Sezeryan mi normal mi

Arkadaşlar bizi analarımız normal doğumla bu dünyaya getirmedi ler mi ? Kime ne olmuş söylermisin iz?sezeryanın önerilecek neyi var ya ? Normal doğum insanın ve hayvanın güdusunde var zaten.sezeryan ameliyattır.dogum değil ki!yurt dışında sezeryan doğum. Sırasında çocuğa veya anneye zararı olacak bir durum.olustigunda alınır.dogrusu da bu.acin okuyun kızlar normal.dogumun bebeğe ve anneye faydalarını.normsl.dogumda otizm olma olasılığı yüksekmis.millet tanı koyuyor arkadaş.artik normal şeyler bile tuhaf korkutucu gelmeye başladı.ywpmayin şunu arkadaşlar.kimse normal doğumu karalamasin.cesaretim yok korkum.yok.diyin çıkın.

Arkadaşım. Siz ne yapıyorsunuz ya böyle bir tanıyı sen nasıl koyarsın böyle birşey yok.
Böyle tanıyı ben koymuyorum tam teşekküllü devlet hastanesinden heyet raporu engelli raporu ile geliyorlar zaten tanıları heyet tarafından konulmuş oluyor ben süreç nasıl başladı bu zamana kadar neler yaşadılar onu görüşüyorum

Eğer doktorun şu sebepten ötür norml doğum yapamazsn derse o zman sezeryan yoksa keyfiyetn yapma derim. Korku illaki olcak. Hastaneye girdiğim an beni şimdiden basıyolar inanki nasil olcak bilmyorum ama korku varr hep

Bem doguma 2 ay kala her gece korkuyorum doyip esime surekli sariliyodum. Doguma 15 gun kala bebegim 3 bucuk kili olmustu dr normal dedi herseyin akisina birakalim dedi . bende yari dasi gun aradim ameliyat et beni dedim vallaha cunku hep psikolojik olarak yipranmistim hemde bebegim kiloluydu.spinal sezeryan oldum vallaha alligimi rujumu surdum.olede ciktim .bi agrim sizim yok 1 hafta zor oluyor yatmasi kalkmasi o kadar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…