- 23 Aralık 2015
- 525
- 256
- 23
- Konu Sahibi Beyazask25
-
o dünkü kadini bi duysaydin sankj etini kopariyorlar bide aramizda o kdr kapi duvar vardi ama bi bagiriyordu annem bile dedi sen ona bakma ayari yok onun :)))) ama insan korkuyor isteBazıları çok yaygaracıdır çığlıklar atar, bazıları nefesini kontrol eder, kontrollü olmaya çalışır. Hayata, acıya bakışın, ağrı eşiğin, karakterin vs bir sürü şeyle ilgili bu. Ben de bağırmamaya gayret edeceğim
ayyy evet kiz anlat ona göre karar vereyim seni korkutmimda dünkü kadin bi bagiriyordu b3n öyle bağırma duymadim onun yuzunden korktum ztn annemde.hatta sen ona bakma dedi böyle olmuyor dedi ama yinedr korktum
sezeryan olunca kilo veriliyor normal dogum.yapanlar gibi yada daha az ve daha mi zor oluyor bide cok agri oluyormu sonradanİki bebisimide sezeryanla dogurdum. Hemde ortalamanin ustunde kilo ve bas cevreleri vardi. Doktorum onerdi ama ben zaten normal doguramazdim. Yok gobek kalir yok boyle olur. Hepsi bos yine olsa yine sezeryanla dogururum. Ben cesur degilim...
ne kadarin kaldi senin kac haftaliksin sanci agri daha yokmuTabi canım öyle olur mu herkese farklı işte. Belki o 5 kilo bebe doğuracaktır ondan bağırmistirbide korkudan panikten bagiriyorlar bana göre
ne kadarin kaldi senin kac haftaliksin sanci agri daha yokmu
valla banada oyle geliyor hatta çevremdekilere soyliyorum kesin günüm bile geçecek en sonra sanci bile ceksem amelyata alir bunlar beni kendimden şüpheleniyotum kiloluyun ztn hic inanmıyorum normal dogura bilcemi :))Benim daha 5 ay var doguma ama bende cok korkuyorum ya nasil olucak falan diye ama normal doguramiycakmisim gibime geliyo hep
simdi senin icinde zor sabrin gelmiyordur sanc gelsede dogursam diye :) bende ondan korkuyorum bnm sancim gelmez icime oyle doguyor sonunda sanki amelyat olurum yinede onkdr bekledigimle kalirim :))) bide benim rahmimde yara gibj bisey varmis doktor dedi o dogumda ya patlar bebek baski yapinca yada engel olmaz cikar dedi veyada cikmaya calisir ama çıkamaz amelyata aliriz hemen dedi bende diyorum kesin oyle bjsey olur kesin direk amelyata mi girsem39+2 sancı falan yok sanırım ama dün bebis çok az hareket etti alanı kısıtlı ondan sanırım. Sabahtan beri de benim hissettiğim 2 hareketi var o kadar.
ben cesurdum dün o kadin benj yerle bir ettiBen bir sorun olsa da olmasa da sezeryan istiyorum.
Normal dogum yapacak kadar cesur degilim malesef ki.
aynen ne kdr plan yapsakta bos kismette hangi dogum varsa oyle gelir ztn suni sanciya bende karsiyim oyle biseyde direk amelyat derim ya kendi sancim gelsin yada amelyatSuni sanciyla dogurmak sezaryandan cok daha zormus.
Sanci baslarsa 10dkda normal dogum yapan bile var ama o suni sancilarla saatlerce suruyor.
Dogum travmatik bi olay. Kimse kolay demesin. Ama bebek icn de anne icin en saglklisi normal dogum.
Sezaryene karsi degilim. Ama bana bakabilecek kimse yok bunyem cok zayif,calisiyorum vs. Haftalarca toparlanmayi bekleyecek poizsyonda deglm. Oyzden normal dogumdan yanayim.
Tabi bunlar sadece bi plan, doktorla konusup gebelgn gidisatina bakmak lazm
Normal dogumla kiyaslayamam cunku normal dogurmadimsezeryan olunca kilo veriliyor normal dogum.yapanlar gibi yada daha az ve daha mi zor oluyor bide cok agri oluyormu sonradan
Bende senjn gibiyim esim calisiyor kayinvalidemde pek yakin sayilmaz 3 sokak otemde yasiyor ama hergun gelemz sonucta oda calisiyor sezeryan olursam kim bakicak bana annemde koyde onunda hayvanlarei falan var birakip gelemez Allah yardimcimiz olsunSuni sanciyla dogurmak sezaryandan cok daha zormus.
Sanci baslarsa 10dkda normal dogum yapan bile var ama o suni sancilarla saatlerce suruyor.
Dogum travmatik bi olay. Kimse kolay demesin. Ama bebek icn de anne icin en saglklisi normal dogum.
Sezaryene karsi degilim. Ama bana bakabilecek kimse yok bunyem cok zayif,calisiyorum vs. Haftalarca toparlanmayi bekleyecek poizsyonda deglm. Oyzden normal dogumdan yanayim.
Tabi bunlar sadece bi plan, doktorla konusup gebelgn gidisatina bakmak lazm
ben cesurdum dün o kadin benj yerle bir etti
sen bakican kim bakacakBende senjn gibiyim esim calisiyor kayinvalidemde pek yakin sayilmaz 3 sokak otemde yasiyor ama hergun gelemz sonucta oda calisiyor sezeryan olursam kim bakicak bana annemde koyde onunda hayvanlarei falan var birakip gelemez Allah yardimcimiz olsun
Arkadaşım. Siz ne yapıyorsunuz ya böyle bir tanıyı sen nasıl koyarsın böyle birşey yok.Hayır canım psikoloğum ve çalıştığım merkezde otizm downsendromu yaygın gelişimsel bozukluk vb tanısı alan çocuklar var benim görevim ailelerine psikolojik destek sağlamak. Otizm tanısı olanlarla görüşmelerimde çoğu doğum anında komplikasyon yaşamış hepsi normal doğum olunca ben korkuyorum hamileliğimde bu iş yerinde hep kaygılarla geçiyor onları gördükçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?