 Yaş oluyo.canım ben de hala bebek çocuk seçemiyorum eskiden kimin olursa olsun deli gibi severdim.dediğin gibi bizim bu halimiz yeni meleklerimiz gelene kadar böyle devam edecek galiba.

Hmm :)) yok canım burda anaokulundan hemen sonra ilk okula başlanıyor .kreşler 0-3 Yaş oluyo.canım ben de hala bebek çocuk seçemiyorum eskiden kimin olursa olsun deli gibi severdim.dediğin gibi bizim bu halimiz yeni meleklerimiz gelene kadar böyle devam edecek galiba.
İnşallah Allah bizi daha fazla bekletmeden uzun ömürlü evlatlar verir canım.

belirtilerimi yazayim ama ayip ise çok affedersin ..
1 vajinal kaşıntı ( aşiri derecede:KK43: )
2 kabizlik.
3 alt tarafta kasık batma.
4 yorgunluk birkinlik.
5 karni sislik
6 halsizlik
7 baş dönme
8 gögüslerimde hassasiyet
adetime 4 gün kala bunlari hamilelik belirtili mi yoksa regl belirtili mi?
regl olurken bunlari yaşamadim. bu çok farklı geldi
sizde bunu yaşadınız mı regle yakin zamanda.
lütfen bişey söleyin bana..
Canim benim adet onceside gogus hasasiyetim karin sisiligim kasik agrim oluyor. Yani pek hamulelikle anlasilmiyor. Benim 4 gun once normal idrarda cikti ama dun belim agriyodu cok birde soylemesi ayip biraz gaz problemi basladi. Sanirim hormom artikca basliyo insallah bi aksilik cikmazda haftaya dr a gitcem

Canim benim adet onceside gogus hasasiyetim karin sisiligim kasik agrim oluyor. Yani pek hamulelikle anlasilmiyor. Benim 4 gun once normal idrarda cikti ama dun belim agriyodu cok birde soylemesi ayip biraz gaz problemi basladi. Sanirim hormom artikca basliyo insallah bi aksilik cikmazda haftaya dr a gitcem
Canım haftaya geç değil mi ya.ben bu Cumartesi tekrar gidecem doktor bi gel bakalım Demişti

ben hiç emin olamadim.. ama bu belirtiler adet olucam herade diye geçişiriyorum fakat içimde süphelerim başladi.. dün idrarda negatif çikti.. olmazsaolmuyordur Rabbim en hayırlı zamanlarda nasip eder inş.. üzülmüyorum fakat bu agri beni şüphe düştü:(

Aramiza yeni katilan arkadaslar olmus ne aci boyle gorunce cok uzuluyorum keske artik sadece sevincli haberler duysak ama olmuyor ne yazikki.Size Allahtan sabir diluyorum zaman herseyin ilaci evletlarimizin acisi icimizde yara tabiki hic gecemyecek ama zamanla yasamayi gelecege umutla bakmayi da ogreniyoruzMoral cok onemliymis ben bunu anladim bir bebegim olsun diye stres yaptikca olmuyormus.Dua edelim bol bol Rabbim tez zamanda saglik sihhatle kavustursun yavrularimizi insallah

Kızlar ben anaokul öğretmeniyim ve 0-3yas çocuklarla çalışıyorum.
Genelde çocuklar 1 veya 1bucuk yaşında geliyorlar bize.
Bugün öğrendimki benim sınıfıma 6 aylık kız bebek gelcekmiş..... Kızımda yaşasaydı şimdi 6 aylık olcakdı.
Ne yapcam ben böyleee.. Tam işe yavaş yavaş alışıyorken bir sınav daha çıktı karşıma. İşe gitmek istemiyorum artık, hiçbirşey istemiyorum artık gücüm kalmadı ya..
Canim ben de ogretmenim dogum iznim biyip okula baslayacagim zaman artik nasil severim cocuklari diye cok dusundum ama onlarin sevgi dolu masum bakislari hergecen gun kendimi biraz daha iyi hissetmemi sagladi.sanki anneleriyim ogretmenim sen hic uzulme hic hasta olma bizi birakip gitme diyor sariliyorlar.Bu nasil bir mutluluk anlatamam kendi cocugum gibi saclarini oruyorum tokalar takiyorum kizlarima oturuo sohbetler ediyorum cocuklarimla o kadar masumlarki Allahim bu gunlerimi atlatmam icin bana melek diye gonderdi sanki onlari.Senin de insallah korktugun gibi olmayacak belki de o bebek senin icin ordakilerin hepsinden daha ozel olacak canin sıkıldiginda onu kucagina alip sevecek Rabbime yalvaracaksin bana da nasip et diye

Amin canım siz doğum dan sonra ne zaman regl oldunuz ben normal doğum yaptim ama hala olmadım iki ay oldu
Canim ben dogumdan tam bir ay sonra regl oldum kirkimdada tam bitmisti reglim.ama simdide cok kisa suruyor 24 gun.Bu da normalmi bilemiyorum tabi belki de oyuzden ovulasyonu tam takip edemiyorum galiba

Canim ben dogumdan tam bir ay sonra regl oldum kirkimdada tam bitmisti reglim.ama simdide cok kisa suruyor 24 gun.Bu da normalmi bilemiyorum tabi belki de oyuzden ovulasyonu tam takip edemiyorum galiba
Yaa adet sancılarım oluyor ama nehircim çok saniyelik giriyor cıkıyor sancım akıntımda su gibi gelmeye başladı çok korkuyorum hamileyimdir diye bi yandanda çok istiyorum allahım hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah güzel haberlerimizide paylaşırız burda inşallah herkese nasip etsin evlat

Kızlar ben anaokul öğretmeniyim ve 0-3yas çocuklarla çalışıyorum.
Genelde çocuklar 1 veya 1bucuk yaşında geliyorlar bize.
Bugün öğrendimki benim sınıfıma 6 aylık kız bebek gelcekmiş..... Kızımda yaşasaydı şimdi 6 aylık olcakdı.
Ne yapcam ben böyleee.. Tam işe yavaş yavaş alışıyorken bir sınav daha çıktı karşıma. İşe gitmek istemiyorum artık, hiçbirşey istemiyorum artık gücüm kalmadı ya..
Ah canım arkadaşım öyle iyi Anlıyorum ki seni.benimle beraber 2arkadaşım vardı doğum yapan . Hala görüşemiyorum onlarla.gecen gün Tesadüfen birinin Bebeğinin fotoğrafını gördüm bütün gün Ağladım benim oğlum da bu kadar büyüycekmiydi diye. Çok zor bir durum. Tabiki atlatıcaz Allah'ın izniyle ama yeniden evlatlarımız olduğunda belki.

Canim ben de ogretmenim dogum iznim biyip okula baslayacagim zaman artik nasil severim cocuklari diye cok dusundum ama onlarin sevgi dolu masum bakislari hergecen gun kendimi biraz daha iyi hissetmemi sagladi.sanki anneleriyim ogretmenim sen hic uzulme hic hasta olma bizi birakip gitme diyor sariliyorlar.Bu nasil bir mutluluk anlatamam kendi cocugum gibi saclarini oruyorum tokalar takiyorum kizlarima oturuo sohbetler ediyorum cocuklarimla o kadar masumlarki Allahim bu gunlerimi atlatmam icin bana melek diye gonderdi sanki onlari.Senin de insallah korktugun gibi olmayacak belki de o bebek senin icin ordakilerin hepsinden daha ozel olacak canin sıkıldiginda onu kucagina alip sevecek Rabbime yalvaracaksin bana da nasip et diye
Insallah dedigin gibi banada iyi gelir arkadasim.. Ne mutlu sanaki bu duygularla yaklasabiliyorsun cocuklara. Ben cok ama cok zorlaniyorum.. Alisma asamasindayim. Iki saatligine gidiyorum suan ise. Simdiye kadar sorun yasamadim taa ki su kizin gelcegini ögrenene kadar. Biliorum oda bi can, ne sucu var ama kizim aklima gelior. Ayni yastalar, hep kiyaslicam onu görünce offfff istemiorum allahim istemioruuum! Tekrar bir yavru gönder bana, bu sefer bagisla allahim ne olurrrr

Ah canım arkadaşım öyle iyi Anlıyorum ki seni.benimle beraber 2arkadaşım vardı doğum yapan . Hala görüşemiyorum onlarla.gecen gün Tesadüfen birinin Bebeğinin fotoğrafını gördüm bütün gün Ağladım benim oğlum da bu kadar büyüycekmiydi diye. Çok zor bir durum. Tabiki atlatıcaz Allah'ın izniyle ama yeniden evlatlarımız olduğunda belki.
Aynen benimde cok sevdigim bir arkadasim var, benden bir hafta önce dogum yapti. Hala gitmedim görmeye, gitmekde gelmior icimden. Aglarim sonra onuda üzerim diye korkuyorum. Resimlerini görüyorum uzun uzun bakiyorum, keske diyorum hersey cok farkli olsa

Biliorum, hamile kalabilmek icin stres yapmamak lazim. Iki sene boyunca deli ettim kendimi, takvim tuttum, test üstüne test yaptim, bir türlü mutlu sonuc alamadim. Bir gün nasilsa tedaviye baslicaz diye umursamamaya basladim ve kizima o ay hamile kaldim.
Simdi peki nasil umursamayim.. Bukadar cok hasret cekerken kafama takmamak mümkünmü?! Her hafta test yapiyorum, ha tuttu ha tutacak. Vücuduma asiri kulak asiyorum, her hareketi hamilelik belirtisi saniyorum..
Aranizda bukadar cok kafasina taktigi halde hamile kalan varmi yoksa gercekten biraz ara verip kafami dagitmammi gerekiyor sizce?

Biliorum, hamile kalabilmek icin stres yapmamak lazim. Iki sene boyunca deli ettim kendimi, takvim tuttum, test üstüne test yaptim, bir türlü mutlu sonuc alamadim. Bir gün nasilsa tedaviye baslicaz diye umursamamaya basladim ve kizima o ay hamile kaldim.
Simdi peki nasil umursamayim.. Bukadar cok hasret cekerken kafama takmamak mümkünmü?! Her hafta test yapiyorum, ha tuttu ha tutacak. Vücuduma asiri kulak asiyorum, her hareketi hamilelik belirtisi saniyorum..
Aranizda bukadar cok kafasina taktigi halde hamile kalan varmi yoksa gercekten biraz ara verip kafami dagitmammi gerekiyor sizce?
Canım en iyisi sen uzun bir tatile çık. Kafanı dağıt. Gez toz dolaş... Stressiz bir kaç hafta gecirsen eminim ki hemen hamile kalırsın. Bu kadar stres yapma canım. Önemli olan gebe kalmak değil ki canım önemli olan sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü bir evlat dogurabilmek. O yüzden gebe kalıp kalmamayi düşünme... Rabbim nasip ederse zaten olacak. Tamamen teslimiyetçi ol... Ben inanıyorum sen de en kısa zamanda hamile kalacaksın inşallah. Rabbim gonlundekini hayırlı eylesin canım...

Bu gün Dr a gittim pıhtılaşma olduğunu söyledi kanlar istedi rahim filmi istedi perde gözüküyormuş iki cm dedi perdeyi alacağını söyledi morelini yüksek tut dedi aspirin başlayacakmış sanırım filmden sonra bu sebeple kayıp olabilirmiş onu dedi. Enazından sebebi belli oldu Allah ım tekrar yaşatmasın :(

Son düzenleme:
Bu gün Dr a gittim pıhtılaşma olduğunu söyledi kanlar istedi rahim filmi istedi perde gözüküyormuş iki cm dedi perdeyi alacağını söyledi morelini yüksek tut dedi aspirin başlayacakmış sanırım filmden sonra bu sebeple kayıp olabilirmiş onu dedi.
Canım bendede perde vardı hic korkulacak birsey değil aynı gun cıkıyorsun hastaneden benimde o yuzden dusmustu bebeğim hamile kalamıyordum ameliyatı oldum hemen hamile kaldim ama preeklampsi gecirdim bebeğim öldü

Başı
Canım bendede perde vardı hic korkulacak birsey değil aynı gun cıkıyorsun hastaneden benimde o yuzden dusmustu bebeğim hamile kalamıyordum ameliyatı oldum hemen hamile kaldim ama preeklampsi gecirdim bebeğim öldü[/QUOTE
Başın saolsun canım bana hiç dememişti Dr lar perde var diye anestezi veriyorlar mı canım hiç bilmiyorum Dr bana anestezi ye git dedi ama

Back
X