ilk gebeliğinizse 39 haftada bile sezeryan olabiliyor son anda olduğu gibi
ama benim gibi 2. bebeğiniz ve sezeryansanız 39 geç sancı gelirse dikişleriniz için sakıncalı olur benimki 20 gün önceden alınacak nasipse
benimde 28temmuz bdt 1gun var aramizda :) ikinci bebegim banada 15ve 20si arasini sec dedi :)Merhaba benımde 29 temmuza denk gelıyor doktorum 19 temmuzda alırız dedı bana da çok kısa geldi tarihi ama yınede en garantısı önumuzdekı kontrolde bellı olucak..
Cnm cok cok erken trih vermis senmi istedin yoksa doktormu oyle istedi benim 28temmuz bdt en erken 15 engec 20temmuz dedi ayni ikinci bebisilk gebeliğinizse 39 haftada bile sezeryan olabiliyor son anda olduğu gibi
ama benim gibi 2. bebeğiniz ve sezeryansanız 39 geç sancı gelirse dikişleriniz için sakıncalı olur benimki 20 gün önceden alınacak nasipse
benimde 28temmuz bdt 1gun var aramizda :) ikinci bebegim banada 15ve 20si arasini sec dedi :)
Cnm cok cok erken trih vermis senmi istedin yoksa doktormu oyle istedi benim 28temmuz bdt en erken 15 engec 20temmuz dedi ayni ikinci bebis
canım senin daha erken oluyor benim 20 gün var arada
Normalde en fazla 2hafta onceden aliyor banada 38+1le 39+0 arasinda dedi seninki kacinci haftada
37+3 nasipse ama bu kasılmalarla erken gelir diyorum karnım acayip sertleşiyor yaaa seninde oluyomu
Evet kasilma oluyor yalanci dogum sancisi yerine geciyomus dktr oyle dedi..walla bende sen gibi dusunuyorum 38.haftayi beklemiycek gibime geliyor :)
sen kaç haftalıksın canım şimdi
30+1 haftalik sen
33+0 zaman bana hiç geçmiyorrr doktorum biraz olumsuz konuştu erken doğum hakkında doğarsa küvözde kalır sorunlu bebek olur felan diye canım sıkıldı...
kaç kg?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?